- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
işte gelde söyle canım dediğin gibi bende konuşmayacam
kendi hatasını anlamayana kadar asla konuşmam
hatasını anlasın
aynen canım dedim zaten aynı şeyi ben sana yapsam
hoşuna gidermi diye bana diyoki seni balkondan aşağı atarım
eee ozaman niye hatanı anlayıp özür dileyip gönlümü almıyoki
çook zoruma gidiyo canıım çookkk
sende iyiki varsın edanım...sana bir şey söyleyim mi edanım..ben şunu anladım insanın kendi canından daha değerli bir şey yok...o yüzden hiç tınlama..bak sonra nasıl geri dönüş yapıyor..pc ile bir yere kadar eğlenir...ambargonuda koyçook sağol canımm benim yaa
allah gönlüne göre versin iyiki varsınız canıım benim sizdeolmasanız deli olurdum herhade
tamam canım sen işine bak öpüyorum seni k.i.b
canım benim..bitanesiniz siz ya..bende özlüyorum ama yapacak bişey yok..görev nihayetinde canım...öpüyorum seni mushabı prensesim..oğluşuna iyi bak..kendinede tabi..leyloşum yorma kendini bu kadar
sonra özlüyoruz seni tatlım
ah yeterim ah..benim neler çektiğimi bir Allah birde ben bilirim...odalara kapanıp çok ağlamışımdır..birde derlerki okumuş insanın gücü çoktur diye ama öyle bir şey yok...kuzum kızlar söylediklerine katılıyorummm bencede çok takma kendini üzme ama tavrınıdakoy mutlaka
leylaaaaaaaaaaa canım sen neler yaşamışsın böyle
edacım gebelikte ne tür ilaç kullandın???Yok tatlim sonuclarin temiz bende de kan pihtilasmasi var hemde iki mutasyon mthfr ama kac tup kan almislardi hatirlamiyorum
gözün aydınnnnnnmalesef bendede var pıhtılaşma :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Yok tatlim sonuclarin temiz bende de kan pihtilasmasi var hemde iki mutasyon mthfr ama kac tup kan almislardi hatirlamiyorum
gözün aydınnnnnnmalesef bendede var pıhtılaşma :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
EŞİMİN SGK İLE İLĞİLİ ŞEYLER CANIMMMMKONTROLÜN İYİ GEÇMİŞ RABBİM SANA BEBEĞİNİ GÖNDERSİN İNŞŞŞŞŞŞ BU SEFER
maşşalah cnm inşş sonuna kadar herşey güzel gider ve bebeğine kavuşur kollarına alırsınnn
mrb cnm.zaman ne çabuk geçioo:)oğlun 11 aylık olduysa diş çıkarması lazımdı şimdiye.ben iyiyimm görüşmeyeli bende değişen tek şey 2.5 aylık kürtaj olmam.
geçmiş olsun umarım bebeğin iyleşmiştirrr.
ben iyiyim yeterim canım
sen nasılsın?
sağol tatlım daha iyi çok şükür
sağol canım
inş tedavin olumlu geçer tatlım
kafasına kafası vur donu çözülsün...
geçmiş olsun tatlım ya..havalar soğudu dikkat et valla..buse öyle yaramazlaştı valla düz duvara tırmanıyor..bir dakka yerinde durmuyor zilli...akşam peşinde koşmaktan helak oluyorum valla...
canım benim..Rabbim yar ve yardımcın olsun tez vakitte bebeğini göbeğine kondursun inşallah saram...bütün dualarım seninle canım arkaşadım...
saol tatlım biz iyiyiz çok şükür...biraz yorgunum dün toplantım vardı...bugün rahatım..gerçi yarın yine var ama..rutin toplantılar bunlar...sen nasılsın eşinin sonuçları iyi çıkmış sanırım..sevindim canım...inşallah herşey dahada güzel olur...kardeşinin durumu nasıl?transfer yapılmıştı sanırım..yoğunluktan pek takip edemiyorum ama...çok öptüm yeterim...
saracığım hamilemisin çok sevindim canım,Allah analı babalı büytsün tamamına erdirsin inş.
