Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kuzum kızlar söylediklerine katılıyorummm bencede çok takma kendini üzme ama tavrınıdakoy mutlaka
leylaaaaaaaaaaa canım sen neler yaşamışsın böyle

çook sağol canımm benim yaa
allah gönlüne göre versin iyiki varsınız canıım benim sizdeolmasanız deli olurdum herhade
tamam canım sen işine bak öpüyorum seni k.i.b
sende iyiki varsın edanım...sana bir şey söyleyim mi edanım..ben şunu anladım insanın kendi canından daha değerli bir şey yok...o yüzden hiç tınlama..bak sonra nasıl geri dönüş yapıyor..pc ile bir yere kadar eğlenir...ambargonuda koy yaklaşamasın sana...sonra 4 döner etrafında...
leyloşum yorma kendini bu kadar
sonra özlüyoruz seni tatlım
canım benim..bitanesiniz siz ya..bende özlüyorum ama yapacak bişey yok..görev nihayetinde canım...öpüyorum seni mushabı prensesim..oğluşuna iyi bak..kendinede tabi..
kuzum kızlar söylediklerine katılıyorummm bencede çok takma kendini üzme ama tavrınıdakoy mutlaka
leylaaaaaaaaaaa canım sen neler yaşamışsın böyle
ah yeterim ah..benim neler çektiğimi bir Allah birde ben bilirim...odalara kapanıp çok ağlamışımdır..birde derlerki okumuş insanın gücü çoktur diye ama öyle bir şey yok...aklı başına geldi ama ben üzüldüğümle kaldım canım benim...

Yok tatlim sonuclarin temiz bende de kan pihtilasmasi var hemde iki mutasyon mthfr ama kac tup kan almislardi hatirlamiyorum
edacım gebelikte ne tür ilaç kullandın???
gözün aydınnnnnn malesef bendede var pıhtılaşma :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

saol cnm.sendedemi bu testleri yaptılarrr???

saracım neler yaptın canım..?ışığın yanıyor gelde sohbet edelim tatlişim..seni merak ediyorum..

EŞİMİN SGK İLE İLĞİLİ ŞEYLER CANIMMMM KONTROLÜN İYİ GEÇMİŞ RABBİM SANA BEBEĞİNİ GÖNDERSİN İNŞŞŞŞŞŞ BU SEFER

amin canım sağol yetercim inşallah seninde eşinin işleri düzelir

amin maonyacım sağol inşallah hepimizi bbebeklerimizi kucaklarımıza alırız

ben iyiyim yeterim canım
sen nasılsın?

sağol tatlım daha iyi çok şükür

sağol canım
inş tedavin olumlu geçer tatlım

amin inşallah canım herşey yolunda gider

amin sağol leylacım inşallah dualarınız sayesinde herşey yolunda gider Allah razı olsun hepinizden

saracığım hamilemisin çok sevindim canım,Allah analı babalı büytsün tamamına erdirsin inş.

deryacım henüz hamile değilim ama inşallah yarından sonra hayırlısıyla olurum sağol iyi dileklerin için

tatlım sonucun temiz çıkmış çok sevindim inşallah bebeğin kendiliğinden gelir

tatlım ne yazacağımı bilemedim Allah eşine akıl fikir versin sen takma kafana üzülme nasılsa anlar hatasını tavrını koy ve kararlı ol ki seni kaybetmekten korksun

aşılama yapmaya karar vermişsin talihacım hayırlı olsun inşallah sonu bebekli olur

güzel yüreklimmm tedavin İÇİN YOLA ÇIKMIŞSINNN TEK GİT ÇİFT DÖN İNŞŞŞŞŞŞŞİYİ YOLCULUKLAR SANA SENİ

sağol canım yüreği gibi kendide güzel bacım inşallah hepimiz bu sene bitmeden hamile kalırız hayırlısıyla

saracım neler yaptın canım..?ışığın yanıyor gelde sohbet edelim tatlişim..seni merak ediyorum..

tatlım geldim bursadayım annelerdeyim tüp bebek topiğindeki kızlara soru sordum sonrada topiğe baktım ama çıkmışsınız

kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda

saracım nasılsın, hangi aşamadasınnnnn????

kızlar ben gebe kaldığımdan beri kanamam var.kürtajdan sonrada hep devam etti leke şeklinde bugünd elekem arttı bıktım artık doktora gitmektennnn.ama gitmem lazımmm kahve lekem baya arttı korkuyorudaaaa

gözlerim çok ağrıooo bulanık görüyorum artıkkk,çok unutkan oldum isimleri karıştırıyorum komşulaırmla çok samimi değilim geçen birine diğeirnin adıyla seslenmişimm çok çirkin bi ortam oldı.bu gelmeyen çocuk beni benden aldııı

kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda

rabbi yesir ve la tuasır rabbi temmim bil hayr duasını ve zekkeriya pygbrin çocuk duasını dilinden düşürme cnm

saracım saolsun bi arkadşaım bana msj atmıştı.ramazandan snr bende tüp bebek yada aşılma yaptırcaktım ya onun için. ama ben hamile kalınca okumamıştım o duaları.
o msjı olduğu gibi sana atayımda oku cnm rabbim rast getirsin.şimdi yanlışlıkla geri kendisine attım 10 dk geçince sana atıcam bekle beni

CANIMMMM BENİM NASIL ŞAŞIRDIM DUYUNCA OKUYUNCA :26::26::26::26: (tedavi yazmışsında ne olduğunu yazmamışsın yada ben kaçırdım)ALLAHIM BU ÇIKTIĞIN YOLDAA GÖNLÜNDEN GEÇENİ YAŞAMAYI NASİP ETSİNNNALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNN TEKKEN ÇİFT OLMAYI NASİP ETSİNNN Eki Görüntüle 564744 ÇOĞALIP AİLE OLMAYI NASİP ETSİNNN ÖNCE GÖBÜŞÜNÜ SONRA KUCAĞINI HAYATINI DOLDURSUN MELEĞİN HAYAT BoYU YANINDA OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ bunlarda bebişiyin ilk hediyesi olsunn Eki Görüntüle 564739

Son düzenleme:

evet canım bende yaptırmıştım:26::26::26::26::26: benim zorumla yapıldı bu testler ve kan pıhtılaşması çıktı bende tedavilerde ve olursaki gebelikte hep ilaç kulanacağımm

okudum mesajını canım sağo Allah senden razı olsun inşallah en kısa zamanda sende anne olursun

amin canım sağol duaların için inşallah sende en kısa zamanda anne olursun

ilk hediyelerimiz için çok sağol çok duygulandırdın beni

Son düzenleme:

Canim ben 9 ay boyunca kan sulandirici igne yaptim kendime birde 31.haftaya kadar coraspin kullandim digerleri zaten normal hamilelerin kullandigi ilaclar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…