Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızz efsunun neyi varrrr kocasıylamı tartıştı odaaa

kızlar boğazımda batıyo galiba ben adamakıllı hasta olacam

aman ağzını hayır aç güselimmm olma hasta hamiş ol hamişş kız bu arada benim bugün wc ye gittim işedim şöle idrarıma bakım dedim kalktım bi akıntı görsen hani yeni halvet yapmışsın kalkmışsın gibi şaşırdım iki gün önce ilişkiye girdik çoktan gider olsa bile bu nedir anlamadım idrarım çok koyu sarııı üşütsem idrarımda yanar ozamn üşüttüm diom akıntım oluo yaniii

oh iyi yapmış busecik koş banyoya sen

kızz efsunun neyi varrrr kocasıylamı tartıştı odaaa

tatlım tam bimiyorum ama kayınvalidesiyle beraber oturuyo ya ondan dolayı sıkıntıları var sanırım

tatlım belki yumurtluyosun yeniden bugünleri iyi değerlendir ve çalışmalarını hızlandır

her ay bu ümitt bu heycan bile yetio bizee kızz inşallah bende sende kızlarda bu heycanın karşılığını bebek heycanıyla alırrr hamişlik heycanı çok güsel bişi olsa gerek keşke tatsakkk

anladım geriye döndümde yakalayamıorum yahhh ondan konu kaçıooo gelsede içini dökseee moralini düzeltsekk

hakketten çok tatlı oluo hatıra kalır sanaa hahaha canım yaa keşke benimde olsaaaa yapsa üzerimeee

inşallah o günlerde gelecek hadiyecim

her ay bu ümitt bu heycan bile yetio bizee kızz inşallah bende sende kızlarda bu heycanın karşılığını bebek heycanıyla alırrr hamişlik heycanı çok güsel bişi olsa gerek keşke tatsakkk

evet çok tatlı bişey çok güzel bişey o heyecan ben bi sefer yaşadım ama kısa sürdü inşallah bi dahakini kucağıma almak nasip olur

ciddimisin ne güzel bakakraba değil ama hemşeri çıktık

evet canım eşimin ailesi samsuna yerleşmiş ama kütüğü almamış
evlenince kütüğüm samsundan giresuna döndü benimde mecburen
bi tarafım giresunlu artık...

tam muhabbete başlicaktım eşim aradı arkadaşa gidelim diye
neyse yarın görüşürüz canım kendine iii bak öptümmmm....

inşallah o günlerde gelecek hadiyecim

evet çok tatlı bişey çok güzel bişey o heyecan ben bi sefer yaşadım ama kısa sürdü inşallah bi dahakini kucağıma almak nasip olur

yine yaşıcaksın canım merak etme hemde allahımın izniyle sağlıklı hayırlı bi evlat olcak inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…