Biz de onu seviyoruz öp benim yerime annesi, efferim Musaba 10 parmak yazacak demek ki geleceğin klavye 1.siyok canım muşlu değilim
biz seninle bunları konuşmuştuk ya
unuttun dimi
dün aldık musabı çıktık dışarı
kar yağıyor ama hava yumuşacık
şşşşşşşşşşşşş
xdxgrhgctşertç.gvgşöv giöddo65t6387545lredsc
bunları oğlum size yazdı
herhalde anlamı sizi seviyorum
sağol canım
zaten devamlı okuyorum
öyle de ömrümden ömür gidiyor valla
tatlım biliyosun benim hipo troidim var bazen dün ne yediğimi bile unutuyorum hele ilacımı almadığım zaman biliyomusun prensesim bu dahada artıyo bazen beni korkutuyo erkenmi bunucam diyemusab bizi sevdiğini yazmış bizde onu çok seviyoz birini sevmek için görmek gerekmez
Canım çok geçmiş olsunsağol canım
zaten devamlı okuyorum
öyle de ömrümden ömür gidiyor valla
merhaba kızlar ben çok hastayım grip olmuşum sabah dayanamdım doktora gittim iş yerinden servis şefimiz eve gönderdi dinlen dedi kısa bisüreliğine girdim çıkacam şimdi sizleri çok özledim ev misafir kaymıyo ben hastayım ooooff oooofff dua edin bana kızlar
Kız ben de hipotroidiyim bu unutkanlığım ondan mı:44::44::44:Ben unutkanlığımı doğum sonrası yorgunluk ve uykusuzluğuma bağlıyorum ama kafam karıştı şinci:44:
Canım çok geçmiş olsun
Rabbim hayırlı şifalar versin misafirlerine de anlayışmerhaba kızlar ben çok hastayım grip olmuşum sabah dayanamdım doktora gittim iş yerinden servis şefimiz eve gönderdi dinlen dedi kısa bisüreliğine girdim çıkacam şimdi sizleri çok özledim ev misafir kaymıyo ben hastayım ooooff oooofff dua edin bana kızlar
tatlım biliyosun benim hipo troidim var bazen dün ne yediğimi bile unutuyorum hele ilacımı almadığım zaman biliyomusun prensesim bu dahada artıyo bazen beni korkutuyo erkenmi bunucam diyemusab bizi sevdiğini yazmış bizde onu çok seviyoz birini sevmek için görmek gerekmez
Ne yönden zorlandığını biraz açabilir misin Zeloş?Çünkü bir ara ben kendi kafama göre ilacı bıraktım ve kontrollerimi de yaptırdım hem değerlerim normal çıktı hem de inan kendimi çok daha zinde hisseder oldum, bebek tedavisi düşünmesem inan ilaç kullanmayacam.Bu nedenle tekrar başladım ilaca.evet tatlım hipo troid çok unutkanlık yapar sanada Allah şifa versin canım hipo çok zor bi rahatsızlık
öptüm canımBiz de onu seviyoruz öp benim yerime annesi, efferim Musaba 10 parmak yazacak demek ki geleceğin klavye 1.si
öyle valla aminnnnnnntatlım annelik zor zanaat Allah yardımcınız olsun onlar büyürken insanıda yaşlandırıyolar ama olsun değer yeterki hayırlı bi evlat olsunlar inş.
geçmiş olsun canımmerhaba kızlar ben çok hastayım grip olmuşum sabah dayanamdım doktora gittim iş yerinden servis şefimiz eve gönderdi dinlen dedi kısa bisüreliğine girdim çıkacam şimdi sizleri çok özledim ev misafir kaymıyo ben hastayım ooooff oooofff dua edin bana kızlar
Kız ben de hipotroidiyim bu unutkanlığım ondan mı:44::44::44:Ben unutkanlığımı doğum sonrası yorgunluk ve uykusuzluğuma bağlıyorum ama kafam karıştı şinci:44:
Canım çok geçmiş olsun
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
- hatres,
- kardelen5233,
- eda33,
- sara28
Bugün topicin maşallahı var kızlar dimi
Şu ziyaretçi de kesin bizim LeyloşEdacım hg,nasılsın yanındaki ve karnındaki ufaklıklar inasıl?
çok şükür biz de iyiyiz canım şimdi kızıma bi hal oldu ağlayıp sıkıştırıp duruyor beni sana hayırlı akşamlarhb canim yanimdaki iyi cok sukur karnimdakide migdemi bulandirdigina gore oda iyi sen nasilsin rana hanimlar nasillar?
saracım çok geçmiş olsun canımtatlım kıyamam ben sana ya senin hasta olduğunu görmüyolarmı git odana yat hiç bi şey diyemezler onlar anlayışlı olsa bu kız çalışıyo bide üstüne hasta olmuş rahat bırakalım derler seni sallamayanı sen hiç sallama tatlım
sarammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım
evdekilere diyecek söz bulamıyorum
saracım çok geçmiş olsun
prensescim bizde çok seviyoz musab ı
bugünlük çıkıyorum kızlar,vaktim olursa gelirim,daha ev işine elimi sürmedim,bu ortalığı toplamalıyım
saracik cok gecmis olsun dikkat et kendine bole anlayissiz insanlarada gicik oluyorum kadin isine mi gitsin hastaliginami yansin misafiremi hizmet etsin allah alah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?