ahhh inşallahh cnmmm sende inşallah bi dahiki ayına bebişinle girersinn ....
ama cnm bu ay bana filmden sonra antibiyotik buscopan we magnesyum ilaçlarını wermişti 1 hafta içtim bidaha da içmedim bebiş olursa bi sorun olurmu acaba....
bize dr.isterseniz bidahi ki ay gelin aşılama yapalım dedi yada yumurta tkibi yapalım daha sonra yaptırırsınız dedi ...ben bu ay gitmek istemiyorum filmden sonraki ihtimal warya o güzel ihtimali bekliyim sonra aşılamaya geçeriz die düşünüyorum
sen film aşılama fln başından geçtimi hiç cnm
ben rahim filmi çektim biraz ıkıntılı geçti benimki ama sonra hamile kaldım dört ay kadar sonra doğal yoldan yani ancak biliyosun düştü bebeğim aşılama falan yapmadım ben hiç
aradım canım geçen gün güzellikle söledim.faiziyle ödemeyin sonra diye söylüyorum dedim.tamam falan dedi hala tık yok.güya bugün kayınpederim yollucaktı.hafta sonu da kalmaya geliyolar bakalım.ne olacak.
sen nasılsın canım
ay canım bende kulak ağrısı çekiorum sevinç soğan suyu dene dedi tık yok yanıo resmen küçük sertlik var kulağımın altında iltihap yapmış sanırım zeytinyağ denedimmm iii gelir eskiden duymuşlum varr doktora gidemiorum elim ayağım bağlııı çok kötüyüm anlıcan kocamıda fırçaladım az önce arkadaş götürsene kadıncazı kulak ağrısı felaket bi acıdır diee ne dese yalan sölüodur kandırıo ağrım sızım var demessmi çok moralim bozuldu sonra baktı gerçekten kötüyüm kafamı kaldıramıorum zeytin yağı damlatçam dedim ben damaltım canım dedi keşke üzmeden yaapydı antibiyotik al olmadı dedi dedim adetim geçsin öleeee ya varsa bebişimmm dimi ama
ben de çok korkmuştum canım çok şükür bir şey olmadı yalancı çobana döndüm
aramıza hg tatlım...seni tanıdığıma memnun oldum vanilyacım...
kız beni çok korkuttun..çok şükür iyisin...seni merak ettim dün buse yüzünden girip yazamadım da..ama gece geç saatte telden nete bağlanıp okudum durumunu...içim rahatladı..nasılsa sabah cevap yazarım dedim ve uyudum...bir daha beni korkutma tatlişim...
günaydınnnnnnnnnn şekerimmmmmmmmmm
günaydınnn vanilyacımmmmmm
geçenlerde ben 17 tane ziyaretçiyle başbaşaydım saracım...
inşallah ikinizde hamiş olursunuz
prenses bugün hiç gelmedi?:26::26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun canım geçmezse ihmal etme doktora git kulak bu oyun olmaz
saol canım..iyiyim çok şükür..işler biraz yoğun o kadar..sende kendine dikkat et...kendini yorma fazla ikizlerin annesi...ödem oluşmuş sanırım..geçmiş olsun canım..inşallah şişlerin hemen iner...leyla nasilsin canim
evet betülcüm karşılaşamaz olduk..ama gönüllerimiz bir tatlım..selam arkadaşlar.pek uğrayamıyorum fırsat buldukça bakıp çıkıyorum.eşim evde pc yi vermiyo bana oyun oynuyo can sıkıntısı ndan.
saracım inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
leyloşum iyi dileklerin için sağol.uzun zamansır görüşemedik senle.
caadı bebişlerinin ve senin iyi olmana çok sevindim.
bende hala aynı işte,ara ara sancı giriyo bana varlığını hissettiriyo sanırım bide çok gazım var.
sabah kalkınca ayakta duramıyorum öyle fena oluyorumki ama mide bulantısı falan değil.halsizlik.
benden haberler bunlarr.
