slm kızlarrr.
sorunlarım bitmediii 2ayı geçti kürtaj olalım ne lekem bitti.nede adet oldum.prşmb gününden beri çamur gibi kahve lekelerim geldi bugünde simsiyahhhbıktım artık şeyimle uğraşmaktann.doktorlar bişey yok deyip ilaç yazıp yolluolarrr
herkese selamlar sevgiler, güzel bol bebekli yıllar dilerim.
inşallah bu yıl herkese yavrusunu kucagına almak nasip olur..
saolasın.inşş ben ve bütün isteyenler bu yıl yavrumuza kavuşuruzben senin kürtaj oldugunu bilmiyordum.. biraz geç olsada çok çok geçmiş olsun.. inşallah saglıkla yavruna kavuşursun...
merhaba kızlar ben dün geceyi yine hastanede geçirdim kaynanam iyi değil ne olduğunu da analamıyo doktorlar filmler tahliller hep temiz ama kadın kıvrım kıvrım kıvranıyo şimdide fakülteye sevk ettiler ben eve geldim çok yorgunum uykusuzum halsizim
saolasın.inşş ben ve bütün isteyenler bu yıl yavrumuza kavuşuruz
geçmiş olsun saracım
sağol canım sen nasılsın
merhaba kızlar ben dün geceyi yine hastanede geçirdim kaynanam iyi değil ne olduğunu da analamıyo doktorlar filmler tahliller hep temiz ama kadın kıvrım kıvrım kıvranıyo şimdide fakülteye sevk ettiler ben eve geldim çok yorgunum uykusuzum halsizim
günaydın kızlarrrrrBU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞ MEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR
Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin...
iyiyimm cnmmmkayınvalidenin hastalığı neydi??
geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun zordur hastane işleriiii
günaydın kızlarrrrrBU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞ MEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR
inşşş yeterimmm inşşş kız kardeşin nasılll??gördülermi keseyii inşşş??
saracım kayınvaliden nasıl oldu
inşşş yeterimmm inşşş kız kardeşin nasılll??gördülermi keseyii inşşş??
saracım kayınvaliden nasıl oldu
slm kızlarrrr.bitmeyen siyah lekem pazar günü regle dönüştüü dün doktora gittim.başka bi doktora gebe kaldığım ay gittiğim doktora gittim.enfeksiyon kapmışım kürtajdan sonra lekem ondan durmamışşş.ne beni kürtaj eden neden adet olmuyrm die gittiğim doktor bildii.2doktora gittim bundan önce lekem bitmio die.ilaç tedavisi verdi.15gün sonra tekrar adet olacakmışımm.öyle gel yanıma dediii.
inşş yrn güzel haberler getirirsin bizeeecanım kardeşim yarın gidecek inşş her şey yolundadır
daha iyi canım sağol
inşallah bebeğin kendiliğinden gelir canım doktorada gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?