Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yakın olsak bende ranamla oturur izlerdim valla pepe poko kayu takılırdık cizgi flimlere bayılırım bide sen arada bize mama yapardın ohhhhhhhhhhh
tatlım biz masumane takıldık eşimle biz terbiyeli bi çiftizsaram hastamı olmuş kayganası beni sinir ediyo onun evi yokmu evine gitsin 2 tanede bekar kızı var baksınlar annelerinesaram hem çalışıp hem onlaramı bakcak insandada biraz anlayış olcak

selam kızlar
dün oğlum koltuktan düştü
korkudan sabaha kadar uyuyamadım
hala da kendime gelmiş değilim
nazar mı nedir?
bugünlerde bebeğimin başına gelmeyen kalmadı

kızlar leyla dan bir haber var mı?

geçmiş yapıp geliyorum

tatlım ben muş kökenliyim izmirde doğdum büyüdüm ortaya karışığım yani

slm çok geçmiş olsun musabımıza dikkat et canım ya nazara 3 felak 3 nas 1 ayetel kürsü oku eminim faydasını görceksin eskiler derler çocuk düşe kalka büyür diye sen sürekli peşinde ol Allaha emenet olun tatlım

Canım ben yukarıda da yazmıştım betülün bi hastalığı varmış tam hatırlayamıyorum şimdi hormon değerleri yükselince erken doğum olacak diye ameliyata almışlar ve ameliyat masasında vefat etmiş Allah rahmet etsin,ablası kk daki arkadaşları merak eder diye haber verdi de öğrendik, geride bir yavru bıraktı ve daha 24 yaşındaymış

Canım gönül ister ki dostluklar pekişsin daha da güçlensin, gerektiğinde telefonlaşabilinir de neden olmasın ki? Ha kimi ister kimi istemez o ayrı mesele, elbette kimseden zorla bir şey beklenilmez. Hem insan sevdiklerinden beklenti için de olur sevmediğinden niye beklesin ki...O arkadaşını aylarca merak etmişsin, bu da bir nevi kul hakkıdır, sana nosunu vermek istemese bile en azından haberdar edebilirdi sen de boşuna kaygılanmazdın aylarca.
Bir ara ailevi problemlerimizden dolayı bayağı bi girmemiştim topice, sonra gördüm ki kızlar çok sitemkar, hak verdim onlara, sanal da olsa görüşüyoruz ya birbirimizle kimse kimseyi merakta koymamalı aslında.Betül de hastayken bile neti bulduğu her yerde topice girip yine de ben iyiyim derdi, en son ağız maskesiyle dolaştığını yazmıştı

kardelencim ben kaç defa haber yolladım netim yok iyiyim net bağlanınca gelcem diye bu kadar sitemini anlıyamıyorum:44::44::44:

Tamam Zeloş zaten benim sıpa doğru dürüst bi şey yemez belki sana bakar da iştahı açılır
Valla ben bilmem niye evine gitmediğini ,hatta görümcelerde Saradalarmış galiba...

Yok canım sırra kadem bastı Leyloş...

tatlım ben muş kökenliyim izmirde doğdum büyüdüm ortaya karışığım yani
Hımmmmmm sen de bizim topraksın uleyyyynnnnnnnnnn Kız ben üniversitedeyken Muşa gezmeye gitmiştik anammmmmmmmm o ne kardı be dağ gibi Allah yardım etsin oralarda yaşayanlara gerçi bizim memleketin de ordan geri kalır yanı yok yani
Rana kaka yapmış kokudan

Son düzenleme:

ah içim yandı,rabbim kalanlarına sabır versin,bebeğine de şefkatli kişiler bakıyodur inşallah.diycek hiç bişey bulamıyorum,boğuzım düğüm düğüm oldu.

belkide kul hakkına girmiyolardır,belkide biz abartıyoruzdur arkadaşlık bağını,artık böyle düşünüyorum bu konuyla ilgili,onlar dediler mi ki bize,bizi merak edin diye,ya da bizi hiç merak ettiler mi hatrescim?
zeloşcum amacım sana sitem etmek değil,seni kırmayı da hiç istemem ama benim duygularımın önemli olduğu arkadaşlarım varsa hissettiklerimi bilsinler istedim sadece.

ah saram Allah yardımcısı olsunhatrescim ben çocukken muşa gitmiştim hakketen çok soğuktu ben izmirde bile üşüyom oralarda göçer giderdim artık ama güzeldi sen d.bakırlısın galiba doğru tahminmileyloşu bende merak ettim hayırlısıyla çıkar ortaya inş.

gerçekten çok merak ediyorum

ben muştayım
bu sene daha 2 gün önce kar yağdı
eskisi kaa soğuk değil yani
prensesim çorba koyup gelecekti tüpe gelemedi

geldim de..........
o arada oğlumu emzirdim
babam aradı,sonrada annem
onlarla konuştum
işte böyle

kardelencim ben kaç defa haber yolladım netim yok iyiyim net bağlanınca gelcem diye bu kadar sitemini anlıyamıyorum:44::44::44:

Zeloş kişi sevdiğine gücenirmiş

Evet canım üzülmemek elde değil ben betülle çok fazla görüşmemiştim ama ne bileyim genç oluşundan mı, öyle alışılmamış bir ölümle hayata veda edişinden mi, karnındaki bebekle beraber ölüp bi de geride bi tane bırakmasından mı bilmem ölümü çok etkiledi beni
Canım herkesin bir karakteri var işte kimi çok hassas olur kimi de daha geniş.Merak edende etmeyende sağolsun Rabbim hepimize sağlık huzur versin inşallah.

hatrecim fbetuly banada yabancı gelmedi vefat etmesine çok üzüldüm hele bide tam isteğine kavuşmuşken vefat etmesi beni çok etkiledi

Yok canım ben diyarbekirli değilem diyarbekire komşu bir ildenemKafiyem nasıl ama

gerçekten çok merak ediyorum

ben muştayım
bu sene daha 2 gün önce kar yağdı
eskisi kaa soğuk değil yani

geldim de..........
o arada oğlumu emzirdim
babam aradı,sonrada annem
onlarla konuştum
işte böyle

Ama Muşlu değilsin dimi prensesim:44::44::44:
Kızlar Bursa da çok güzel lapa lapa bir kar yağıyor ki izlenmeye değer şu an, Rana anne gel birlekte kara bakalım diyor

Son düzenleme:

prensesim şansa izmir 2 gündür çok soğukburdada kar yok ama kuru soğuğu insanı perişan ediyodemek benim memlekettesin ha dışarı çıkınca benim için şöle derin bi nefes çek canım

yok canım muşlu değilim

prensesim şansa izmir 2 gündür çok soğukburdada kar yok ama kuru soğuğu insanı perişan ediyodemek benim memlekettesin ha dışarı çıkınca benim için şöle derin bi nefes çek canım
biz seninle bunları konuşmuştuk ya
unuttun dimi
dün aldık musabı çıktık dışarı
kar yağıyor ama hava yumuşacık

şşşşşşşşşşşşş

xdxgrhgctşertç.gvgşöv giöddo65t6387545lredsc

bunları oğlum size yazdı
herhalde anlamı sizi seviyorum

tatlım biliyosun benim hipo troidim var bazen dün ne yediğimi bile unutuyorum hele ilacımı almadığım zaman biliyomusun prensesim bu dahada artıyo bazen beni korkutuyo erkenmi bunucam diyemusab bizi sevdiğini yazmış bizde onu çok seviyoz birini sevmek için görmek gerekmez

sağol canım
zaten devamlı okuyorum
öyle de ömrümden ömür gidiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…