Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Slm kızlar..umarım hepiniz iyisinizdir..iki gündür gecem gündüzüm karıştı..buse çok hasta oldu..dün gece acillerdeydik..tam iki hastane dolaştık...dün akşam ateşini düşerebildik...doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz..dün işede gelemedim...bugünde gelmeyecektimde toplantı vardı mecburen müdürlüğe baktığım için gelmek zorunda kaldım...iki gündür çok stresliydim gerçekten..buse kimseye gitmiyor kucağımdan inmiyor inanın bana çocuğu tutmaktan kollarım felç oldu öyle ağrıyorki anlatamam size..uykusuz ve yorgunum...hiç birşey önemli değil yeterki yavrum iyileşsin gribi geçsin dişleri çıksın rahatlasın..iki gündür yemek bile yemedi sadece emiyor...çok üzülüyorum inşallah eski iştahına kavuşur ya...

çok çok geçmiş olsun leylacım yavruna acil şifalar diliyorum

kuzum geçmiş olsun rabbim şifalar versin

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin busemize

Canim cok gecmis olsun cocuklarin hastalanmasi cok kotu yaa sen simdi calisamazsinda aklin hep onda olur. neyse en kisa zamanda duzelmesi dilegiyle

Canim cok gecmis olsun cocuklarin hasta olmasi cok kotu oluyor yaaa is yerinde aklin hep onda kalir senin simdi.acil sifalar...

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
bu sabah çok enerjik uyandım dinlenmiş olarak hemde uzun zamandır böyle hissetmemiştim çok güzel bi duygu buuuu
hepinize güzel ve mutlu haberlerin alındığı bi haftasonu olsun
havanın güneşli olduğu gibi içinizdeki pozitif enerji hiç bitmesin
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun güzel anneler ve anne adayları

Son düzenleme:

sebebiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aranıza yeni katılanlardanım .....sabırla bebek sahibi olmayı bekliyorumm....tedavi aşamasındayız....doktor dışında kendime özel bir yöntem uygulamıyorum...tüp bebek denemesinden negatifi görünce....çift çizgiyi göreceğim günlerhayalim oldu.....

bebek sahibi olmak isteyelere allahım yardım etsin ...hamiş olanlarada rabbim hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin...bebişi ollanlarda sevgiyle sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn..........

aramıza hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun benim şimdi çıkmam lazım ama daha sık gel tanışıp kaynaşalım bilgilerimizle deneyimlerimizle birbirimize yardımcı olalım

aramıza hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun benim şimdi çıkmam lazım ama daha sık gel tanışıp kaynaşalım bilgilerimizle deneyimlerimizle birbirimize yardımcı olalım

hoşbulduk canımm...aminnnn inşallah benim gibii olan herkes bebişleriini sağlıkla kucağına alır aallahın izniylee....görüşmek üzere...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…