geçmişi okuyum dedim ama pek mümkün olmadı,topiğin neşe kaynağı zeloş gelince coşmuş sayfalar.
hoş geldin zeloş,sefaler getirdin,o kadar seslendim ki sana sen yokken,hatta aşerdiğimi bile söyledim,belki kıyamaz bi ses verirsin diye.
senin netin yoktu diye gelmedin ama kardeşin arzu ya kaç defa mesaj attık,sadece ablam iyi,şöyle şöyle diye bi haber etseydi,ya da ettirseydin çok iyi olcaktı.
benim için kk arkadaşlıkları çok önemli,özellikle çocuk için çektiğimiz zahmetlerde ortak olduğumuz arkadaşlarım çok fazla önemli(idi)ama sizin de dediğiniz gibi bazı şeyleri fazla ciddiye almamalıymışım bunu öğrendim ben tekrardan
hatrescimm saol cnmmm.
soğan kürü deniyorum bu ayyy.fitil ve antibiyotikte kullanıyrmmm enfeksiyonum için.
adetimde az ada çayı civan perçemii söktürürmü daha çok adet olmamı sağlarmııı
iyiz canim saol cadilarla urasiyorum ...... hergun ayni deyisen hic birsey yok havalarda souk disarida pek cikamiyoruz ... :18::18: sen nasilsin ne yapiyorsun
Canım bu bitkilerin özelliği adet söktürmesi hatta menopoza girenlere tavsiye ediliyor denemende fayda var bencehatrescimm saol cnmmm.
soğan kürü deniyorum bu ayyy.fitil ve antibiyotikte kullanıyrmmm enfeksiyonum için.
iyiz canim saol cadilarla urasiyorum ...... hergun ayni deyisen hic birsey yok havalarda souk disarida pek cikamiyoruz ... :18::18: sen nasilsin ne yapiyorsun
geçmişi okuyum dedim ama pek mümkün olmadı,topiğin neşe kaynağı zeloş gelince coşmuş sayfalar.
hoş geldin zeloş,sefaler getirdin,o kadar seslendim ki sana sen yokken,hatta aşerdiğimi bile söyledim,belki kıyamaz bi ses verirsin diye.
senin netin yoktu diye gelmedin ama kardeşin arzu ya kaç defa mesaj attık,sadece ablam iyi,şöyle şöyle diye bi haber etseydi,ya da ettirseydin çok iyi olcaktı.
benim için kk arkadaşlıkları çok önemli,özellikle çocuk için çektiğimiz zahmetlerde ortak olduğumuz arkadaşlarım çok fazla önemli(idi)ama sizin de dediğiniz gibi bazı şeyleri fazla ciddiye almamalıymışım bunu öğrendim ben tekrardan
kardeloş benim içinde kk arkadaşlıkları çok önemli çünkü burda derdimiz bir sorunumuz bir
Nerelerdesiniz yawwwwwwwwwwwNeden gelmiyorsunuz uleeyyyyyyyyyyyyyynnnnnnn:26::26::26:
Mutfak karmakarışık akşam misafirlerim vardı , yapmam gereken bir sürü iş var sizin için terketmişim işi gücü
Kardelen haklı burada pc başında süper olan dostluklar maalesef bilgisayar başından kalkıncaya kadar oluyor. Hangimiz gerçek hayatta birbirimizle bağlantıya geçtik ki :44:İstesek bunu çok güzel yapabiliriz. Bazen net başında olmadığım zamanlarda buradaki arkadaşlarla keşke sanal ortamın dışında da görüşebilseydik diyorum. 2 yıl önce kkdan bir arkadaşla telefonla görüşüp çok kaynaştık çok güzel oldu yaBirimizin bebek testi heyacanını, günlerce kk ya gelmeyen birine ne olduğunu, ne bileyim daha pek çok şeyi gelip burada ne oldu diye sayfaları karıştırmaktansa hiç olmazsa telefonla görüşüp öğrenmek hoş olmaz mıydı :44::44::44:
fbetuly' nin ablası kk gelip haber vermeseydi nerden bilecektik vefat ettiğini. Allah rahmet eylesin ona da, aklıma geldikçe hüzünlenirim halaŞimdi de Leyloş kayıplarda olsaydı numarası çoktan öğrenmiştik niye gelmediğini, kimbilir ben bunları yazarken belki de gelimştir topice...
