Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben rahim filmi çektim biraz ıkıntılı geçti benimki ama sonra hamile kaldım dört ay kadar sonra doğal yoldan yani ancak biliyosun düştü bebeğim aşılama falan yapmadım ben hiç

ben rahim filmi çektim biraz ıkıntılı geçti benimki ama sonra hamile kaldım dört ay kadar sonra doğal yoldan yani ancak biliyosun düştü bebeğim aşılama falan yapmadım ben hiç

ahh cnm yaa aslında bu topikte nerede okuduysam herkesin filmden sonra bebeği olmuş ama hep düşmüşş bende korkuyorum aynı şeyleri yaşarım ahhh
benimde 1 hafta boyunca akıntı oldu baya bi akıntı ama hatta karın ağrısı fln ama geçti şimdide şişlik başladı karnım hep şiş

ay canım bende kulak ağrısı çekiorum sevinç soğan suyu dene dedi tık yok yanıo resmen küçük sertlik var kulağımın altında iltihap yapmış sanırım zeytinyağ denedimmm iii gelir eskiden duymuşlum varr doktora gidemiorum elim ayağım bağlııı çok kötüyüm anlıcan kocamıda fırçaladım az önce arkadaş götürsene kadıncazı kulak ağrısı felaket bi acıdır diee ne dese yalan sölüodur kandırıo ağrım sızım var demessmi çok moralim bozuldu sonra baktı gerçekten kötüyüm kafamı kaldıramıorum zeytin yağı damlatçam dedim ben damaltım canım dedi keşke üzmeden yaapydı antibiyotik al olmadı dedi dedim adetim geçsin öleeee ya varsa bebişimmm dimi ama

geçmiş olsun canım geçmezse ihmal etme doktora git kulak bu oyun olmaz

ben de çok korkmuştum canım çok şükür bir şey olmadı yalancı çobana döndüm
prenses bugün hiç gelmedi?:26::26::26::26::26::26::26:

gezmeye gittim tatlım ordanda anneme....
şimdi eve geldim bu yüzden uğrayamadım

geçmiş olsun canım geçmezse ihmal etme doktora git kulak bu oyun olmaz

saol canım sosyal güvencem yok yeşilkart başvuru tazeledik bok ettiler herşeyiii şimdi hastaneye gidemiorum hasta olmaya korkuodm korktum başıma geldi bende gitmek istiyorum yoksa çekilmez bu ağrı

leyla nasilsin canim
saol canım..iyiyim çok şükür..işler biraz yoğun o kadar..sende kendine dikkat et...kendini yorma fazla ikizlerin annesi...ödem oluşmuş sanırım..geçmiş olsun canım..inşallah şişlerin hemen iner...
evet betülcüm karşılaşamaz olduk..ama gönüllerimiz bir tatlım..
gelmeyince özlüyorum tatlişim..hemide merak ediyorum.
geçmiş olsun canım..yeni ay yeni umut inşallah...
ben de çok korkmuştum canım çok şükür bir şey olmadı yalancı çobana döndüm

gezmeye gittim tatlım ordanda anneme....
şimdi eve geldim bu yüzden uğrayamadım
sen ve bebişin iyi olunda canım..gerisi mühim değil...kendini yorma fazla...üşütüyorsun galiba sende kendini benim gibi..üşütük hatunlarız biz...

gunaydin kizlar nasilsiniz ... biz bugun iyiz

İYİ OLMANIZA SEVİNDİM CANIM...İŞİM YOĞUN PEK GİREMİYORUM YA...

SARA BUGÜN GELMEMİŞ YİNE....:26:....KIZ SARAAAAAAAAAAAAAAA NERDESİN TATLİŞİM..BUGÜN GEL YA..BEN YARIN YOKUM...ARAZİYİM ANLAYACAN...

slm kızlarrr.
nasılsınız.

bugün burda havalar çok kötü.

anneler günüde geldi annenize ve kayınvalidenize ne hediye almayı düşünüosunuzz

çok şükür iyiyiz tatlım
efet üşütük hatunlar

Son düzenleme:
slm kızlarrr.
nasılsınız.

bugün burda havalar çok kötü.

anneler günüde geldi annenize ve kayınvalidenize ne hediye almayı düşünüosunuzz

as canım biz iyiyiz sen nasılsın?
hediye almak ..........en çok zorlandığım konu belki siz fikir verebilirsiniz bana

saol canim iniyo bakmissin iki saat sonra yine sismis ayakabilarim olmuyo terlik aldim hava kotu onlari giyemiyorum yagmur yayiyo ..... kiloda almamisim 3 haftadir ayni kilodayim ama bebisler buyumus iyiler haftalarina gore gayat iyiler kan yapici vitamin verdiler yine foliumzur ve gravitamonda iciyom 3 tane vitamin onlarda siskinlik yapabilir dediler bebisler iyi olsunda gerisi onemli deyil ...... Buse nasil iyimi

doğumdan sonra herşey yoluna girer inşallah tatlım...hamilelikte böyle şeyler olabilir..hiç üzülme...maşallah ikizlerede...söyle onlara annesini üzmesinler...

busede diş çıkarıyor hepsi birden mi çıkacak nedir önler iyice büyüdü maşallah..seçiliyor yani..arkalar kaşınıyor sanırım..el devamlı ağzında...bugün öyleye kadar ağlamış meme aramış yavrum...yarında tüm gün arazideyim ne yapcam bilmem..zor durur yarında...Allah yardımcım olsun...çocuk özlüyor annesini...ne kadar süt izni olsada annesini yanında istiyor...çalışan anne olmak ne kadar zormuş ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…