Kızlar bu ne yaaaaaaaaaaaa20' lik kızlar gibi 20 lik dişleriniz sıraya girmişşşşşşşşşşş
Oyyyyyyyyyyy şakası bir yana valla acısı çok zordur bilirem ben çektirmedim ama 10 sene ağrısını çektim durdum, e şimdi de zaten yaşlandım haliyle ağrısı da geçti
Şimdi de 12 yıl önce kırılmış bir ayağın yeniden nüksetmiş bir acısını çekip duruyorum onun için mi doktora gideyim, bebek tedavisi işine girdik onun stresi zaten almış başını gidiyohastalıklar sıraya girmiş hangisiyle uğraşacam şaşırdım Tek tek gelin uleeeeeeeeeeeynnnn diyecem emme dinlemir beni bu hastalıklar
geçmiş olsun canım bence önce ayağına baktır sonra ilaç kullanmak tehlikeli olabilir sonra bebiş işine bakar ve sağlıkla kucağına alırsın inş.Kızlar bu ne yaaaaaaaaaaaa20' lik kızlar gibi 20 lik dişleriniz sıraya girmişşşşşşşşşşş
Oyyyyyyyyyyy şakası bir yana valla acısı çok zordur bilirem ben çektirmedim ama 10 sene ağrısını çektim durdum, e şimdi de zaten yaşlandım haliyle ağrısı da geçti
Şimdi de 12 yıl önce kırılmış bir ayağın yeniden nüksetmiş bir acısını çekip duruyorum onun için mi doktora gideyim, bebek tedavisi işine girdik onun stresi zaten almış başını gidiyohastalıklar sıraya girmiş hangisiyle uğraşacam şaşırdım Tek tek gelin uleeeeeeeeeeeynnnn diyecem emme dinlemir beni bu hastalıklar
benim menü kuru fasulye pilav turşu ayran
senin menüde güzelmiş patates ezmesini ben sabah kahvaltısında çok seviyom biliyonmu sende dene çok enfes oluyo
dansözlerin çok edeplidir teyzesi onlar ne zaman çağırsam geliyolar iki göbek attırıp gidiyolar
geçmiş olsun canım bence önce ayağına baktır sonra ilaç kullanmak tehlikeli olabilir sonra bebiş işine bakar ve sağlıkla kucağına alırsın inş.
sabah kahvaltısı hıdeniycem tatlım saram arada kaybolabilirim bi yandanda yemek yapmaya çalışıyom ama elimde sizden olmuyo bu arada menünde konuşuyo
ahanda cadı ve saz ekibide geldi cadıcım nasılsın yağmur ve yaprak nasıl hani resimleri hani nirde
iyiz canim kizlar yeni yati internete kizlarin fotolari yok once yuklemem lazim sonra hemen paylasirim sen nasilsin
hakkaten ya senin ayağın nasıl oldu 12 yıl önce kırılan bi ayağın ağrısı nasıl olurda şimdi çıkar tıp bunu nasıl açıklıyo:26::26::26::26::26::26::26:
tedaviye başladınızmı niye deiyosun nankör tediiiii hayırlı olsun hangi doktorda başladınız ve süreç nasıl işleyecek
du ben senin yerine diyim tek tek gelin ulen hastalıklar arkdaşımı üzmeyin
cadım tatlımözledim senle gece muhabbetlerimizi kuzucukların nasıl ayyy yerim ben onları çok öp teyzeleri için onları ALLAHA EMANET OLSUNLAR ANNELERİ ONLARI ÇOK ARADI
geçmiş olsun canım bence önce ayağına baktır sonra ilaç kullanmak tehlikeli olabilir sonra bebiş işine bakar ve sağlıkla kucağına alırsın inş.
sabah kahvaltısı hıdeniycem tatlım saram arada kaybolabilirim bi yandanda yemek yapmaya çalışıyom ama elimde sizden olmuyo bu arada menünde konuşuyo
Canım ayağım için başka bir doktora gidicem inşallah henüz gidemedim dedim ya hangi derdime yanayım bi tene deeeeelllllllllll ki (gene de rabbime hamdolsun Allah unutmamış bizleri çok şükür ) Ayağım için sevgili doktor ilaç yazıp gönderdi Saracım bi de sıcak kompres ve fizik tedavi yapılabilirmiş ancak bunu dedi beyefendi.
Canım tedaviye aşılamayla başlıyoruz inşallah ama bu ay sarktı tahliller yüzünden ,kadın doğumcuyu da değiştirecem sevmedim onu. Aşılamadan netice alamazsak Bülent Traşa gitmeyi istiyoruz ama bulunduğumuz şehirde de bu immkan varken başka şehire gitmek ne kadar yıpratır bizi bilemiyoruz.Bu yaparsak 3. tüp olacak ve biz kendi imkanlarımızla yapabiliyoruz ancak.
