Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşşş öyledir. mart ayında 7 yıl olacak inş. görünen bi sorun yok ama artık daha fazla beklemek istemedik. yaş da ilerliyor malum. senin ilk tüp denemen mi?

canım aramıza hoşgeldin nasılsın kaç yaşındasın ben 38 olacam 3,5 yıllık evliyim bende bebek istiyorum yavrumun kokusunu koklamak ve onunla bütün dertlerimden kurtulmak istiyorum

pelin aksu canım altta ismin yazıyo nasılsın varmı güzel gelişmeler:26::26::26::26::26::26::26:

[ı] pelin aksu canım altta ismin yazıyo nasılsın varmı güzel gelişmeler:26::26::26::26::26::26::26:[/ı]

iyim canım ne olsun iş güç yok benim daha bitsein temizleniyim mis gibi olıyım ondan sonra inşlah güzle hberlrimi yazcam canım sen nasılsın neler yapıyosun

iyim canım ne olsun iş güç yok benim daha bitsein temizleniyim mis gibi olıyım ondan sonra inşlah güzle hberlrimi yazcam canım sen nasılsın neler yapıyosun

iyi diyelim iyi olalım canım bugün canım çok sıkkındı ama şimdi daha iyiceyim bide bebek gelse ne güzel olur yaaaaa

[ı] iyi diyelim iyi olalım canım bugün canım çok sıkkındı ama şimdi daha iyiceyim bide bebek gelse ne güzel olur yaaaaa[/ı]

ah ah keşke be canım ogünlerde yakındır aynen benimde moralim bozuk arkadşaım konuştum benden bir ay önce evlenmişit 10 haftalık hamile kısmet herşey ya çokda takıp zorlamamak gerekir canım benim haksızmıyım sece?

canım aramıza hoşgeldin nasılsın kaç yaşındasın ben 38 olacam 3,5 yıllık evliyim bende bebek istiyorum yavrumun kokusunu koklamak ve onunla bütün dertlerimden kurtulmak istiyorum

hoşbuldukk :)

29 yaşındayım canım işte 7 yıl olacak inş evleneli. bu ilk tüp bebek denememiz, sonucu pazartesi alıcaz inş Allah isteyen herkesle beraber bize de nasip eder.

haklısın tatlım kime baksan takmadığımız ay geldi diyolar ama bu kadar çok isterken çevremde hep bebek görürken nasıl düşünmeyecem nasıl takmayacam başkasının bebklerini bile hasretle bağrıma basarken etraftakilerin Allah sanada versin Allah kimseyi kimseye özendirmesin demelerini nasıl unutacam benimde benden bir ay sonra evlenen arkadaşımını kızı iki yaşına girdi o ikinci düşünürken ben daha birinciyi kucağıma alamdım oooof ooooof Allah büyük inşallah bizi evlat hasretiyle çok sınamaz

hoşbuldukk :)

29 yaşındayım canım işte 7 yıl olacak inş evleneli. bu ilk tüp bebek denememiz, sonucu pazartesi alıcaz inş Allah isteyen herkesle beraber bize de nasip eder.

inşallah pozitifi görürsün canım bizede moral olursun sonucu alır almaz bizede haber ver emi Allah yanında yar ve yardımcın olsun

nedesek boş gerçekten veren allah ama gerçekten takmayalım bak bu ay hadi deneyelim böyle nedersin canım gerçekten allah aratmasın evlatsızlık çok zor çevremde çocuğu olup hayırsız olduğu için üüzlende çok olmadığı için için perişan olanda çok nediyceğimi bilemiyorum ben istiyorum bebek ama illa olsun diyede uğraşmıyorum doktora gitmeye nezman nityetlendiysem bişey oldu gididkde doktora buseferde tes istedi iizn laıp gitmem sorun bend eşimde zaman bırakdık daha erken diyoruz ama olur inşlah senin de benimde biizmki isteyen tüm insanalrın BEBEĞİ GELİR inşlah canım

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım

sarammm yüreği güzel arkadaşımmmmm neden böyle oldun sen bebeğimmm :26::26::26::26::26::26:
canım benimmmmmm hepimiz aynı şeyleri hisediyoruz kuzum hasretimiz yangınımız aynıııııı :44::44::44:özlediğimiz özlenenimiz aynı kuzummmmm yaşadıklarımız aynıııııı ...............
ne bilir bu yoldan geçmeyenler bizim neler hisetiğimizii bizi nelerin kırdığını üzdüğünü ne bilirrrrr bir bebeğe hasretin ne olduğunuuuu ne bilir belikide hiç gelmeyecek olanı beklemenin ne olduğunuuuu ne bilir bunu bir tek yaşayan bilirrrrrrr onun için kendini hiç üzme kuzumm ne olurrrr biz öyle özel kadınalrızki belkide hiç gelmeyecek olanı bekliyoruz:44::44::44: sonsuz bir sabırlaaa:44::44: hasretleee :26:allah sığındıkkk dualarlaa bu imtihanı kazanmak için sabrediyoruzzzzz:44::44::44:inşşşşş inşşşşş kazanacağızzzzz bu sınavı geçeceğizzzzz YÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞIM SAKIN KENDİNİ ÜZMEEEE RABBİMMMM İNŞŞŞŞ GÜLDÜRECEK BİZLERİDE Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373 Eki Görüntüle 328373

canım kıymetlim hem kendi hem gönlü hem yüreği güzel arkadaşım bacım dert ortağım sağol umutlu dolu güzel sözlerin için

ne bileyim arada bana da geliyolar böyle işte zaman geçtikçe ya olmazsa düşünceleri daha çok geziyo kafamda ama umudumuda kaybetmiyorum hala dört gözle yavrumu kucaklayıp hastaneden çıkacağım günü bekliyorum o günü hayal ediyorum bu sınavda en çok hak edende sensin bunu biliyorum ve inanıyorumki yakında sende bende isteyen herkesde anne olacak Allah bu yolda ve her zaman yardımcımız olsun

sen bana bakma yeterim ben ağlar bağırır çağırır eski sara olurum

Son düzenleme:
prensesim canım nasılsın iyileştinmi :26::26::26::26::26::26:

selam saram canım arkadaşım kaç gündür giremedim çok şükür iyiyim sizi de çok özlüyorum.............
ama her zaman yorgun ve uykusuz hissediyorum çok halsizim yerimden kalkamıyorum........

canım güzel arkadaşımmm kolaymı yaşananlarrr kolay altından kalkılacak şeyler değilkiii biz ne kadar güçlü kandınlarızkiii bu yükün altından (allahın izni ile)kalkabiliyoruzzz bende inanıyorummmm(inanamak isityorum) anne olacağımıza........bilirsin banada gelirler ara sıraaaa seni anlıyorummmmm...... neyse atlatıp eski sara oldaaaa
seni

slm kızlar herkese iyi geceler bugün dr randevum vardı ben 20 ocak gibi falan bekliyordum dogumumu ama dr yarın deyince başladım aglamaya yani birden yarın deyince cok yakın geldi:))
yarın yavruma kavusacagım allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin kızlar epidural sezeryan olcam yarın saat 12 gibi olur dedi dr um heycan ver korku bir arada...

rabbim isteyen dileyen tüm arkadaslarıma nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…