oğluşunun doğum günü kutlu olsun sevinçcim Allah mutlu huzurlu bi ömğr nasşp etsin inşallah
iyi diyelim iyi olalım leyloşum merak ettiğin için sağol canım
hiç tuz yeme cadıcım az kaldı sabret Allah yardımcın olsun
betülcüm kendine iyi bak bebişine iyi bak Allaha emnaet ol kendini çok özletmeden ara ara da olsa gel
geçmiş olsun canım..yeni ay yeni umut inşallah...kızlar bu arada benim kırmızılar bugün teşrif ettiler beş gün gecikmeli de olsa çok sancım var bu sefer beni mahvetti içime baygınlık veriyo resmen sancılar öğleden sonra izin aldım evde dinlendim şimdide sıcak bi çay demledim içip uyuyacam Allaha emanet olun
sen ve bebişin iyi olunda canım..gerisi mühim değil...kendini yorma fazla...üşütüyorsun galiba sende kendini benim gibi..üşütük hatunlarız biz...ben de çok korkmuştum canım çok şükür bir şey olmadı yalancı çobana döndüm
gezmeye gittim tatlım ordanda anneme....
şimdi eve geldim bu yüzden uğrayamadım
gunaydin kizlarnasilsiniz ... biz bugun iyiz
:124::119:nice mutlu sağlıklı senelere hep birlikte girin inşallah..bi sonraki doğum gününe abi olarakk girer inşallah ..:119::124:
saol canım..iyiyim çok şükür..işler biraz yoğun o kadar..sende kendine dikkat et...kendini yorma fazla ikizlerin annesi...ödem oluşmuş sanırım..geçmiş olsun canım..inşallah şişlerin hemen iner...
evet betülcüm karşılaşamaz olduk..ama gönüllerimiz bir tatlım..
gelmeyince özlüyorum tatlişim..hemide merak ediyorum.
geçmiş olsun canım..yeni ay yeni umut inşallah...
sen ve bebişin iyi olunda canım..gerisi mühim değil...kendini yorma fazla...üşütüyorsun galiba sende kendini benim gibi..üşütük hatunlarız biz...
slm kızlarrr.
nasılsınız.
bugün burda havalar çok kötü.
anneler günüde geldi annenize ve kayınvalidenize ne hediye almayı düşünüosunuzz
as canım biz iyiyiz sen nasılsın?
hediye almak ..........en çok zorlandığım konu belki siz fikir verebilirsiniz bana
saol canım..iyiyim çok şükür..işler biraz yoğun o kadar..sende kendine dikkat et...kendini yorma fazla ikizlerin annesi...ödem oluşmuş sanırım..geçmiş olsun canım..inşallah şişlerin hemen iner...
evet betülcüm karşılaşamaz olduk..ama gönüllerimiz bir tatlım..
gelmeyince özlüyorum tatlişim..hemide merak ediyorum.
geçmiş olsun canım..yeni ay yeni umut inşallah...
sen ve bebişin iyi olunda canım..gerisi mühim değil...kendini yorma fazla...üşütüyorsun galiba sende kendini benim gibi..üşütük hatunlarız biz...
İYİ OLMANIZA SEVİNDİM CANIM...İŞİM YOĞUN PEK GİREMİYORUM YA...
SARA BUGÜN GELMEMİŞ YİNE....:26:....KIZ SARAAAAAAAAAAAAAAA NERDESİN TATLİŞİM..BUGÜN GEL YA..BEN YARIN YOKUM...ARAZİYİM ANLAYACAN...
saol canim iniyo bakmissin iki saat sonra yine sismis ayakabilarim olmuyo terlik aldim hava kotu onlari giyemiyorum yagmur yayiyo ..... kiloda almamisim 3 haftadir ayni kilodayim ama bebisler buyumus iyiler haftalarina gore gayat iyiler kan yapici vitamin verdiler yine foliumzur ve gravitamonda iciyom 3 tane vitamin onlarda siskinlik yapabilir dediler bebisler iyi olsunda gerisi onemli deyil ...... Buse nasil iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?