- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
canım
sende iyiki varsın edanım...sana bir şey söyleyim mi edanım..ben şunu anladım insanın kendi canından daha değerli bir şey yok...o yüzden hiç tınlama..bak sonra nasıl geri dönüş yapıyor..pc ile bir yere kadar eğlenir...ambargonuda koyyaklaşamasın sana...sonra 4 döner etrafında...
canım benim..bitanesiniz siz ya..bende özlüyorum ama yapacak bişey yok..görev nihayetinde canım...öpüyorum seni mushabı prensesim..oğluşuna iyi bak..kendinede tabi..
ah yeterim ah..benim neler çektiğimi bir Allah birde ben bilirim...odalara kapanıp çok ağlamışımdır..birde derlerki okumuş insanın gücü çoktur diye ama öyle bir şey yok...aklı başına geldi ama ben üzüldüğümle kaldım canım benim...
kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda
amin canım sağol duaların için inşallah sende en kısa zamanda anne olursun
ilk hediyelerimiz için çok sağol çok duygulandırdın beni
sende iyiki varsın edanım...sana bir şey söyleyim mi edanım..ben şunu anladım insanın kendi canından daha değerli bir şey yok...o yüzden hiç tınlama..bak sonra nasıl geri dönüş yapıyor..pc ile bir yere kadar eğlenir...ambargonuda koyyaklaşamasın sana...sonra 4 döner etrafında...
canım benim..bitanesiniz siz ya..bende özlüyorum ama yapacak bişey yok..görev nihayetinde canım...öpüyorum seni mushabı prensesim..oğluşuna iyi bak..kendinede tabi..
ah yeterim ah..benim neler çektiğimi bir Allah birde ben bilirim...odalara kapanıp çok ağlamışımdır..birde derlerki okumuş insanın gücü çoktur diye ama öyle bir şey yok...aklı başına geldi ama ben üzüldüğümle kaldım canım benim...
kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda
Kaynar kazana atmalı canım..canım
senin yaşadıklarında çok kötüymüş
neyseki geçmişte kalmış
erkekleri ne yapmalı
Rabbim hayırlı etsin
sonucu çok güzel olsun inş
bize güzel haberler ver ağlayarak
9 ayını bizimle geçir
bebeğinin cicilerini bizlerle paylaş
sonra da doğum hikayeni yaz
inşbu sefer anne olursun tatlım
canım yaaaa
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmleylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bütün dualarımız seninle bitanem..kendini rahat bırak ve Rabbime emanet et...inşallah yavrunu göbüşüne konacak..Rabbim kucağını doldursun saram..inşallah isteyen herkese nasip etsin.....kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda
Hayır canım..bende baktım ama gelmemiş henüz...inşallah herşey yolundadır....sara dan haber yok sanırım
Saracim dualarim seninle insallah bebeginle donersin evine
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kaynar kazana atmalı canım..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bütün dualarımız seninle bitanem..kendini rahat bırak ve Rabbime emanet et...inşallah yavrunu göbüşüne konacak..Rabbim kucağını doldursun saram..inşallah isteyen herkese nasip etsin.....
NOTTTTTTTTTT:MAONYAAAAAAAAAAA DOKTORA GİT İHMAL ETME TATLİŞİM..
sara dan haber yok sanırım
Hayır canım..bende baktım ama gelmemiş henüz...inşallah herşey yolundadır....
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için iyi niyetiniz ve dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun ve dualarınızı kabul etsin
merhaba kızlar bebeklerimi aldım geldim inşallah bana sıkıca tutunurlar ve 9 ay hiç bırakmazlar ben saat 3 gibi eve geldim doktorumun acil bi hastası çıkınca transferim biraz gecikti ama olsun herşeyde bi hayır vardır dedik şu anda biraz karın ve kasık ağrılarım dışında iyiyim bu ağrılarıda doktorum normal dedi
merhaba kızlar bebeklerimi aldım geldim inşallah bana sıkıca tutunurlar ve 9 ay hiç bırakmazlar ben saat 3 gibi eve geldim doktorumun acil bi hastası çıkınca transferim biraz gecikti ama olsun herşeyde bi hayır vardır dedik şu anda biraz karın ve kasık ağrılarım dışında iyiyim bu ağrılarıda doktorum normal dedi
hayırlı olsun canım
inş bebeciklerin sıkı sıkı tutunurlar sana
aminn saracım Rabbim bebeklerini kucaklamayı nasip eylesin inşallahdua ediyorum bu defa oldu inşallah canım
moralini yüksek tut ve pozitif olmaya çalış
cnm benim nedendir bilmem içim o kadar rahat ve heycanlıkiii bu sefer bebeişlerinin sneinle olduğuna yürekten inanıyrmmmmminşşşş rabbim hislerimizi ve dualarımızı duysun
Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.
* Domateste kalpte olduğu gib
i dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.
* Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.
* Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.
* Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.
* Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.
* Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.
* İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.
* Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.
* Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.
* Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.
* Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.
kızlarr meraba.hemen bışey soracam.8 aydır korunmuyorum ama hala bebk yok.doktora gitmiştim 3 ay 4 ay once.herhangı bı sıkıntı olmdgını soyledı.hormonlarımı da baktırdım gayet sağlıklsıın dedı.ama adet ın 3.gunu değil normal bır gunde gıttm.şimdi korkuyorum acaba bişey var mıdır dıye.cunku herkes adet ın 3.gunu gitmemi soyledı nedenı nedır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?