Off kızlar ya bugünüm çok kötüydü
musab'ı yürütece koyup 2 dakkada mutfağı toparlayım dedim
kaçgündür hiç durmadığından ev almış başını gidiyordu
fırındaki yemeğe bakim dedim
fırının ağzını açmamla musab'ın elini yapıştırması bir oldu
eli,parmakları yandı yavrumun
su toplamış
hala içim acıyor nasıl anneyim ben
çok ağladı yavrum 2 saat durmadan
krem sürüp zorla uyuttum sonra
o uyuduktan sonra ona bakıp bir güzel ağladım
eşimde çocuk bu normal diyor
ama resmen öldüm nasıl unutacam bunu çok kötüyüm
cnmmm çok geçmiş olsunnnn.silverdin krem yada yanık kremi soğutu jell varsa sürseydinnn.yada yumura akını iyce çırpıppp elini içine koysaydın acısını hafifletirdii
su toplamış
kızlar kürtaj olalım 2 ayı geçti hala ben adet olamadımmm.vücudum çok ağrıyor.bugünde kahve lekem geldi oldum die sevindim ama bişey yok.doktordanda randevu aldım adet oldum die yrn için ama olmamışım.karnım davul gibi olduu
Canım İstanbul Maslak Acıbadem' e geçmiş şimdi. Ben onunla iki kez denedim ve her ikisinde de sonuç pozitifti. KKda prof.dr Bülent Traşa gidenler diye bi topic var sen de oku istersen. Hakkında bazı skandal haberler falan var deyince merak ettim önce kendi doktorumdan tereddütte düştüm ama bayanın biri onun hakkında öyle detaylı güzel şeyler yazmış ki, iyi ki ona gitmişiz dedik eşimle ve aşılama sonrası yine ona gitmeyi düşünüyoruz. Allah yardım etsin hepimize çok zor süreçler yaAz önce burdaki jinekologtan geliyorum, sanki bana hepsi bizi para görüp soyuyorlarmış gibi geliyor offff offfff....:44::44::44::44:
Yok canım paint benimkinde bir yerden sonra farkı senin dediğin gibi olmuyor.
kızlar kürtaj olalım 2 ayı geçti hala ben adet olamadımmm.vücudum çok ağrıyor.bugünde kahve lekem geldi oldum die sevindim ama bişey yok.doktordanda randevu aldım adet oldum die yrn için ama olmamışım.karnım davul gibi olduu
su toplamış
anladım canım araştıracam doktorumdan memnunum ama iki negatif alınca acabamı diyorum kafam çok karışık
hııııııı bilemdimki canım paint proğramını açınca giriş ve görünüm menüleri var görünümü tıkla uzaklaştır var onu tıkla sonra girişi tıkla yeniden boyutlandır var onu tıkla 100 yazan yerlere 50 yaz tamam de oluyo
off kızlar ya bugünüm çok kötüydü
su toplamış
sağol canımgeçmiş olsun canım çocuk bu düşe kalka büyüyecek yaramazlık yapacak annesi her yaramazlığında her canı yandığında kendini kahredersen olmaz için yanıyo biliyorum annelik zor olsa gerek ama hata yaparak doğruyu bulacak bi daha fırının kapağını aç bakayım musab paşamız yaklaşıyomu yanına canım menim benim yerime öp onu kendinide fazla üzme çünkü bu senin hatan deği eşin çok doğru düşünmüş
sağol canım
Canım sıkma canını vücudun kendini yavaş yavaş toparlıyor demek ki...Bir an önce adet olmak istiyorsan bitkisel çözümler deneyebilirsin. Civan perçemi ve adet çayı çok güzel adet söktürücü özelliğe sahiptir, demleyip içebilirsin canım ,geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin.
Ah prensesim ben de üzüldüm Musab' a çcok geçmiş olsun, ama çocuk işte ne kadar dikkat edersen et yine de bazı kazalar yaşayabiliyorlar Allahım daha beterinden korusun inşallah..Rana bi gün başını kanepeye çarpmıştı anında ceviz kadar şişti o kadar üzülmüştüm dilim tutuldu konuşamadım inan.
