Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hızlı bir giriş yapıp kaçıyomusun kız du bi soluklan iki sohbet edelim
metuka kayıp telden konuşuyomusunuz hiç zeynoda anne oldu edacım ikinciyi bekliyo doğuramayan benle sen varız darısı başımıza

saram tekir balıkları çok seviyo biliyomusun içine koysa rahatlamaz getirde senin balıklarla bi kaynaşsalar

saram tatlım inanırmısın neti kullanmayı unutmuşumbende tatlım sizlere kavuştum diye çok mutluyumhoşbuldum kardeşimmmmmmmmmmmmm

öğrenirsin hemencecik saatlerce sayfalar dolusu konuşurduk ne buluyoduk o kadar kız zeloş şimdi bi sayfa bi haftada ilerlemiyo

saram tekir balıkları çok seviyo biliyomusun içine koysa rahatlamaz getirde senin balıklarla bi kaynaşsalar

bilmezmiyim ne sever ne sever kardeş kardeş geçinirler dimiyazın izmire gelmiştim bornovaya geldim gözüm heryerde seni aradı meğersem sen oradan taşınmışsın

ayyyyyy zeynomuda çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün tatlım niye öle diyon ya senin balıkların benimde kedim var nemize yetmiyo

ayyyyyy zeynomuda çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün tatlım niye öle diyon ya senin balıkların benimde kedim var nemize yetmiyo

hiç dimi ama zaten kaynanam balıkları gördü aaa yavrularınızımı aldınız dedi görümcem balıklara bakıp aaa bkın anneniz geldi diyo

bilmezmiyim ne sever ne sever kardeş kardeş geçinirler dimiyazın izmire gelmiştim bornovaya geldim gözüm heryerde seni aradı meğersem sen oradan taşınmışsın

sorma tatlım apar topar evimizden çıktık neyse sağlık olsun her şerde var bi hayır metuşla en son aylar önce konuştuk sonra ne o aradı ne ben aradım bi ara arıyayım bakayım o neler yapıyo niye gelmiyo

arasan selam söyle ona çok kırgın olduğumuda söyle insan hiçmi merak etmez ben ilk tüpten negatifi aldıktan sonra bi ara gelmiş bi selam vermiş ama bi geçmiş olsun bile dememiş

hiç dimi ama zaten kaynanam balıkları gördü aaa yavrularınızımı aldınız dedi görümcem balıklara bakıp aaa bkın anneniz geldi diyo

boş ver tatlım kim ne derse desin 3 günlük dünya kimseyi takmaya değmez aldığın her nefesin değeri büyük şu kısacık ömrümüzde yok evladım yok o bunu dedi şu bunu yaptı diye takıp düşünmeye değmez herşey boş aslında o kadar saçma şeylere takıyozki bazen kendimize haksızlık yapıyoz boş verrrrrrrrrr saram hayatın tadını çıkarmaya bak

psikoloğa gidiyodum artık gerek kalmadı çünkü sen geldin seni seviyom men uleeeeeeen

0
arasan selam söyle ona çok kırgın olduğumuda söyle insan hiçmi merak etmez ben ilk tüpten negatifi aldıktan sonra bi ara gelmiş bi selam vermiş ama bi geçmiş olsun bile dememiş

nosunu değişmemişse sölerim canım belki kafası dağınıktı ondan unutmuştur o seni sever ben biliyom canım:1697 tatlım b12u ıyı sana tekir yazdı kucağıma oturmaya çalışyo

0

nosunu değişmemişse sölerim canım belki kafası dağınıktı ondan unutmuştur o seni sever ben biliyom canım:1697 tatlım b12u ıyı sana tekir yazdı kucağıma oturmaya çalışyo

söle o tedine aramıza girmeye çalışmasın nankör tedi

saram hayat çok tuhaf sanki hiç ayrılmamışız gibi oysa 2 senede neler yaşandı işte sana demek istediğim bu hayat o kadar çabuk akıp gidiyoki ellerimizden kıymeti bilmek lazım her saniyenin sevdiklerimize sevgimizi göstermemiz hayatımızdaki negatifleri atmamız lazım ben bi noktada bunu yaptım şimdi daha pozitif olmaya çalışıyom ve kendimi daha çok seviyom hayatla barışık olmaya hayatın içinde olmaya çabalıyom herşey bebek değilmiş

kedi işte ne olcakbende seni seviyom canımmmmmmmmm

çok haklısın hayatta herşey bebek değil hayatında ki negatifleri atmakla çok doğru yapmışsın keşke bende yapabilsem ne güzel olur senin adına çok sevindim hep böyle pozitif ol hep böyle iyi ol ve bi daha bizi bırakma

tatlım inş. hep beraber olalımsaram iş yerindemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…