Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cnmmm çok geçmiş olsunnnn.silverdin krem yada yanık kremi soğutu jell varsa sürseydinnn.yada yumura akını iyce çırpıppp elini içine koysaydın acısını hafifletirdii

geçmiş olsun canım çocuk bu düşe kalka büyüyecek yaramazlık yapacak annesi her yaramazlığında her canı yandığında kendini kahredersen olmaz için yanıyo biliyorum annelik zor olsa gerek ama hata yaparak doğruyu bulacak bi daha fırının kapağını aç bakayım musab paşamız yaklaşıyomu yanına canım menim benim yerime öp onu kendinide fazla üzme çünkü bu senin hatan deği eşin çok doğru düşünmüş

bazen öyle durumlar olur canım korkma lekelenmen başladıysa adetin gelecektir demektir şişliğinde adetin gecikmesinden kaynaklandı diye düşünüyorum

anladım canım araştıracam doktorumdan memnunum ama iki negatif alınca acabamı diyorum kafam çok karışık

Yok canım paint benimkinde bir yerden sonra farkı senin dediğin gibi olmuyor.

hııııııı bilemdimki canım paint proğramını açınca giriş ve görünüm menüleri var görünümü tıkla uzaklaştır var onu tıkla sonra girişi tıkla yeniden boyutlandır var onu tıkla 100 yazan yerlere 50 yaz tamam de oluyo

Canım sıkma canını vücudun kendini yavaş yavaş toparlıyor demek ki...Bir an önce adet olmak istiyorsan bitkisel çözümler deneyebilirsin. Civan perçemi ve adet çayı çok güzel adet söktürücü özelliğe sahiptir, demleyip içebilirsin canım ,geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin.

Ah prensesim ben de üzüldüm Musab' a çcok geçmiş olsun, ama çocuk işte ne kadar dikkat edersen et yine de bazı kazalar yaşayabiliyorlar Allahım daha beterinden korusun inşallah.. Rana bi gün başını kanepeye çarpmıştı anında ceviz kadar şişti o kadar üzülmüştüm dilim tutuldu konuşamadım inan.

Sağol tatlım ama dediğim gibi benimki farklı.Uzaklaştır- yakınlaştır yok.Normal - gerçek boyut ve 100 den başlayıp 800 e kadar giden standart değerler var yanlarındaki kutucuklardan işaretleyebiliyorsun sadece.Değerleri ayarlayabildiğin yerler var onlarda başka şeyler için.Yine de sağol tatlım ben unutmuştum painti sen söyleyince hatırladım

Leyloşşşşşşşşşşşşşş kayıplardasın yineeeeeeeeee

selam kızlar
bir ay annemlerde kaldıktan sonra evime döndüm,geleli de bi kaç gün oluyo
hep bi mazeretim olmasından ben de sıkıldım ama bu defa vakitsizlikten değil,kk da 9 aylık hamile bi arkadaşımız vardı,malesef beeğini kaybetti,çok fazla üzüldük hep beraber,keyfim kaçıktı anlıcanız.
leyloş buse hasta mı canım,çok geçmiş olsun,bide başka sıkıntılar yok inşallah,ben mi öyle anladım okuduğumdan ki?
saracım negatif olmuş sonucun gene,inşallah araştırırken kendiliğinden hamile kalasın.
bülent traş ı ben de iyi bi dr diye duydum,hatta bi ara araştırmıştım bile,ayrıca görümcemin de dr uymuş,o da iyi olduğunu söylemişti.
prensescim musab ı yanık parmaklarından acıtmadan öpüyorum canım,çok geçmiş olsun.
hatres alttasın,sanada selam olsun
nazoş nerelerde ki?göremedim yazısını.
hepinize sevgiler
biz de iyiyiz,Ahmet in dişi çıktı iki tane,ne bulsa kemiriyo,yürüteçte de fıldır fıldır yürüyo,demin uyuturken beraberce dua ettik teyzelerimize,ben sesli isimleri söyledim,o da gülümsedi,inşallah rabbim sabinin amin dediğine saysın.

canım geçmiş olsun içim acıdı ya okuyunca

CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUM HER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA .. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ ÇOK MUTLU OLDUMMMM (son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ BİR SIKINTI YOK DEDİİ PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK

sağol canım
doğru diyorsun da dayanamıyordum öyle ağlamasına
valla babası götürdü bugün fırının yanına yine elini sürüyor
anlamıyor kuzum henüz

sağol canım
Rabbim çocuklarımızı muhafaza etsin
sağol tatlım
arkadaşın için çok üzüldümn
inş en kısa zamanda yeniden hamile kalır
dişleriniz de hayırlı olsun
bizde henüz gelen giden yok
duanıza da amin diyorum
sen de öp ahmetciği benim yerime
canım geçmiş olsun içim acıdı ya okuyunca
sağol canım

Rabbim kız kardeşlerinin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
en kısa zamanda senin de hamile haberinle sevineli inş

Sağol canım sana da selamlar ben farketmemişim orda olduğunu...

Canım haberler güzel, darısı senin başına da olsun inşallah...

anladım canım sağlık olsun ne diyelim

arkadaşın için üzüldüm Allah sabır versin ona ve inşallah bi dahaki seferde bebeğini kucağına almayı nasip etsin

ahmet bebeğin dişeri hayırlı olsun canım menim onu benim yerimede öp kokla olarmı

seni merak etmiyor değildim bu kadar şey yaşadım kardeloş ortalarda yok diye düşündüm inan ama mazeretin varmış

duana amin diyorum canım herşeyin hayırlısı ne diyelim elden bişey gelmiyo beklemekten başka

gözün aydın canım inşallah buradan bigün seninde hamilelik haberlerini okuyup halaylar çekecez

saracım bir ay annemlerdeydim ve orda malesef net yoktu canım,senin bişeyler yaşadığın da o döneme denk gelmiş,geleli bi kaç gün oluyo zaten,ilk okuduğumda da yazdım,bizde atlama olmaz bunu bilirsindir artık.
keşke güzel şeyler yaşasaydın ama rabbim böyle takdir etmiş ve ben de dr unu değiştirmeni tavsiye ederdim,kendim olsa değiştirirdim

canım biliyorum atlamayacağını benimkisi sitem değildi sadece seni merak etmiştim ve insan o dönemde sevdiklerini yanında görmek istiyo ama herkesin işi gücü kendine göre sorunları var her istediğimizde birbirimize yetişemeyebiliyoruz sen beni ben seni artık çok iyi tanıyoruz sorun yok yani doktor konusuna gelince bende değişecem canım biraz kafamı dinliyim toparlanayım iyi bir doktor araştırmasına girişecem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…