Sağol tatlım ama dediğim gibi benimki farklı.Uzaklaştır- yakınlaştır yok.Normal - gerçek boyut ve 100 den başlayıp 800 e kadar giden standart değerler var yanlarındaki kutucuklardan işaretleyebiliyorsun sadece.Değerleri ayarlayabildiğin yerler var onlarda başka şeyler için.Yine de sağol tatlım ben unutmuştum painti sen söyleyince hatırladım
Leyloşşşşşşşşşşşşşş kayıplardasın yineeeeeeeeee
sağol tatlımselam kızlar
bir ay annemlerde kaldıktan sonra evime döndüm,geleli de bi kaç gün oluyo
hep bi mazeretim olmasından ben de sıkıldım ama bu defa vakitsizlikten değil,kk da 9 aylık hamile bi arkadaşımız vardı,malesef beeğini kaybetti,çok fazla üzüldük hep beraber,keyfim kaçıktı anlıcanız.
leyloş buse hasta mı canım,çok geçmiş olsun,bide başka sıkıntılar yok inşallah,ben mi öyle anladım okuduğumdan ki?
saracım negatif olmuş sonucun gene,inşallah araştırırken kendiliğinden hamile kalasın.
bülent traş ı ben de iyi bi dr diye duydum,hatta bi ara araştırmıştım bile,ayrıca görümcemin de dr uymuş,o da iyi olduğunu söylemişti.
prensescim musab ı yanık parmaklarından acıtmadan öpüyorum canım,çok geçmiş olsun.
hatres alttasın,sanada selam olsun
nazoş nerelerde ki?göremedim yazısını.
hepinize sevgiler
biz de iyiyiz,Ahmet in dişi çıktı iki tane,ne bulsa kemiriyo,yürüteçte de fıldır fıldır yürüyo,demin uyuturken beraberce dua ettik teyzelerimize,ben sesli isimleri söyledim,o da gülümsedi,inşallah rabbim sabinin amin dediğine saysın.
sağol canımcanım geçmiş olsun içim acıdı ya okuyunca
CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUMHER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA .. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ ÇOK MUTLU OLDUMMMM (son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ BİR SIKINTI YOK DEDİİ PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK
selam kızlar
hep bi mazeretim olmasından ben de sıkıldım ama bu defa vakitsizlikten değil,kk da 9 aylık hamile bi arkadaşımız vardı,malesef beeğini kaybetti,çok fazla üzüldük hep beraber,keyfim kaçıktı anlıcanız.
leyloş buse hasta mı canım,çok geçmiş olsun,bide başka sıkıntılar yok inşallah,ben mi öyle anladım okuduğumdan ki?
saracım negatif olmuş sonucun gene,inşallah araştırırken kendiliğinden hamile kalasın.
bülent traş ı ben de iyi bi dr diye duydum,hatta bi ara araştırmıştım bile,ayrıca görümcemin de dr uymuş,o da iyi olduğunu söylemişti.
prensescim musab ı yanık parmaklarından acıtmadan öpüyorum canım,çok geçmiş olsun.
hepinize sevgiler
biz de iyiyiz,Ahmet in dişi çıktı iki tane,ne bulsa kemiriyo,yürüteçte de fıldır fıldır yürüyo,demin uyuturken beraberce dua ettik teyzelerimize,ben sesli isimleri söyledim,o da gülümsedi,inşallah rabbim sabinin amin dediğine saysın.
CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUMHER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA .. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ ÇOK MUTLU OLDUMMMM (son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ BİR SIKINTI YOK DEDİİ PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK
Sağol tatlım ama dediğim gibi benimki farklı.Uzaklaştır- yakınlaştır yok.Normal - gerçek boyut ve 100 den başlayıp 800 e kadar giden standart değerler var yanlarındaki kutucuklardan işaretleyebiliyorsun sadece.Değerleri ayarlayabildiğin yerler var onlarda başka şeyler için.Yine de sağol tatlım ben unutmuştum painti sen söyleyince hatırladım
selam kızlar
hepinize sevgiler
sağol canım
doğru diyorsun da dayanamıyordum öyle ağlamasına
valla babası götürdü bugün fırının yanına yine elini sürüyor
anlamıyor kuzum henüz
ah canım menim uslanmamış demekki kıyamam yaaa şimdi nasıl daha iyi dimi minik elleri
saracım bir ay annemlerdeydim ve orda malesef net yoktu canım,senin bişeyler yaşadığın da o döneme denk gelmiş,geleli bi kaç gün oluyo zaten,ilk okuduğumda da yazdım,bizde atlama olmaz bunu bilirsindir artık.
keşke güzel şeyler yaşasaydın ama rabbim böyle takdir etmiş ve ben de dr unu değiştirmeni tavsiye ederdim,kendim olsa değiştirirdim
parmakları su toplamış
onlar bir sönse inş iyileşir
bir an önce iyileşir inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?