Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
maonyaaa,
sara_28+

saracım günaydınnnnnn

günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir yıl yeni umutlara yeni mutluluklara gebe olsun herşey gönünüzden geçen gibi hayırlara vesile olsun bu yıl evlat isteyenler sağlık mutluluk huzur isteyenler şifa dileyenler borçlarından kurtulmak isteyenler sevdiklerine ailelerine kavuşmak isteyenler tüm dileklerine hayırlısıyla kavuşsunlar herkes için güzel bir yılın bir ömürün başlangıcı olsun bu yıl Allah hep yanımızda ve yardımcımız olsun

aminn cnmmm aminnnnnnn
günaydın canım nasılsın

teşekkür ederim cnm sen nasılsın??

temizlik yapıyrmm.dolaplarımı düzeltiyrmmm.ohh evde rahat oturmayı özlemişim sorunsuzzzzz

meraba kizlar uzun zaman oldu biliyorum sizinle yazismiyali sizi cok ozledim ...umarim hepiniz iyisiniz umarim hersey yolundadir .... yeni yilda ALLAH hersey gonlunuza versin ... biz iyiz kizlar buyuyo ve ben 5 dakika oturucak zaman bulamiyorum ...sizi cok

cadıcımmm nasılsınnnnn yaaa inanki sen bi gebeyim dedin bide doğurdun ne çabuk geçtiiii inanamıyrm.bebişle rkaç aylık oldu nasıllar isimleri ne olduuuu.ay inankii topikteki bebekleriii görmüşşşüm gibi çok seviyrmmm içim kaynıooo

oooooooooooooo kimler gelmiş cadı hanım nasılsınız ikizler nasıl bi gittin pir gittin tızım ya insan bu kadar özlettirirmi kendisini yeğenlerimizin resimlerini istiyoruz hemen

leylacım foruma giriyosun ama topiğe yazmıyosun seni merak ediyorum nasılsın ne olduda gelmiyosun :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

MALESEF KIZLAR KADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII

tekrar beta ölçüldümüü yetercim belki keseyi geç göreceklerrrr???

ne diyeceğimi bilmiyorum inan sözün bittiği yer dedikler bu olsa gerek Allah sabır versin inşallah yeniden anne olur kızkardeşinde bu yaşadıklarını unutur veyine inşallah hepimiz anne oluruzda hasretimiz diner umutlarımız yeniden yeşerir

iyim canim cok sukur bebislerde iyi buyuyorlar 4ay biti 5in icindeyiz uykusuz yorgun gelip geciyor iste gunler.. Yagmur ve Yaprak ..... sen nasilsin neler yapiyorsun uzunzamandir yoktun .....

oooooooooooooo kimler gelmiş cadı hanım nasılsınız ikizler nasıl bi gittin pir gittin tızım ya insan bu kadar özlettirirmi kendisini yeğenlerimizin resimlerini istiyoruz hemen

iyiz canim ... siz nasilsiniz neler yapiyorsun tedaviye devam ediyormusun ... inanki bazen giriyorum tam birsey yazicam biri basliyo aglamaya ve yazmadan cikiyorum ... sizi cok ozledim en kisa zamanda yuklucam fotoraflari

iyiz canim ... siz nasilsiniz neler yapiyorsun tedaviye devam ediyormusun ... inanki bazen giriyorum tam birsey yazicam biri basliyo aglamaya ve yazmadan cikiyorum ... sizi cok ozledim en kisa zamanda yuklucam fotoraflari

iyim canim cok sukur bebislerde iyi buyuyorlar 4ay biti 5in icindeyiz uykusuz yorgun gelip geciyor iste gunler.. Yagmur ve Yaprak ..... sen nasilsin neler yapiyorsun uzunzamandir yoktun .....

Cadıcım seni ben de özledim gerçekten bayağı oldu sen görünmeyeli...Yağmur ve Yaprak hanımları da çooooooook öpüyorum.Allah yardımcın olsun ben bitaneye bakarken ne zorlandım Allah sana kolaylıklar versin inşallah.Var mı yanında yakınında sana yardımcı olacak birileri ya da eşin el atıyor mu sana?

slm kızlarrrrrrrrrrrrr uzun bi aradan sonra tekrar sahnedeyim nihayet neti bağladık ben gelmeyeli cadım kardelenim edanım pirensesim bildiklerim bunlar anne olmuşlar kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum bebişlerinizle size uzun mutlu bi ömür diliyorum yiğenlerimide öpün benim için Allaha emanet olsunlar kızlar inşallah Rabbim geriye kalanlarımızada biran önce hayırlı evlatlar nasip eder ben doğuramayınca bi kedi aldım baya baya eğlence kaynağımız oldu adı tekir leyloş kayıpmış galiba mügeye haber verdinizmi hangi delikteyse o leyloşu bulur çıkarır busemde büyümüştür Allaha emanet olsun saram dolmalara devammımaonyamda ha bire ev temizleyip bitkin düşüyodurmetukamda kayıp galibakızlar hepinizi çok özledim yeni arkadaşlar var onlarada merabalar kızlar görüşürüz öpt. hepinizi byyyyyyyyyy

saram tatlım inanırmısın neti kullanmayı unutmuşumbende tatlım sizlere kavuştum diye çok mutluyumhoşbuldum kardeşimmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…