Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hakkaten ya senin ayağın nasıl oldu 12 yıl önce kırılan bi ayağın ağrısı nasıl olurda şimdi çıkar tıp bunu nasıl açıklıyo:26::26::26::26::26::26::26:

tedaviye başladınızmı niye deiyosun nankör tediiiii hayırlı olsun hangi doktorda başladınız ve süreç nasıl işleyecek

du ben senin yerine diyim tek tek gelin ulen hastalıklar arkdaşımı üzmeyin

ahanda cadı ve saz ekibide geldi cadıcım nasılsın yağmur ve yaprak nasıl hani resimleri hani nirde

geçmiş olsun canım bence önce ayağına baktır sonra ilaç kullanmak tehlikeli olabilir sonra bebiş işine bakar ve sağlıkla kucağına alırsın inş.

sabah kahvaltısı hı deniycem tatlımsaram arada kaybolabilirim bi yandanda yemek yapmaya çalışıyom ama elimde sizden olmuyobu arada menünde konuşuyo

cadım tatlım özledim senle gece muhabbetlerimizikuzucukların nasıl ayyy yerim ben onları çok öp teyzeleri için onları ALLAHA EMANET OLSUNLAR ANNELERİ ONLARI ÇOK ARADI

tamam canım sen yemeğini yap ama burayıda unutma

iyiz canim kizlar yeni yati internete kizlarin fotolari yok once yuklemem lazim sonra hemen paylasirim sen nasilsin

o halde hemen yükle banane banane yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:

ben iyi olmaya çalışıyorum canım menim

Canım ayağım için başka bir doktora gidicem inşallah henüz gidemedim dedim ya hangi derdime yanayım bi tene deeeeelllllllllll ki (gene de rabbime hamdolsun Allah unutmamış bizleri çok şükür ) Ayağım için sevgili doktor ilaç yazıp gönderdi Saracım bi de sıcak kompres ve fizik tedavi yapılabilirmiş ancak bunu dedi beyefendi.
Canım tedaviye aşılamayla başlıyoruz inşallah ama bu ay sarktı tahliller yüzünden ,kadın doğumcuyu da değiştirecem sevmedim onu. Aşılamadan netice alamazsak Bülent Traşa gitmeyi istiyoruz ama bulunduğumuz şehirde de bu immkan varken başka şehire gitmek ne kadar yıpratır bizi bilemiyoruz.Bu yaparsak 3. tüp olacak ve biz kendi imkanlarımızla yapabiliyoruz ancak.
Bur da şahin beyin methini çok duyuyorum ama kendi doktorumuzdan çok memnun olduğumuz için ona gidelim istiyoruz canım kafamız bulanık hala anlayacağın yani.Ha bu arada öğrendiğime göre Şahin Beyin merkezinde 3.denemesi olanlardan ücret alınmıyormuş canım biliyor musun bilmiyorum haberin olsun istedim

cadım tatlım özledim senle gece muhabbetlerimizikuzucukların nasıl ayyy yerim ben onları çok öp teyzeleri için onları ALLAHA EMANET OLSUNLAR ANNELERİ ONLARI ÇOK ARADI

bende seni cok ozledim nerelerdeydin sen ...kizlar iyiler biraz yaramazlar ama olsun okadar ... yavas yavas buyuyorlar kucuk cadilar

Sağol canım haklısın gebe gebe daha da zor olur zaten şimdi topallayarak yürüyorum
Kızlar namaz ve yemek yapma molası
Ara ara gelir sizleri yohlirem
Cadıcım hoşgeldin özlettin kendini saz ekibin nasıl iyiler mi?

