duygulandım valla ablacım sanki yıllardır arkadaşmışız gibi geldi. Allah senin de gönlüne göre versinkızlar bu mesajı yazmak için belki çok geç belki de artık anlamsız ama ben geçmişi şimdi okudum ve yazmak istedim. burada kimsenin sizden sıkıldığı falan yoktu eskiler neden gelmiyor diye soruyordunuz hep eskiler sizden öncede gelmiyodu çünkü ya kimi hamile kaldı yada doğurdu bazılarının ise neti kesildi sebeb buydu.burası kimseye ait değil herkesin topiğidir eski yeni ayrımı yoktur.biz böyle benimsedik en azından ama gitmek istemişsiniz kendi topiğiniz olsun istemişsiniz saygı duyarım.herkes isteğinde özgürdür bizi affet demişsiniz affetmek benim haddime bile değil hem affedilecek bişey yok ortada istediğiniz yere gidebilirsiniz kimseyi zorla tutamazsınız.haa şunuda söyliyim kimseye kırgınlığım dargınlığım yok zaten olsa kaç gündür bende sizin topiğinize misafir olmazdım.Allah gönlünüze göre versin canlarım.mutlu kalın.
duygulandım valla ablacım sanki yıllardır arkadaşmışız gibi geldi. Allah senin de gönlüne göre versin
canım tusem ne güzel bi isim adıyla büyüsün kuzum menim.benim yerimede öp kokla onu sara teyzen seni seviyomuş de kulağına.
evet canım topiğin eski tadı yok kimi kızlar hamile kaldı artık gelemiyolar kimileride doğurdu bebkleriyle ilgileniyolar kimide başka topik açtı buralar ıssızlaştı ama olsun önemli olan sizlerden dostlarımdan arada da olsa haber alabilmek.bende seni çok öpüyorum kendine ve meleğine iyi bak.
sara ablacım seni seviyorum
sen ne kadınsın yaaa, seni örnek alıyorumm,,
herkese ılımlı sevimli yaklaşıyorummm
ben bu topikten önce bir kaç tpiktede yazdım ama hiç burdaki kadar
aktif ve kendim olamadımm
burda buldum kendimi,seni, başakı,dolunayı ,pınarı,kardeleni......aklıma gelmeyenleriii
inşallah hep dost kalalımmm.....
merhabalar,,,
saracım nasılsın canım.bak sana kimi getirdimm
ne var ne yok,son durum?leyloş,zelal nasıllar.daha yazamadım onlara.uzun bi süreden beri ilk kez giriyorum.
buralardayım,görüşürüz inş.çok öptüm..
aaaa benim başım kelmi bende öpücemm saramıı
::48
çok sağol teyzesi ,öptüm.
desene herkes bi koşturmacada..olsun hatırlanmak güzell.görüşmk üzere..
kimse yokmu hu huuuuuuuuuu
kardelen sen niye bizim topike gelmiyon hiçvaaaaar ama karşısında kimse yok bu defa da.
ya bizim cadı naptı ki,bi girip yazsaydı ya sonucunu,çok merak ediyorum.
vaaaaar ama karşısında kimse yok bu defa da.
ya bizim cadı naptı ki,bi girip yazsaydı ya sonucunu,çok merak ediyorum.
ececim merhaba nasılsın neler yapıyosun hamilelik nasıl gidiyor
ececim merhaba nasılsın neler yapıyosun hamilelik nasıl gidiyor
mrb saracım iyiyim sen nasılsın sıkıldım tv de izleyecek bişide bulamadım topik topik geziniyordum canım hamilelikte allaha şükür iyi gidiyor canım mide agrısı haricinde
sevindim canım hep iyi olsun inşallah bi avazda kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?