Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhba kızlarrr napıyonuzz sara ablacım cok özledim seni canım yaa dolunayda yok bayadır gelmiyo sanırımmm bu arada cok gecmiş olsun yeni evinde hayırlı olsun ablacımm sana ugur getirmesi dilegiylee

merhaba pınarcım canım menim bende seni çok özledim iyi dileklerin için çok sağol yüreği güzel bacım menim.
yakında evime net alacam o zaman akşamlarıda görüşürüz ama şimdilik sadece gündüzler oda işlerden fırsat bulursam

edacım hayırlı olsun canım menim inşallah bi avazda kurtulursun ve oğluna kavuşursun canım Allah yardımcın olsun

slm kızlar çok yoruldummmm eve 18.30 gibi geldik tam çay yapacaktım çat kapı misafir geldi daha yeni gittilerr
saram edaa sağolun kızlar allah razı olsunnnnn çrşb tekrar çağırdı dr

tatlım yaa seninde misafirlerin hiç bitmiyor Allah yardımcın olsun ben sana ne dedim kapının üzerine çocuk çalışmaları nedeniyle kapalıyız yaz kız bak ne rahat ediyosun

günaydınn... topign güzel hatunlarıı hepinizi sevgiyle kucaklıyorum büyüklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinden öpüyorumm hepinizi cokkkk amaa cooookkkk seviyoruuuummmmmmm neseyle ve hep mutlu kalın olurmuuu eminimki bütün kadınlara gülmek yakısır.

Tatlım .. valla ne zamandır giremiyodum, bende sizleri cok merak ediyordum.... Hamd olsun biz iyiyiz canım 30+5 te oglum 1700gr olmustu sükür normal dedi doktorda herseyi icin... bir yaramazlık yok gün sayıyoruz teyzesi....
sana ve oglusunada masallah olsun canım..

Kızlar herkesi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyoruz..... Allah sırısını bekleyenlerin kucaklarını hayırlı saglıklı evladlarla doldursun insallah.. hamislere bir avazda saglikli dogumlar ve evladlar nasip etsin.. taze annelere ve minnoslarına da sevgiler, sabırlar ve hayırlar nasip etsin insallah.........

Kendinize cok iyi bakın güzeller.......

Son düzenleme:

bende seni sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum pınarcım

Tatlım, cok cok öpüyorum seni bacım...

zeynom canım menim maşallah sana ve kuzuna Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder canımcım.seni çok özledim zeynom men ya msnye gelsene

slmmm kızlar nasılsınız bu gün nette gelmedim hiçççç dün has geldik yorgunduk gece uyuyadım hiç bacaklarım çok ağrıdı sabahta (önceden haberleşmiştik)ablam geldiii annemin evini temizledik yaşlı kadın yapamıyor akşama kadar uğraştık vala canımız çıktııı ama mis gibi oldu annemin eviii yemek bulaşık falan derken bu saat oldu yarında yeniden has gideceğizzzz
tatlım yaa seninde misafirlerin hiç bitmiyor Allah yardımcın olsun ben sana ne dedim kapının üzerine çocuk çalışmaları nedeniyle kapalıyız yaz kız bak ne rahat ediyosun

kız saramm bunlar benim eşimin babasının akrabaları hiç umursamazlar valla

Son düzenleme:

maşallah canım oğluna ne güzel...
artık zorlanmaya başladık dimi? benimkide 31+1 de 1832 kg di...
tatlım ben bebişin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim mis gibi oldu cekmecelerinede yerleştirdim...
bir tek dogum cantam kaldı şimdi onu hazırlıycam cünkü 30 lu haftalara gelince beni bir korku bastı ne olur ne olmaz hersey hazır olsun istiyorum....bide kaç kilo aldın canım? ben baya bi aldım valla

rabbim sağ salim kucagımıza almayı cicilerini giydirmeyi nasip etsin inşallah....

isteyen dileyen herkese tatttırsın bu duyguyu kimsenin kucagını boş bırakmasın....

Son düzenleme:
amaniiiiiiiiiiin sabahtan beri kimse uğramamış nerdesiniz kızlaaaaaaaaaar:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

mrhb kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
saram avatarın çok güzel olmuşşşş

merhabalar,,,
saracım nasılsın canım.bak sana kimi getirdimm
ne var ne yok,son durum?leyloş,zelal nasıllar.daha yazamadım onlara.uzun bi süreden beri ilk kez giriyorum.
buralardayım,görüşürüz inş.çok öptüm..

asmincim canım hoşgeldin sefalar getirdin asminim teyzesinemi gelmiş yerim men onu maşallah kuzuma Allah analı babalı büyütsün çok bağışlasın adıyla büyüsün inşallah canım menim.nasılsın çoktandır yoktun arada bakıyorum sizin topiğe ama seni göremiyodum meraktaydım yani.leyloş buseyi büyütüyo sık gelemiyo zeloşta neti kesik olduğundan 4 - 5 aydır oda yok buraların eski tadıda yok açıkçası ama geldiğin iyi oldu artık daha sık gel görüşelim canım özletme kendini.

mrhb kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
saram avatarın çok güzel olmuşşşş

merhaba yeterim teşekür ederim avatarımı beğendiğin için.nasılsın neler yapıyosun diğer topikte okudum eşin ameliyat olmayacakmış çok sevindim umarım tez vakitte sağlığına kavuşur canım menim

selammm ,amin,çok sağol canım benimm.adı tusem bu arada.
bizdede net yoktu epeydir.kociş vınn getirdi arkadşından vınlıyoz işte

bugün pek bi huysuzlandı,yatırdım 10 dk yine uyandı yine yatırdım şimdi,bakalım.böyle inatlaşıyoruz işte.
sen nasılsın,varmı bi değişiklik.çok öptüm.
hakkatten topiğin tadı yok sabah yazdım msjı,bi sen gelmişsin.

evet canım şimdilik ameliyat olmayacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…