Tek başıma da ne kadar konuştum ya
Nerelerdesiniz yawwwwwwwwwwwNeden gelmiyorsunuz uleeyyyyyyyyyyyyyynnnnnnn:26::26::26:
Mutfak karmakarışık akşam misafirlerim vardı , yapmam gereken bir sürü iş var sizin için terketmişim işi gücü
Kardelen haklı burada pc başında süper olan dostluklar maalesef bilgisayar başından kalkıncaya kadar oluyor. Hangimiz gerçek hayatta birbirimizle bağlantıya geçtik ki :44:İstesek bunu çok güzel yapabiliriz. Bazen net başında olmadığım zamanlarda buradaki arkadaşlarla keşke sanal ortamın dışında da görüşebilseydik diyorum. 2 yıl önce kkdan bir arkadaşla telefonla görüşüp çok kaynaştık çok güzel oldu yaBirimizin bebek testi heyacanını, günlerce kk ya gelmeyen birine ne olduğunu, ne bileyim daha pek çok şeyi gelip burada ne oldu diye sayfaları karıştırmaktansa hiç olmazsa telefonla görüşüp öğrenmek hoş olmaz mıydı :44::44::44:
fbetuly' nin ablası kk gelip haber vermeseydi nerden bilecektik vefat ettiğini. Allah rahmet eylesin ona da, aklıma geldikçe hüzünlenirim halaŞimdi de Leyloş kayıplarda olsaydı numarası çoktan öğrenmiştik niye gelmediğini, kimbilir ben bunları yazarken belki de gelimştir topice...
Tek başıma da ne kadar konuştum ya
Evet gerçekten çok şanslıymışsın ve ne kadar ilerletmişsin, bence buradaki dostluklar sanaldan gerçeğe istenildikten sonra pekala dönüşür ama canı gönülden istemek lazım ki sen bunun güzel bir örneği olmuşsunHERKESE GÜNAYDINLARRRRR
CANIMMM NE KADRA HAKLISINNNKEŞKE KEŞKE HEPİMİZ GÖRÜŞEBİLSEK NE GÜZEL OLURDU AMA BEN BU KONUDA BAYAIĞI BİR ŞANSLIYIM SANIRIM BURADAN ÖYLE GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUM KK DEN ÖYLE GÜZEL DOSTLUKLAR ÇIKARTTIMKİİ TELEFONLA GÖRŞTÜKLERİM VAR (geleceksin biliyorum bebeğim topiğinden özelikle)BİR ÇOK TOPİKTEN ATKADAŞIM VAR BİRDE ADANA TOPİĞİMİZ VARDI :26::26::26:ORADA Kİ KIZZLARLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME OLANAĞI BULDUM HELE BİR TANESİ VARKİİİ :44::44::44:HER GÜN MUTLAKA MESAJ ATIP ONU TEDAVİLER ESNASINDA YALNIZ BIRAKMDIĞIM İÇİN KIZIYLA BERABER BANA DUALAR EDER (geleceksin biliyorum bebeğim )TOPİĞİNDEN DOSTLARIMMMM VAR EŞİM AMELİYAT OLDUĞUNDAA HAST YATARKEN BENİ NE KADAR ÇOK ARADILARR NE KADAR DESTEK OLDULAR ANLATAMAM EŞİM BANA DEDİKİ SANAL ALEMDE BÖYLE DOSTLUKLAR OLURMUYMUŞ :44::44::44::44:AMA OLDUUU HEMDE ÇOK GÜZEL OLDUUUU HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM FIRSAT BULDUKÇA ARIYORUMMMMM HELE BİR TANE VARKİİİ ERKEK İNFERTİLİTEİSNDEN DOSTUM ADANALI BİRLİKTE TÜP BEBK GENELGESİYLE İLĞİLİ MİLET VEKİLERİYLE GÖRÜŞMEYE BİRLİKTE GİTMİŞTİK (önce telefonla görüşyürduk)ÖYLE BİR DOSTLUK OLDUKİ ARAMIZDAAA EŞLERİMİZ TANIŞTI ŞİMDİ ANK DA TEDAVİ İÇİN BENİ HEP ORAYA ÇAĞIRIRYORR :26::26::26:yaniiii ASLINDA BURADANDA ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR ÇIKABİLİYORMUŞ BEN BUNU ANLADIM VE HEP DUA EDİYORUM BU DOSTLARIMLA YOLUMU KESİŞTİRDİĞİ İÇİN RABBİME