bilmiyodum canım ben bunu bi arayıp sorayım ne güzel olur öyle olsa biliyomusun maddi olarak bayağı yıprandık çünkü

seninde hakkında hayırlısı inşallah en doğru tedavşiye en doğru merkeze yönlendirir Rabbim seni

bende seni cok ozledim nerelerdeydin sen ...kizlar iyiler biraz yaramazlar ama olsun okadar ... yavas yavas buyuyorlar kucuk cadilar
tatlım sonunda kavuştukmaşallah küçük meleklerimize bırak azcıkta yaramaz olsunlar anneleri
tamam canım sen yemeğini yap ama burayıda unutma

yemekler hazır şekerbirazdanda bılaşıklar için kaybolurum sonrada saatim gelir zaten

kolay gelsin canım byyyyyyyyy

saracım ben çıkıyorum canım işe gidiyom gece gelebilirsem gelirim malum eşimi koca gün göremiyom çaydı falan derken geç oluyo ama yinede uğramaya çalışırım inş. k.i.b bak tatlım öpt

cadım ışığın yanıyo görüşürüz tatlım bıdıkları öp benim için Allaha emanet olun öpt byyyyyyyy

Kız Zelalce akşam akşam ne işi yahu:44::44::44::44:
Rana' ya pepe açarken küççük bi kaçamak yapim dedim de

slm kızlarrr.bugünn baş ağrısından kalkamadımm ölücem sandımmmmdaha yeni kalkıyrmmmm beynimde bişeylerr var sankiii gözlerim dışarı çıkacak gibi ağrıdı hap içtim ama hiç bi, fayda vermedi midem dışına çıkacak gibi kussam rahatlıcam ama onuda yapamıyrmmmm

geçmişe çok az bakabildimmm.

zelalimmm

kendiliğimden gebe kaldım ramazandandan snr adet oldum ama çok az geldi adet söktürücü almaya doktora gittim hatta doktor rahim filmi çekelim ama önce betaya bakalım dedi ki ben gebeymişimmmmm.2.5ay sonrada kalp atışları durdu ama bu sürede hiç lekem bitmedii.kürtajdan sonrada lekem bitmedi ne adet oldum ne lekem bitti.doktorum adet olacak hap verdi onla adet oldum.kürtajdan sonrada enfeksiyon kapmışımm şimdide onun ilaçlarını kullanıyrmm

saracım ben çıkıyorum canım işe gidiyom gece gelebilirsem gelirim malum eşimi koca gün göremiyom çaydı falan derken geç oluyo ama yinede uğramaya çalışırım inş. k.i.b bak tatlım öpt

tamam canım sen eniştemi ihmal eme olmazsa yarın görüşürüz

evet ya
menü süpermişafiyet olsun canım ben patetes ezmesi yanına ayran çorbası yapcam görüşürüz canım byyyyyyy
senin ki de süper
amin canım inş
çok şükür daha iyi
işte ben de ondan korkuyom ya
hımm seninki de güselmiş
kahvaltı da mı?
denemek lazım
cadıcım özlüyoz kız seni
arada gel bebelerimizi öpüyom
Kız Zelalce akşam akşam ne işi yahu:44::44::44::44:
Rana' ya pepe açarken küççük bi kaçamak yapim dedim de
ya biliyonuz mu benim iştahsız bir oğlum var
asla ağzını açmaz
pepeye bayılıyor
3-4 kaşık öyle veriyorum
sonra tabi öğürüyor
ama ben bıktım pepe şarkılarından

gemiş olsun tatlım
Rabbim şifa versin

oğğlum her amanki gibi bu saatte uyudu
yine muhtemelen sabahlıycam
sabaha kadar beşik sallıyom zira
birgün bayılcam uykusuzluktan
bizim beyefendi ise kaç saattir uyuyor
şimdi musab ağlasa hemen kızar yalandan ağlıyor diye
ama ben oğlumu korurum
zaten oğlum doğduğundan beri hep kavga sebebimiz
bu sebeple kocama şakasına tokat atmışlığım bile var
şakasına haa
yarın da teyzeme gidecem
akşama da misafirim var gelemeyebilirm
gece burdayım ama
kendi kendine konuşana ne derler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…