Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kan pıhtılaşması sonucum çıktı kızlar.herkesten 3 4 tüp kan almışlar benden tek tüp kan aldılar acaba yanlışmı yaptılar kaç dr ye sordum doğru dedi hepsi.ama kk daki kızlarda tek tüple olmaz diolar.sonuçlarımı yazayım bileniniz varsa açıklama getirirse sevinirim.

materyal: tam kan
kullanılan method: rt-pcr
faktör v mutasyonu: mutasyon saptanmamıştır
prothrombin g20210a mutasyonu:mutasyon saptanmamıştır
faktör xııı v34l mutasyonu: mutasyon saptanmamıştır
mtfrh a1298c mutasyonu: mutasyon saptanmamıştır
mtfrh c677t mutasyonu : mutasyon saptanmamıştır
pal-1 4g/5g mutasyonu: 4g/5g

Yok tatlim sonuclarin temiz bende de kan pihtilasmasi var hemde iki mutasyon mthfr ama kac tup kan almislardi hatirlamiyorum

hayret bişey ya,eşin oyun arkadaşım ne varki bunda deyip senin abarttığını düşünüyo,çok basit düşünüyo erkekler bazen,sen sıkı takipte ol,böyle bişey için yuvanı bozma derim ben

gözün aydınnnnnn malesef bendede var pıhtılaşma :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım yaaa nahoş bir durum:26::26::26::26::26::26: Bu erkekleri anlamak imkansız aynını eşleri yapsa kıyameti koparıralar

aynen canım dedim zaten aynı şeyi ben sana yapsam
hoşuna gidermi diye bana diyoki seni balkondan aşağı atarım
eee ozaman niye hatanı anlayıp özür dileyip gönlümü almıyoki
çook zoruma gidiyo canıım çookkk

hayret bişey ya,eşin oyun arkadaşım ne varki bunda deyip senin abarttığını düşünüyo,çok basit düşünüyo erkekler bazen,sen sıkı takipte ol,böyle bişey için yuvanı bozma derim ben
yok canım ne yapanilirimki allah onu islah etsin ve
yaptığınabin pişman olsun inşalla

çok şükür temiz çıktı kızlarrrr

offfff ne diyecemi bilemiyrmmm sen stresini neyden atacakmışsınnnnrabbim yardımcın olsun cnm

gelde söyle işte ama ne olursa olsun o bi erkek
her ....... yapar ama biz bayanız öyle bişi olsa
idam olur herhal o zaman onlarneyi hak ediyo

edancım çok üzüldüm ya Allah eşini ıslah etsin sana da sabır versin canım

amiin anşalla canıım yaa vallahi çok kötüyüm ve hala o benimle konuşmuyo düşünsene
canım hatalı olan o üzülen ben ama yine küsen oo (

Senin yazdıklırını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi..daha seninki ileri safhaya geçmemiş..benimki telefonla bile görüştü edanım..yaşadıklarımı bir Allah bir ben bilirim..o yüzden erkeklere bu konu hiç taviz vermeyeceksin..abisini getirip göstermekle iyi yapmışsın..böyle olmaz ki ya...bu kadarıda fazla yani...ben pcyi parçalamıştım evde..boşanmanın eşiğine geldik..hamileyken vazgeçti bu işlerden...onlara göre gönüllürini eyliyorlar...sohbet muhabbet o kadar diyorlar ama benim sinirden heryerim titriyordu gördüğüm anda...bunu herkes yaşamıştır eminim edanım..yapmayan erkek yok yani...ama ıslah olmaları şart...üzülüp kendini kahretme..ona karşı strateji geliştir..takip et bir daha yaparsa direk abisinin yanına git...sen üstüne düşmeyince fazla ilerlemiyor ama olayı büyüttükçe sorun çoğalıyor..ben eşime tekme tokat girmiştim kendimi kaybettim çok sinirlenmiştim..utanmadan birde miçte konuşuyordu aşkım falan diye..senmisin aşkım canım diyen..bir bağırdım mikrofunu nasıl kapattığını bilemedi..sesin gitti pc ye dedi..giderse gitsin dedim öyle bir giriştim..kendime geldiğimde pc nin ekranı falan gitmişti...tabi uzun zaman oldu bunlar geride kaldı ama anlatırken sanki hala yaşıyorum..Allah bunları ıslah etsin...gönlünü eylemek ister elindekinide bırakamaz..bizim bu kadar üzüldüğümüzün farkında bile olmuyorlar inan bana...inşallah herşey yoluna girer..ama sakın kendini üzme akıllı hareket et..konuşmuyorsa sen hiç konuşma bile..afedersin ne halt ederse etsin...umruna takma..bebeğinle ilgilen..bir müddet sonra yanaşır merak etme...
hayırlısı olsun talihacım...inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürür canım...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

