ay inşallahhh aminnnnnnn darısı saranın başınaaaaaaa
rabbime binlerce kez şükürler olsun.saracım benim bi arkadaşımınkide tüp bebekte 11 çıktı.kendisi gebe değilimdir die bi kaç gün sonra doktora gitti adet söktürü almaya ki değeri 60 olmuştu ve şuanda yavrusu kollarında inş seninkide böyledir.
çok şükürrrrrr yaa deli gibi sevindim darısı yetereeeee inşşşşşş
ayyy sara bıdığına bakayım derken yemeğim altına tutmuş.yani yanmışşşş
hiiiiiiiiiii kıyamam yaaaaa yakın olsak beraber bi tencere yemek yapardık hemen
kızlar beni o kadar duygulandırdınızki anlatamam meğer ne çok sevenim varmış bebeğim gelecekse anladımki sizlerin duaları sayesinde gelecek sizler cansınız Allah hepinizden razı olsun
Kız geçen gün teheccüd namazı kılıyordum ismini özellikle söyleyerek " Rabbim sara_28 nickli arkadaşımız her kimse onun ve tüm bebek isteyenlerin muradını verirsin inşallah " diye sana ve hepimize dua ettim Mevlam kabul eder inşallah sen de bizde bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallahkızlar beni o kadar duygulandırdınızki anlatamam meğer ne çok sevenim varmış bebeğim gelecekse anladımki sizlerin duaları sayesinde gelecek sizler cansınız Allah hepinizden razı olsun
Kız geçen gün teheccüd namazı kılıyordum ismini özellikle söyleyerek " Rabbim sara_28 nickli arkadaşımız her kimse onun ve tüm bebek isteyenlerin muradını verirsin inşallah " diye sana ve hepimize dua ettim Mevlam kabul eder inşallah sen de bizde bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun
sarammm inşşş katlar canımmmmInşş dualrımdasınnnn telefonun yoktuuu olsaydı arayacaktımm :26::26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
sara abla test pozitifmiiiiiiiiiiiiiiiii
sırf senin için girdimmmmmmmmm
amin cümlemizdeeeennnnn
ayy Allah ım inşallah değerin yükselir ablacımm dua etmeye devam
canımın içi arkadaşım geçmişe baktım ve ve haberlerini gördüm....
nasıl duygular içindesin tahmin edebiliyorum.... ögrendigimden beri senin için dua ediyorum...
o kadar mutlu oldum ki şimdi hayırlısıyla cuma gününü bekliyelim... inşallah Rabbim yüzünü ve (sırasını bekleyen diger arkadaşların) güldürsün...
Saglıklı hayırlı bir evlad(lar) nasip etsin Rabbim...
gönlünü ferah tut inşallah Rabbimin izniyle yavrunu kucagına al canım....
Leylacım Buse hastalanmış çok geçmiş olsun... kıyamam kuzuya....
eda gelmiş öperim seni ve minnoşu...
tweety i zaten tebrik ettim.. kardelen son ece nasıllar? neyse isim saymayayım herkesi öperim... yeni hamileleri tebrik ederim... yeni
annelere de hayırlı olsun saglıkla büyütün derim...
sırasını bekleyen arkadaşlarıma da Rabbim hayırlı evlad nasip etsin...
sevgiler kızlar...
yetercim nasılsın?
Leylacım Buse hastalanmış çok geçmiş olsun... kıyamam kuzuya....
eda gelmiş öperim seni ve minnoşu...
tweety i zaten tebrik ettim.. kardelen son ece nasıllar? neyse isim saymayayım herkesi öperim... yeni hamileleri tebrik ederim... yeni
annelere de hayırlı olsun saglıkla büyütün derim...
sırasını bekleyen arkadaşlarıma da Rabbim hayırlı evlad nasip etsin...
sevgiler kızlar...
canım tşkr ederim unutmayıp beni sordugun için allahıma şükür iyiyiz bende yavrumda sen nasılsın canım bıdıgın nasıl benim için koklayaral öp bıdıgını kendine iyi bak
yetercim nasılsın?
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
canım hayırlı olsun rabbim tamamına ermeyi nasip eder inşallah bende inanıyorum cuma gününe 2-3 katına çıkacagına hayırlı düşünkü hayırlı olsun canım her zaman pozitif olmaya çalış inşallahhh kucagınada aldıgın günleri görmek nasip olur canım
zeynoooooooooom unutmamış gelmişsin sağol canım dualarına amin diyorum duaya ihtiyacımız var benimde bebeğiminde
sen nasılsın noyan paşamız nasıl ikinizide çok öpüyorum
Canim benim hos geldin nasilsin oglusun nasil ben genel olarak burdayim artik istende ayrildim cocukla cok zor oluyodu kendim ilgilenmek istedim oglumla...ne olur sende gel artik ozledik ogluslarda buyudu eski gunleri ozledim valla kendine noyana iyi bak opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?