amin canım sağol
musab nasıl oldu inşallah daha iyidir
amim canım sağol pozitif olmaya çalışıyorum endişelerim var korkularım var ama içimden bi seste biz burdayız anne diyo
amin inşallah canım çok sağol inşallah en kısa zamanda sende anne olursun maonyam
YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VARAKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMM ÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM :26::26::26:AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER:26::26::26: BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ:26::26::26: 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI:26::26::26 EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:44::44::44: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS:26::26::26::26: BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN BU KADAR BEKLERKENNN NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN:26::26::26::26: AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI MEYVE VERMEYECEKMİ BİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMM ALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE
YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VARAKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMM ÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM :26::26::26:AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER:26::26::26: BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ:26::26::26: 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI:26::26::26 EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:44::44::44: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS:26::26::26::26: BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN BU KADAR BEKLERKENNN NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN:26::26::26::26: AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI MEYVE VERMEYECEKMİ BİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMM ALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE
sağol canımamin canım sağol
musab nasıl oldu inşallah daha iyidir
amim canım sağol pozitif olmaya çalışıyorum endişelerim var korkularım var ama içimden bi seste biz burdayız anne diyo
amin inşallah canım çok sağol inşallah en kısa zamanda sende anne olursun maonyam
yeter canim tum kalbimle dua ediyorum rabbim bis cevirmesin insallah
sabir versin kucaklarimizi bos birakipta evlat atesiyle yakmasin amin..
Sabretmekten baska caremiz yok rabbim tez zamanda gondersin.
Beterin beteri var beterinden esirgesin insallah amin..
YAVRUMMMM RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİNİNŞŞŞŞ EMEKLERİN KARŞILIĞINI BULSUN DUALRIM SENİNLE
ayyyyyyyyy inşallah saracım yaaaa gerçekten insan hissediyor ben hep hissetmiştim emindim nerdeyse
dualarımız seninle canım kendine dikkat et
günaydın kızlar iyi pazarlar CANLARIMMMM YA DÜN KIZ KARDEŞİMM NEGATİF ALDI 2. TÜP BEBEK DENEMSİNDEN BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİMDE YAŞADIĞIM İÇİNNN EĞER İÇİMİ DÖKMESEYDİMMM DAHA KÖTÜ OLACAKTIM
yetercim kardeşinin sonucuna üzüldüm allah sabır versin elbet olacak bebklerimiz ama vaktini saatini bekliyoruz inşallah rabbim çok bekletmez bizi
yeter canim ben seni hamile saniyordum....
Hatta topige girdim ki bakayim ne asamadasin....
Allah allah....karistirdim....yada kafayi yedim...yada cok yakinda ınsallah hamile olacaksin.....
yok canım değilimmmOlacağımıda sanmıyorummm
hayırlı olsun canım..inşallah sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmazlar saram..dualarımız seninle bitanem...merhaba kızlar bebeklerimi aldım geldim inşallah bana sıkıca tutunurlar ve 9 ay hiç bırakmazlar ben saat 3 gibi eve geldim doktorumun acil bi hastası çıkınca transferim biraz gecikti ama olsun herşeyde bi hayır vardır dedik şu anda biraz karın ve kasık ağrılarım dışında iyiyim bu ağrılarıda doktorum normal dedi
işim çıkmıştır prensesim ya...öpüldün şekerim...leyla sultan ben geldiğimde yoktun
eşime yemek hazırlamaya gittiğimde gelmişsin
şimdi de yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?