hg tatlişim...ebet men deldim
afiyet olsun tatlişim...kızlar annem yemek hazırlamış mamamı yiyip geleyim bekleyin beni tamam mı
anlıyorum canım senin doktorun kim :26::26::26::26::26::26::26:
acıbademe yakın oturuyorum demişsin bende çok yakın oturuyorum acıbademe sen hangi semttesin istersen özelden de yazabilirsin
tatlım ben bu sefer donmuşlarla tedavi olup bebeklerimi aldım 1000 lira gibi bişey tuttu ama ilk denememiz tüp bebekti ilaçlarla beraber 5000-6000 civarı tutmuştu
tatlım bizim topikte kimse olmayınca bende ev işleri topiğine baktım
geçmiş olsun leyloşum Allah şifa versin canım
kızlar annem yemek hazırlamış mamamı yiyip geleyim bekleyin beni tamam mı
Buse ' ye geçmiş olsun canım sıkma canını çocuk işte gül gibi bir açar bir solar, benim sıpam da sabah tarttım hala 10 kilo ne kadar üzüldüm ya bir türlü kilo aldıramıyorum Rana' ya
geçmiş olsun canım..busede bugün hastalandı..sabah ateşi yüksekti...işe zor geldim...hem diş hem grip mahvoldu çocuğum
Slm kiziniz kac aylik acaba benimkide 11 aylik ve 10 kilo 300 gram banada az gibi gelio
saol edacım ya...ah bu çocukların kilo sorunu bizleri öldürcek valla..2 gündür buse hasta olduğu için yemek yemiyor...ne edeceğim bilmiyorum üzülüyorum...benim kızıda zorla 10 kilo yaptık valla...aralıkta 1,5 yaşında olacak...senin oğlanın kilosu iyi canım ya...Leylacim merhaba nasilsin busecik hastalanmis gecmis olsun acil sifa versin rabbim benim oglumda yeni yeni iyilesiyor okadar dikkat ediyorum ama yinede sik hastalaniyor ozellikle bogaz enfeksyonu cok oluyor...
Merhaba eda33 bence çocuğunuzun kilosu sizi üzmesin inşallah güzelce daha da alır. Benim kızım 28. ayına girdi, 1 yaşından beri 10 kilo. Yemek yedirene kadar türlü türlü oyunlar yapıp duruyoruz eşimle, ya da yemeğini başkasına verme ile kıskandırınca ancak yiyiyor. Aşırı yemek seçiyor. Bir ara bağırsaklarında parazit vardı düşürdük ama bir kez daha doktoruna götürsem iyi olacak.Slm kiziniz kac aylik acaba benimkide 11 aylik ve 10 kilo 300 gram banada az gibi gelio
geçmiş olsun canım..busede bugün hastalandı..sabah ateşi yüksekti...işe zor geldim...hem diş hem grip mahvoldu çocuğum
sara iyimi merak ettim geçmişe bakamıyom şiddetli grip olmuşum :2::2:
canım menim sağol ben iyiyim bebeklerimle olmanın tadını çıkarıyorum nede olsa aksi ispatlanana kadar hamileyim dimi
sanada geçmiş olsun dikkat et kendine grip salgını var bu ara ballı limonlu ılık su iç inan çok iyi geliyo
OYYYY OYYYYYY NASILDA YAKIŞIRMIŞ GÜZEL YREKLİME HAMİŞLİKKKKALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞŞŞŞŞ canalrım bende bu gün eşimi kontrole götürdüm tekrar çok yorulduk yine geç dönebildik hava yağmurlu ve soğuk olunca dahada zor oldu ama hayırlsıyla gidip döndük birkez daha
TOPİĞİN DİĞER KIZLARIIIIIIIIIII(saraya özel muameleyapıyorum hamiş ya o yüzden )HEPİNİZİ SEVİYOR VEEEEEEEEEEEEEE
iyi akşamlar bacılarrıımmmmmmmmm.
nasılsınızzzz?yeni annemiz nasıllarr bakammm hanimiş topiğimiizn yeni annesiii amanda amannnnn
kızlarrr ben adet olmamışım.lekem artınca adet sandımm.
dün doktora gittim doktor saçların yağlı dökülmüş tüylenmede var tombulsunda önce bunları hallet dediiiiiianam adamm bana hakeret etti.tekrar gebe kalsan bile bu kiloyla düşer dedi.bende rejime girdim açlıktan ölmek üzereyimmmmmmmm
ivvett cnmm senn oluyosunnnburadaki taze anne benmi oluyom yoksaaaaaa
diyet yap iyidir inşallah başarılı olursun
günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçeninasip etsin inşşş
ivvett cnmm senn oluyosunnndiyetimde burası çok soğuk spor yapamıyprum tek başına diyetle verebilirmiyim acaba
günaydın cnm arkadaşım aminnnn sneindeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?