sonuç olumlu olsunda biz geç öğrensekte farketmez
ama çatladım yaww
twetty nasılsın cnmmmm.hamilelik nasıl gidioooo
çok şükür iyiyim canım mide bulantım yok şimdilik gayet iyiyim :)
SAOL CANIM..BUSEDE İYİ ÇOK ŞÜKÜR TEYZESİ...Caniiim cok sagol buse nasil oldu...... bu arada biz saradan cok heycanliyiz galiba guzel haberi duymak icin sabirsizlaniyorum
Doktor pozitif demişya canım..hadi bakalım inşallah hamilesin saracım ya...kendini hep iyiye hazırlaki herşey olumlu ve iyi olsun tatlım...çok sevindim saram...merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
saraa ablammm ınsallah 2 3 4 katına ckarrr bebıslerınn... ohh be allaha sukurler olsunn
sıra bize geldi inşallahhhhhhhaftaya bizde güzel haberler alalımmm
allahımm ınsallahhh tutmustur asılamamm ya cok ıstıyormm ınsallah sende bende haftaya cuma hayrlı haberler alırız ablacımm
kızlar bugün Sara nın test günümü yoksainşallah bomba gibi müjdesiyle aramıza döner
ben bu topiği hep okuyordum ama yazmıyordum hepinize ayrı ayrı gönülden dualar ediyorum inşallah Rabbim kabul buyursun bol bol müjdeler yağsın
şifammmmmmmmmm hoş geldin canımmmmmm saradan gelecek güzel bir haber bekliyoruz inşşşş
ayy kalbimm yerinden çıkacaktı bende sara yazdı sandımmmmm
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.. Rabbim müjde vermeyi nasip etsin inşallah..
Saradan hayirli haber bekliyom bugunde 12.12.12 ne guzel bir gun
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞİFAMMMMMMMMMMMMMMMM
Caniiim cok sagol buse nasil oldu...... bu arada biz saradan cok heycanliyiz galiba guzel haberi duymak icin sabirsizlaniyorum
Tahmin etmiştim heyacanla bunları Sara' nın yazdığını sanacağınızı
Aramıza hoş geldin sifaacımAmin ALLAH hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Aynen senin gibi meraktan çatlıycam yaaaaaa şimdiye kadar test sonucunu öğrenmiş olması lazım :26::26::26:
Haklısın edacım Sara bir gelse de meraktan kurtarsa bizi
sonuç olumlu olsunda biz geç öğrensekte farketmez
ama çatladım yaww
Bencede sevinccim
leylaa sende saranın numarası yokmu?
hala gelmedi yaa merak etti herkes :26:
SAOL CANIM..BUSEDE İYİ ÇOK ŞÜKÜR TEYZESİ...EVET GÜZEL HABERİ BEKLİYORUZ SARAMDAN...
Doktor pozitif demişya canım..hadi bakalım inşallah hamilesin saracım ya...kendini hep iyiye hazırlaki herşey olumlu ve iyi olsun tatlım...çok sevindim saram...
canım inşlhh cuma günü değerin daha yükselicek...bende Şahin bey ile görüştüm gerçekten anlşattığın kadar varmış keşke daha önce tanışsaydık mükemmel bir insan ya bize çok moral verdi..Rabbim inşlhh hayırlsını veriri hepimiz için cnm
Canim benim insallah bebisin seninledir ve cuma gunu kesinlesir hamileligin hakkinda hayirlisi olsun dikkat et kendine
oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım tebrikler gözünaydınnn şimdi cuma olmaz valla haaaaaaaaaa
evet cumaya 2 katına çıkmalıı inşallah saracım inşallahhhhhh
saraa ablammm ınsallah 2 3 4 katına ckarrr bebıslerınn... ohh be allaha sukurler olsunn
sıra bize geldi inşallahhhhhhhaftaya bizde güzel haberler alalımmm
allahımm ınsallahhh tutmustur asılamamm ya cok ıstıyormm ınsallah sende bende haftaya cuma hayrlı haberler alırız ablacımm
rabbime binlerce kez şükürler olsun.saracım benim bi arkadaşımınkide tüp bebekte 11 çıktı.kendisi gebe değilimdir die bi kaç gün sonra doktora gitti adet söktürü almaya ki değeri 60 olmuştu ve şuanda yavrusu kollarında inş seninkide böyledir.
çok şükürrrrrr yaa deli gibi sevindim darısı yetereeeee inşşşşşş
kızlar hepiniz çok iyisiniz hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun benim içinde heyecan doruktaydı kalbim yerinden çıkacaktı sonucu öğrenene kadar ama inanırmısınız eve geldim kendime yeni yeni geliyorum aslında hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama şimdi çok iyi değilim beni mazur görün
bu arada inşallah haftaya da sizden güzel haberler alırız kızlar Allah bu yolda kimseyi bekletmesin
tatlı hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm...amin canım...Rabbim her isteyene nasip etsin saram...sen şimdiden bebeğin adını düşünmeye başla tatlişim...kızlar hepiniz çok iyisiniz hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun benim içinde heyecan doruktaydı kalbim yerinden çıkacaktı sonucu öğrenene kadar ama inanırmısınız eve geldim kendime yeni yeni geliyorum aslında hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama şimdi çok iyi değilim beni mazur görün
bu arada inşallah haftaya da sizden güzel haberler alırız kızlar Allah bu yolda kimseyi bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?