Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ay inşallahhh aminnnnnnn darısı saranın başınaaaaaaa

kızlar beni o kadar duygulandırdınızki anlatamam meğer ne çok sevenim varmış bebeğim gelecekse anladımki sizlerin duaları sayesinde gelecek sizler cansınız Allah hepinizden razı olsun

kızlar beni o kadar duygulandırdınızki anlatamam meğer ne çok sevenim varmış bebeğim gelecekse anladımki sizlerin duaları sayesinde gelecek sizler cansınız Allah hepinizden razı olsun

Canim Allah sendende razi olsunn sonu gelsin insallah tamamina ersin

Kız geçen gün teheccüd namazı kılıyordum ismini özellikle söyleyerek " Rabbim sara_28 nickli arkadaşımız her kimse onun ve tüm bebek isteyenlerin muradını verirsin inşallah " diye sana ve hepimize dua ettim Mevlam kabul eder inşallah sen de bizde bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah

Son düzenleme:

sağol canım Allah dualarını kabul etsin sana bana isteyen herkese evlatlarını göndersin

sarammm inşşş katlar canımmmm Inşş dualrımdasınnnn telefonun yoktuuu olsaydı arayacaktımm :26::26::26::26::26::26::26:

sara abla test pozitifmiiiiiiiiiiiiiiiii
sırf senin için girdimmmmmmmmm

amin cümlemizdeeeennnnn
ayy Allah ım inşallah değerin yükselir ablacımm dua etmeye devam

canımın içi arkadaşım geçmişe baktım ve ve haberlerini gördüm....

nasıl duygular içindesin tahmin edebiliyorum.... ögrendigimden beri senin için dua ediyorum...
o kadar mutlu oldum ki şimdi hayırlısıyla cuma gününü bekliyelim... inşallah Rabbim yüzünü ve (sırasını bekleyen diger arkadaşların) güldürsün...
Saglıklı hayırlı bir evlad(lar) nasip etsin Rabbim...

gönlünü ferah tut inşallah Rabbimin izniyle yavrunu kucagına al canım....

Leylacım Buse hastalanmış çok geçmiş olsun... kıyamam kuzuya....

eda gelmiş öperim seni ve minnoşu...

tweety i zaten tebrik ettim.. kardelen son ece nasıllar? neyse isim saymayayım herkesi öperim... yeni hamileleri tebrik ederim... yeni

annelere de hayırlı olsun saglıkla büyütün derim...
sırasını bekleyen arkadaşlarıma da Rabbim hayırlı evlad nasip etsin...

sevgiler kızlar...

yetercim nasılsın?

zeynoooooooooom unutmamış gelmişsin sağol canım dualarına amin diyorum duaya ihtiyacımız var benimde bebeğiminde

sen nasılsın noyan paşamız nasıl ikinizide çok öpüyorum

Son düzenleme:

Canim benim hos geldin nasilsin oglusun nasil ben genel olarak burdayim artik istende ayrildim cocukla cok zor oluyodu kendim ilgilenmek istedim oglumla...ne olur sende gel artik ozledik ogluslarda buyudu eski gunleri ozledim valla kendine noyana iyi bak opuyorum

canım hayırlı olsun rabbim tamamına ermeyi nasip eder inşallah bende inanıyorum cuma gününe 2-3 katına çıkacagına hayırlı düşünkü hayırlı olsun canım her zaman pozitif olmaya çalış inşallahhh kucagınada aldıgın günleri görmek nasip olur canım

amin canım inşallah sağol

zeynoooooooooom unutmamış gelmişsin sağol canım dualarına amin diyorum duaya ihtiyacımız var benimde bebeğiminde

sen nasılsın noyan paşamız nasıl ikinizide çok öpüyorum

canım unuturmuyum hiç o nasıl söz öyle? gelmesemde aklıma geliyosun canım her zaman dua ediyorum.... inşallah hayırlısıyla hayırlı haberi alırsın cuma günü canım... gönlünü ferah tut...

merhaba canım... gelmeye çalışıyorum tatlım.. zaten gelsem bu topik haricinde hiçbiryere bakmıyorum sadece sizin için geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…