Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlarrr

sabahtan beri sinir krizi geçitirorum.doktora gittim bugün.artık doktorlardanda nefret ediyorum.adam karnımdan azcık baktı sonra bi ton ilaç yazdı ne tahlil istedi ne bişey dedii.ben sordum ben cevapladım kendisi sadece evet yada hayır dedii.rahmimi dışarı çıkacak gibi hissedirm ve karıncalanma oluyor idrara çok sık çıkıyorum dedi antibiyotik yüksek tdozda ağrı kesici yazdı.ben idrar tahlili istedimm gerek yok dedi sonra zorla yazdı.zaten kürtaj olduğum hastane ya bütün sinirlerim boşaldı dışarı çıkınca reçeteyide testide yırttım.annemlere gidecektim anneme ben eve gidicem dedim.ağlaya ağlaya eve geldim.görenler muhtemelen deli demiştir.o kadar bunladım ki bi araba çarpsada gitsem şu dünyadan bile dedim böyle yaşatacaksan nie yaşatıosun die isyan ettim

sonra tövbe ettim ağlayarak uyumuşum.uynadımki adet olmuşum...iyiki doktorun kan kesici ve antibiyotikleirni içmemişim.manyak doktor bütün sinirlerimi bozd güya antepin en iyilerinden

kızlar ben yrn başka bi doktordan randevu almıştım.akşam üzeride adet oldum.şimdi yrn gideyyimmi yoksa prşmb günümü gideyim kan tahlili olmak için???

canım gitmedim dr bir kaç gün bekleyeceğim canım bakalım
rabbim yüzünü gülüdürüsn inş

kızlarr nerdesinizz ruhum sıkılıyor bugün içimde bi sıkıntı var.

artık gebelik haberleri duymak istiyorum saradn yeterden ve kendimdennnn ancak öyle rahatlıcammmm

kızlar ben yrn başka bi doktordan randevu almıştım.akşam üzeride adet oldum.şimdi yrn gideyyimmi yoksa prşmb günümü gideyim kan tahlili olmak için???

canım menim çok geçmiş olsun bence adetinin ikinci günü git çünkü biliyosun her tahlile adetin ikinci günü bakılıyo inşallah bebeğin gelirde tüm sıkıntıların biter

Kızlar kaç kez yazdım yazdım silindi silindi en son yine silindi bir daha yanı şeyleri yazmaya gözüm kesmiyor bakalım bu silinecek mi?

tatlım bursadan iyi bi doktor aradığını söylemişsin bursa acıbadem hastanesi doçent doktor şahin zeteroğlunu tavsiye ederim benimde doktorum kendisi çok iyi güleryüzlü ve alanında uzman bi doktor hem kendisi hem ekibi bilgine canım

Canim insallah guzel haberler verirsin bizlere dualarim seninle allah emeklerini bosa cikarmasin bidigini yollasin...

Son düzenleme:
Şahin Zeteroğlu' nu daha önce de söylemiştin, burda tüp bebekle ilgili bir konferans vermişti yaz döneminde gitmiştik. Ama eşim hem tüp denemeden önce bir aşılama yapalım istiyor, hem de tüp için gidersek kendi doktorumuz olsun diyor, iki denemede de pozitif sonuç almıştık ve prof diye. Ben de evimize yakın olduğu için tercih ediyorum Acıbadem'i bakalım hayırlısı inşallah. Canım KK da birisi Acıbademin tüp tedavisinin 7000 lira olduğunu yazmış, siz ne kadar ödediniz acaba?
Önce aşılama düşündüğümüz için hem özelde hem de devlet hastanelerinden birinde çalışan bir doktor bulalım istiyoruz, yapmamız gereken bir dünya tahlil ve tetkik olacak çünkü. Hem maddi hem manevi çok zor süreçler bunlar ama rabbim biz böyle imtihan ediyor demek ki...

LeyloşşşşşşşşşSara yı topice getireyim dedi gelmedi hanım ev işlerine takılmış kalmışşş

geçmiş olsun canım..busede bugün hastalandı..sabah ateşi yüksekti...işe zor geldim...hem diş hem grip mahvoldu çocuğum

geçmiş olsun canım..busede bugün hastalandı..sabah ateşi yüksekti...işe zor geldim...hem diş hem grip mahvoldu çocuğum
Buse ' ye geçmiş olsun canım sıkma canını çocuk işte gül gibi bir açar bir solar, benim sıpam da sabah tarttım hala 10 kilo ne kadar üzüldüm ya bir türlü kilo aldıramıyorum Rana' ya

Buse ' ye geçmiş olsun canım sıkma canını çocuk işte gül gibi bir açar bir solar, benim sıpam da sabah tarttım hala 10 kilo ne kadar üzüldüm ya bir türlü kilo aldıramıyorum Rana' ya
saol canım ya...üzülme hatresim büyüdükçe kilo alır o annesi..sıkma canını sen...

tutalım saçından getirelim...

nasılsın hatresim?

He yawwwwwwwww hakediyo dimi ne işi var dimi başka topikleyde dermişim
Sağol canım iyiym elhamdülillah hamdolsun rabbimePc bozuktu giremiyordum artıkım kimse tutamaz meniiiiiiiiiiii
Saraaaaaaaaaaaaaa altta adını cöreyrum geldin heeeeeeee miiiiiiiiiiiii Öbür topicte de yazdım sana görmedin heral, ama mühim delllllllllll azerinnn senin yerine avukatlık yaptı zatennnnn

Son düzenleme:

anlıyorum canım senin doktorun kim :26::26::26::26::26::26::26:

acıbademe yakın oturuyorum demişsin bende çok yakın oturuyorum acıbademe sen hangi semttesin istersen özelden de yazabilirsin

tatlım ben bu sefer donmuşlarla tedavi olup bebeklerimi aldım 1000 lira gibi bişey tuttu ama ilk denememiz tüp bebekti ilaçlarla beraber 5000-6000 civarı tutmuştu

LeyloşşşşşşşşşSara yı topice getireyim dedi gelmedi hanım ev işlerine takılmış kalmışşş

tatlım bizim topikte kimse olmayınca bende ev işleri topiğine baktım

geçmiş olsun leyloşum Allah şifa versin canım

saol bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…