Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeloş biliyonmu 20 lik dişlerimin iki tanesini ameliyatla aldırdım biri daha tam iyileşmedi şimdi diğeride ağrıyo iki tane daha var onlarıda çekecem ama bıktım bu diş ağrısından ya

gurbet ellere pardon gurbet topiklere

topik misafirsiz kalmasın diye kendimi feda ediyom
fedakar arkidişim benimmmmmm topik seninle gurur duyuyor
zeloş biliyonmu 20 lik dişlerimin iki tanesini ameliyatla aldırdım biri daha tam iyileşmedi şimdi diğeride ağrıyo iki tane daha var onlarıda çekecem ama bıktım bu diş ağrısından ya

ahhhhh saram ahhhhh o yönden bende dertliyim geçen ay 20 lik dişimi egede çene cerrahisinde çektiler bi tane daha var ağrısını çekene sor seni anlıyom tatlım çok geçmiş olsun kuzum

geçmiş olsun canım benimkinide çene cerrahı çekti dört taneydi ikisini aldırdım ikisi duruyo işte biri daha ağrımaya başladı dört dikiş attılar bi hafta yüzüm şişti sadece yumuşak şeylerle beslendim seininde böyle zor oldumu ameliyattan sonra

yok tatlım bana dikiş atılmadı zaten biliyosun egede proflar var benimkinide prof çekti asistanlara kalsam belki daha zorluk çekerdim ama yeri en az 2 hafta ağrıdı

çok şükür valla
sensiz olmuyo
ha bu arada şarkılarını çok özlemiştim
öptüm bile
sağol canım
çok kötüydü ya
canımdan can gitti
insanın evladı kendinden değerliymiş
bin kere keşke benimki yansaydı dedim
dedim de ne çare
evet canım taşındılar kardeşimin tayini bursaya çıkınca annemde onunla gitti

ben iyiyim canım sen nasılsın musabın parmakları iyileştimi
biz de iyiyiz çok şükür
iyi gibi bence en azından acımıyor artık
prenses hg canımmmmmmmmmmmbizler iyiyiz sen nasılsın küçük meleğimiz nasıl tatlım

hb tatlım
biz de iyiyiz çok şükür

yok tatlım bana dikiş atılmadı zaten biliyosun egede proflar var benimkinide prof çekti asistanlara kalsam belki daha zorluk çekerdim ama yeri en az 2 hafta ağrıdı

haklısın canım her zaman her işin uzmanı daha iyidir ama benim dişlerim çok zordu o yüzden dikiş atılmak zorunda kalındı çene kemiğim çok darmış :44::44::44::44::44::44::44::44:

iyi olmasına sevindim canım benim yerimede öp musab paşamızı

tatlım okuyunca bende çok üzüldüm o daha minicik kıyamam Allaha emanet olsun musabımızhemen patlatayım bi tane şarkı
ahhhhhh prensesim ahhh gonca gülümmmmmmmmmm sensiz olmazzz bu gönlümmmmmmmm ahhhhhhh tatlımmmm heppppp güzel geçsin ömrünnnnnnnnn

benim de çene kemiğim çok dar
vee dr 0 liklerimin çıkmadan alınmasını söyledi
öptüm teyzesi

sağol bebeğim öyle valla
şarkına alkış alkış alkış(o smiley nerde yahu)

kızlar eşim geldi
yemek hazırlıycam
sonra görüşürüz

menüm
nohutlu pilav
tavuk
barbunya pilaki
ayran

siz de yazın gelince okiyiceğim

saram benimde kökü çok uzunmuş asistan bi baktı dehşete düştü dişi görüncehemen hocasını çağırdıhoca dişi çekti bide öğrencilere gösteriyoanlıcan derslik bi dişti ondan önce 3 hastaneye gittim çekmediler egeye sevkettiler keşke sende burda otursaydın diş konusunda egenin üstüne yokAllah yardımcın olsun canım inş. bu sefer o kadar sıkıntı çekmezsin kıyamam sana

burdayım canım da
bir yandan musab la uğraşıyorum

zeloş sara geçmiş olsun kızlar
diş ağrısı zordur bilirim
benim 20 likler yeni çıkıyor

sağol tatlım sen yiğenimizle ilgilen tatlım aradada bize bak ahhhhh prensesim biz yolu yarıladık sen daha yeni geliyosun

menü süpermişafiyet olsun canım ben patetes ezmesi yanına ayran çorbası yapcam görüşürüz canım byyyyyyy

