canım gitmedim dr bir kaç gün bekleyeceğim canım bakalımamin canım sağol seni ve buseyi çok öpüyorum leyloşum
amin canım sağol sende arada da olsa özlüyoruz seni ranayı öp benim yerime
amin canım menim çok öpüyorum seni
inşallah tetkikler olumlu çıkar sizde refaha erersiniz canım
geçmiş olsun canım kürtajdan sonra kanama fazla sürebilir ama bi doktora görün ve sonucu yaz merak ederim maonyam
testi ayın 12 sinde yapacam canım dualarınızı esirgemeyin
merak ettiğinizi biliyorum yüreği güzel arkadaşım ayın 12 sinde test yapacam inşallah Allahım yüzümüze güler
geçmiş olsun ececim daha iyi olmanıza sevindim benim için dileklerinede amin diyorum sağol canım
yetercim ihmal etme bi doktora görün inşallah önemli bişey değildir ama en azından için rahat eder bizede yaz durumunu biliyosun merak ederim
amin canım inşallah sağol
kızlar ben yrn başka bi doktordan randevu almıştım.akşam üzeride adet oldum.şimdi yrn gideyyimmi yoksa prşmb günümü gideyim kan tahlili olmak için???
Kızlar kaç kez yazdım yazdım silindi silindi en son yine silindi bir daha yanı şeyleri yazmaya gözüm kesmiyor bakalım bu silinecek mi?
canım gitmedim dr bir kaç gün bekleyeceğim canım bakalım
rabbim yüzünü gülüdürüsn inş
Canim insallah guzel haberler verirsin bizlere dualarim seninle allah emeklerini bosa cikarmasin bidigini yollasin...
Şahin Zeteroğlu' nu daha önce de söylemiştin, burda tüp bebekle ilgili bir konferans vermişti yaz döneminde gitmiştik. Ama eşim hem tüp denemeden önce bir aşılama yapalım istiyor, hem de tüp için gidersek kendi doktorumuz olsun diyor, iki denemede de pozitif sonuç almıştık ve prof diye. Ben de evimize yakın olduğu için tercih ediyorum Acıbadem'i bakalım hayırlısı inşallah. Canım KK da birisi Acıbademin tüp tedavisinin 7000 lira olduğunu yazmış, siz ne kadar ödediniz acaba?tatlım bursadan iyi bi doktor aradığını söylemişsin bursa acıbadem hastanesi doçent doktor şahin zeteroğlunu tavsiye ederim benimde doktorum kendisi çok iyi güleryüzlü ve alanında uzman bi doktor hem kendisi hem ekibi bilgine canım
geçmiş olsun canım..busede bugün hastalandı..sabah ateşi yüksekti...işe zor geldim...hem diş hem grip mahvoldu çocuğumslm hanımlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum topige geçmişide pek okuyamadım okuduguma göre saracım tüp bebek yaptırmış inşallah saracım rabbim bu sefer yüzünü güldürür hayırlı haberler verirsin bizlere yetercim kardeşine çok üzüldüm yazdıgın yazı beni çok aglattı içinin nasıl acıfıgını fazlası ile tahmin edebiliyorum rabbim inşallahhhh hayırlısı ile tez zamanda kardeşinede sanada hayırlısı ile nasip eder canım daha fazla bekletmez maonyacım düşük yapmışsn canım geçmiş olsun hamile kalabildigini biliyorsun artık inşallah 2ciyi kucagına almayı nasip eder rabbim leylacım sen nasılsın canım buse nasıl bizleri sorarsanız furkanımla beni biz çok hastaydık yeni yeni kendimizi topladık salgın varmış biz o salgına yakalandık furkanımda başladı ablasında bitti tek tek hastalandık evde ama rabbime şükürler olsun şimdi daha iyiyiz isimlerini unuttugum arkadaşlar kusura bakmayın
Buse ' ye geçmiş olsun canım sıkma canını çocuk işte gül gibi bir açar bir solar, benim sıpam da sabah tarttım hala 10 kilo ne kadar üzüldüm ya bir türlü kilo aldıramıyorum Rana' ya
geçmiş olsun canım..busede bugün hastalandı..sabah ateşi yüksekti...işe zor geldim...hem diş hem grip mahvoldu çocuğum
LeyloşşşşşşşşşSara yı topice getireyim dedi gelmedi hanım ev işlerine takılmış kalmışşş
saol canım ya...üzülme hatresim büyüdükçe kilo alır o annesi..sıkma canını sen...Buse ' ye geçmiş olsun canım sıkma canını çocuk işte gül gibi bir açar bir solar, benim sıpam da sabah tarttım hala 10 kilo ne kadar üzüldüm ya bir türlü kilo aldıramıyorum Rana' ya
tutalım saçından getirelim...
nasılsın hatresim?
Şahin Zeteroğlu' nu daha önce de söylemiştin, burda tüp bebekle ilgili bir konferans vermişti yaz döneminde gitmiştik. Ama eşim hem tüp denemeden önce bir aşılama yapalım istiyor, hem de tüp için gidersek kendi doktorumuz olsun diyor, iki denemede de pozitif sonuç almıştık ve prof diye. Ben de evimize yakın olduğu için tercih ediyorum Acıbadem'i bakalım hayırlısı inşallah. Canım KK da birisi Acıbademin tüp tedavisinin 7000 lira olduğunu yazmış, siz ne kadar ödediniz acaba?
Önce aşılama düşündüğümüz için hem özelde hem de devlet hastanelerinden birinde çalışan bir doktor bulalım istiyoruz, yapmamız gereken bir dünya tahlil ve tetkik olacak çünkü. Hem maddi hem manevi çok zor süreçler bunlar ama rabbim biz böyle imtihan ediyor demek ki...
LeyloşşşşşşşşşSara yı topice getireyim dedi gelmedi hanım ev işlerine takılmış kalmışşş
geçmiş olsun canım..busede bugün hastalandı..sabah ateşi yüksekti...işe zor geldim...hem diş hem grip mahvoldu çocuğum
saol bitanem...anlıyorum canım senin doktorun kim :26::26::26::26::26::26::26:
acıbademe yakın oturuyorum demişsin bende çok yakın oturuyorum acıbademe sen hangi semttesin istersen özelden de yazabilirsin
tatlım ben bu sefer donmuşlarla tedavi olup bebeklerimi aldım 1000 lira gibi bişey tuttu ama ilk denememiz tüp bebekti ilaçlarla beraber 5000-6000 civarı tutmuştu
tatlım bizim topikte kimse olmayınca bende ev işleri topiğine baktım
geçmiş olsun leyloşum Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?