EDAN, LeYLa_21+

nasılsın edanım..biraz daha iyimisin?valla ben yazarken bile ellerim titriyor yine eskiyi anımsadım...sinirlerim tavan yaptı inanki..

haklısın canım sen daha kötü olmussun bende çook şaşırdım beklemezdim ondan
ama çook kötü oldum ve ona sorduğumda sen aptalsın diyo tabi haklı eyer bende bırakıp gitseydim görürdü
bana diyoki ne yapmışım sanki yatağımdamı gördün kadını delii oldum yaa bide utanmadan bana o bağırıyo
dedim bugün bunu yapan yarın onuda yapar sanki hatasını anladı canım ama gelip ne konuşuyo nede gönlümü alıyo
niyki sürekli bey efendiye meyvesini soyup önüne bırakıyorum yaabana meyve dedi bende symadan direk önüne koydum zoruna
gitti neymiş efendm meyveyi neden soymadan getiriysn bende dedimki sana değer verdimde ne oldu sen hatanı anlayıp özür dilemeyene kadar
,sana böyle getirecem öyle dedim diye benimle konuşmuyo o artk surat asıp küsüyo ne yapacağımı şaşırdım ama
bende artk takmayacm yedi yedi yemedi keyfi bilir konuşursa konussun konuşmasada canı bilir artk bende onun gibii yapacam

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

edanım ben çıkıyorum...öğle oldu..yemeğe gidiyorum..sen yaz gelince okurum ben yazdıklarını...öğleden sonrada toplantım var..haftaya vekaleten müdürlüğe bakacam..müdür izne ayrılıyor..bu aralar yoğunum biraz...yazdıklarına arada bakar cevap yazarım ben..kendini yalnız hissetme hiç..biz burdayız..içine atma yaz rahatlarsın..ben hep içime attım o yüzden seni çok iyi anlıyorum...sen benim hemşomsun..eşim doğuluya benim de..biliyorsun...

nasılsın edanım..biraz daha iyimisin?valla ben yazarken bile ellerim titriyor yine eskiyi anımsadım...sinirlerim tavan yaptı inanki..

kusura bakma canım seninde aklına kötü anılarını getirdim
ama neden bu erkek milleti böyleanlam veremiyorum madem böyle bi b.......,
yiyeceksiniz neden evleniyrsunuz yaaa

canım ya inan ne diyeceğimi bilemiyorum
şu erkekler nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar
bence de sen de konuşma hatasını anlasın

çook sağol canımm benim yaa
allah gönlüne göre versin iyiki varsınız canıım benim sizdeolmasanız deli olurdum herhade
tamam canım sen işine bak öpüyorum seni k.i.b

utanmadan birde tavır yapıyorlar dimi..zift yesinler...valla değil meyve soymak yemek bile hazırlamam ben öyle insana...yatağamı götürmüş ..lafa bak sen..utanmadan birde götürseydin deseydin kız...insanı deli ediyorlar...hep biz bunları böyle poh pohlaya poh pohlaya böyle yaptık..valla suç bizde...biz biraz alttan alıp onlara bağlılığımızı göstermeseydik böyle olmazdı..neyse konuşacak şey çokta kelimeler yetmez yani...öpüyorum seni ve yağmuru..sen kızına iyi bak..boşver onu ne ederse etsin...sende konuşma o konuşmuyorsa...deki çokta tın...ben çıktım..yine yazarım ...

valla doğru diyosun canım biz onları böyle yapıyoruz
aynen dediğini dedim konuşmuyosan konuşma çooktaa tıın
zoruna gitti adamın oturdunm önüne biafiyetle meyvemi yedimm ohhh olsun
o hatasını anlamayana kadar bene böyle olacam bana diyoki
gönlünü almak için cebimde şimdi para yook bende sinirlendim
niye herşey paramı neyse bende takmıyacm onun gibi rahat olacam
ne zmanki hatasını anladı ozaman konuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…