geçmiş olsun canım haşlanmış patates yedir muz yedir hatta muzun üzerine bal ve fındık içi dök yedir
kediyle ne alaka kız :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
azade aşağıda sessiz sessiz durma konuşta tanışalım
dünde patetes yapmıştım bugünde haşlıyayım bari adamın içi dışı patetes oldune bileyim saram biliyosun ben bu kediyi bulduğumda hastaydı gerçi veterinere götürdük iğnelerini falan yaptırdık faranjiti varmış antibiyotik kullanıyo şimdi öylesine aklıma geldi kedi yüzünden olursa kendimi suçlarım gerçi kediyide salamam daha iyileşmedi yeni yeni biraz sesi çıkıyo miyavlıyamıyodu hemde çok seviyorum ben tekiri
saram bi selam verdin kaçırdın azadeyi
saram ben bi markete gidip geleyim hemen dönerim
yavru kedimi bu yoksa azman mı
bugün sabah işe gelişrken bir sürü güvercin yere konmuştu yem yüyolrdı bi tane şişman bi kedide yere yatmış uzaktan onları izliyodu ama üzerlerien atlama pozisyonundaydı aklıma senin tekir geldikedileri sevmiyom ben ha zarar görmelerini istemem asla ama benden uzak olsunlar size gelirsem odaya kilitle tamam mı hastaysa mikrop bulaştırabilir bi daha veterinere götürün eşinden kıymetli değil ya sal gitsin eve balık al hem su streside alıyo
zeloş gelene kadar bende biraz oyun oyniyim
ay tatlım görsen sende çok seversin 5 6 aylık bi yavru ankara kedisiyle tekir kedisi karışımı bi melezzaten ayın 7 sinde bi aşısı daha var o zaman genel sağlıktan geçirtcem inşallah iyi çıkarsa temelli bizimle kalır saram tatlım yeterki sen gel ben onu zincire bile vururum temiz hayvan ihtiyacını kendi görüyo kum aldık sadece biraz tüy döküyo bende sinir oluyom tüye ama hergün makine açıyom tüy dökme dönemi bitince rahatlarım herhalde ama zararlı bi durumu varsa hemen salarım şimdilik günah biraz kendini toplasın
lanvin hg
tatlım gittim patetes aldım ocağa koydum biz sohbet ederken oda kaynarhadi beraber oynayalım
saram sen ne istiyon millettenzaten 2 3 misafirimiz oluyo onlarıda sen kaçırıyon
tatlım dikkat et o tüyler mideye kaçarsa ciğerde midede kist oluşumuna sebep oluyomuş
ben nasıl gelem izmire anamlardan ordan taşındı
ohhhhhhhhh yandan yandanseninle karşılıklı oynamayıda özlemişim du dansözde çağırayım senin gelmenin şerefine
Eki Görüntüle 595293 Eki Görüntüle 595295 Eki Görüntüle 595296 Eki Görüntüle 595298
he kız beni gören kaçıyo en iyisi bende gidem
aaaa annenler taşındımı izmirden :26: ben varım bana gel sen tatlım gezerik tozarıkay aslında kediyi traşmı ettirsem mesela tüylerini sıfıra vurdursam
selam kızlar
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?