Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Selamün aleyküm kızlar geldim de kimsecikler yok:26:Okuyabildiğim kadarıyla bir yaramazlık yok topicte. Sara ikinci denemen hayırlı olsun inşallah

amin yetercim Allah seninde gönlündeki muradını versin

sağol sevinçcim hep merak edip gelip soruyosun çok iyisin biliyomusun Allah seninde gönlündeki muradını versin

ne demek saracım hem merak ediyorum hemde dualarım seninleee
Rabbim boş çıkarmayacak inşallah sen iyi ol bebeklerin iyi olsun
Duana da aminnnnn diyorum..

Selamün aleyküm kızlar geldim de kimsecikler yok:26:Okuyabildiğim kadarıyla bir yaramazlık yok topicte. Sara ikinci denemen hayırlı olsun inşallah
Aleyküm selam canım...ben sana yazmıştım ama görmemişsin sanırım..seni çok özlediğim için özele yaz demiştim ama gördüğüm kadarıyla sende ranişde iyisiniz sanırım canım...çok öpüyorum seni tatlişim...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

KIZLAR SLMMMMMMMMM NASILSINIZ EŞİMİN KONTROLÜ VARDI:26::26::26: DAHA YENİ GELDİK EVE AYAKLARIM ŞİŞTİ prşb GÜN İÇİN TEKARAR GELİN DEDİ DR YENİ TEKİKLER İSTEDİ:44::44::44: ONLARIN SONUÇALRIYLA TEKRAR DEĞRLENDİRELİM DEDİİİ BAKALIM KAÇ GÜNDE BİTECEK BU TETİKLERRRR:26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
slm kızlarrr.

yetercim nasılsınnn cnmm arkadaşımmmm.ben yarın doktora gidicem kahve köpük şeklinde lekeden fazla adet kanamasından azz bişey gelio 1 haftadır bugün 40 gün oldu kürtaj olmama ama halaa sıkıntılarım varr.bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm artık doktordannnnnantepte gimediğimm doktor ve hastane kalmadııııııııkendimi yemeye verdim boyuna yiyorummm tulumm maonyaaa oldum

saracımm sen nasılsınnn.testi ne zaman yapacaksınnn.

leylacımm buse nasıllll

Leylacım daha önce yazmışsan evet görmedim, ara ara topici takip ediyordum ama çok bakamıyordum ve farketmemişim yazdığını. Çok şükür iyiyiz ama Rana' ya hala tuvalet alışkanlığı kazandıramadım ya canımı sıkıyor bu mesele.
" seni çok özlediğim için özele yaz demiştim " burada tam olarak ne dediğini anlamadım canım ya:44: Özelimde mesaj falan yoktu , yoksa topicte daha önceden mi özeline yazmamı istemişsin, dedim ya önceki yazılanları görmedim , görseydim mutlaka cevap yazardım.
Sen napıyorsun, Buse nasıl?Öpüyorum ikinizi de
Saraaaaaa sen kadar biz de merakla bekliyoruz test tarihini Yakında ben de tedaviye başlıyorum, 2,5 yıl oldu biz de de tık yok. Bursa da iyi bir kadın doğumcu araştırıyorum bakalım hayırlısı inşallah.

saol teyzesi buse iyi şükürler olsun...inşallah senin sıkıntılarında bir an evvel düzelir canım ya...kendini üzme lütfen...Rabbim hepimize şifalar versin canım benim ya...
hımmmmmm demek ranişe tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorsun..Allah kolaylık versin hatresim ya...zor bu işler zor...valla maşallah senin ikinciyi gözün alıyor...benim daha almıyor ya...bu gidişlede alacağı yok...evdekiler eşim herkes üstüme geliyor ama ben şuan istemiyorum ilerde ne olur bilemem ama...hem iş hem ev hem çocuk hayat zor yani..çok yoruluyorum..ikinciye gücüm yok anlayacan....özelede bana özelden yaz dertleşiriz manasında demiştim canım ya..önemli bişey yok yani...seni ve ranayı çok öpüyorum canım..özletme kendini arada gel ya..valla çok özlüyorum seni ...

