Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım tusem ne güzel bi isim adıyla büyüsün kuzum menim.benim yerimede öp kokla onu sara teyzen seni seviyomuş de kulağına.

evet canım topiğin eski tadı yok kimi kızlar hamile kaldı artık gelemiyolar kimileride doğurdu bebkleriyle ilgileniyolar kimide başka topik açtı buralar ıssızlaştı ama olsun önemli olan sizlerden dostlarımdan arada da olsa haber alabilmek.bende seni çok öpüyorum kendine ve meleğine iyi bak.

slmmmm kızlarrr.

saracımm avatarını görünce zelal sandım sneii çok merak ediyorummmmmmmmm

selam maonyam zelali bende merak ediyorum ama sanırım artık yok zelal tam iki ay önce kızkardeşine mesaj yazdım zelali sordum ama cevap bile yazmadı arzu bende kırıldım açıkçası çünkü arzu nete giriyor görüyorum istese cevap yazardı dimi belkide zeloş uzak kalmak istedi buralardan bilemiyorum iyi olsunda önemli olan o inşallah döndüğünde hamile döner

bi haber alsaydıkk.nedne cvp yazmadı acaba görmedii mi?? kk danmı msj attın??

bi haber alsaydıkk.nedne cvp yazmadı acaba görmedii mi?? kk danmı msj attın??

kk dan özel mesaj yazdım görmemesi imkansız canım çünkü daha önce mesajlaşıyoduk bu şekilde arzuyla

ama metukayla telde görüşmüşler aradada telden mesajlaşıyolar iyiymiş canım neti olmadığını söylemiş bildiğim bu kadar

hmm tmm cnm ben şimdi çıkıyorummmm.iyi geceler hepinizeeee

sara abla özür dileriz
bizi affet fazla konuşup başınızı ağrıttıkk

kızlar bu mesajı yazmak için belki çok geç belki de artık anlamsız ama ben geçmişi şimdi okudum ve yazmak istedim. burada kimsenin sizden sıkıldığı falan yoktu eskiler neden gelmiyor diye soruyordunuz hep eskiler sizden öncede gelmiyodu çünkü ya kimi hamile kaldı yada doğurdu bazılarının ise neti kesildi sebeb buydu.burası kimseye ait değil herkesin topiğidir eski yeni ayrımı yoktur.biz böyle benimsedik en azından ama gitmek istemişsiniz kendi topiğiniz olsun istemişsiniz saygı duyarım.herkes isteğinde özgürdür bizi affet demişsiniz affetmek benim haddime bile değil hem affedilecek bişey yok ortada istediğiniz yere gidebilirsiniz kimseyi zorla tutamazsınız.haa şunuda söyliyim kimseye kırgınlığım dargınlığım yok zaten olsa kaç gündür bende sizin topiğinize misafir olmazdım.Allah gönlünüze göre versin canlarım.mutlu kalın.

Merhaba kızlarrrrrrrr nasılsınız görüşmeyeli...
Ben hasta olmamak için savaş veriyorum kaç gündür, boğazım yanıyor, başım ağrıyor, şimdi de midem bulanıyor (( Bol bol vitamin alıyorum inşallah daha kötü olmam...

sara ablacım seni seviyorum
sen ne kadınsın yaaa, seni örnek alıyorumm,,
herkese ılımlı sevimli yaklaşıyorummm
ben bu topikten önce bir kaç tpiktede yazdım ama hiç burdaki kadar
aktif ve kendim olamadımm
burda buldum kendimi,seni, başakı,dolunayı ,pınarı,kardeleni......aklıma gelmeyenleriii
inşallah hep dost kalalımmm.....

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde kalbinizden geçeni hayırlı kılarak nasip etsin.AMİN

merhaba kadercim geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok yanıltıcı bu sene bende grip yaşadım halada tam anlamıyla geçmiş değil.canım misafirn gitmiş artık daha sık gel özletme kendini öpüyorum seni çok

bende seni seviyorum erenaycım sende çok iyi ve temiz kalplisin

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımın içi bacım menim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımın içi bacım menim

kuzum inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş rabbimin dua kapıları açıktır dualımız kabul eder hapimizn gönlünden geçeni nasip eder inşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…