Oluruz Allahın izniyle
yılbaşı akşamı foruma gelmiş ama topiğe yazmamış leyloş acaba neden :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Haklısın canım ya ben de merak etmeye başladım evde dolanırken noldu bu kıza diye kendi kendime söylendim :26::26::26:

ııh içmem nayır nolamaz kandıramazsın meni

Bacım tıkat et burnuma eyi kokular delmiyo

Canım kimsesiz olsa da gene insana kaynanalık edecek birileri olur,dayımın kızının görümceleri sağolsun kaynanayı aratmıyorlar

benim bildiğim leyloş buranın demirbaşıdır sebepsiz gelmemezlık yapmaz inş. iyidir

Aynen öle ben de o yüzden şaşırıyorum ya

seninle karşılıklı oynamayıda özlemişim du dansözde çağırayım senin gelmenin şerefine

Eki Görüntüle 595293 Eki Görüntüle 595295 Eki Görüntüle 595296 Eki Görüntüle 595298

Kız nerden bulursun böööööleeeeeeeeeee şeyleri hımmmmm ne ayıpkıçı başı ortada topikin edebini bozuyor bu
İbrahim Tatlısesin şowu sanki

selam kızlar
nasılsınız?

Slm canım sen nasılsın ufaklık biraz iyileşmiş sankim Allah bir daha öyle kötü tecrübeler yaşatmasın hiçbirimize

gurbet ellere pardon gurbet topiklere

topik misafirsiz kalmasın diye kendimi feda ediyom

huuuuuuuuu prensesim nere kayboldun
hatres hg canımmm

Hoşgördük hoşgördük

Ayyyyyy anammmmmmmmmmmmmmm kız ne kaaaaaaaaaa konuşmuşsunuz bacılarAncak cevap yazabildim tabi şimdi ben bu cevapları yazana kadar 1 sayfa attırmışsınızdır

burdayım canım da
bir yandan musab la uğraşıyorum

zeloş sara geçmiş olsun kızlar
diş ağrısı zordur bilirim
benim 20 likler yeni çıkıyor

sağol canım çıkarken ayrı ağırır alındıktan sonra ayrı Allah yardımcımız olsun

benim de çene kemiğim çok dar
vee dr 0 liklerimin çıkmadan alınmasını söyledi
öptüm teyzesi

oooy yirim men onu yaaaa maşallah kuzumuza

dişinin alınmasından korkma canım alınırken anestezi verdikleri için bişey hissetmiyosun ama sonrası bi hafta kadar biraz sıkıntılı

benim menü kuru fasulye pilav turşu ayran
menü süpermişafiyet olsun canım ben patetes ezmesi yanına ayran çorbası yapcam görüşürüz canım byyyyyyy

senin menüde güzelmiş patates ezmesini ben sabah kahvaltısında çok seviyom biliyonmu sende dene çok enfes oluyo

dansözlerin çok edeplidir teyzesi onlar ne zaman çağırsam geliyolar iki göbek attırıp gidiyolar

Son düzenleme:
Kızlar bu ne yaaaaaaaaaaaa 20' lik kızlar gibi 20 lik dişleriniz sıraya girmişşşşşşşşşşş
Oyyyyyyyyyyy şakası bir yana valla acısı çok zordur bilirem ben çektirmedim ama 10 sene ağrısını çektim durdum, e şimdi de zaten yaşlandım haliyle ağrısı da geçti
Şimdi de 12 yıl önce kırılmış bir ayağın yeniden nüksetmiş bir acısını çekip duruyorum onun için mi doktora gideyim, bebek tedavisi işine girdik onun stresi zaten almış başını gidiyo hastalıklar sıraya girmiş hangisiyle uğraşacam şaşırdım Tek tek gelin uleeeeeeeeeeeynnnn diyecem emme dinlemir beni bu hastalıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…