Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kardeloş benim içinde kk arkadaşlıkları çok önemli çünkü burda derdimiz bir sorunumuz bir

hatrescimm saol cnmmm.

soğan kürü deniyorum bu ayyy.fitil ve antibiyotikte kullanıyrmmm enfeksiyonum için.

adetimde az ada çayı civan perçemii söktürürmü daha çok adet olmamı sağlarmııı

iyiz canim saol cadilarla urasiyorum ...... hergun ayni deyisen hic birsey yok havalarda souk disarida pek cikamiyoruz ... :18::18: sen nasilsin ne yapiyorsun

Canım bu bitkilerin özelliği adek söktürmesi hatta menopoza girenlere tavsiye ediliyor denemende fayda var bence
Sana da günaydın canım

hatrescimm saol cnmmm.

soğan kürü deniyorum bu ayyy.fitil ve antibiyotikte kullanıyrmmm enfeksiyonum için.

Canım bu bitkilerin özelliği adet söktürmesi hatta menopoza girenlere tavsiye ediliyor denemende fayda var bence
Sana da günaydın canım

iyiz canim saol cadilarla urasiyorum ...... hergun ayni deyisen hic birsey yok havalarda souk disarida pek cikamiyoruz ... :18::18: sen nasilsin ne yapiyorsun

Çok şükür biz de iyiyiz cadıcım benim de ayağımla ilgili biraz sıkıntılarım var tekrar bebek tedavisi işine girdik uğraşıyoruz işte.Seni çok öpüyorum tabi ki minik cadıları da

Son düzenleme:

kardeloş benim içinde kk arkadaşlıkları çok önemli çünkü burda derdimiz bir sorunumuz bir

Nerelerdesiniz yawwwwwwwwwww Neden gelmiyorsunuz uleeyyyyyyyyyyyyyynnnnnnn:26::26::26:
Mutfak karmakarışık akşam misafirlerim vardı , yapmam gereken bir sürü iş var sizin için terketmişim işi gücü

Kardelen haklı burada pc başında süper olan dostluklar maalesef bilgisayar başından kalkıncaya kadar oluyor. Hangimiz gerçek hayatta birbirimizle bağlantıya geçtik ki :44:İstesek bunu çok güzel yapabiliriz. Bazen net başında olmadığım zamanlarda buradaki arkadaşlarla keşke sanal ortamın dışında da görüşebilseydik diyorum. 2 yıl önce kkdan bir arkadaşla telefonla görüşüp çok kaynaştık çok güzel oldu ya Birimizin bebek testi heyacanını, günlerce kk ya gelmeyen birine ne olduğunu, ne bileyim daha pek çok şeyi gelip burada ne oldu diye sayfaları karıştırmaktansa hiç olmazsa telefonla görüşüp öğrenmek hoş olmaz mıydı :44::44::44:
fbetuly' nin ablası kk gelip haber vermeseydi nerden bilecektik vefat ettiğini. Allah rahmet eylesin ona da, aklıma geldikçe hüzünlenirim hala Şimdi de Leyloş kayıplarda olsaydı numarası çoktan öğrenmiştik niye gelmediğini, kimbilir ben bunları yazarken belki de gelimştir topice...
Tek başıma da ne kadar konuştum ya

ölüm tanımasam bile içime sızlatır arkadaşıonız neden öldü???tanımasama çok üzüldümmm

