merhabalar bende 17+2 gunluk hamileyim bebegımı sabırsızlıkla beklıyorum ılk bebegımın olmasıda ayrı bı heyecan
merhabalar bende 17+2 gunluk hamileyim bebegımı sabırsızlıkla beklıyorum ılk bebegımın olmasıda ayrı bı heyecan
kızlar nasılsınız iki gündür misafirim vardı gelemedimmmm
merhaba yeterim nasılsın yinemi misafir kızcanım menim ya Allah yardımcın olsun
merhaba arkadaşlar nasılsnız?
nerdesinizzz kızlarrr...
neyse herkese iyi geceler... yarın benim için büyük gün. test günüm. dualarınızı eksik etmeyin olur mu?_?
günaydın şen şakrak sayfaların havada uçuştuğu topiğimizi terki diyar eden hatunlar
günaydın bir zamanlar neşeli sohbet ederek stres atan hatunlar
günaydın hamile kaldıktan sonra topiği unutan hatunlar
günaydın burada tanışıp kaynaşıp sonra kendi topiğini açıp burayı unutan hatunlar
günaydın herkese gününüz aydın huzurunuz bol olsun
Günaydın Saracımmmm:)
topiğin çok uğurlu canım...giderek çoğalıyor:)
inşallah hepimizin yüzü bebek konusunda gülecek:)bebiş olsada ben sizlerden vazgeçemem yaa:)
daha bebişlerimizin gaz sorununu konuşacağız:)
yada diş çıkarırken ki hallerini:)
inşallllllllahhhhh:)
sağol dolunaycım bende sizlerden vazgeçemem
ama cidden burdaki arkadaşlıklarımız çok güzeldi sohbetlerimiz çok güzeldi sadece bebek değil her sıkıntımızızı her seincimizi paylaşıyoduk geçmişe bi göz atsan haklı olduğumu görürsün öyleki ayda 1000 sayfa yazıyoduk.sonra hatunlar birer birer hamile kaldılar hepsine kendim hamile kalmış kadar sevindim inanki ama tek tek gelmemeye anne topiklerine takılmaya başladılar.oralarada takılacaklar ama insan önceki yerinide unutmaz dimi.tabi hepsi unutmadı ama eskisi kadar sık gelmiyolar.bende hamile kaldıktan sonraki süreçleri doğumdan sonraki tecrübeleri paylaşmak isterdim ama olsun herkesin canı sağolsun hamile kalanları sayayım mı darısı başımıza diyerekten
pikepolat
eda33
edazes
edan
82prenses82
kardelen5233
son_ece
leyla (o şimdi anne busenin annesi)
nehir(o şimdi anne egenin annesi)
slmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz saram güzel yüreklim nasılsın bacımmmmm
nekadar çok eda isimli hamile kalan varmış yav:)
yani onlarıda anlıyorum,sonuçta artık bebek hayatına girince bebek özlemi çekmelerin bekleyemeyiz ama
tecrübelerini kendinden sonrakiler için yazabilirler,şahsen keyifle okurum:)
hele doğum hikayelerine bayılıyorum ben
inşallah birgün sende bu mutluluğu yaşayacaksın...belkide yeni yeni topikler açarsın ozaman orda da binlerce sayfa konuşuruz canım...
bu süreç öyle bir süreçki...insan kendini koca dünyada tek zannediyor..oysa aynı dertten müzdarip binlerce kadın var..
burda birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum...aynı dilden konuşuyoruz...kendi çevremden hamile haberi alınca bozuluyorum
ama burdan hamile haberleri alınca hem çok mutlu oluıyorum hemde dua ediyorum....yeterince bekleyen bir anne adayı olarak
Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?