düşünceli hamişim benim...canım bizde senin sağlıklı doğum haberlerini alırız inşallah ama zamanı gelince..kendini yorma kardelencim...bol bol dinlen...selam kızlar
geçmişe bakcaktım ama sara nın üzgünlüğünü görünce hemen yazmak istedim
saracım malesef ilaçların yan etkisiyle insan çok duygusallaşıyo ve herkes beni anlasın istiyo ama kocalar tedaviyi anlamıyolar canım
sen bi kaç gün daha alış bu sürece,geçecek inşallah
pozitifini görmeyi bekliyoruz hepimiz inşallah
aminnnnnnnn canım..sanada hayırlı cumalar yetercim..HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın fıstıkkkkk...bugün nasılsın bakalım saracımmmmmmmm?günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar
zeynooooooooo seninle bir türlü karşılaşamadık canım ya...geçen seni topicte gördüm ben sana selam yazarken çıkmışsın...umarım sende oğluşunda iyisinizdir tatlım...Kızlarrrrrr nasılsınız?
Saraaaaaaaaa canım seni merak ettim neler yaptın? nasıl gidiyor sürec?
düşünceli hamişim benim...canım bizde senin sağlıklı doğum haberlerini alırız inşallah ama zamanı gelince..kendini yorma kardelencim...bol bol dinlen...
aminnnnnnnn canım..sanada hayırlı cumalar yetercim..
günaydın fıstıkkkkk...bugün nasılsın bakalım saracımmmmmmmm?
zeynooooooooo seninle bir türlü karşılaşamadık canım ya...geçen seni topicte gördüm ben sana selam yazarken çıkmışsın...umarım sende oğluşunda iyisinizdir tatlım...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, son_ece+
eceeeeeeeeeeeeeeee nasılsın bitanem...bebiş nasıl kuzum...?
evet canım bugün maşallah hava güzel...bende busede iyiyiz şükürler olsun canım..sabah yine babasından ayrılmak istemedi..sanki onu babası doğurmuşgünaydın leyla sultanım iyiyim bugün havada güzel güneşli moralim iyi Allah bozmasın
sen nasılsın gülüm busem nasıl
hg canım..heeeeeeeeeey mende buydayım
diğer topikleye bi selam veydim geldim evime
ece okudu okudu çıktı gitti moralimi bozuk acaba geçende gördüm burdaydı ama yazmadı
inşallah iyidir
evet canım bugün maşallah hava güzel...bende busede iyiyiz şükürler olsun canım..sabah yine babasından ayrılmak istemedi..sanki onu babası doğurmuşbiz aramıza binerken karşıdan el salladık eli kaldırıyor sanki beni de götürün der gibi..çok duygulandım..
hg canım..
ay bilmiyorum ki saracım..umarım bişey yoktur..ya bende şimdi merak ettim...
saraaaaaaaaaaa hafta sonu ne yapcan canikommmmmmmm?ben Allah nasip ederde hava iyi olursa buseyi biraz gezdircem..çocuk daha yeni arabasıyla dışarı çıkamadı ya....evin içinde biniyor..
Tek tük kelimeleri çıkarmaya çalışor canım..daha öyle konuşmuyor pek...ah bir anne baba dese...dede falan diyor arada...onuda bazen diyor bazen demiyor...cırlıyor falan..öyle işte tatlım...kıyamam yaaa canım menim çocukalr hep anne babaları yanında olsun istiyo
biraz daha büyüsün sana mama almak için gidiyoz dersiniz akşam geldiğinde hani mama diyince içine sokmak istersin onu
sahi konuşmaya başladımı buse :26::26::26::26::26::26:
doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem benim...gez tabi..insan sıkılıyor ya...çocuk olunca fazla gezemezsin..bugünleri değerlendir canım..oooh iyi edersiniz canım menim
gezsin çocuk tabi bizim bile canımız sıkılıyo evde
benim hafta sonu maratonum şöyle
cumartesi sabah doktorla randevum var ondan sonra biraz gezip dolaşacaz
pazar günü ne yapacağımız belli değil henüz
Tek tük kelimeleri çıkarmaya çalışor canım..daha öyle konuşmuyor pek...ah bir anne baba dese...dede falan diyor arada...onuda bazen diyor bazen demiyor...cırlıyor falan..öyle işte tatlım...
doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem benim...gez tabi..insan sıkılıyor ya...çocuk olunca fazla gezemezsin..bugünleri değerlendir canım..
canım menim ya daha küçük ama annesi dedededede bababababa demek kolaylaına gelir
anne demek biraz zor geliyo yaramazlara ama bi konuştumuda bi daha susturamıyosun
amin canım inşallah doktorcum güzel haberler verir
leyloşum sen öğlen yemeğinen gitmedinmi ben geldim evdeyim
eşim bu öğlen yemeğe gelmeyecek bende kendimme aperatif bişeyler hazırlayacam
ben de birazdan gidecem canım..arkadaş izinde o yüzden bugün tekim..yoğunluk var..çıkamadım...sana afiyet olsun saracım..ben de çok acıktım...
selam kıızlarrrrr
hayırlı cumalar
aleyküm selam prensesim sanada hayırlı cumalar nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?