Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Saol saram tamam caNim yikarim gece atesi cikti biraz ama gecti bu aralar cok mizz miz yavrum umarim tez zamanda atlatir... bu arada hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah hamissindir

Son düzenleme:
sracım snein için ggirdimmm belki bugünden test yapmışsındır dieeeyarını heycanla bekliozz cnmmm

saracım dualarım seninle hayatım..inşallah güzel haberi alacaz senden...bugün toplantım var ama toplantıdan çıkınca gelip bakarım inşallah tatlım...

" Hamileymişim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr "demeni merakla bekliyorum.........................

" Hamileymişim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr "demeni merakla bekliyorum.........................

KIZ HEYCANDAN ÖLECEKTİM HAAAAAAAAAAA DELİİİİİİİİİİİİİİİİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞDİYECEK KUZUMMMM BEBİŞ GELİYOR DİYEEEEEE

kızlar bugün Sara nın test günümü yoksa inşallah bomba gibi müjdesiyle aramıza döner

ben bu topiği hep okuyordum ama yazmıyordum hepinize ayrı ayrı gönülden dualar ediyorum inşallah Rabbim kabul buyursun bol bol müjdeler yağsın

şifammmmmmmmmm hoş geldin canımmmmmm saradan gelecek güzel bir haber bekliyoruz inşşşş

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.. Rabbim müjde vermeyi nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
KIZ HEYCANDAN ÖLECEKTİM HAAAAAAAAAAA DELİİİİİİİİİİİİİİİİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞDİYECEK KUZUMMMM BEBİŞ GELİYOR DİYEEEEEE
Tahmin etmiştim heyacanla bunları Sara' nın yazdığını sanacağınızı
Aramıza hoş geldin sifaacımAmin ALLAH hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
ayy kalbimm yerinden çıkacaktı bende sara yazdı sandımmmmm

:26::26::26::26:
Aynen senin gibi meraktan çatlıycam yaaaaaa şimdiye kadar test sonucunu öğrenmiş olması lazım :26::26::26:

Caniiim cok sagol buse nasil oldu...... bu arada biz saradan cok heycanliyiz galiba guzel haberi duymak icin sabirsizlaniyorum
Haklısın edacım Sara bir gelse de meraktan kurtarsa bizi

Son düzenleme:

sonuç olumlu olsunda biz geç öğrensekte farketmez
ama çatladım yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…