HERKESE GÜNAYDINLARRRRR

CANIMMM NE KADRA HAKLISINNN KEŞKE KEŞKE HEPİMİZ GÖRÜŞEBİLSEK NE GÜZEL OLURDU AMA BEN BU KONUDA BAYAIĞI BİR ŞANSLIYIM SANIRIM BURADAN ÖYLE GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUM KK DEN ÖYLE GÜZEL DOSTLUKLAR ÇIKARTTIMKİİ TELEFONLA GÖRŞTÜKLERİM VAR (geleceksin biliyorum bebeğim topiğinden özelikle)BİR ÇOK TOPİKTEN ATKADAŞIM VAR BİRDE ADANA TOPİĞİMİZ VARDI :26::26::26:ORADA Kİ KIZZLARLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME OLANAĞI BULDUM HELE BİR TANESİ VARKİİİ :44::44::44:HER GÜN MUTLAKA MESAJ ATIP ONU TEDAVİLER ESNASINDA YALNIZ BIRAKMDIĞIM İÇİN KIZIYLA BERABER BANA DUALAR EDER (geleceksin biliyorum bebeğim )TOPİĞİNDEN DOSTLARIMMMM VAR EŞİM AMELİYAT OLDUĞUNDAA HAST YATARKEN BENİ NE KADAR ÇOK ARADILARR NE KADAR DESTEK OLDULAR ANLATAMAM EŞİM BANA DEDİKİ SANAL ALEMDE BÖYLE DOSTLUKLAR OLURMUYMUŞ :44::44::44::44:AMA OLDUUU HEMDE ÇOK GÜZEL OLDUUUU HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM FIRSAT BULDUKÇA ARIYORUMMMMM HELE BİR TANE VARKİİİ ERKEK İNFERTİLİTEİSNDEN DOSTUM ADANALI BİRLİKTE TÜP BEBK GENELGESİYLE İLĞİLİ MİLET VEKİLERİYLE GÖRÜŞMEYE BİRLİKTE GİTMİŞTİK (önce telefonla görüşyürduk)ÖYLE BİR DOSTLUK OLDUKİ ARAMIZDAAA EŞLERİMİZ TANIŞTI ŞİMDİ ANK DA TEDAVİ İÇİN BENİ HEP ORAYA ÇAĞIRIRYORR :26::26::26:yaniiii ASLINDA BURADANDA ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR ÇIKABİLİYORMUŞ BEN BUNU ANLADIM VE HEP DUA EDİYORUM BU DOSTLARIMLA YOLUMU KESİŞTİRDİĞİ İÇİN RABBİME

Evet gerçekten çok şanslıymışsın ve ne kadar ilerletmişsin, bence buradaki dostluklar sanaldan gerçeğe istenildikten sonra pekala dönüşür ama canı gönülden istemek lazım ki sen bunun güzel bir örneği olmuşsun

ölüm tanımasam bile içime sızlatır arkadaşıonız neden öldü???tanımasama çok üzüldümmm
Canım bu arkadaşımız 24 yaşında ikinci bebeğine 7 aylık hamileydi,hormon değerlerinde çok ciddi yükselmeler falan olmuştu,mecburen doğuma alındı doğum masasında kaybetti hayatını bebeği de öldü

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeo haldee kendimiii

kızlar herkese merabalarrrrrrrrrrrrr
Kız Zelalca sabahtan beri nerdeydin şimdi ben kaçıyorum sen geldin ara ara fırsat bulursam gelirim belki , Şimdi kızıma pepe açıcam malum pc yi ortak kullanıyoruz

kardelencim hb canım tatlım oğluşunu çok öp benim için Rabbime emanet olsun biraz sitem ediyosun tamam haklısında ama ben bu 2 senede çok sıkıntılar atlattım öyle şeyler vardırki insan kimseyle paylaşamaz biz ailecek çok sıkıntılı bi dönemden geçtik anca yeni yeni kendimize geliyoz emin olki gidişim sebebsiz değildi herkes kendine göre haklı tabi ben kendimi hiç gitmemiş sayıyorum çünki o 2 seneyi hiç yaşamamış sayıyorum sen nasılsın oğluşun nasıl tatlım
hatrescimm saol cnmmm.

maonyam sen az adetten bende tam tersi çok adetten şikayetçiyim 10 gündür bitmedi artık pet yetiştiremiyorum
eda33

hergün baş ağrısıyla uyanıyrm 1haftadırrrr
geçmiş olsun tatlım baş ağrısı zordur bi doktora gitsene şeker
edacım nasılsın tatlım ayyy oğluşunu benim için çok öp. Allaha emanet olsun yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun maşallah zaman ne çabuk geçiyo hamişmişsin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.edacım özlemişim sizleri şükür kavuşturana bizi ihmal etme arada topiğe gel tatlım
hatrescim ohhhhhhhhhh ne güzel sölemişşsin oynayasım geldi
hb canımmmmmmmmmmmmmmm
kız yoksam her gece mi anlaşıyonuz
yarın pazar diye babamızı da uyutmadık
evde yatılı misafir var
ve musab bugün durmadan ağlıyor
eşimin siniri tepesinde
zira misafir kendi kardeşi de

prensescim bizim oğlan biraz abartmış ben ona ağla dedimde o suyunu çıkarmışneyse annesi artık seni üzmicekmiş Allaha emanet olsun tatlım musabımız benimde 2 gündür misafirim vardı bu günde oğlan kardeşim gelcek

