Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrrrrrrrrr
bugün misafirim var temizlik yapcam şimdi bitince görüşürüz arada bakarım geldinizmi diye:)

MRHB KIZLAR keyifler naslll:26::26::26::26::26::26::26::26:TOPİĞİMİZDE HAREKET VAR SON GÜNLERDE

Son düzenleme:
MRHB KIZLAR keyifler naslll:26::26::26::26::26::26::26::26:TOPİĞİMİZDE HAREKET VAR SON GÜNLERDE
günaydın yetercim nasılsın tatlım
gece kuşu derler canım prensesim musab seni uyutmamışaferim yiğenime teyzesini dinlemiş biz aramızda anlaştık sana uyku yok yaşasın kötülük
tamam canım sen eniştemi ihmal eme olmazsa yarın görüşürüz
saram eşim geceye geçince rahat gelirim ama o gündüzdeyken senin dediğin gibi erkek kısmı ihmale gelmez sonra rotar yaparuykucu neredesin sen saat kaç olmuş özledim seni şeker
tatlım kendiliğinden kalman ne güzel ha gayret çalışmalara devam tabi önce ilaçlarını bitir çok geçmiş olsun canım
Kız Zelalce akşam akşam ne işi yahu:44::44::44::44:
Rana' ya pepe açarken küççük bi kaçamak yapim dedim de

hatrescim ben fırında çalışıyom canım 5 11 arası bizim fırın 24 saat açık ustalar vardiyalı çalışıyo gece geç saat olması kötü ama en azından hem gündüzleri hem geceleri evde oluyom ranayı öp tatlım benim için biliyonmu pepeyi bende çok seviyom

aldım sazı elimeeeeeeeeeee
topik benim leleleeeeeeeeee
siz uyuyun uykucularrrrrrrr
ben söylerimmmmmm kendi kendimeeee

hem oynarım hem söylerim

sağol canımmm iyiyim havalar çok soğuk

tatlım ne uyuması sabahın köründen beri ayaktayım ama topiğe gelemedim çünkü kaynanamı hastaneden çıkardık tabi bize geldi yine işlerim başımdan aşmış sinirlerim tepemde anlıyosun dimi beni

kıyamam ya tatil günün mahvolmuşgeçici bi dönem olarak gör moralini bozma tatlım gel seni bi öpimde sinirin yatışsın

canımmmmm güzel yüreklimmmmmm geçmiş olsunnn ve tabiki sana KOLAY GELSİNNNN

kız yoksam her gece mi anlaşıyonuz
yarın pazar diye babamızı da uyutmadık
evde yatılı misafir var
ve musab bugün durmadan ağlıyor
eşimin siniri tepesinde
zira misafir kendi kardeşi de

gunaysin herkese iyi pazarlar zelalcim hosgeldin bacim nasilsin cok ozladik seni sen sakrak hallerini gelmenle topigin eski nesesini yerine getirdin...

saracim canim gecmis olsun kaynanana acil sifalar....

yetercim canim cok uzuldum kardesine rabbim bekletmesi en yakin zamanda tekrar versin inssallah...

maonyaam nasilsin canim

prensescim sorma benim oglumda oyle simdi memeden kestigim icin baya huzursuzdu uyku duzeni bozuldu yavrumun ama alisacak insallah..

leylosss nerdesiiiiiinn........

Son düzenleme:

sağol canımmm inşş

Prenses sonunda sen de patladın, şimdiye kadar idare etmeye çalıştın eşine hoşgörülü olmaya çalıştın ama patladın artık. Ben bu konuda eşimle hep limoniydim, ben uykusuzluktan perişan olurken onun uyuması beni deli ediyorduALLAH kolaylık versin canım benim çooooooooooooook zor ,bu yüzden ikinci bi bebek olursa acaba bakabilir miyim diye de sorguluyorum kendimi ama yine de hayırlısıyla olsun inşallah diyorum.Musab ne kadarlık oldu yavaş yavaş düzelir canım merak etme Allah eşine de anlayış iz' an versin.

Hımmmm anladım ALLAH kolaylıklar versin...
aldım sazı elimeeeeeeeeeee
topik benim leleleeeeeeeeee
siz uyuyun uykucularrrrrrrr
ben söylerimmmmmm kendi kendimeeee

hem oynarım hem söylerim

Eeee ben de bi türkü söyliyem bari galeyana getirdin beni
Diyerbekir güzel bağlar hanımmmme lorkeeeee, lorke lorke lorke delalle looooooooooooooorkeeeeeeeeeeee

Uyyyyyyyyyyy Saracım işin zor ama Rabbim kolaylık versin diyelim kolay olsun inşallah.

Edacım sana da günaydın canım oğlun kaç aylıktı canım acaba erken mi kestin belki o yüzden huzursuzdur.

canim oglum bu ayin 18 inde yasina girecek fakat hamile oldugum icin kesmek zorunda kaldim aslinda bi yonden iyi oldu herseyi yiyor artik eskisi gibi degil ama illaki bi huzursuzluk oldu gunduz degil ama gece zorlaniyor ne verdiysem almadi geceleri sadece su ver dediler onuda almadi bende kalkinca salliyorum geri yatiyor zaten 1 kere kalkiyor

Hımmmmmmm inşallah çabucak alışır kolay olmuyor tabi.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

maonyaaaaaaaaaaaa, cadııııııııı nasılsınız ? Maonya inşallah adetlerin tez zamanda düzelir sıkma canını tatlım bir de bitkisel çözümler dene istersen.Adaçayı ve civan perçemi çok güzel adet söktürür canım
Cadıııııııııı nasılsın ufaklıklar iyi mi öpüyorum onları annesi

Bu Leyloş nerelerde ya terketti topici gitti

hatrescimm saol cnmmm.

soğan kürü deniyorum bu ayyy.fitil ve antibiyotikte kullanıyrmmm enfeksiyonum için.

adetimde az ada çayı civan perçemii söktürürmü daha çok adet olmamı sağlarmııı

iyiz canim saol cadilarla urasiyorum ...... hergun ayni deyisen hic birsey yok havalarda souk disarida pek cikamiyoruz ... :18::18: sen nasilsin ne yapiyorsun

inş alışır canım
senin işin daha zor

evet sabır da bir yere kadar
eşlerin çoğu çok anlayışsız
eşim sabahtan beri uykumu alamadım diyip hayıflanıyor
o 4 saat uyudu bense 2,5
çok uykucu çok
oğlum 6 ay 3 haftalık

geçmişi okuyum dedim ama pek mümkün olmadı,topiğin neşe kaynağı zeloş gelince coşmuş sayfalar.
hoş geldin zeloş,sefaler getirdin,o kadar seslendim ki sana sen yokken,hatta aşerdiğimi bile söyledim,belki kıyamaz bi ses verirsin diye.
senin netin yoktu diye gelmedin ama kardeşin arzu ya kaç defa mesaj attık,sadece ablam iyi,şöyle şöyle diye bi haber etseydi,ya da ettirseydin çok iyi olcaktı.
benim için kk arkadaşlıkları çok önemli,özellikle çocuk için çektiğimiz zahmetlerde ortak olduğumuz arkadaşlarım çok fazla önemli(idi)ama sizin de dediğiniz gibi bazı şeyleri fazla ciddiye almamalıymışım bunu öğrendim ben tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…