slm iyi akşamlar kıslar nasılsınız
inşallah canım alır alırda ama önce beni sinir etmesi gerek ya
sende bebişine aldıklarını güle güle kullan canım
hangi ilçedesin canım sen?
slm hadiskom kocişle pek tartışmıyorduk ama bu ara onlada başladık...
canım menim bende seni merak ediyodum nasılsın oğluşun nasıl onu benim yerime çok öp
sen gel yaz kaynamaz ben bulur çıkarırım yazdıklarını canım kendinede bebişine de iyi bak Allaha emanet ol
zeynoooooocum nasılsın tatlım...seninle hiç karşılaşamıyoruz oğluşun nasıl..epey büyümüştür artık....
canım umarım çok ciddi tartışmalar olmazzz tartışmalar evliliğin tuzu biberi ama dozunda seni üzmesin kıyamaam
saol tatlım, iyiyiz hamd olsun, sen nasılsın? neler yapıyorsun? valla cok özlemişim canm yaa
saol balım, buyuyo teyzesi, senin minnoş nasıl oldu, kocaman abla olmuştur artık
merhaba saracım nasılsın görüşmeyeli ceeee deyip gidicem uğramadan edemedim.dünde çok yoğundum sabah spor vardı .öğleden sonrada langır langır gezdim
herkese günaydın kızlarrrrr...
günaydın efsuncum nasılsın canım
GÜNAYDIN CANIM BU SABAH İYİYİM BİRAZ DAHA
dün gece eşim süpriz yapmış bana annemleri getirdi
babamda yatsı namazına camiye gitmiş haberi yokken 10da oturmaya getirdi eşim onları
güzel bi akşam oldu benim için azda olsa keyfim yerine geldi
günaydın canım iyiyim sen nasılsın iyi yapıyosun gez toz eğlenmene bak
bugün temizlik var eve dün falan bakmadım hiççç bugün mecbur bakıcambide şafak yaklaştıkça streste artıyo.her ay belirti.
bu ayda hiç olmayan göğüs lerimde acı var felaket şişti bide sanki.hiç olmazdı.yani adet den 1 gün önce biraz başlardı.geçen adet günümden beri acısı hiç geçmedi .başka bişey olabilirmi,yada hamilelik belirtisi olabilirmi...ayyyy sorular sorularrr erken gebelik testim var 1 tane son 4 günüm sabretmeye çalışıyorumm
sonucu bizede yaz o halde inşallah pozitifi görürsün didemcim:81::81::81::81::81::81::81::81:
günaydın canım dün giremedim tekrardan kusura bakma:) test tahmin ettiğimiz gibi negatif çıktı ama ne olursa olsun insanın canı sıkılıyor ya bugün adetime 4 gün kaldı ve ben stres olmayacağım dediğim halde gün yaklaştıkça çook merak ediyorum canım elimde değil. yani hayatı kendime zehir etmiyorum o ayrı tabi de sadece zaman çok ağır geçiyor sanki ya yok ben de göğüs ucu ağrısı falan yok deli olcam sadece şiş ama patlayacak gibi de değil ama dün yine gazdan duramadım istisnasız her gece gaz problemi yaşıyorum söylemesi ayıp bana akıl verin yaaaaaaaaa(((((((((
hayata inat insanlara inat herşeye inat hep iyi hep mutlu ep sağlıklı olalım hala yaşıyorsak hala nefes alıyorsak hala tutunabiliyorsak yaşama umut var demektir olmaz diye bişey yok kardelen çiçeğinin soğuk kış günlerine bembeyaz ama sopsğuk karlara inat karların içinden başını çıkarıp açabiliyosa umut her zaman vardır. Allah yardım ettiği sürece ki O kullarını hiç yalnız bırakmaz istediğimiz herşeye kavuşabiliriz.Allah (C.C.) yardımcımız olsun. [/I][/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?