Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım menim bende seni merak ediyodum nasılsın oğluşun nasıl onu benim yerime çok öp

sen gel yaz kaynamaz ben bulur çıkarırım yazdıklarını canım kendinede bebişine de iyi bak Allaha emanet ol

saol tatlım, iyiyiz hamd olsun, sen nasılsın? neler yapıyorsun? valla cok özlemişim canm yaa

zeynoooooocum nasılsın tatlım...seninle hiç karşılaşamıyoruz oğluşun nasıl..epey büyümüştür artık....

saol balım, buyuyo teyzesi , senin minnoş nasıl oldu, kocaman abla olmuştur artık

canım umarım çok ciddi tartışmalar olmazzz tartışmalar evliliğin tuzu biberi ama dozunda seni üzmesin kıyamaam

yok canım çok ciddi sayılmaz bizim tartışmalar aslında tartışmada değil konuşma oluyor
ve çogunlukla gecenin sonu aynı bitiyor
Allaha şükür 8 yıldır ilk günkü gibi sevgimiz herşeye rağmen
tartışırız atışırız ama aşıkızzzz...

dün gece süpriz yapmış bana annemleri getirdi
babamda yatsı namazına camiye gitmiş haberi yokken 10da oturmaya getirdi eşim onları
güzel bi akşam oldu

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

hayata inat insanlara inat herşeye inat hep iyi hep mutlu ep sağlıklı olalım hala yaşıyorsak hala nefes alıyorsak hala tutunabiliyorsak yaşama umut var demektir olmaz diye bişey yok kardelen çiçeğinin soğuk kış günlerine bembeyaz ama sopsğuk karlara inat karların içinden başını çıkarıp açabiliyosa umut her zaman vardır. Allah yardım ettiği sürece ki O kullarını hiç yalnız bırakmaz istediğimiz herşeye kavuşabiliriz.Allah (C.C.) yardımcımız olsun.

merhaba saracım nasılsın görüşmeyeli ceeee deyip gidicem uğramadan edemedim.dünde çok yoğundum sabah spor vardı .öğleden sonrada langır langır gezdim

saol tatlım, iyiyiz hamd olsun, sen nasılsın? neler yapıyorsun? valla cok özlemişim canm yaa

saol balım, buyuyo teyzesi , senin minnoş nasıl oldu, kocaman abla olmuştur artık

merhaba zeynocum canım arkadaşım bacım kıymetlim seni o kadar çok özledimki anlatamam

senin ve bebeğinin iyi olmanıza çok sevindim noyanımızı uyutunca kaç gelde laflayalım

merhaba saracım nasılsın görüşmeyeli ceeee deyip gidicem uğramadan edemedim.dünde çok yoğundum sabah spor vardı .öğleden sonrada langır langır gezdim

günaydın canım iyiyim sen nasılsın iyi yapıyosun gez toz eğlenmene bak

günaydın efsuncum nasılsın canım

GÜNAYDIN CANIM BU SABAH İYİYİM BİRAZ DAHA
dün gece eşim süpriz yapmış bana annemleri getirdi
babamda yatsı namazına camiye gitmiş haberi yokken 10da oturmaya getirdi eşim onları
güzel bi akşam oldu benim için azda olsa keyfim yerine geldi

bundan güzel sürpriz olamaz heralde ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın

günaydın canım iyiyim sen nasılsın iyi yapıyosun gez toz eğlenmene bak

bugün temizlik var eve dün falan bakmadım hiççç bugün mecbur bakıcambide şafak yaklaştıkça streste artıyo.her ay belirti.
bu ayda hiç olmayan göğüs lerimde acı var felaket şişti bide sanki.hiç olmazdı.yani adet den 1 gün önce biraz başlardı.geçen adet günümden beri acısı hiç geçmedi .başka bişey olabilirmi,yada hamilelik belirtisi olabilirmi...ayyyy sorular sorularrr erken gebelik testim var 1 tane son 4 günüm sabretmeye çalışıyorumm

bencede sabırlı ol testi boşa harcama günün geçbi gün geçsin sonra yap testini inşallah gebesindir

amin inşallahh. rabbim ol dedi ve her şey zamanını bekliyor inşallahh bizim bebişlerin olma zamanı da gelmiştir. inancım sonsuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…