kan pıhtılaşması sonucum çıkmışşşş :44:
çok korkuyorum artıkkk her gün yeni bi hastalık eklenio bedenimeeee inşş bu temizdirrrrrr.yoksa bu seferde eşimin cahil ailesiii bunu yüzüme vurur.kendi oğullanırının bir sürü sorununu görmeden
kızlar giremiyorum arada bi açıp tekrar çıkıyorum
bu aralar çook kötüyüm geçen hafta annemlere giitim orda kaldım ve eşim o gece saat2ye kadar
lanet olası pcye girip düşündüğüm şeyi yaptı
çook kötü durumdayım eşim netten
okey oynarken kızla yazışmıs arkadaş olalım
d,iye
ve oyun bitsin cam açalım yazmış o
yazıları okuyunca elim ayağım birbirine
dolandı çook kötü oldum üstelik eşim 1 hafta oldu bu olay olalı
gelip gönlümü slıp benden özürbile dilemedi 4gece ağlaya ağlaya
mahf oldum üstelik utanmadan kalkmış o bana seninle konuşmuyorum
diyo ailem arkamda olmayacağı için bırakıp gitmedim kızlar
eşimin abisini çağırdım herşeyi gösterdm bidaha böyle bişi yaparsa direk onu bırak bize gel dedi
ama benm eşimden beklediğim sadece gönlümü alıp özür dilemesi
kalıp bana mesaj atıyo evin içinde hata yaptım biliyorum üstüme çok gelme
sadece stres atmak için yaptım özür dilerim bu konuyu kapat
bi dahada açma diyo yaaaa çıldıracam
kızlar niye dili yokmu kalkıp mesaj atıyo çook kötüyüm şuan
onunla konuşuyorum bana diyoki ben seninle konuşmuyorum,
bu yaptığı insanlığa sıgarmı kızlar ben hala gönlümü alır diye bekliyorum ama tık yok çook kötüyüm kızlar
dua edin bana dualarınızaihtiyacım var hemde çoooookkk
merhaba canımm..
ben yeni bir doktor buldum işde..ona gidiyorum şimdi..o alttan muayene etti beni rahim agzında ufak yara gördü akıntımda çok varmış fitil verdi..onu kullandım bu ay bu yüzden eşimle fazla birlikte olamadık bu aydan ümidim yok yani..dün kan verdim 21.günümdü yumurtlama olmuşmu diye bakcaz..sonuç cuma günü çıkacak...aralık 7 gibi hastalanırım..aşılamaya karar verdik ona başlıcaz hayırlısı ile..benden böyle canımmm.
güzel yüreklimmmtedavin İÇİN YOLA ÇIKMIŞSINNN TEK GİT ÇİFT DÖN İNŞŞŞŞŞŞŞ İYİ YOLCULUKLAR SANA SENİ
saracım neler yaptın canım..?ışığın yanıyor gelde sohbet edelim tatlişim..seni merak ediyorum..
kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda
kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda
edacım gebelikte ne tür ilaç kullandın???
saol cnm.sendedemi bu testleri yaptılarrr???
evet canım bende yaptırmıştım:26::26::26::26::26: benim zorumla yapıldı bu testlerve kan pıhtılaşması çıktı bende tedavilerde ve olursaki gebelikte hep ilaç kulanacağımm
saracım saolsun bi arkadşaım bana msj atmıştı.ramazandan snr bende tüp bebek yada aşılma yaptırcaktım ya onun için. ama ben hamile kalınca okumamıştım o duaları.
o msjı olduğu gibi sana atayımda oku cnm rabbim rast getirsin.şimdi yanlışlıkla geri kendisine attım 10 dk geçince sana atıcam bekle beni
cnmmm rabbim hepimize şifa versinnnnnn
CANIMMMM BENİM NASIL ŞAŞIRDIMDUYUNCA OKUYUNCA :26::26::26::26: (tedavi yazmışsında ne olduğunu yazmamışsın yada ben kaçırdım )ALLAHIM BU ÇIKTIĞIN YOLDAA GÖNLÜNDEN GEÇENİ YAŞAMAYI NASİP ETSİNNN ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNN TEKKEN ÇİFT OLMAYI NASİP ETSİNNN Eki Görüntüle 564744 Eki Görüntüle 564745 ÇOĞALIP AİLE OLMAYI NASİP ETSİNNN ÖNCE GÖBÜŞÜNÜ SONRA KUCAĞINI HAYATINI DOLDURSUN MELEĞİN HAYAT BoYU YANINDA OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ bunlarda bebişiyin ilk hediyesi olsunn Eki Görüntüle 564747 Eki Görüntüle 564739
okudum mesajını canım sağo Allah senden razı olsun inşallah en kısa zamanda sende anne olursun
edacım gebelikte ne tür ilaç kullandın???
saol cnm.sendedemi bu testleri yaptılarrr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?