selam kızlar
nasılsınız?
ohhhhhhhhh yandan yandan
nere gidiyon
fedakar arkidişim benimmmmmmgurbet ellere pardon gurbet topiklere
topik misafirsiz kalmasın diye kendimi feda ediyom
zeloş biliyonmu 20 lik dişlerimin iki tanesini ameliyatla aldırdım biri daha tam iyileşmedi şimdi diğeride ağrıyo iki tane daha var onlarıda çekecem ama bıktım bu diş ağrısından ya
fedakar arkidişim benimmmmmmtopik seninle gurur duyuyor
ahhhhh saram ahhhhh o yönden bende dertliyim geçen ay 20 lik dişimi egede çene cerrahisinde çektiler bi tane daha var ağrısını çekene sor seni anlıyom tatlım çok geçmiş olsun kuzum
geçmiş olsun canım benimkinide çene cerrahı çekti dört taneydi ikisini aldırdım ikisi duruyo işte biri daha ağrımaya başladı dört dikiş attılar bi hafta yüzüm şişti sadece yumuşak şeylerle beslendim seininde böyle zor oldumu ameliyattan sonra
çok şükür vallaamin yetercimcanım kızkardeşine çok geçmiş olsun geçmişi henüz okuyamadığım için tam bilmiyorum ama değeri düşük çıkmış galiba sağlık olsun tatlım herşey Allahtan inş. en kısa zamanda bi daha hamiş kalır ve bu sefer sağlıkla bebişini kucaklar sen nasılsın bu arada
saram bitanemsin ya
bende sizleri çok özlemiştim prensesimteyze olmakta çok güzel tatlım yine öp benim için mis mis yiğenimi şükür kavuşturana
çılgın maonyam zelalim hıseviyom kız seni
sağol canımmaonyam tatlım kürtaj olmuşşsunçok üzüldüm ama sevindirici yanı bugüne kadar hiç gebe kalmamıştın en azından siftahı yaptın 2. ye inş. kucağına alırsın tatlım doğal yollamı oldu aşılamamı:26:lekelenmelerin nasıl bittimi canım bazen rahim kendini geç temizleyebiliyo endişelenme şeker kürtajda olsan ben sevindim tatlım çünkü kalabilmekte önemli inş. rabbim kendiliğinden nasip etsin canım bu arada çok geçmiş olsun şeker
prensesim oğluşunun parmakları yanmış kıyamam ben onatatlım yiğenimize dikkat et Allaha emanet olsun inş. geçmiş olsun kuzuma
saracım tatlım kaynanan hastaymış nasıl oldu geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin inş.
yetercim kız yiğen geliyomuşrabbim hayırlısıyla kucaklamanızı sevmenizi nasip etsin inş. diğer kız kardeşinde tüpten hamiş kalmış tüp sonrası gebelik oranı çok yüksek inş. Rabbim bu üzüntünüzü çabuk unutturur size bi süpriz mutluluk yaşatır tatlım eşinin emekliliği için uğraşıyormuşsun inş. biran önce eşin emekli olur ardındanda bebiş müjdesiyle çifte mutluluk yaşarsınız seni çok taktir ediyorum sen eli öpülecek kadınlardansın tatlım
leyloş en son busenin hasta olduğunu yazmış inş. şimdi iyidir busemiz leyloş çık ortaya tatlım özledim zaten iyice özletme kendini
zeyno baya olmuş yazmayalı nerelerdesin :26ğluşun nasıl büyüdümü öp teyzesi için onu mis mis
biz de iyiyiz çok şükürevet canım taşındılar kardeşimin tayini bursaya çıkınca annemde onunla gitti
ben iyiyim canım sen nasılsın musabın parmakları iyileştimi
prenses hg canımmmmmmmmmmmbizler iyiyiz sen nasılsın küçük meleğimiz nasıl tatlım
yok tatlım bana dikiş atılmadı zaten biliyosun egede proflar var benimkinide prof çekti asistanlara kalsam belki daha zorluk çekerdim ama yeri en az 2 hafta ağrıdı
çok şükür valla
sensiz olmuyo
ha bu arada şarkılarını çok özlemiştim
öptüm bile
sağol canım
çok kötüydü ya
canımdan can gitti
insanın evladı kendinden değerliymiş
bin kere keşke benimki yansaydı dedim
dedim de ne çare
biz de iyiyiz çok şükür
iyi gibi bence en azından acımıyor artık
hb tatlım
biz de iyiyiz çok şükür
huuuuuuuuu prensesim nere kayboldun
hatres hg canımmm
çok şükür valla
sensiz olmuyo
ha bu arada şarkılarını çok özlemiştim
öptüm bile
sağol canım
çok kötüydü ya
canımdan can gitti
insanın evladı kendinden değerliymiş
bin kere keşke benimki yansaydı dedim
dedim de ne çare
biz de iyiyiz çok şükür
iyi gibi bence en azından acımıyor artık
hb tatlım
biz de iyiyiz çok şükür
