Iyi olmaya calisiyorum canim senin o kirmizi kirmizi yazan msj görünce baska bir rahatlik geliyor üzerime iyiki varsin Yeterim .....
kızlar mrhb bu gün eşimin kontrolleri vardı onun için has gittih sabah çok yorucu bir gündü yine eve yeni geldik sayılır şimdi çay yaptım kendime ve sizlere bakayım dedim nasılsınız kızlarrr
hoş geldin canımmmm nasıslın kuzum
yetercim allah yardımcınız olsun....
eşinin neyi var tatlım?.....
sağol canımmmm
canım eşim beyin ameliyatı geçridi 6 ay önce buna bağlı bazı kompikasyonlar gelişti .... şimdi hem bu amelitatan dolyı beyinde kalan kitleyi hemde gelişen yeni sorunları tedavi etmeye çalışıyorlar canım
sağol canımmmm
canım eşim beyin ameliyatı geçridi 6 ay önce buna bağlı bazı kompikasyonlar gelişti .... şimdi hem bu amelitatan dolyı beyinde kalan kitleyi hemde gelişen yeni sorunları tedavi etmeye çalışıyorlar canım
allah şifa versin canım çok geçmiş olsun rabbim eşini sana bağışlasın.........
allah tez şafi ismiyle şifada bulunsun guzelım...rabbım acılarını yasatmasın..
tatlımmmm iyiyim nolsun.dün kırmızı kartı yedimmm
saram canımbenim öncelikle çok geçmiş olsun kuşum. allahım şifa versin dediğin gibi her işte bir hayır vardır tatlım allah bugününüzü aratmasın inşallah... iyi dileklerin içinde çooooooooooooooook teşekkür ederim şekerim
pikem iyiyizz çok şükür artık olayların dışında tutuyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum. şuan sular duruldu gibi zaten inşallah öyle devam eder... sen nasılsın tatlım
slm arkadaşlar hepinize tünaydın Mersin'den kucak dolusu sevgiler selamlar... çok uzun zamandır nete girebilme imkanım yoktu. kadınlar kulubune ilk girdiğim günü hatırlıyorum da bütün konulara bakıp aralarında kendime en yakın bulduğum forumu seçmek istemiştim. bana en uygunu ''sabırla bebeğini bekleyenler'' di bende sabırla bebeğimi ve size müjdeli haberlerimi vereceğim günü bekliyordum dediğim gibi nete girebilme imkanım yoktu biraz geç oldu ama benim bebişim şuan 13. haftasını dolduruyor ablaları :) mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim görüşemedik ama hep aklımdaydınız hepinize hayır duaları ettim durdum Rabbim en kısa zamanda sizide meleğinize kavuştursun diye hala da dua ediyorum. sıcak samimi arkadaşlığınızı öyle özledim ki neyse artık ayrılık yok burdayız bizde :)
kızlar mrhb bu gün eşimin kontrolleri vardı onun için has gittih sabah çok yorucu bir gündü yine eve yeni geldik sayılır şimdi çay yaptım kendime ve sizlere bakayım dedim nasılsınız kızlarrr
hoş geldin canımmmm nasıslın kuzum
saram canımbenim egenin resmini görmek istemişsin profilimdeki ege albüme de koydum aynı resmi bakalım beğenicekmisiniz prensimi
yetercim seninde kandilin mübarek olsun canım allah dularını kabul etsin cok güzel bir paylasım olmuşgünaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş
Sponsorlu Bağlantılar
Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!
Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.
Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.
Hz. Muhammed (s.a.v)
* * *
ALLAHIM
ACİZLİKTEN
FAKİRLİKTEN
CİMRİLİKTEN
KORKAKLIKTAN
TEMBELLİKTEN
HİLEKAR DOSTTAN
FAYDASIZ İLİMDEN
KABİR AZABINDAN
AĞLAMAYAN GÖZDEN
SIKINTI VE HÜZÜNDEN
ÜRPERMEYEN KAPTEN
HER TÜRLÜ HASTALIKTAN
HAYATIN FİTNELERİNDEN
BORÇ ALTINDA KALMAKTAN
KABUL OLMAYAN DUADAN
DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN
İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN
ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN
İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN
GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN
SANA SIĞINIRIM.
HZ.MUHAMMED (S.A.V.)
yetercim seninde kandilin mübarek olsun canım allah dularını kabul etsin cok güzel bir paylasım olmuş
Canlarım Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin. Tez vakitte hayirlisiyla bizleri anne yapsin. EDACİM cooook sevindim yavrun erkekmis hayirlisiyla kucağına alasın yavrunu. NEHiRİM oğlun çok tatlı Hayirli bir evlat olsun. YETERİM. Allah esine şifa sana da güç kuvvet versin. PİKEcim nerelerdesin yavrumuz nasıl SARA nasılsın bacım. Kardelenim maonyam ecem cadım edazes edan prenses zelos hepinizi coook öpüyorum Cumaniz mübarek olsun.
saram canımbenim egenin resmini görmek istemişsin profilimdeki ege albüme de koydum aynı resmi bakalım beğenicekmisiniz prensimi
sizlerinde mübarek cuma gününün ve Kadir gecesinin gönlünüzün muradını getirmesi dileğimle. ben size 1 şey söylemek istiyorum bugün çok mübarek 1 gün Allah'ın dilek kapılarının açık olduğu meleklerin yer yüzüne indiği bir gece. ben gebeliğimden 1 ay kadar önce bir kandil gecesiydi çok sinirlerim bozulmuştu ağlayıp duruyordum kend kendime yasin suresini okurken Mubin duasını gördüm ne gibi durumlarda ve nasıl okunacağına baktım. bu gibi önemli gecelerde çok büyük bir yitiğiniz yada isteğiniz varsa onun için okunuyormuş. yasin suresini okurken orda mübin yazıyor yasindeki mübin'i dedikten sonra 7 kere mübin duası okunuyor yasindeki her mübin duraklı yerde duayı 7 kez okudum Allah'ın hikmetinden sual olmaz neyin vesile olacağını bilmemeyiz ve bir sonraki ay dileğim oldu hamd olsun. belki denemek istersiniz belkide daha önce denemişsinizdir bilemiyorum sadece paylaşmak istedim. çünkü çok keskin bir duaymış Allah'ın izniyle dileğin tez zamanda oluyormuş denedim ama çok içten inanarak ve oldu arkadaşlar hayırlısı Allah'tan...
allah nazarlardan saklasın canım, oğlusunu size bağışlasın ne kadar masum duruyo bebekler bu arada iyi bakmışsın nehircim egeye zayıf bi bebek değil...
rabbim bana ve diger arkadaşlarımızada yasatsın anne olmayı inşallah...
Canlarım Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin. Tez vakitte hayirlisiyla bizleri anne yapsin. EDACİM cooook sevindim yavrun erkekmis hayirlisiyla kucağına alasın yavrunu. NEHiRİM oğlun çok tatlı Hayirli bir evlat olsun. YETERİM. Allah esine şifa sana da güç kuvvet versin. PİKEcim nerelerdesin yavrumuz nasıl SARA nasılsın bacım. Kardelenim maonyam ecem cadım edazes edan prenses zelos hepinizi coook öpüyorum Cumaniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?