günaydın yetercim nasılsın tatlımMRHB KIZLARkeyifler naslll:26::26::26::26::26::26::26::26:TOPİĞİMİZDE HAREKET VAR SON GÜNLERDE
gece kuşu derler canımoğğlum her amanki gibi bu saatte uyudu
yine muhtemelen sabahlıycam
sabaha kadar beşik sallıyom zira
birgün bayılcam uykusuzluktan
bizim beyefendi ise kaç saattir uyuyor
şimdi musab ağlasa hemen kızar yalandan ağlıyor diye
ama ben oğlumu korurum
zaten oğlum doğduğundan beri hep kavga sebebimiz
bu sebeple kocama şakasına tokat atmışlığım bile var
şakasına haa
yarın da teyzeme gidecem
akşama da misafirim var gelemeyebilirm
gece burdayım ama
kendi kendine konuşana ne derler?
saram eşim geceye geçince rahat gelirim ama o gündüzdeyken senin dediğin gibi erkek kısmı ihmale gelmez sonra rotar yapartamam canım sen eniştemi ihmal eme olmazsa yarın görüşürüz
tatlım kendiliğinden kalman ne güzel ha gayret çalışmalara devam tabi önce ilaçlarını bitir çok geçmiş olsun canımslm kızlarrr.bugünn baş ağrısından kalkamadımm ölücem sandımmmmdaha yeni kalkıyrmmmm beynimde bişeylerr var sankiii gözlerim dışarı çıkacak gibi ağrıdı hap içtim ama hiç bi, fayda vermedi midem dışına çıkacak gibi kussam rahatlıcam ama onuda yapamıyrmmmm
geçmişe çok az bakabildimmm.
zelalimmm
kendiliğimden gebe kaldım ramazandandan snr adet oldum ama çok az geldi adet söktürücü almaya doktora gittim hatta doktor rahim filmi çekelim ama önce betaya bakalım dedi ki ben gebeymişimmmmm.2.5ay sonrada kalp atışları durdu ama bu sürede hiç lekem bitmedii.kürtajdan sonrada lekem bitmedi ne adet oldum ne lekem bitti.doktorum adet olacak hap verdi onla adet oldum.kürtajdan sonrada enfeksiyon kapmışımm şimdide onun ilaçlarını kullanıyrmm
Kız Zelalce akşam akşam ne işi yahu:44::44::44::44:
Rana' ya pepe açarken küççük bi kaçamak yapim dedim de
günaydın yetercim nasılsın tatlım
Gece kuşu derler canımPrensesim musab seni uyutmamış aferim yiğenime teyzesini dinlemiş biz aramızda anlaştık sana uyku yok yaşasın kötülük
Saram eşim geceye geçince rahat gelirim ama o gündüzdeyken senin dediğin gibi erkek kısmı ihmale gelmez sonra rotar yaparuykucu neredesin sen saat kaç olmuş özledim seni şeker
Tatlım kendiliğinden kalman ne güzel ha gayret çalışmalara devam tabi önce ilaçlarını bitir çok geçmiş olsun canım
Hatrescim ben fırında çalışıyom canım 5 11 arası bizim fırın 24 saat açık ustalar vardiyalı çalışıyo gece geç saat olması kötü ama en azından hem gündüzleri hem geceleri evde oluyomranayı öp tatlım benim için biliyonmu pepeyi bende çok seviyom
gece kuşu derler canımprensesim musab seni uyutmamış aferim yiğenime teyzesini dinlemiş biz aramızda anlaştık sana uyku yok yaşasın kötülük
saram eşim geceye geçince rahat gelirim ama o gündüzdeyken senin dediğin gibi erkek kısmı ihmale gelmez sonra rotar yaparuykucu neredesin sen saat kaç olmuş özledim seni şeker
tatlım kendiliğinden kalman ne güzel ha gayret çalışmalara devam tabi önce ilaçlarını bitir çok geçmiş olsun canım
hatrescim ben fırında çalışıyom canım 5 11 arası bizim fırın 24 saat açık ustalar vardiyalı çalışıyo gece geç saat olması kötü ama en azından hem gündüzleri hem geceleri evde oluyomranayı öp tatlım benim için biliyonmu pepeyi bende çok seviyom
tatlım ne uyuması sabahın köründen beri ayaktayım ama topiğe gelemedim çünkü kaynanamı hastaneden çıkardık tabi bize geldi yine işlerim başımdan aşmış sinirlerim tepemde anlıyosun dimi beni
tatlım ne uyuması sabahın köründen beri ayaktayım ama topiğe gelemedim çünkü kaynanamı hastaneden çıkardık tabi bize geldi yine işlerim başımdan aşmış sinirlerim tepemde anlıyosun dimi beni
gece kuşu derler canımprensesim musab seni uyutmamış aferim yiğenime teyzesini dinlemiş biz aramızda anlaştık sana uyku yok yaşasın kötülük
saram eşim geceye geçince rahat gelirim ama o gündüzdeyken senin dediğin gibi erkek kısmı ihmale gelmez sonra rotar yaparuykucu neredesin sen saat kaç olmuş özledim seni şeker
tatlım kendiliğinden kalman ne güzel ha gayret çalışmalara devam tabi önce ilaçlarını bitir çok geçmiş olsun canım
hatrescim ben fırında çalışıyom canım 5 11 arası bizim fırın 24 saat açık ustalar vardiyalı çalışıyo gece geç saat olması kötü ama en azından hem gündüzleri hem geceleri evde oluyomranayı öp tatlım benim için biliyonmu pepeyi bende çok seviyom
gunaysin herkese iyi pazarlar zelalcim hosgeldin bacim nasilsin cok ozladik seni sen sakrak hallerini gelmenle topigin eski nesesini yerine getirdin...