SARAAAAAAAAAAAAAAAA ACİL TOPİCE GEL VE KENDİNDEN HABERLER YAZ TATLİŞİM..DURUMUN İYİDİR UMARIM...TEST NE ZAMAN YAPILACAK..İNŞALLAH GÜZEL HABERİ NE ZAMAN ALACAZ.?
[/I][/B]

günaydın kızlarrr bu sabah aç karnına tartıldımk 78 kilo olmuşummmm

kürtaj sonraaa aşırı yemek yiyorum heppp ağzım dolu kendimi tutamıyrmmmm

ayy ama 78 görünce aç karnına bideee çok kötü oldummmmm

slm hanımlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum topige geçmişide pek okuyamadım okuduguma göre saracım tüp bebek yaptırmış inşallah saracım rabbim bu sefer yüzünü güldürür hayırlı haberler verirsin bizlere yetercim kardeşine çok üzüldüm yazdıgın yazı beni çok aglattı içinin nasıl acıfıgını fazlası ile tahmin edebiliyorum rabbim inşallahhhh hayırlısı ile tez zamanda kardeşinede sanada hayırlısı ile nasip eder canım daha fazla bekletmez maonyacım düşük yapmışsn canım geçmiş olsun hamile kalabildigini biliyorsun artık inşallah 2ciyi kucagına almayı nasip eder rabbim leylacım sen nasılsın canım buse nasıl bizleri sorarsanız furkanımla beni biz çok hastaydık yeni yeni kendimizi topladık salgın varmış biz o salgına yakalandık furkanımda başladı ablasında bitti tek tek hastalandık evde ama rabbime şükürler olsun şimdi daha iyiyiz isimlerini unuttugum arkadaşlar kusura bakmayın

geçmiş olsun ececimmm

canımmmm sağol iyiyim demek isityorum ama:26: BU SABAH KALKTIMM ÇAMAŞIR ASMAK İÇİN BALKONDA BİRDE BİR ŞEY HİSETTİM WC GİTTİM KANAMAM OLMUŞ 16 KASIMDA OLMUŞTUM ADETİMİ ANLAMDIMM ÇOK YOĞUN BİR KANAMA VE ADET KANAMASI GİBİ DEĞİL :18kahvemsi falan değil hani elini kesersin kırmız olur ya anen öyle ) bekliyorum şimdilik ne olacak bilmiyorummm neden oldu onuda anlamadım ama:44::44::44::44::44::44::44:

canım sağolll allah büyükkkkk bakalımmm dr tekarar kan vermesini istedi yarın yeniden verecek

canım sağolll allah büyükkkkk bakalımmm dr tekarar kan vermesini istedi yarın yeniden verecek

hayırlı olsun canım..inşallah sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmazlar saram..dualarımız seninle bitanem...

işim çıkmıştır prensesim ya...öpüldün şekerim...

amin canım sağol seni ve buseyi çok öpüyorum leyloşum

amin canım sağol sende arada da olsa özlüyoruz seni ranayı öp benim yerime

ne demek saracım hem merak ediyorum hemde dualarım seninleee
Rabbim boş çıkarmayacak inşallah sen iyi ol bebeklerin iyi olsun
Duana da aminnnnn diyorum..

amin canım menim çok öpüyorum seni

inşallah tetkikler olumlu çıkar sizde refaha erersiniz canım

geçmiş olsun canım kürtajdan sonra kanama fazla sürebilir ama bi doktora görün ve sonucu yaz merak ederim maonyam

testi ayın 12 sinde yapacam canım dualarınızı esirgemeyin

merak ettiğinizi biliyorum yüreği güzel arkadaşım ayın 12 sinde test yapacam inşallah Allahım yüzümüze güler

geçmiş olsun ececim daha iyi olmanıza sevindim benim için dileklerinede amin diyorum sağol canım

yetercim ihmal etme bi doktora görün inşallah önemli bişey değildir ama en azından için rahat eder bizede yaz durumunu biliyosun merak ederim

amin canım inşallah sağol

Kızlar kaç kez yazdım yazdım silindi silindi en son yine silindi bir daha yanı şeyleri yazmaya gözüm kesmiyor bakalım bu silinecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…