Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeloş akşama ne yemek yaptın ben köfte patates yapayım diyoum mercimek çorbamda var yeter

saram 2 saat sonra zaten çıkıcam bende tarhana bide yumurtalı patates düşünüyom anlıcan biraz kolaya kaçıyom

akşam yemeklerinde eniştemi yalnızmı bırakıyon yani ne ayıp

menünde güzelmiş patatesin her halini severim ben

saram ben artık yemeğime başlıyayım biliyosun çok ağır yemekler yapcamgece işten gelince gelirim ama geç geliyom ben biliyosun çok öpt. tatlım byyyyyyyyy

saram ben artık yemeğime başlıyayım biliyosun çok ağır yemekler yapcamgece işten gelince gelirim ama geç geliyom ben biliyosun çok öpt. tatlım byyyyyyyyy

tamam canım sen yemeklerine başla anca yaparsın gece gelince gel topiğe beklerim

çok ayıp eniştem duymasın yoksam seni eve almaz bu gece

saram zaten ben bu kediye sürekli bakcam dediğim zaman al git babanın evinde bak dedi bende sen kuşunu al git ananın evine diyince sustu sonuç onun kuşu komşuya tekir eve yerleşti şimdi tekiri kendide seviyo o yüzden bi şey demez

çok fenasın kuşu komşuya postaladın demek

iyim canim cok sukur bebislerde iyi buyuyorlar 4ay biti 5in icindeyiz uykusuz yorgun gelip geciyor iste gunler.. Yagmur ve Yaprak ..... sen nasilsin neler yapiyorsun uzunzamandir yoktun .....
iyiyim cnm kürtaj oldum oldum haberin varmı bilmiyrm???

zelalımmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnn bacımmmm kzı meraktan öldükkkk.geçen hafta dayanamadımmmm seni faceden buldum ama msj atmadımmm ayıp beni nerden takip etmiş dersin dieeeeee

cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı altta gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…