bencede sabırlı ol testi boşa harcamagünün geçbi gün geçsin sonra yap testini inşallah gebesindir
[ı] bundan güzel sürpriz olamaz heralde ne güzel allah mutluluğunuzu bozmasın[/ı]
amin canım inşşallahh...
Ayrı evimiz olsa bize cennet olurdu zaten o ev
kocamla ikimiz için tartımadık biz hep ortam yada başkaları için tartıştık...
Sen ayrı eve mi gececeksin merkeze taşıncam demiştin ya dün
olsun sonucun negatif olacağı gün gibi ortadaydı canım o yüzden sana tets yapma dedik abla sözü dinle accıkkafanı dağıtacak kendini oyalıyacak bişeyler bul canım unutmaya çalış stres en büyük düşmanımız unutma
haklısın testi harcamiyim.bekleyip görücez başka şeylerle meşgul olunca insan unutuyor.hakkımızda hayırlısı .senin ne zaman bat
olsun sonucun negatif olacağı gün gibi ortadaydı canım o yüzden sana tets yapma dedik abla sözü dinle accıkkafanı dağıtacak kendini oyalıyacak bişeyler bul canım unutmaya çalış stres en büyük düşmanımız unutma
biliyorum canım yok stresli değilim ama çokk merak ediyorum zaten çalıştığım için sürekli bir şeylerle meşgul oluyorum ama kan testi yaptırmak istemiyorum aslında şu an onda kesin bellidir biliyorum ama istemiyorum. süpriz olsun. canım senin var mı bebişin?
yok canım benimde bebişim yok malesef bende sabırla bekliyorum benim sıpanın geleceği günü sen memurmusun özeldemi çalışıyosun canım:26::26::26::26::26:
test yapmadımki ben beklicem günümün gelmesini.sanırım yyanlış anladın saracımcanlarrr ben kahvaltıya gidiyorum anacığıma.
[ı] yok bitanem benim evim ayrı zaten birlikte olsak bu sevgi saygı olmazdı belkide kayınvalidemlerle aramızda biz buraya tayinen geldik o zaman böyle icap etti ilçeye taşındık ama şimdi merkeze taşınacaz öyle daha iyi olacak[/ı]
memurum canım. sen çalışıyor musun? inşallah gelir canım tez zamanda:)
evet işte beraber olunca sevgi saygı yok oluyor yavaş yavaş bendeki gibi
Ama elimde değil bilerek isteyerek değil... Ortama göre herşey...
Herşey ayağının altında olur tabi canım daha iyi
giresun güzel yer zaten canım ben çok beğeniyorum...
deli kız ben sana demedimki test yapma diye dideme yazmıştım ben onu sen yanlış anlamışsın akıllım
ayyyy evet ya sazan gibi atlaamışım yaniiiiöptüm kızlarrr
Aaayyy benim batada 11 gün kaldı :18: :18: :18:
Ne olacak acep ???? :18: :18: :18:
gunaydin kizlar ... nasilsiniz yeni haberler varmi
inşallah bebişin gelecek canım
benim bat cumartesi canım ama hiç bi belirti yok o yüzden bebiş olduğunu sanmıyorum o yüzden evimi falan temizleyip beş gün kalacak misafirlerimi yani kırmızıları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?