Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
maonyaaa,
sara_28+
saracım günaydınnnnnn
aminn cnmmm aminnnnnnngünaydın kızlar yeni bir gün yeni bir yıl yeni umutlara yeni mutluluklara gebe olsun herşey gönünüzden geçen gibi hayırlara vesile olsun bu yıl evlat isteyenler sağlık mutluluk huzur isteyenler şifa dileyenler borçlarından kurtulmak isteyenler sevdiklerine ailelerine kavuşmak isteyenler tüm dileklerine hayırlısıyla kavuşsunlar herkes için güzel bir yılın bir ömürün başlangıcı olsun bu yıl Allah hep yanımızda ve yardımcımız olsun
günaydın canım nasılsın
aminn cnmmm aminnnnnnn
teşekkür ederim cnm sen nasılsın??
temizlik yapıyrmm.dolaplarımı düzeltiyrmmm.ohh evde rahat oturmayı özlemişim sorunsuzzzzz
meraba kizlar uzun zaman oldu biliyorum sizinle yazismiyali sizi cok ozledim ...umarim hepiniz iyisiniz umarim hersey yolundadir .... yeni yilda ALLAH hersey gonlunuza versin ... biz iyiz kizlar buyuyo ve ben 5 dakika oturucak zaman bulamiyorum ...sizi cok
meraba kizlar uzun zaman oldu biliyorum sizinle yazismiyali sizi cok ozledim ...umarim hepiniz iyisiniz umarim hersey yolundadir .... yeni yilda ALLAH hersey gonlunuza versin ... biz iyiz kizlar buyuyo ve ben 5 dakika oturucak zaman bulamiyorum ...sizi cok
MALESEF KIZLARKADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII
tekrar beta ölçüldümüü yetercim belki keseyi geç göreceklerrrr???
evet canım defalarca bakıldı :26::26::26::26::26::26:
MALESEF KIZLARKADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII
cadıcımmm nasılsınnnnn yaaa inanki sen bi gebeyim dedin bide doğurdun ne çabuk geçtiiii inanamıyrm.bebişle rkaç aylık oldu nasıllar isimleri ne olduuuu.ay inankii topikteki bebekleriii görmüşşşüm gibi çok seviyrmmm içim kaynıooo
oooooooooooooo kimler gelmiş cadı hanım nasılsınız ikizler nasıl bi gittin pir gittin tızım ya insan bu kadar özlettirirmi kendisini yeğenlerimizin resimlerini istiyoruz hemen
iyiz canim ... siz nasilsiniz neler yapiyorsun tedaviye devam ediyormusun ... inanki bazen giriyorum tam birsey yazicam biri basliyo aglamaya ve yazmadan cikiyorum ... sizi cok ozledim en kisa zamanda yuklucam fotoraflari
iyim canim cok sukur bebislerde iyi buyuyorlar 4ay biti 5in icindeyiz uykusuz yorgun gelip geciyor iste gunler.. Yagmur ve Yaprak ..... sen nasilsin neler yapiyorsun uzunzamandir yoktun .....
zeloşum altta ismini görmek ne hoş buralar sensiz yetim kalmıştı çok özlettin kendini ama döndünya gerisi önemli değil hoşgeldin arkadaşım
Eki Görüntüle 594260 Eki Görüntüle 594261 Eki Görüntüle 594260 Eki Görüntüle 594261 Eki Görüntüle 594260 Eki Görüntüle 594261 Eki Görüntüle 594260 Eki Görüntüle 594261
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?