Evet bizim menü pepe,poko,tambelinea öyle gidiyor işte
Hım bugün çifte kumrular oldunuz yani heeeeeee miiiiii
Allah muhabbetinizi artırsın, artırsın ki eviniz civcivlerle şenlensin inşallah
Sara' nın gaynanası gelmiş ya biraz ondan biraz hastalanmış( Allah şifa versin) o yüzden bekleme gelemeyecekmiş, son aldığım haberlere göre durum beeeeeleeeeeeeeeeee canım, nasıl istihbaratımı beğendin mi?
Kız benim dediğim türkü hani siz bugün enişteyle gayet güzel muhabbetliymişsiniz ya sanki size özel seçmişim gibi olmuş
Trabzon kolbaaaastısı trabzon kolbastısıııııııııııııııııııııııı
Zeloşşşşşşşş memleket nire acep bi mahsuru var mı sormamın acep?Hep türkü takılıyoruz ya merak ettim şinci:44::44::44::44::44::44::44:
selam kızlar
dün oğlum koltuktan düştü
korkudan sabaha kadar uyuyamadım
hala da kendime gelmiş değilim
nazar mı nedir?
bugünlerde bebeğimin başına gelmeyen kalmadı
kızlar leyla dan bir haber var mı?
geçmiş yapıp geliyorum
ya şimdi üzüldüm ben,fbetuly öldü mü,nasıl olmuş?
kk da o kadar kaybolan arkadaşım var ki,hepsinin sağlığından endişe ettim başta,eminimki bazılarının gerçekten sıkıntıları vardı,ama bazılarının da keyfi gittiğini biliyorum artık.
ben kimseye beni niye aramıyosunuz,ya da niye no nuzu vermiyosunuz tarzı sitem edemem,böyle bi hakkım olamaz ama öyle dertleştik şurda,öyle acılarımız oldu,dualar ettik ki,en azından sağlığım yerinde,artık gelemiyorum ya da gelmicem denilmesi taraftarıyım.ayrıca canımın sıkıldığı bir iki nokta daha var ama onları dile getirmenin bi manası yok tabiki.
genede en önemli olan sağlığınızın yerinde olması.
şöyle de açıklayım,bi arkadaşım gitti çok çocuk istiyodu zamanı mazide,bi bayramdan sonra uğramadı bi daha kk ya ve ben aylarca o nun ismiyle kaza haberleri araştırdım,acaba bayramda bişey mi oldu diye,tabi bana verdiği isim doğruyduysa.msn adreslerimizde vardı üstelik çoğuyla.hani ben msn adresi aldıklarımla gerçekten samimi olduğumu düşünerek görüştüğümden biraz daha fazla beklentim var sanırım,umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
ya şimdi üzüldüm ben,fbetuly öldü mü,nasıl olmuş?
kk da o kadar kaybolan arkadaşım var ki,hepsinin sağlığından endişe ettim başta,eminimki bazılarının gerçekten sıkıntıları vardı,ama bazılarının da keyfi gittiğini biliyorum artık.
ben kimseye beni niye aramıyosunuz,ya da niye no nuzu vermiyosunuz tarzı sitem edemem,böyle bi hakkım olamaz ama öyle dertleştik şurda,öyle acılarımız oldu,dualar ettik ki,en azından sağlığım yerinde,artık gelemiyorum ya da gelmicem denilmesi taraftarıyım.ayrıca canımın sıkıldığı bir iki nokta daha var ama onları dile getirmenin bi manası yok tabiki.
genede en önemli olan sağlığınızın yerinde olması.
şöyle de açıklayım,bi arkadaşım gitti çok çocuk istiyodu zamanı mazide,bi bayramdan sonra uğramadı bi daha kk ya ve ben aylarca o nun ismiyle kaza haberleri araştırdım,acaba bayramda bişey mi oldu diye,tabi bana verdiği isim doğruyduysa.msn adreslerimizde vardı üstelik çoğuyla.hani ben msn adresi aldıklarımla gerçekten samimi olduğumu düşünerek görüştüğümden biraz daha fazla beklentim var sanırım,umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
yakın olsak bende ranamla oturur izlerdim valla pepe poko kayu takılırdık cizgi flimlere bayılırım bide sen arada bize mama yapardın ohhhhhhhhhhh
tatlım biz masumane takıldık eşimle biz terbiyeli bi çiftizsaram hastamı olmuş kayganası beni sinir ediyo onun evi yokmu evine gitsin 2 tanede bekar kızı var baksınlar annelerine saram hem çalışıp hem onlaramı bakcak insandada biraz anlayış olcak
selam kızlar
dün oğlum koltuktan düştü
korkudan sabaha kadar uyuyamadım
hala da kendime gelmiş değilim
nazar mı nedir?
bugünlerde bebeğimin başına gelmeyen kalmadı
kızlar leyla dan bir haber var mı?
geçmiş yapıp geliyorum
Hımmmmmm sen de bizim topraksın uleyyyynnnnnnnnnn Kız ben üniversitedeyken Muşa gezmeye gitmiştik anammmmmmmmm o ne kardı be dağ gibi Allah yardım etsin oralarda yaşayanlara gerçi bizim memleketin de ordan geri kalır yanı yok yanitatlım ben muş kökenliyim izmirde doğdum büyüdüm ortaya karışığım yani
Canım ben yukarıda da yazmıştım betülün bi hastalığı varmış tam hatırlayamıyorum şimdi hormon değerleri yükselince erken doğum olacak diye ameliyata almışlar ve ameliyat masasında vefat etmiş Allah rahmet etsin,ablası kk daki arkadaşları merak eder diye haber verdi de öğrendik, geride bir yavru bıraktı ve daha 24 yaşındaymış
Canım gönül ister ki dostluklar pekişsin daha da güçlensin, gerektiğinde telefonlaşabilinir de neden olmasın ki? Ha kimi ister kimi istemez o ayrı mesele, elbette kimseden zorla bir şey beklenilmez. Hem insan sevdiklerinden beklenti için de olur sevmediğinden niye beklesin ki...O arkadaşını aylarca merak etmişsin, bu da bir nevi kul hakkıdır, sana nosunu vermek istemese bile en azından haberdar edebilirdi sen de boşuna kaygılanmazdın aylarca.