Bur da şahin beyin methini çok duyuyorum ama kendi doktorumuzdan çok memnun olduğumuz için ona gidelim istiyoruz canım kafamız bulanık hala anlayacağın yani.Ha bu arada öğrendiğime göre Şahin Beyin merkezinde 3.denemesi olanlardan ücret alınmıyormuş canım biliyor musun bilmiyorum haberin olsun istedim
tatlım sonunda kavuştukbende seni cok ozledim nerelerdeydin sen ...kizlar iyiler biraz yaramazlar ama olsun okadar ... yavas yavas buyuyorlar kucuk cadilar
tamam canım sen yemeğini yap ama burayıda unutma
Sağol canım haklısın gebe gebe daha da zor olur zaten şimdi topallayarak yürüyorum
Kızlar namaz ve yemek yapma molası
Ara ara gelir sizleri yohlirem
Cadıcım hoşgeldin özlettin kendini saz ekibin nasıl iyiler mi?
saracım ben çıkıyorum canım işe gidiyom gece gelebilirsem gelirim malum eşimi koca gün göremiyom çaydı falan derken geç oluyo ama yinede uğramaya çalışırım inş. k.i.b bak tatlım öpt
evet yasaram benimde kökü çok uzunmuş asistan bi baktı dehşete düştü dişi görüncehemen hocasını çağırdı hoca dişi çekti bide öğrencilere gösteriyo anlıcan derslik bi dişti ondan önce 3 hastaneye gittim çekmediler egeye sevkettiler keşke sende burda otursaydın diş konusunda egenin üstüne yok Allah yardımcın olsun canım inş. bu sefer o kadar sıkıntı çekmezsin kıyamam sana
sağol tatlımsen yiğenimizle ilgilen tatlım aradada bize bak ahhhhh prensesim biz yolu yarıladık sen daha yeni geliyosun
senin ki de süpermenü süpermişafiyet olsun canım ben patetes ezmesi yanına ayran çorbası yapcam görüşürüz canım byyyyyyy
amin canım inş
Oluruz Allahın izniyle
Haklısın canım ya ben de merak etmeye başladım evde dolanırken noldu bu kıza diye kendi kendime söylendim :26::26::26:
Bacım tıkat et burnuma eyi kokular delmiyo
Canım kimsesiz olsa da gene insana kaynanalık edecek birileri olur,dayımın kızının görümceleri sağolsun kaynanayı aratmıyorlar
Aynen öle ben de o yüzden şaşırıyorum ya
Kız nerden bulursun böööööleeeeeeeeeee şeyleri hımmmmm ne ayıpkıçı başı ortada topikin edebini bozuyor bu
İbrahim Tatlısesin şowu sanki
Slm canım sen nasılsın ufaklık biraz iyileşmiş sankim Allah bir daha öyle kötü tecrübeler yaşatmasın hiçbirimize
Hoşgördük hoşgördük
Ayyyyyy anammmmmmmmmmmmmmm kız ne kaaaaaaaaaa konuşmuşsunuz bacılarAncak cevap yazabildim tabi şimdi ben bu cevapları yazana kadar 1 sayfa attırmışsınızdır
işte ben de ondan korkuyom yasağol canım çıkarken ayrı ağırır alındıktan sonra ayrı Allah yardımcımız olsun
oooy yirim men onu yaaaa maşallah kuzumuza
dişinin alınmasından korkma canım alınırken anestezi verdikleri için bişey hissetmiyosun ama sonrası bi hafta kadar biraz sıkıntılı
hımm seninki de güselmişbenim menü kuru fasulye pilav turşu ayran
senin menüde güzelmiş patates ezmesini ben sabah kahvaltısında çok seviyom biliyonmu sende dene çok enfes oluyo
dansözlerin çok edeplidir teyzesi onlar ne zaman çağırsam geliyolar iki göbek attırıp gidiyolar
cadıcım özlüyoz kız senibende seni cok ozledim nerelerdeydin sen ...kizlar iyiler biraz yaramazlar ama olsun okadar ... yavas yavas buyuyorlar kucuk cadilar
ya biliyonuz mu benim iştahsız bir oğlum varKız Zelalce akşam akşam ne işi yahu:44::44::44::44:
Rana' ya pepe açarken küççük bi kaçamak yapim dedim de
slm kızlarrr.bugünn baş ağrısından kalkamadımm ölücem sandımmmmdaha yeni kalkıyrmmmm beynimde bişeylerr var sankiii gözlerim dışarı çıkacak gibi ağrıdı hap içtim ama hiç bi, fayda vermedi midem dışına çıkacak gibi kussam rahatlıcam ama onuda yapamıyrmmmm
geçmişe çok az bakabildimmm.
zelalimmm
kendiliğimden gebe kaldım ramazandandan snr adet oldum ama çok az geldi adet söktürücü almaya doktora gittim hatta doktor rahim filmi çekelim ama önce betaya bakalım dedi ki ben gebeymişimmmmm.2.5ay sonrada kalp atışları durdu ama bu sürede hiç lekem bitmedii.kürtajdan sonrada lekem bitmedi ne adet oldum ne lekem bitti.doktorum adet olacak hap verdi onla adet oldum.kürtajdan sonrada enfeksiyon kapmışımm şimdide onun ilaçlarını kullanıyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?