Kız Zelalca sabahtan beri nerdeydin şimdi ben kaçıyorum sen geldin ara ara fırsat bulursam gelirim belki , Şimdi kızıma pepe açıcam malum pc yi ortak kullanıyoruz

canım bugün eşim evde gece işe gitcek geç uyandık kahvaltı falan derken bu saat oldu biraz adamla vakit geçirdim nasılsa artık kızlarla rahat görüşürüm dedim pc yide sıcak odaya getirttim ön hazırlık yaptım akşam iş dönüşü rahat girerim artıkrana hanımı öp tatlım benim için pepe hı menü güzelmiş

Deeee hayde oynamaya devam edek bacım
Saaaaaaaaaaaabuuuuuuuuuuunnnuuuuuuuuuuuuu koydummmm legene gör başına ne gelllleeeeeeeee
Almış da yari yanına dön o yanaaaaa bu yannnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaa

SARAMMMMMMMMMMMM huuuuuuuuuuu nerelerdesin sen tatlım hadi gelllllllllllllllllllllllllll

Deeee hayde oynamaya devam edek bacım
Saaaaaaaaaaaabuuuuuuuuuuunnnuuuuuuuuuuuuu koydummmm legene gör başına ne gelllleeeeeeeee
Almış da yari yanına dön o yanaaaaa bu yannnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaa

hadi hadi yandan yandan biz çakmayız ondan bundannnnnnnnnhop hop hop teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Evet bizim menü pepe,poko,tambelinea öyle gidiyor işte
Hım bugün çifte kumrular oldunuz yani heeeeeee miiiiii

Allah muhabbetinizi artırsın, artırsın ki eviniz civcivlerle şenlensin inşallah
SARAMMMMMMMMMMMM huuuuuuuuuuu nerelerdesin sen tatlım hadi gelllllllllllllllllllllllllll
Sara' nın gaynanası gelmiş ya biraz ondan biraz hastalanmış( Allah şifa versin) o yüzden bekleme gelemeyecekmiş, son aldığım haberlere göre durum beeeeeleeeeeeeeeeee canım, nasıl istihbaratımı beğendin mi?

sarammmmmmmmm tatlı çiçeğim
nerdesin güzel meleğimmmmmmmmmm
gel artık seni özledimmmmmmm
yetmedi mi nazın güzelimmmmmm
du ben biraz oynayayım saram dayanamaz hemen gelir
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hadi hadi yandan yandan biz çakmayız ondan bundannnnnnnnnhop hop hop teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kız benim dediğim türkü hani siz bugün enişteyle gayet güzel muhabbetliymişsiniz ya sanki size özel seçmişim gibi olmuş

Trabzon kolbaaaastısı trabzon kolbastısıııııııııııııııııııııııı

Zeloşşşşşşşş memleket nire acep bi mahsuru var mı sormamın acep?Hep türkü takılıyoruz ya merak ettim şinci:44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
ya şimdi üzüldüm ben,fbetuly öldü mü,nasıl olmuş?
kk da o kadar kaybolan arkadaşım var ki,hepsinin sağlığından endişe ettim başta,eminimki bazılarının gerçekten sıkıntıları vardı,ama bazılarının da keyfi gittiğini biliyorum artık.
ben kimseye beni niye aramıyosunuz,ya da niye no nuzu vermiyosunuz tarzı sitem edemem,böyle bi hakkım olamaz ama öyle dertleştik şurda,öyle acılarımız oldu,dualar ettik ki,en azından sağlığım yerinde,artık gelemiyorum ya da gelmicem denilmesi taraftarıyım.ayrıca canımın sıkıldığı bir iki nokta daha var ama onları dile getirmenin bi manası yok tabiki.
genede en önemli olan sağlığınızın yerinde olması.
şöyle de açıklayım,bi arkadaşım gitti çok çocuk istiyodu zamanı mazide,bi bayramdan sonra uğramadı bi daha kk ya ve ben aylarca o nun ismiyle kaza haberleri araştırdım,acaba bayramda bişey mi oldu diye,tabi bana verdiği isim doğruyduysa.msn adreslerimizde vardı üstelik çoğuyla.hani ben msn adresi aldıklarımla gerçekten samimi olduğumu düşünerek görüştüğümden biraz daha fazla beklentim var sanırım,umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…