evet işteyim canım
zeloş akşama ne yemek yaptın ben köfte patates yapayım diyoum mercimek çorbamda var yeter
tatlım ne ara çalışıyon senin patronun yanına bi uğramak lazım
saram 2 saat sonra zaten çıkıcambende tarhana bide yumurtalı patates düşünüyom anlıcan biraz kolaya kaçıyom
tatlım yıl sonu işlerimizi bitirdik bu ara biraz rahatladık çok işimiz yok yani
saram hadi yine iyisin iyisin sen işini bilirsin bilirsin bilirsin benim şarkılarımı özledin dimi
akşam yemeklerinde eniştemi yalnızmı bırakıyon yani ne ayıp
menünde güzelmiş patatesin her halini severim ben
özledim evet şarkılarınıda sohbetlerimizide özledim
bazen uçsakta olsun ne yapalım bizde böleyiz hep ciddi olmuyo arada gırgır yapmak lazım saram nasılda kafalarımız uyuşuyohehehehehhhh
saram tekiri adamdan saymıyonmu otursun tekirle yesin tabi tekir bırakırsa
saram ben artık yemeğime başlıyayım biliyosun çok ağır yemekler yapcamgece işten gelince gelirim ama geç geliyom ben biliyosun çok öpt. tatlım byyyyyyyyy
çok ayıp eniştem duymasın yoksam seni eve almaz bu gece
tamam canım sen yemeklerine başla anca yaparsıngece gelince gel topiğe beklerim
saram zaten ben bu kediye sürekli bakcam dediğim zaman al git babanın evinde bak dedibende sen kuşunu al git ananın evine diyince sustu sonuç onun kuşu komşuya tekir eve yerleşti şimdi tekiri kendide seviyo o yüzden bi şey demez
iyiyim cnm kürtaj oldum oldum haberin varmı bilmiyrm???iyim canim cok sukur bebislerde iyi buyuyorlar 4ay biti 5in icindeyiz uykusuz yorgun gelip geciyor iste gunler.. Yagmur ve Yaprak ..... sen nasilsin neler yapiyorsun uzunzamandir yoktun .....
slm kızlarrrrrrrrrrrrruzun bi aradan sonra tekrar sahnedeyim nihayet neti bağladık ben gelmeyeli cadım kardelenim edanım pirensesim bildiklerim bunlar anne olmuşlar kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum bebişlerinizle size uzun mutlu bi ömür diliyorum yiğenlerimide öpün benim için Allaha emanet olsunlar kızlar inşallah Rabbim geriye kalanlarımızada biran önce hayırlı evlatlar nasip eder ben doğuramayınca bi kedi aldım baya baya eğlence kaynağımız oldu adı tekir leyloş kayıpmış galiba mügeye haber verdinizmi hangi delikteyse o leyloşu bulur çıkarır busemde büyümüştür Allaha emanet olsun saram dolmalara devammı maonyamda ha bire ev temizleyip bitkin düşüyodur metukamda kayıp galiba kızlar hepinizi çok özledim yeni arkadaşlar var onlarada merabalar kızlar görüşürüz öpt. hepinizi byyyyyyyyyy
cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı altta gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiii
saram hadi yine iyisin iyisin sen işini bilirsin bilirsin bilirsin benim şarkılarımı özledin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?