Canım bu arkadaşımız 24 yaşında ikinci bebeğine 7 aylık hamileydi,hormon değerlerinde çok ciddi yükselmeler falan olmuştu,mecburen doğuma alındı doğum masasında kaybetti hayatını bebeği de öldüölüm tanımasam bile içime sızlatır arkadaşıonız neden öldü???tanımasama çok üzüldümmm
[ı]evet gerçekten çok şanslıymışsın ve ne kadar ilerletmişsin, bence buradaki dostluklar sanaldan gerçeğe istenildikten sonra pekala dönüşür ama canı gönülden istemek lazım ki sen bunun güzel bir örneği olmuşsun
Canım bu arkadaşımız 24 yaşında ikinci bebeğine 7 aylık hamileydi,hormon değerlerinde çok ciddi yükselmeler falan olmuştu,mecburen doğuma alındı doğum masasında kaybetti hayatını bebeği de öldü[/ı]
Kız Zelalca sabahtan beri nerdeydin şimdi ben kaçıyorum sen geldin ara ara fırsat bulursam gelirim belki , Şimdi kızıma pepe açıcam malum pc yi ortak kullanıyoruzkızlar herkese merabalarrrrrrrrrrrrr
kardelencim hb canımgeçmişi okuyum dedim ama pek mümkün olmadı,topiğin neşe kaynağı zeloş gelince coşmuş sayfalar.
maonyam sen az adetten bende tam tersi çok adetten şikayetçiyim 10 gündür bitmedi artık pet yetiştiremiyorumhatrescimm saol cnmmm.
geçmiş olsun tatlım baş ağrısı zordur bi doktora gitsene şekereda33
hergün baş ağrısıyla uyanıyrm 1haftadırrrr
edacım nasılsın tatlımcanim oglum bu ayin 18 inde yasina girecek fakat hamile oldugum icin kesmek zorunda kaldim aslinda bi yonden iyi oldu herseyi yiyor artik eskisi gibi degil ama illaki bi huzursuzluk oldu gunduz degil ama gece zorlaniyor ne verdiysem almadi geceleri sadece su ver dediler onuda almadi bende kalkinca salliyorum geri yatiyor zaten 1 kere kalkiyor
hatrescim ohhhhhhhhhh ne güzel sölemişşsin oynayasım geldiPrenses sonunda sen de patladın, şimdiye kadar idare etmeye çalıştın eşine hoşgörülü olmaya çalıştın ama patladın artık. Ben bu konuda eşimle hep limoniydim, ben uykusuzluktan perişan olurken onun uyuması beni deli ediyorduALLAH kolaylık versin canım benim çooooooooooooook zor ,bu yüzden ikinci bi bebek olursa acaba bakabilir miyim diye de sorguluyorum kendimi ama yine de hayırlısıyla olsun inşallah diyorum.Musab ne kadarlık oldu yavaş yavaş düzelir canım merak etme Allah eşine de anlayış iz' an versin.
Hımmmm anladım ALLAH kolaylıklar versin...
Eeee ben de bi türkü söyliyem bari galeyana getirdin beni
Diyerbekir güzel bağlar hanımmmme lorkeeeee, lorke lorke lorke delalle looooooooooooooorkeeeeeeeeeeee
Uyyyyyyyyyyy Saracım işin zor ama Rabbim kolaylık versin diyelim kolay olsun inşallah.
