merhaba,
uzun süredir sizin topiğe giremedimm..biraz ara vermek istedim çünküü..halen gebelik elde edemedim..gittiğim her doktor hiçbir problemin olmadıgını söylüyor...bende doktora işine ara verdim hastalanmama 2 gün kaldı ve hiçbir belirtim yokbu ayda olmadı biliyorum...ev aldık çok şükür şubat mart gibi taşınmayı düşünüyoruz...bu zamana kadar kendi haline bırakıcam....olmazsa başka bir doktora daha gideceğimm..hayırlısı olsun kızlarrr..sizde varmı güzel haberler belirtiler
Zelalca kardeşim topiğe iyi ki geri döndün bu kızlar gitiiip gelip zeloş da zeloş deyip durdular, seninle hiç muhabbet etmemişiz ama kızlar topiği terkedenleri geri döndürmek için ha bre anlatıp durdular ya seni ve pek çok arkadaşınızı benim gibi topiği sonradan takip edenler de tanır oldu. Zeloş bak kızların kıymetini iyi bil, valla sana manevi kardeş gibiler
amin yetercimcanım kızkardeşine çok geçmiş olsun geçmişi henüz okuyamadığım için tam bilmiyorum ama değeri düşük çıkmış galiba sağlık olsun tatlım herşey Allahtan inş. en kısa zamanda bi daha hamiş kalır ve bu sefer sağlıkla bebişini kucaklar sen nasılsın bu arada
saram bitanemsin ya
bende sizleri çok özlemiştim prensesimteyze olmakta çok güzel tatlım yine öp benim için mis mis yiğenimi şükür kavuşturana
çılgın maonyam zelalim hıseviyom kız seni
tamam tatlım bende yeni uyandım kahvaltımı ederimsaarammmmmm tatlı sarammmmm hasrette koyma beniiiiiii ye yemeğini gelllllll emiiiiiiiiii
maonyam tatlım kürtaj olmuşşsunçok üzüldüm ama sevindirici yanı bugüne kadar hiç gebe kalmamıştın en azından siftahı yaptın 2. ye inş. kucağına alırsın tatlım doğal yollamı oldu aşılamamı:26:lekelenmelerin nasıl bittimi canım bazen rahim kendini geç temizleyebiliyo endişelenme şeker kürtajda olsan ben sevindim tatlım çünkü kalabilmekte önemli inş. rabbim kendiliğinden nasip etsin canım bu arada çok geçmiş olsun şeker
prensesim oğluşunun parmakları yanmış kıyamam ben onatatlım yiğenimize dikkat et Allaha emanet olsun inş. geçmiş olsun kuzuma
saracım tatlım kaynanan hastaymış nasıl oldu geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin inş.
yetercim kız yiğen geliyomuşrabbim hayırlısıyla kucaklamanızı sevmenizi nasip etsin inş. diğer kız kardeşinde tüpten hamiş kalmış tüp sonrası gebelik oranı çok yüksek inş. Rabbim bu üzüntünüzü çabuk unutturur size bi süpriz mutluluk yaşatır tatlım eşinin emekliliği için uğraşıyormuşsun inş. biran önce eşin emekli olur ardındanda bebiş müjdesiyle çifte mutluluk yaşarsınız seni çok taktir ediyorum sen eli öpülecek kadınlardansın tatlım
leyloş en son busenin hasta olduğunu yazmış inş. şimdi iyidir busemiz leyloş çık ortaya tatlım özledim zaten iyice özletme kendini
zeyno baya olmuş yazmayalı nerelerdesin :26ğluşun nasıl büyüdümü öp teyzesi için onu mis mis
sarammmmmmmmmmmmm daha yemeğin bitmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gellllllllllllllllllllllllllllll yemek üstüne gazoz iyi gider gel sana gazoz vercem
Zelalca kardeşim topiğe iyi ki geri döndün bu kızlar gitiiip gelip zeloş da zeloş deyip durdular, seninle hiç muhabbet etmemişiz ama kızlar topiği terkedenleri geri döndürmek için ha bre anlatıp durdular ya seni ve pek çok arkadaşınızı benim gibi topiği sonradan takip edenler de tanır oldu. Zeloş bak kızların kıymetini iyi bil, valla sana manevi kardeş gibiler
Canım nerelerdesin ? Buse, ailen iyisiniz hepiniz inşallah. Sen bu kadar boş bırakmazdın topiği ne oldu canım yaa:26::26::26::26:
aaaaaa saram gelmişsaracım sana söz verdiğim gazozlar hadi iç tatlım
geldim işte burdayım ben bu işte ustayım
sağol canım kayganam hasta bi iyi olsada rahat etsek
gazoz anaaaaaam gelmekten vazcaydım sen benim hakkımda iyi düşünmüyon
he valla o menim manevi bacım çok özlemiştim onu
yılbaşı akşamı foruma gelmiş ama topiğe yazmamış leyloş acaba neden :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
saram sende benim bacımsın tatlımsınkıj ben senin hakkında çok iyi düşünüyom tamamen dostça gazozlar hadi iç tatlım korkma kuzum ah şu kaynanalar Allah şifa versin oğullarını alıyoz onlar eşantiyon oluyo yanına ne onlarla ne onlarsız olmuyo netcez kaynanaları bilmem aslında bi tane kimsesiz alcan ne kaynana ne görümce derdin olmucak
talihacım inan ne kadar az takarsan o kadar çabuk geliyo bu bebişler oluruna bırak kul takıl biraz hayatının merkezine bebeği koyma daha çok strese girersin bak ne güzel ev almışsınız bi hedefine ulaşmışsın Allah büyük bi bakmışsın bebişinde kucağındaolmucak bi şey yok yeterki Rabbim ol desin evinizde hayırlı olsun uğur getirsin canım
ııh içmem nayır nolamaz kandıramazsın meni
saracım bende tam çayımı içiyodum temiz kalpli arkidişim hadi içelim tatlımeşantiyonlar evet bunu sevdim hele benimki tam milli piyango yani dün hastaneye yatırdık ondan öncede bende kalıyodu nazon bini bi para görsen şimdide hastaneden yapıyo kaprisleriniki benim kaynana iyiydi adı kaynana diilmi kız bunların iyisi olmazmış
gazozu boş ver ben çay söledim gel çay içek
sağol canımm öyle yapıcam bende eve taşınana kadr hiç olsun diye ugraşmıcammm...kısmet artık bakalım.
azıcık ağlasamgenemi içmiyon nasıl içircem ben bu gazozu du bi düşünim hı buldum saracımmmmm bu gazozu eniştem yolladı sana aşkıma ver içsin dedi hihihihihihi
saracım bende tam çayımı içiyodum temiz kalpli arkidişim hadi içelim tatlımhalla halla neyi var acaba kıj kaynananın bulamıyolarmı:26:şimdi sizede zor Allah yardımcınız olsun canım
evet tatlım herşey kısmet işi o yüzden rahat davran tabiki dermanı ara ama kendini yıpratmadan
aşkım gönderdiyse hiç içmem onunla aram lim
bilmiyomki canım doktorlarda bilmiyo bağırsaklarla ilgili sanırım
hadi ya baltayı taşa vurduk desene
çay afiyet olsun bal şeker olsun
gel beraber içelim tatlımsaram benim adamda 3 gündür bağırsakları bozmuş kediden olabilirmi acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?