saracim canim gecmis olsun kaynanana acil sifalar....
yetercim canim cok uzuldum kardesine rabbim bekletmesi en yakin zamanda tekrar versin inssallah...
maonyaam nasilsin canim
prensescim sorma benim oglumda oyle simdi memeden kestigim icin baya huzursuzdu uyku duzeni bozuldu yavrumun ama alisacak insallah..
leylosss nerdesiiiiiinn........
oğğlum her amanki gibi bu saatte uyudu
yine muhtemelen sabahlıycam
sabaha kadar beşik sallıyom zira
birgün bayılcam uykusuzluktan
bizim beyefendi ise kaç saattir uyuyor
şimdi musab ağlasa hemen kızar yalandan ağlıyor diye
ama ben oğlumu korurum
zaten oğlum doğduğundan beri hep kavga sebebimiz
bu sebeple kocama şakasına tokat atmışlığım bile var
şakasına haa
yarın da teyzeme gidecem
akşama da misafirim var gelemeyebilirm
gece burdayım ama
kendi kendine konuşana ne derler?
aldım sazı elimeeeeeeeeeee
topik benim leleleeeeeeeeee
siz uyuyun uykucularrrrrrrr
ben söylerimmmmmm kendi kendimeeee
hem oynarım hem söylerim
Edacım sana da günaydın canım oğlun kaç aylıktı canım acaba erken mi kestin belki o yüzden huzursuzdur.gunaysin herkese iyi pazarlar zelalcim hosgeldin bacim nasilsin cok ozladik seni sen sakrak hallerini gelmenle topigin eski nesesini yerine getirdin...
yetercim canim cok uzuldum kardesine rabbim bekletmesi en yakin zamanda tekrar versin inssallah...
maonyaam nasilsin canim
prensescim sorma benim oglumda oyle simdi memeden kestigim icin baya huzursuzdu uyku duzeni bozuldu yavrumun ama alisacak insallah..
Prenses sonunda sen de patladın, şimdiye kadar idare etmeye çalıştın eşine hoşgörülü olmaya çalıştın ama patladın artık. Ben bu konuda eşimle hep limoniydim, ben uykusuzluktan perişan olurken onun uyuması beni deli ediyorduALLAH kolaylık versin canım benim çooooooooooooook zor ,bu yüzden ikinci bi bebek olursa acaba bakabilir miyim diye de sorguluyorum kendimi ama yine de hayırlısıyla olsun inşallah diyorum.Musab ne kadarlık oldu yavaş yavaş düzelir canım merak etme Allah eşine de anlayış iz' an versin.
Hımmmm anladım ALLAH kolaylıklar versin...
Eeee ben de bi türkü söyliyem bari galeyana getirdin beni
Diyerbekir güzel bağlar hanımmmme lorkeeeee, lorke lorke lorke delalle looooooooooooooorkeeeeeeeeeeee
Uyyyyyyyyyyy Saracım işin zor ama Rabbim kolaylık versin diyelim kolay olsun inşallah.
Edacım sana da günaydın canım oğlun kaç aylıktı canım acaba erken mi kestin belki o yüzden huzursuzdur.
canim oglum bu ayin 18 inde yasina girecek fakat hamile oldugum icin kesmek zorunda kaldim aslinda bi yonden iyi oldu herseyi yiyor artik eskisi gibi degil ama illaki bi huzursuzluk oldu gunduz degil ama gece zorlaniyor ne verdiysem almadi geceleri sadece su ver dediler onuda almadi bende kalkinca salliyorum geri yatiyor zaten 1 kere kalkiyor
Hımmmmmmm inşallah çabucak alışır kolay olmuyor tabi.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
maonyaaaaaaaaaaaa, cadııııııııı nasılsınız ? Maonya inşallah adetlerin tez zamanda düzelir sıkma canını tatlım bir de bitkisel çözümler dene istersen.Adaçayı ve civan perçemi çok güzel adet söktürür canım
Cadıııııııııı nasılsın ufaklıklar iyi mi öpüyorum onları annesi
Bu Leyloş nerelerde ya terketti topici gitti
inş alışır canımgunaysin herkese iyi pazarlar zelalcim hosgeldin bacim nasilsin cok ozladik seni sen sakrak hallerini gelmenle topigin eski nesesini yerine getirdin...
maonyaam nasilsin canim
Prenses sonunda sen de patladın, şimdiye kadar idare etmeye çalıştın eşine hoşgörülü olmaya çalıştın ama patladın artık. Ben bu konuda eşimle hep limoniydim, ben uykusuzluktan perişan olurken onun uyuması beni deli ediyorduALLAH kolaylık versin canım benim çooooooooooooook zor ,bu yüzden ikinci bi bebek olursa acaba bakabilir miyim diye de sorguluyorum kendimi ama yine de hayırlısıyla olsun inşallah diyorum.Musab ne kadarlık oldu yavaş yavaş düzelir canım merak etme Allah eşine de anlayış iz' an versin.
Hımmmm anladım ALLAH kolaylıklar versin...
Eeee ben de bi türkü söyliyem bari galeyana getirdin beni
Diyerbekir güzel bağlar hanımmmme lorkeeeee, lorke lorke lorke delalle looooooooooooooorkeeeeeeeeeeee
Uyyyyyyyyyyy Saracım işin zor ama Rabbim kolaylık versin diyelim kolay olsun inşallah.
Edacım sana da günaydın canım oğlun kaç aylıktı canım acaba erken mi kestin belki o yüzden huzursuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?