Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi dilekleriniz için teşekürler inşşşşş kızlar

Son düzenleme:
slm kızlarrr.
sorunlarım bitmediii 2ayı geçti kürtaj olalım ne lekem bitti.nede adet oldum.prşmb gününden beri çamur gibi kahve lekelerim geldi bugünde simsiyahhhbıktım artık şeyimle uğraşmaktann.doktorlar bişey yok deyip ilaç yazıp yolluolarrr

ben senin kürtaj oldugunu bilmiyordum.. biraz geç olsada çok çok geçmiş olsun.. inşallah saglıkla yavruna kavuşursun...

merhaba kızlar ben dün geceyi yine hastanede geçirdim kaynanam iyi değil ne olduğunu da analamıyo doktorlar filmler tahliller hep temiz ama kadın kıvrım kıvrım kıvranıyo şimdide fakülteye sevk ettiler ben eve geldim çok yorgunum uykusuzum halsizim

ben senin kürtaj oldugunu bilmiyordum.. biraz geç olsada çok çok geçmiş olsun.. inşallah saglıkla yavruna kavuşursun...
saolasın.inşş ben ve bütün isteyenler bu yıl yavrumuza kavuşuruz

geçmiş olsun saracım

Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin...

günaydın kızlarrrrr BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞMEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR

geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun zordur hastane işleriiii

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin...

amin canım sağol
iyiyimm cnmmm kayınvalidenin hastalığı neydi??

bağırsağı besleyen damarlar daralmışmış canım

geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun zordur hastane işleriiii

sağol canım evet yaa Allah kimseyi hastanelere düşürmesin düşürenede şifa versin

herkesin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl tüm güzellikleri sevdiklerimizle beraber yaşamamıza sebeb olsun herkese sağlık mutluluk huzur getirsin hepinizi iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum kızlar

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

slm kızlarrrr.bitmeyen siyah lekem pazar günü regle dönüştüü dün doktora gittim.başka bi doktora gebe kaldığım ay gittiğim doktora gittim.enfeksiyon kapmışım kürtajdan sonra lekem ondan durmamışşş.ne beni kürtaj eden neden adet olmuyrm die gittiğim doktor bildii.2doktora gittim bundan önce lekem bitmio die.ilaç tedavisi verdi.15gün sonra tekrar adet olacakmışımm.öyle gel yanıma dediii.

inşşş yeterimmm inşşş kız kardeşin nasılll??gördülermi keseyii inşşş??

saracım kayınvaliden nasıl oldu

inşşş yeterimmm inşşş kız kardeşin nasılll??gördülermi keseyii inşşş??

saracım kayınvaliden nasıl oldu

daha iyi canım sağol

inşallah bebeğin kendiliğinden gelir canım doktorada gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…