haklısın canım her zaman her işin uzmanı daha iyidir ama benim dişlerim çok zordu o yüzden dikiş atılmak zorunda kalındı çene kemiğim çok darmış :44::44::44::44::44::44::44::44:
iyi olmasına sevindim canım benim yerimede öp musab paşamızı
tatlım okuyunca bende çok üzüldüm o daha minicik kıyamam Allaha emanet olsun musabımızhemen patlatayım bi tane şarkı
ahhhhhh prensesim ahhh gonca gülümmmmmmmmmm sensiz olmazzz bu gönlümmmmmmmm ahhhhhhh tatlımmmm heppppp güzel geçsin ömrünnnnnnnnn
haklısın canım her zaman her işin uzmanı daha iyidir ama benim dişlerim çok zordu o yüzden dikiş atılmak zorunda kalındı çene kemiğim çok darmış :44::44::44::44::44::44::44::44:
iyi olmasına sevindim canım benim yerimede öp musab paşamızı
burdayım canım da
bir yandan musab la uğraşıyorum
zeloş sara geçmiş olsun kızlar
diş ağrısı zordur bilirim
benim 20 likler yeni çıkıyor
sağol bebeğim öyle valla
şarkına alkış alkış alkış(o smiley nerde yahu)
kızlar eşim geldi
yemek hazırlıycam
sonra görüşürüz
menüm
nohutlu pilav
tavuk
barbunya pilaki
ayran
siz de yazın gelince okiyiceğim
hatres tatlım tanıştığımıza çok sevindimranayı teyzesi için çok öp Allaha emanet olsun kızları bende çok seviyorum biz burda arkadaş değil kardeş olduk gerçekten herbirinin yeri bende başka 2 senedir yoktum ama hep aklımda yüreğimdeydi herbiri netim bağlanır bağlanmaz koştum onlara benim canım arkidişlerim tabiki kıymetleri ölçülmez herbiri ayrı bi değer benim için inş. seninlede çok iyi arkadaş kardeş oluruz
yılbaşı akşamı foruma gelmiş ama topiğe yazmamış leyloş acaba neden :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ııh içmem nayır nolamaz kandıramazsın meni
saram sende benim bacımsın tatlımsınkıj ben senin hakkında çok iyi düşünüyom tamamen dostça gazozlar hadi iç tatlım korkma kuzum ah şu kaynanalar Allah şifa versin oğullarını alıyoz onlar eşantiyon oluyo yanına ne onlarla ne onlarsız olmuyo netcez kaynanaları bilmem aslında bi tane kimsesiz alcan ne kaynana ne görümce derdin olmucak
benim bildiğim leyloş buranın demirbaşıdır sebepsiz gelmemezlık yapmaz inş. iyidir
seninle karşılıklı oynamayıda özlemişim du dansözde çağırayım senin gelmenin şerefine
Eki Görüntüle 595293 Eki Görüntüle 595295 Eki Görüntüle 595296 Eki Görüntüle 595298
selam kızlar
nasılsınız?
gurbet ellere pardon gurbet topiklere
topik misafirsiz kalmasın diye kendimi feda ediyom
huuuuuuuuu prensesim nere kayboldun
hatres hg canımmm
burdayım canım da
bir yandan musab la uğraşıyorum
zeloş sara geçmiş olsun kızlar
diş ağrısı zordur bilirim
benim 20 likler yeni çıkıyor
benim de çene kemiğim çok dar
vee dr 0 liklerimin çıkmadan alınmasını söyledi
öptüm teyzesi
sağol bebeğim öyle valla
şarkına alkış alkış alkış(o smiley nerde yahu)
kızlar eşim geldi
yemek hazırlıycam
sonra görüşürüz
menüm
nohutlu pilav
tavuk
barbunya pilaki
ayran
siz de yazın gelince okiyiceğim
menü süpermişafiyet olsun canım ben patetes ezmesi yanına ayran çorbası yapcam görüşürüz canım byyyyyyy
Oluruz Allahın izniyle
Haklısın canım ya ben de merak etmeye başladım evde dolanırken noldu bu kıza diye kendi kendime söylendim :26::26::26:
Bacım tıkat et burnuma eyi kokular delmiyo
Canım kimsesiz olsa da gene insana kaynanalık edecek birileri olur,dayımın kızının görümceleri sağolsun kaynanayı aratmıyorlar
Aynen öle ben de o yüzden şaşırıyorum ya
Kız nerden bulursun böööööleeeeeeeeeee şeyleri hımmmmm ne ayıpkıçı başı ortada topikin edebini bozuyor bu
İbrahim Tatlısesin şowu sanki
Slm canım sen nasılsın ufaklık biraz iyileşmiş sankim Allah bir daha öyle kötü tecrübeler yaşatmasın hiçbirimize
Hoşgördük hoşgördük
Ayyyyyy anammmmmmmmmmmmmmm kız ne kaaaaaaaaaa konuşmuşsunuz bacılarAncak cevap yazabildim tabi şimdi ben bu cevapları yazana kadar 1 sayfa attırmışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?