Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Valla sorma saracim 10 gun surdu nerdeyse hala tam duzelmis sayilmam
Bol bol dinlenmeye calisiyorum . Sen nasilsin pozitif msjin cok guzeldi
Dualarim seninle rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin amin.
Bu arada test gunu ne zaman :18:

çok çok geçmiş olsun leylacım yavruna acil şifalar diliyorum

kuzum geçmiş olsun rabbim şifalar versin

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin busemize

Canim cok gecmis olsun cocuklarin hastalanmasi cok kotu yaa sen simdi calisamazsinda aklin hep onda olur. neyse en kisa zamanda duzelmesi dilegiyle

Canim cok gecmis olsun cocuklarin hasta olmasi cok kotu oluyor yaaa is yerinde aklin hep onda kalir senin simdi.acil sifalar...

leylacım çok geçmiş olsun ya Rabbim şifa versin buseye
KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..BUSEM DAHA İYİ ŞÜKÜRLER OLSUN...HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM..

Valla sorma saracim 10 gun surdu nerdeyse hala tam duzelmis sayilmam
Bol bol dinlenmeye calisiyorum . Sen nasilsin pozitif msjin cok guzeldi
Dualarim seninle rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin amin.
Bu arada test gunu ne zaman :18:

geçmiş olsun canım duaların için sağol test günü çarşamba günü canım

KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..BUSEM DAHA İYİ ŞÜKÜRLER OLSUN...HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM..

busenin iyi olmasına sevindim Allah çocukları hep korusun
saraaaa nasilsin cnm

iyiyim canım heyecanlıyım sonucu merak ediyorum nasıl olduğumu tahmin edebilirsin

Kizlar cok mutluyum oglum 11. ayina girdi fakat disi yoktu artik telas yapmaya baslamistim ama bugun annem geldi ve ilk disini o gordu o kadar minik ki ayni kendisi gibi... dis cikarirken neler olur hic bilmiyorum ama netten baktim biraz simdilik ates ishal gibi belirtiler yok ins olmaz istahida gayet iyi

Gozunaydin cnm maasallahh curumesin insallah benim oglan 7 aylik cikardi disini

Ayyyyyy bu bizim bildigimiz carsambamiiiii yani yarin cokkkk heyecanli yaaaaa
Insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruzzzz

hayırlı olsun umudumuzun dişi inşallah sorunsuz atlatırsınız bol bol yıka ama dikkat et üşümesin çünkü diş çıkarırken yıkanması dişi kolay çıkarmasını sağlarmış büyüklerimizden böyle duymuştum

Ayyyyyy bu bizim bildigimiz carsambamiiiii yani yarin cokkkk heyecanli yaaaaa
Insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruzzzz

eveeeeeet bildiğimiz çarşamba yani yarın bende heyecanlıyım inşallah yarın sevinecez sevinçcim içimde bi ses öyle diyo

güneşli ve soğuk bir bursa sabahından günaydııııııııııııın kızlar

her gününüz kaymaklı ekmek kadayıfı gibi ballı olsun

Insallahhhhhhh hayirlisiyla bekliyoruzzzz

sevinçcim ya bugün çok heyecanlıyım içim bi tuhaf yerimde duramıyorum duygularım karıştı galiba hem korku hem sevinç hem çok sevinecekmişim gibi hem Allah korusun kötü bişey olacakmış gibi bi tuhafım yaaaa benim çin dua et nolur

etmemmi hayatımmmmmmmm süper haberi heyecanla bekliyorummmmm bizi unutma hemen haber verrrr
bebeklerinin haberini alınca bizede sen dua et olurmuuu

etmemmi hayatımmmmmmmm süper haberi heyecanla bekliyorummmmm bizi unutma hemen haber verrrr
bebeklerinin haberini alınca bizede sen dua et olurmuuu

haber veriririm canım vermem mi inşallah bebeklerim benimledir sizler hep dualarımdasınız canım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…