hayırlı olsun umudumuzun dişi inşallah sorunsuz atlatırsınız bol bol yıka ama dikkat et üşümesin çünkü diş çıkarırken yıkanması dişi kolay çıkarmasını sağlarmış büyüklerimizden böyle duymuştum
Canim cok sagol allah oglunu sana bagislasin en yakin zaamanda ogluna kardes gondersin insallah
" Hamileymişim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr "demeni merakla bekliyorum.........................
kızlar bugün sara nın test günümü yoksaInşallah bomba gibi müjdesiyle aramıza döner
Ben bu topiği hep okuyordum ama yazmıyordum hepinize ayrı ayrı gönülden dualar ediyorum inşallah rabbim kabul buyursun bol bol müjdeler yağsın
hoşbuldum canım benim hadi bismillah inşallah müjdesi olacak inşallahşifammmmmmmmmm hoş geldin canımmmmmm saradan gelecek güzel bir haber bekliyoruz inşşşş
" Hamileymişim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr "demeni merakla bekliyorum.........................
hoşbuldum canım benim hadi bismillah inşallah müjdesi olacak inşallah
bebeğinin dişi hayırlı olsun bitanem...
Tahmin etmiştim heyacanla bunları Sara' nın yazdığını sanacağınızıKIZ HEYCANDAN ÖLECEKTİM HAAAAAAAAAAADELİİİİİİİİİİİİİİİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞDİYECEK KUZUMMMM BEBİŞ GELİYOR DİYEEEEEE
Aramıza hoş geldin sifaacımkızlar bugün Sara nın test günümü yoksainşallah bomba gibi müjdesiyle aramıza döner
ben bu topiği hep okuyordum ama yazmıyordum hepinize ayrı ayrı gönülden dualar ediyorum inşallah Rabbim kabul buyursun bol bol müjdeler yağsın
ayy kalbimm yerinden çıkacaktı bende sara yazdı sandımmmmm
Aynen senin gibi meraktan çatlıycam yaaaaaa şimdiye kadar test sonucunu öğrenmiş olması lazım :26::26::26::26::26::26::26:
Haklısın edacım Sara bir gelse de meraktan kurtarsa biziCaniiim cok sagol buse nasil oldu...... bu arada biz saradan cok heycanliyiz galiba guzel haberi duymak icin sabirsizlaniyorum
Tahmin etmiştim heyacanla bunları Sara' nın yazdığını sanacağınızı
Aramıza hoş geldin sifaacımAmin ALLAH hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Aynen senin gibi meraktan çatlıycam yaaaaaa şimdiye kadar test sonucunu öğrenmiş olması lazım :26::26::26:
Haklısın edacım Sara bir gelse de meraktan kurtarsa bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?