merhba kızlarrr napıyonuzz sara ablacım cok özledim seni canım yaa dolunayda yok bayadır gelmiyo sanırımmm bu arada cok gecmiş olsun yeni evinde hayırlı olsun ablacımm sana ugur getirmesi dilegiylee
selam kızlar oğlusum 1832 kg olmuş bugün itibariyle dogum iznine ayrılmış bulunuyorum dr um normal dio dogum için ama benim hiç bir fikrim yok rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
saracım yeni evin yeni işin hayırlı olsun sana ugur getirsin biran önce internetini al ve gel
maonya rabbim gönlündekini en kısa zamanda göndersin inşallah...
yetercim allah sana esine şifa versin sağlık herseyden önemli bebişinizide en kısa zamanda yollar inşallah
pikeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
seni ve oğlunu cok merak ediyorum hiç haber vermiyosunnnnn.
zeloşşşşşşşşşşşş sende dön artıkın senide cok özledik
slm kızlar çok yoruldummmm eve 18.30 gibi geldik tam çay yapacaktım çat kapı misafir geldi daha yeni gittilerr
saram edaa sağolun kızlar allah razı olsunnnnn çrşb tekrar çağırdı dr
selam kızlar oğlusum 1832 kg olmuş bugün itibariyle dogum iznine ayrılmış bulunuyorum dr um normal dio dogum için ama benim hiç bir fikrim yok rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
pikeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
seni ve oğlunu cok merak ediyorum hiç haber vermiyosunnnnn.
dolunaycım aşağıda ismin yazıyo epeydir yoktun nasılsın canım
günaydınn...topign güzel hatunlarıı hepinizi sevgiyle kucaklıyorum büyüklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinden öpüyorumm hepinizi cokkkk amaa cooookkkk seviyoruuuummmmmmm neseyle ve hep mutlu kalın olurmuuu eminimki bütün kadınlara gülmek yakısır.
Tatlım .. valla ne zamandır giremiyodum, bende sizleri cok merak ediyordum.... Hamd olsun biz iyiyiz canım 30+5 te oglum 1700gr olmustusükür normal dedi doktorda herseyi icin... bir yaramazlık yok gün sayıyoruz teyzesi....
sana ve oglusunada masallah olsun canım..
Kızlar herkesi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyoruz..... Allah sırısını bekleyenlerin kucaklarını hayırlı saglıklı evladlarla doldursun insallah.. hamislere bir avazda saglikli dogumlar ve evladlar nasip etsin.. taze annelere ve minnoslarına da sevgiler, sabırlar ve hayırlar nasip etsin insallah.........
Kendinize cok iyi bakın güzeller.......
Tatlım, cok cok öpüyorum seni bacım...
tatlım yaa seninde misafirlerin hiç bitmiyor Allah yardımcın olsun ben sana ne dedim kapının üzerine çocuk çalışmaları nedeniyle kapalıyız yaz kız bak ne rahat ediyosun
Tatlım .. valla ne zamandır giremiyodum, bende sizleri cok merak ediyordum.... Hamd olsun biz iyiyiz canım 30+5 te oglum 1700gr olmustusükür normal dedi doktorda herseyi icin... bir yaramazlık yok gün sayıyoruz teyzesi....
sana ve oglusunada masallah olsun canım..
Kızlar herkesi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyoruz..... Allah sırısını bekleyenlerin kucaklarını hayırlı saglıklı evladlarla doldursun insallah.. hamislere bir avazda saglikli dogumlar ve evladlar nasip etsin.. taze annelere ve minnoslarına da sevgiler, sabırlar ve hayırlar nasip etsin insallah....
Kendinize cok iyi bakın güzeller.......
merhabalar,,,
saracım nasılsın canım.bak sana kimi getirdimm
ne var ne yok,son durum?leyloş,zelal nasıllar.daha yazamadım onlara.uzun bi süreden beri ilk kez giriyorum.
buralardayım,görüşürüz inş.çok öptüm..
mrhb kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
saram avatarın çok güzel olmuşşşş
asmincim canım hoşgeldin sefalar getirdin asminim teyzesinemi gelmiş yerim men onu maşallah kuzuma Allah analı babalı büyütsün çok bağışlasın adıyla büyüsün inşallah canım menim.nasılsın çoktandır yoktun arada bakıyorum sizin topiğe ama seni göremiyodum meraktaydım yani.leyloş buseyi büyütüyo sık gelemiyo zeloşta neti kesik olduğundan 4 - 5 aydır oda yok buraların eski tadıda yok açıkçası ama geldiğin iyi oldu artık daha sık gel görüşelim canım özletme kendini.
merhaba yeterim teşekür ederim avatarımı beğendiğin için.nasılsın neler yapıyosun diğer topikte okudum eşin ameliyat olmayacakmış çok sevindim umarım tez vakitte sağlığına kavuşur canım menim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?