Bir ara ailevi problemlerimizden dolayı bayağı bi girmemiştim topice, sonra gördüm ki kızlar çok sitemkar, hak verdim onlara, sanal da olsa görüşüyoruz ya birbirimizle kimse kimseyi merakta koymamalı aslında.Betül de hastayken bile neti bulduğu her yerde topice girip yine de ben iyiyim derdi, en son ağız maskesiyle dolaştığını yazmıştı
Tamam Zeloş zaten benim sıpa doğru dürüst bi şey yemez belki sana bakar da iştahı açılır
Valla ben bilmem niye evine gitmediğini ,hatta görümcelerde Saradalarmış galiba...
Yok canım sırra kadem bastı Leyloş...
Hımmmmmm sen de bizim topraksın uleyyyynnnnnnnnnn Kız ben üniversitedeyken Muşa gezmeye gitmiştik anammmmmmmmm o ne kardı be dağ gibi Allah yardım etsin oralarda yaşayanlara gerçi bizim memleketin de ordan geri kalır yanı yok yani
Rana kaka yapmış kokudan
gerçekten çok merak ediyorum
Tamam Zeloş zaten benim sıpa doğru dürüst bi şey yemez belki sana bakar da iştahı açılır
Valla ben bilmem niye evine gitmediğini ,hatta görümcelerde Saradalarmış galiba...
Yok canım sırra kadem bastı Leyloş...
Hımmmmmm sen de bizim topraksın uleyyyynnnnnnnnnn Kız ben üniversitedeyken Muşa gezmeye gitmiştik anammmmmmmmm o ne kardı be dağ gibi Allah yardım etsin oralarda yaşayanlara gerçi bizim memleketin de ordan geri kalır yanı yok yani
Rana kaka yapmış kokudan
prensesim çorba koyup gelecekti tüpe gelemedi
kardelencim ben kaç defa haber yolladım netim yok iyiyim net bağlanınca gelcem diye bu kadar sitemini anlıyamıyorum:44::44::44:
ah içim yandı,rabbim kalanlarına sabır versin,bebeğine de şefkatli kişiler bakıyodur inşallah.diycek hiç bişey bulamıyorum,boğuzım düğüm düğüm oldu.
belkide kul hakkına girmiyolardır,belkide biz abartıyoruzdur arkadaşlık bağını,artık böyle düşünüyorum bu konuyla ilgili,onlar dediler mi ki bize,bizi merak edin diye,ya da bizi hiç merak ettiler mi hatrescim?
zeloşcum amacım sana sitem etmek değil,seni kırmayı da hiç istemem ama benim duygularımın önemli olduğu arkadaşlarım varsa hissettiklerimi bilsinler istedim sadece.
ah saram Allah yardımcısı olsunhatrescim ben çocukken muşa gitmiştim hakketen çok soğuktu ben izmirde bile üşüyom oralarda göçer giderdim artık ama güzeldi sen d.bakırlısın galiba doğru tahminmi leyloşu bende merak ettim hayırlısıyla çıkar ortaya inş.
ben muştayım
bu sene daha 2 gün önce kar yağdı
eskisi kaa soğuk değil yani
geldim de..........
o arada oğlumu emzirdim
babam aradı,sonrada annem
onlarla konuştum
işte böyle
ben muştayım
bu sene daha 2 gün önce kar yağdı
eskisi kaa soğuk değil yani
geldim de..........
o arada oğlumu emzirdim
babam aradı,sonrada annem
onlarla konuştum
işte böyle
yok canım muşlu değilimYok canım ben diyarbekirli değilem diyarbekire komşu bir ildenemKafiyem nasıl ama
Ama Muşlu değilsin dimi prensesim:44::44::44:
Kızlar Bursa da çok güzel lapa lapa bir kar yağıyor ki izlenmeye değer şu an, Rana anne gel birlekte kara bakalım diyor
biz seninle bunları konuşmuştuk yaprensesim şansa izmir 2 gündür çok soğukburdada kar yok ama kuru soğuğu insanı perişan ediyo demek benim memlekettesin ha dışarı çıkınca benim için şöle derin bi nefes çek canım
yok canım muşlu değilim
biz seninle bunları konuşmuştuk ya
unuttun dimi
dün aldık musabı çıktık dışarı
kar yağıyor ama hava yumuşacık
şşşşşşşşşşşşş
xdxgrhgctşertç.gvgşöv giöddo65t6387545lredsc
bunları oğlum size yazdı
herhalde anlamı sizi seviyorum
slmçok geçmiş olsun musabımıza dikkat et canım ya nazara 3 felak 3 nas 1 ayetel kürsü oku eminim faydasını görceksin eskiler derler çocuk düşe kalka büyür diye sen sürekli peşinde ol Allaha emenet olun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?