Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım
senin yaşadıklarında çok kötüymüş
neyseki geçmişte kalmış
erkekleri ne yapmalı
kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda

Rabbim hayırlı etsin
sonucu çok güzel olsun inş
bize güzel haberler ver ağlayarak
9 ayını bizimle geçir
bebeğinin cicilerini bizlerle paylaş
sonra da doğum hikayeni yaz
inşbu sefer anne olursun tatlım

canım yaaaa

kızlar yarın sabah transferim var bana dualarınızı esirgemeyin olurmu hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem sevinçliyim çok karışığım şu anda

canım bugün mübarek gün inşallah mübarek günler yüzü suyu hürmetine bu defa bebeğin seninle olur dua ediyorum hayatım Rabbim yüzünü güldürsün. amin.

Kaynar kazana atmalı canım..

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bütün dualarımız seninle bitanem..kendini rahat bırak ve Rabbime emanet et...inşallah yavrunu göbüşüne konacak..Rabbim kucağını doldursun saram..inşallah isteyen herkese nasip etsin.....

NOTTTTTTTTTT:MAONYAAAAAAAAAAA DOKTORA GİT İHMAL ETME TATLİŞİM..

Son düzenleme:
Saracim dualarim seninle insallah bebeginle donersin evine

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sara dan haber yok sanırım

Hayır canım..bende baktım ama gelmemiş henüz...inşallah herşey yolundadır....

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için iyi niyetiniz ve dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun ve dualarınızı kabul etsin

merhaba kızlar bebeklerimi aldım geldim inşallah bana sıkıca tutunurlar ve 9 ay hiç bırakmazlar ben saat 3 gibi eve geldim doktorumun acil bi hastası çıkınca transferim biraz gecikti ama olsun herşeyde bi hayır vardır dedik şu anda biraz karın ve kasık ağrılarım dışında iyiyim bu ağrılarıda doktorum normal dedi

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için iyi niyetiniz ve dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun ve dualarınızı kabul etsin

aminn saracım Rabbim bebeklerini kucaklamayı nasip eylesin inşallah dua ediyorum bu defa oldu inşallah canım
moralini yüksek tut ve pozitif olmaya çalış

hayırlı olsun canım
inş bebeciklerin sıkı sıkı tutunurlar sana

kızlarr meraba.hemen bışey soracam.8 aydır korunmuyorum ama hala bebk yok.doktora gitmiştim 3 ay 4 ay once.herhangı bı sıkıntı olmdgını soyledı.hormonlarımı da baktırdım gayet sağlıklsıın dedı.ama adet ın 3.gunu değil normal bır gunde gıttm.şimdi korkuyorum acaba bişey var mıdır dıye.cunku herkes adet ın 3.gunu gitmemi soyledı nedenı nedır???

cnm benim nedendir bilmem içim o kadar rahat ve heycanlıkiii bu sefer bebeişlerinin sneinle olduğuna yürekten inanıyrmmmmminşşşş rabbim hislerimizi ve dualarımızı duysun

Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.

* Domateste kalpte olduğu gib
i dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.

* Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.

* Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.

* Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

* Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.

* Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.

* İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.

* Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.

* Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.

* Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

* Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.

hayırlı olsun canım
inş bebeciklerin sıkı sıkı tutunurlar sana

amin canım sağol
musab nasıl oldu inşallah daha iyidir

aminn saracım Rabbim bebeklerini kucaklamayı nasip eylesin inşallah dua ediyorum bu defa oldu inşallah canım
moralini yüksek tut ve pozitif olmaya çalış

amim canım sağol pozitif olmaya çalışıyorum endişelerim var korkularım var ama içimden bi seste biz burdayız anne diyo
cnm benim nedendir bilmem içim o kadar rahat ve heycanlıkiii bu sefer bebeişlerinin sneinle olduğuna yürekten inanıyrmmmmminşşşş rabbim hislerimizi ve dualarımızı duysun

amin inşallah canım çok sağol inşallah en kısa zamanda sende anne olursun maonyam

çok güzel bi paylaşım emeğine sağlık canım

YAVRUMMMM RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ EMEKLERİN KARŞILIĞINI BULSUN DUALRIM SENİNLE

CANIM KADINDAKİ HORMON PROFİLERİİ ADETİN 2.3. GÜNÜ YAPILIR DİĞER GÜNLERDE YAPILAN HORMONLARA İTİBAR EDİLMEZ MUTLAKA ADETLİYKEN GİT BU TESTLERİ YAPTIRMAYA EĞERKİ YAŞADIĞIN YERDE İNFERTİLİTE BÖLÜMÜ OLAN BİR HASTANE VE YA MERKEZ VARSA ORAYA GİT (bir çok devlet hastanesinde infertilite bölümü yok )AYRICA EŞİNDENDE ÖRNEK ALINIP BAKILMALI (spermiyoğram) İNŞŞŞŞ CİDİ BİR SORUNUZU YOKTUR EN KISA ZAMANDA BEBEĞİN SİZE SÜPRİZ YAPAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…