Edacım sana da günaydın canım oğlun kaç aylıktı canım acaba erken mi kestin belki o yüzden huzursuzdur.
hb canımmmmmmmmmmmmmmmgunaysin herkese iyi pazarlar zelalcim hosgeldin bacim nasilsin cok ozladik seni sen sakrak hallerini gelmenle topigin eski nesesini yerine getirdin...
saracim canim gecmis olsun kaynanana acil sifalar....
yetercim canim cok uzuldum kardesine rabbim bekletmesi en yakin zamanda tekrar versin inssallah...
maonyaam nasilsin canim
prensescim sorma benim oglumda oyle simdi memeden kestigim icin baya huzursuzdu uyku duzeni bozuldu yavrumun ama alisacak insallah..
leylosss nerdesiiiiiinn........
kız yoksam her gece mi anlaşıyonuz
yarın pazar diye babamızı da uyutmadık
evde yatılı misafir var
ve musab bugün durmadan ağlıyor
eşimin siniri tepesinde
zira misafir kendi kardeşi de
Kız Zelalca sabahtan beri nerdeydin şimdi ben kaçıyorum sen geldin ara ara fırsat bulursam gelirim belki , Şimdi kızıma pepe açıcam malum pc yi ortak kullanıyoruz
kardelencim hb canımtatlım oğluşunu çok öp benim için Rabbime emanet olsun biraz sitem ediyosun tamam haklısında ama ben bu 2 senede çok sıkıntılar atlattım öyle şeyler vardırki insan kimseyle paylaşamaz biz ailecek çok sıkıntılı bi dönemden geçtik anca yeni yeni kendimize geliyoz emin olki gidişim sebebsiz değildi herkes kendine göre haklı tabi ben kendimi hiç gitmemiş sayıyorum çünki o 2 seneyi hiç yaşamamış sayıyorum sen nasılsın oğluşun nasıl tatlım
maonyam sen az adetten bende tam tersi çok adetten şikayetçiyim 10 gündür bitmedi artık pet yetiştiremiyorum
geçmiş olsun tatlım baş ağrısı zordur bi doktora gitsene şeker
edacım nasılsın tatlımayyy oğluşunu benim için çok öp. Allaha emanet olsun yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun maşallah zaman ne çabuk geçiyo hamişmişsin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. edacım özlemişim sizleri şükür kavuşturana bizi ihmal etme arada topiğe gel tatlım
hatrescim ohhhhhhhhhh ne güzel sölemişşsin oynayasım geldi
hb canımmmmmmmmmmmmmmm
prensescim bizim oğlan biraz abartmışben ona ağla dedimde o suyunu çıkarmış neyse annesi artık seni üzmicekmiş Allaha emanet olsun tatlım musabımız benimde 2 gündür misafirim vardı bu günde oğlan kardeşim gelcek
Deeee hayde oynamaya devam edek bacım
Saaaaaaaaaaaabuuuuuuuuuuunnnuuuuuuuuuuuuu koydummmm legene gör başına ne gelllleeeeeeeee
Almış da yari yanına dön o yanaaaaa bu yannnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaa
canım bugün eşim evde gece işe gitcek geç uyandık kahvaltı falan derken bu saat oldu biraz adamla vakit geçirdim nasılsa artık kızlarla rahat görüşürüm dedimpc yide sıcak odaya getirttim ön hazırlık yaptım akşam iş dönüşü rahat girerim artık rana hanımı öp tatlım benim için pepe hı menü güzelmiş
Sara' nın gaynanası gelmiş ya biraz ondan biraz hastalanmış( Allah şifa versin) o yüzden bekleme gelemeyecekmiş, son aldığım haberlere göre durum beeeeeleeeeeeeeeeee canım, nasıl istihbaratımı beğendin mi?SARAMMMMMMMMMMMM huuuuuuuuuuu nerelerdesin sen tatlım hadi gelllllllllllllllllllllllllll
hadi hadi yandan yandan biz çakmayız ondan bundannnnnnnnn hop hop hop teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?