Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet zelalde gelmis hic zaman bulamiyorum tek basima bakiyorum kizlara esim isten geldinen yardim ediyor saolsun ben biraz dinleniyom yada kalan islerimi yapiyorum

kızlar yaramazmı akıllımııı??bizim bi akrabanın ikizleri onlarda aylıklar çıtları çıkmıo annesi yatırıo yatıolar kaldırıo kalkıolar hayret ediom

eskinin yeni kızları hoş geldinizzzz özlettiniz kendinizi saram sağol gerçekten DÖZÜN BİTTİĞİ YER

zeloşşşşşşşş hoş geldin
çok özledik be seni
neyseki burdasın
sen gelince baya sayfa ilerlemiş
okumak çok zevkliydi
saracığımın da keyfi yerine gelmiş
ohhh çok mesudum ya
kendi adıma teşekkürler
yiğenini öptüm senin için
sonra da uyuttum
kedin de hayırlı olsun

evet canım ya keyfim yerine geldi özlemiştim zeloşu

günaydın kızlaaaaaar hadi gelin yavaş yavaş eski ekibimiz toplanıyo ama bu seferde leyla kayıplarda noldu acaba yaaaa hasta olacam galiba diyodu meraktayım yani:26::26::26:

KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkesin gönlünde ne dileği ne muradı varsa rabbim nasip etsin inş.

merhaba,

uzun süredir sizin topiğe giremedimm..biraz ara vermek istedim çünküü..halen gebelik elde edemedim..gittiğim her doktor hiçbir problemin olmadıgını söylüyor...bende doktora işine ara verdim hastalanmama 2 gün kaldı ve hiçbir belirtim yok bu ayda olmadı biliyorum...ev aldık çok şükür şubat mart gibi taşınmayı düşünüyoruz...bu zamana kadar kendi haline bırakıcam....olmazsa başka bir doktora daha gideceğimm..hayırlısı olsun kızlarrr..sizde varmı güzel haberler belirtiler

zeloşum sen geldin ama ben çıkacam öğleden sonra gelirsen sohbet eder hasret gideririz ne dersin

hoşgeldin talihacım inşallah düşünmedin zamanda gelir bebeğin evinizde hayırlı olsun güle güle oturun

amin yetercimcanım kızkardeşine çok geçmiş olsun geçmişi henüz okuyamadığım için tam bilmiyorum ama değeri düşük çıkmış galiba sağlık olsun tatlım herşey Allahtan inş. en kısa zamanda bi daha hamiş kalır ve bu sefer sağlıkla bebişini kucaklarsen nasılsın bu arada
günaydın kızlaaaaaar hadi gelin yavaş yavaş eski ekibimiz toplanıyo ama bu seferde leyla kayıplarda noldu acaba yaaaa hasta olacam galiba diyodu meraktayım yani:26::26::26:

evet canım ya keyfim yerine geldi özlemiştim zeloşu
saram bitanemsin ya
bende sizleri çok özlemiştim prensesim teyze olmakta çok güzel tatlım yine öp benim için mis mis yiğenimişükür kavuşturana
gördümmm cnmmmm izet yıldız hanın delalimmi zelalimi die bi şarkısı vardıya şimdi onu sölüom kendi kendime zelalim zelalimmm zelalimmm zelallim dieeeee

çılgın maonyam zelalim hıseviyom kız seni

zeloşum sen geldin ama ben çıkacam öğleden sonra gelirsen sohbet eder hasret gideririz ne dersin

tamam tatlım bende yeni uyandım kahvaltımı ederim saarammmmmm tatlı sarammmmm hasrette koyma beniiiiiii ye yemeğini gelllllll emiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…