Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize..
özlwedim valla hepinizi işler çok yoğun hastanenin ihaleleri yapılıo ondan baya telaşlıyım bugünlerde.sizler naptınız geriye dönük okuyamadım daha hafta sonu okucam inş. hepsini. varmı güzel haberler müjdeli haberler?
bende size müjdeli haber vericektim ama söndüm kaldım daha belli değil pazartesi inş. verebilirim müjdeli haberi bu sefer allahın izniyle inş.

selam kıızlarrrrr
hayırlı cumalar
slm canım...hayırlı cumalar prensesim..nasılsın tatlım?
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

88prenses22, LeYLa_21+

leyloşum
ay canım ya tam çıkarken yazmışsın sanırım görmedim prensesim...
mrb hilalcim...yoğunluğu sorma gitsin canım..hep öyle yoğunuz valla...inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

ziyaretçiiiiiiiiiii

mrb hilalcim...yoğunluğu sorma gitsin canım..hep öyle yoğunuz valla...inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..

inş. canım ya bugün beta hcg baktırdım 13,9 çıktı ama olmayabilirmişte. çatlatma iğnesi oldujmya onun etkiside olabilirmiş dediler. heveslenmiştim bende eşime söylesemmi bilmeedim bugün.
iğneden 10 gün sonra etkisini kaybediomuş hormon. benim 13. günüm kendi değerim olmalı die düşünüyorum inş. öledir. 9 aydır 1,0 görmeye alıştığım için heyecanlandım 13,9 u görünce inş. cuma günü dualarımız kabul olurda göbişlerimiz bebişle dolar :)

sen tedavidemiydin canım inşallah bebşin göbişindedir bi kaç gün sonra bi daha test yap bakalım

müjdeli haberi alalımda pazartesi olsun canım bi kaç gün sonra testi yenile

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

ziyaretçiiiiiiiiiii

o ziyaretçi bu sefer ben değilim valla billa:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

sen tedavidemiydin canım inşallah bebşin göbişindedir bi kaç gün sonra bi daha test yap bakalım

evet canım 2 aydır tedavi görüyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum. o yüzden bi,raz tereddütlüyüm inş. tutmuştur yıpranmaya başladım çevre baskısından.pazartesi nasıl geçer bilmem akşama sölicem eşime şuan bile işyerindekielre bişi dememk için zor tutuyorum kendimi belkide iğnenin etkisidir. iğnenin içeriği hcg hormonu o yüzden yüksek çıkabilişo ama o etkide 10 güne kayboluo 10 günden sonra kendi değerlerin çıkıo benim 13. günüm inş. kendi değerimdir.akşama doktoruma sorayım bakalım. sizler naptınız. varmı bi gelişme?

canım ya inşallah hamilesindir cumalar hürmetine yürekten diliyorum bunu hilalcim...Rabbim hevesini söndürmesin inşallah...pazartesi tekrar test yap bakalım..inşallah pozitifi görürsün tatlım..
müjdeli haberi alalımda pazartesi olsun canım bi kaç gün sonra testi yenile

o ziyaretçi bu sefer ben değilim valla billa:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

bende bu ziraretçi saradır diyordum...yanılmışım demekki canım...

seni çok iyi anlıyorum...bende ilk test yaptığımda acayip heyecanlanmıştım...bunlar çok güzel duygular ya...ALLAHIM inşallah tamamına erdirsin canım..

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evini ihmal etmeeeeeeeeeeeeee...gelsene topiceeeeeeeeee

herkese güzel dualar ettim tenezzül edip biride cevap yazmamış...canım sıkıldı...seni takip edip gelmiştim..neyse zaten millet cevap versin diye yazmadım ama biride selam alsaydı ölmezlerdi herhalde dimi...

saraaaaaa işinmi yoğunlaştı tatlım ya...gelde iki laf edelim...haftaya ben 5 gün izne ayrılcam..annem gidiyor buseye bakacam canım..topice fazla giremeyebilirim...

Içimde hiç sönmeyen korsun YAVRUM... En güzel dediğim günde en mutlu olduğum anda eksik yanımsin..ben seninle bir bütün olacağım gel artık gel gel ki en güzel günüm en mutlu anım seninle coşsun.Annenin babanın mutsuzluğuyla mutlu olanlar mutluluk gözyaşlarımızda bogulsn...ama hiçbirşey umrumda olmaz geldiğin gün YAVRUM,BEBEĞIM, PARÇAM,KUZUM Benimle ol yeter bana gel artık gel gel gel gel.

inşallah tedavin olumlu sonuçlanmıştır.canım bende tüp bebek tedavisindeyim Allahım yüzümüzü güldürür inşallah

tüp bebek topikindekilermi cevap yazmadı canım onlar zaten biraz geç yazıyolar

saraaaaaa işinmi yoğunlaştı tatlım ya...gelde iki laf edelim...haftaya ben 5 gün izne ayrılcam..annem gidiyor buseye bakacam canım..topice fazla giremeyebilirim...

yok kız ne işi iğne yapmaya gittim bu saatlerde kaybolduysam bilki iğne yapmaya gitmişim

tatlşım haftaya bende izin aldım 15 gün olmayacam arada nete girmeye çalışırım fırsat buldukça

yetercim duygularımın tercümanı seni o kadar iyi anlıyorumki ama merak etme gelecek bebeklerimiz

Son düzenleme:
sende bendensin desene...gelişmeleri anbean yaz olurmu saracım..ben girip yazamasam bile ara ara buse uyurken kaçamak cepten bile bağlanır okurum yazdıklarınızı canım...

hayırlı olsun tedavin saracım allahım tez zamanda sonuç aldırsın hayırlısıyla inş.fazla uğraştırmadan acı çekmeden inş.olabileceği ihtimalini düşünmek bile heycan verici sonucu bilemsekte bu duygu bile güzel alalhım gerçek duygusunuda yaşatsın bizlere inş.

sende bendensin desene...gelişmeleri anbean yaz olurmu saracım..ben girip yazamasam bile ara ara buse uyurken kaçamak cepten bile bağlanır okurum yazdıklarınızı canım...

aynen canım seninle benzerliklerimiz var

fırsat buldukça yazacam canım sizi merakta bırakmamaya çalışırım sizde duanızı eksik etmeyin

sende ne güzel evde kızınla vakit geçireceksin onu benim yerimede kokla ve öp

amiiiiiin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…