Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hilallllllllll yine yoğunmusun canım?

sorma cnaımya başımda bi bela var onla uğraşıyorum cinsi bi kadınm var ben işleri bitirip ona teslim ediyorum geç gelio diip0 duuro müdürü aramış hilale yardımcı verin kızcağız yetişemio demiş.faturalar geldiği gibi teslim almak istio bende insanım motor takcak halim yok uyuz karı deli etti beni ondan yazamadım

leyla prenses huuuuu akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar

ben etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
ayran çorbası yapacam

kızlar ya acile gittim şimdi iğnemi olmaya hemşirelere sinir oldum geldim

bu iğneleri insan kendi kendinede yaparmış ne mantığu varmış acile gelmeme

ya bende biliyorum kendi kendine yapanlarda var ama ben cesret edemiyorum bu ayıpmı yani

hem onların görevi değilmi yaa töbe töbe

ben iyiyim canım sen nasılsın?
evet ben geldim sen çıktın
prensesimmmmmmmmmmmm uyuyor musun canım gelmedin topice?

yok uyumuyorum ama yemek yapıyordum
çok nadir yapıyorum ya çok yoruluyorum
unutucam bu gidişle
tuz koymayı unutmuştum son anda aklıma geldi
çok uykum geldi biraz uyusam mı:26::26:

uyuma gel sohbet edek sonra uyursun banane yaaaaa

leyla prenses huuuuu akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar

ben etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
ayran çorbası yapacam
güzelmiş menün
ben de tavuk sote yaptım yanına ne yapıcam bilmiyorum:26::26:

takma onları canım ya ben de kendim yapamazdım cesaret edemezdim yapsınlar işte işleri ne

kızlaaaaarrrrrrr selam nasılsınız ben yoruldum yaw bugün
akşama keşkek yaptım, sulu patates , yoğurtlu şehriye çorbası salata
buyrun bekliyom

beklemek nekaadar zor arkadaşkar birşey sormak istiyorum progynex kullandım 13 gun 13. gun leke geldı kahve 3 gun 3 kere geldı bıttı 16. sında regl olmam gerekıyordu olmadım ama kasıgımda hep bı batma bıde sankı rahımım dısarı cıkıcak gıbı oluyo ama adet ağrı yok dunden ıtıbarende akıntı başladı kusuyorum ama mıde bulantısını saymıyorum ben hep kusarım birde fazla tuvalate cıkıyorum bu sabah test yaptım negatıf cıktı zaten eczanı çıkmaz 2 gune demişti ama dayanamadım benım adetım çok gecer düzenlı deil ama bu ilaç düzene sokuyor diye biliyor birde ılk defa leke gelıp kesti bilmiyorum sızce durum nedır tecrubelı olan varmı bu ilaçdan kullanan varmı ??​

tatlım bahsettiğin ilaç nedir ne işe yarar bilmiyorum çünkü kullanmadım ama bence bi doktora git test yap bakalım ne çıkacak

tatlım bahsettiğin ilaç nedir ne işe yarar bilmiyorum çünkü kullanmadım ama bence bi doktora git test yap bakalım ne çıkacak

ilaç hamılelerde düşüğü engellıyor yumurtayı kalınlaştırıyor hamıle olmayanlarda da yıne kalınlaştırıyor daha çabuk bebek tutunsun diye bebek olmayınca regl düzene sokuyor belırtıler garip hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…