Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar günaydın iyi hafta sonları kız kardeşim kan vermeye gitti 2 saat sonra çıkacakmış sonuç hayırlısıyla güzel haberler nasip olur inşşşş

ayyyyyyyyy inşallah saracım yaaaa gerçekten insan hissediyor ben hep hissetmiştim emindim nerdeyse
dualarımız seninle canım kendine dikkat et

YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VAR AKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMM ÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM :26::26::26:AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER:26::26::26: BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ:26::26::26: 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI:26::26::26 EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:44::44::44: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS:26::26::26::26: BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN BU KADAR BEKLERKENNN NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN:26::26::26::26: AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI MEYVE VERMEYECEKMİBİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMMALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE

Son düzenleme:

Yetercim beni cok duygulandirdin canimsin uzme kendini bu kadar rabbim en iyisini bilir hakkinda hayirli olani verir insallah en kisa zamanda anne yapar seni bunu yurekten diliyorum...

Yetercim beni cok duygulandirdin canimsin uzme kendini bu kadar rabbim en iyisini bilir hakkinda hayirli olani verir insallah en kisa zamanda anne yapar seni bunu yurekten diliyorum...

sağol canım
iyi çok şükür teyzesi

canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum
göz yaşlarına boğdun beni
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin anneliği inş

günaydın kızlar iyi pazarlar CANLARIMMMM YA DÜN KIZ KARDEŞİMM NEGATİF ALDI 2. TÜP BEBEK DENEMSİNDEN BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİMDE YAŞADIĞIM İÇİNNN EĞER İÇİMİ DÖKMESEYDİMMM DAHA KÖTÜ OLACAKTIM

Yeter canim tum kalbimle dua ediyorum Rabbim bis cevirmesin insallah
Sabir versin kucaklarimizi bos birakipta evlat atesiyle yakmasin amin..
Sabretmekten baska caremiz yok Rabbim tez zamanda gondersin.
Beterin beteri var beterinden esirgesin insallah amin..

canımmmm sağol

YAVRUMMMM RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ EMEKLERİN KARŞILIĞINI BULSUN DUALRIM SENİNLE

amin yetercim Allah seninde gönlündeki muradını versin

ayyyyyyyyy inşallah saracım yaaaa gerçekten insan hissediyor ben hep hissetmiştim emindim nerdeyse
dualarımız seninle canım kendine dikkat et

sağol sevinçcim hep merak edip gelip soruyosun çok iyisin biliyomusun Allah seninde gönlündeki muradını versin

Son düzenleme:

yetercim kardeşinin sonucuna üzüldüm Allah sabır versin elbet olacak bebklerimiz ama vaktini saatini bekliyoruz inşallah Rabbim çok bekletmez bizi

yetercim kardeşinin sonucuna üzüldüm allah sabır versin elbet olacak bebklerimiz ama vaktini saatini bekliyoruz inşallah rabbim çok bekletmez bizi

inşşşşşşşşşş sAram dualarım seninlee

Son düzenleme:
Yeter canim ben seni hamile saniyordum....

Hatta topige girdim ki bakayim ne asamadasin....

Allah Allah....karistirdim....yada kafayi yedim...yada cok yakinda Insallah hamile olacaksin.....

yeter canim ben seni hamile saniyordum....

Hatta topige girdim ki bakayim ne asamadasin....

Allah allah....karistirdim....yada kafayi yedim...yada cok yakinda ınsallah hamile olacaksin.....

yok canım değilimmm Olacağımıda sanmıyorummm

yok canım değilimmm Olacağımıda sanmıyorummm

Canim benim...kiyamam...uzuntunu hisediyorum suan...9 yil beklemek ne zor olsa gerek...Allahim once sana ve kardesine sonra bana versin...saglikli oldugumuz icin sukur ettim az once...beterin beterinden korusun Allahim...tabi ki bu hasretlerimizi dindirmez ama.....Saglik basta

hayırlı olsun canım..inşallah sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmazlar saram..dualarımız seninle bitanem...
leyla sultan ben geldiğimde yoktun
eşime yemek hazırlamaya gittiğimde gelmişsin
şimdi de yoksun
işim çıkmıştır prensesim ya...öpüldün şekerim...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

topici ziyaretçiler bastııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…