Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar annem yemek hazırlamış mamamı yiyip geleyim bekleyin beni tamam mı

Canım henüz karar vermedik bir doktora,ama araştırıyorum Ziya Çetin Hakkında çok övgüler okuyorum nette ama tercihimiz bayandan yana her ne kadar tüp tedavisinde erkeğe gitmiş olsak bile...Bi de Jale Gürlüler var bilmiyorum henüz... Hım masrafı bayağı var yine...
İyi yapmışsın ben de ev işlerie meraklıyım ama şu yemek yapmayı ara ara seviyorum mecburi olunca hiç sevmiyorum ya

Son düzenleme:
canlar ben şimdi bizim kıza poko açıcam pc yi paylaşamıyoruz da deminden beri beni bekliyor kuzum,anne artık bişe bakma diyo

Buse ' ye geçmiş olsun canım sıkma canını çocuk işte gül gibi bir açar bir solar, benim sıpam da sabah tarttım hala 10 kilo ne kadar üzüldüm ya bir türlü kilo aldıramıyorum Rana' ya

Slm kiziniz kac aylik acaba benimkide 11 aylik ve 10 kilo 300 gram banada az gibi gelio

geçmiş olsun canım..busede bugün hastalandı..sabah ateşi yüksekti...işe zor geldim...hem diş hem grip mahvoldu çocuğum

Leylacim merhaba nasilsin busecik hastalanmis gecmis olsun acil sifa versin rabbim benim oglumda yeni yeni iyilesiyor okadar dikkat ediyorum ama yinede sik hastalaniyor ozellikle bogaz enfeksyonu cok oluyor...

Slm kiziniz kac aylik acaba benimkide 11 aylik ve 10 kilo 300 gram banada az gibi gelio

Leylacim merhaba nasilsin busecik hastalanmis gecmis olsun acil sifa versin rabbim benim oglumda yeni yeni iyilesiyor okadar dikkat ediyorum ama yinede sik hastalaniyor ozellikle bogaz enfeksyonu cok oluyor...
saol edacım ya...ah bu çocukların kilo sorunu bizleri öldürcek valla..2 gündür buse hasta olduğu için yemek yemiyor...ne edeceğim bilmiyorum üzülüyorum...benim kızıda zorla 10 kilo yaptık valla...aralıkta 1,5 yaşında olacak...senin oğlanın kilosu iyi canım ya...

Merhaba eda33 bence çocuğunuzun kilosu sizi üzmesin inşallah güzelce daha da alır. Benim kızım 28. ayına girdi, 1 yaşından beri 10 kilo. Yemek yedirene kadar türlü türlü oyunlar yapıp duruyoruz eşimle, ya da yemeğini başkasına verme ile kıskandırınca ancak yiyiyor. Aşırı yemek seçiyor. Bir ara bağırsaklarında parazit vardı düşürdük ama bir kez daha doktoruna götürsem iyi olacak.

Son düzenleme:
sara iyimi merak ettim geçmişe bakamıyom şiddetli grip olmuşum :2::2:

canım menim sağol ben iyiyim bebeklerimle olmanın tadını çıkarıyorum nede olsa aksi ispatlanana kadar hamileyim dimi

sanada geçmiş olsun dikkat et kendine grip salgını var bu ara ballı limonlu ılık su iç inan çok iyi geliyo

OYYYY OYYYYYY NASILDA YAKIŞIRMIŞ GÜZEL YREKLİME HAMİŞLİKKKK ALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞŞŞŞŞ canalrım bende bu gün eşimi kontrole götürdüm tekrar çok yorulduk yine geç dönebildik hava yağmurlu ve soğuk olunca dahada zor oldu ama hayırlsıyla gidip döndük birkez daha

TOPİĞİN DİĞER KIZLARIIIIIIIIIII(saraya özel muameleyapıyorum hamiş ya o yüzden )HEPİNİZİ SEVİYOR VEEEEEEEEEEEEEE

sağol canım yetercim kıymetli bacım menim inşallah hepimiz anne olacaz bu sene ben inanıyorum ve kızlar kıskanmasın bende hepinizi seviyorum ama şincik özel ilgi bekliyorum hepinizden ona göre

iyi akşamlar bacılarrıımmmmmmmmm.

nasılsınızzzz?yeni annemiz nasıllarr bakammm hanimiş topiğimiizn yeni annesiii amanda amannnnn

kızlarrr ben adet olmamışım.lekem artınca adet sandımm.

dün doktora gittim doktor saçların yağlı dökülmüş tüylenmede var tombulsunda önce bunları hallet dediiiiiianam adamm bana hakeret etti.tekrar gebe kalsan bile bu kiloyla düşer dedi.bende rejime girdim açlıktan ölmek üzereyimmmmmmmm

buradaki taze anne benmi oluyom yoksaaaaaa

diyet yap iyidir inşallah başarılı olursun

günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçeninasip etsin inşşş

buradaki taze anne benmi oluyom yoksaaaaaa

diyet yap iyidir inşallah başarılı olursun
ivvett cnmm senn oluyosunnndiyetimde burası çok soğuk spor yapamıyprum tek başına diyetle verebilirmiyim acaba
günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçeninasip etsin inşşş

günaydın cnm arkadaşım aminnnn sneindeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…