Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sarammmm geçmiş olsun kuzum yaaaaa

d
hatrescim senin ilacı bırakınca kan değerlerin normalse korkma o zaman ben ilacı bırakınca benim hormonlar coşuyo mecburen içiyorum halsizlik herşeye karşı isteksizlik unutkanlık kısacası canım benim bütün bedenim yavaşlıyomuş kalp ritimlerim bile sürekli kontrol altında olmam lazım gerçi uzun zamandır salladım ilaçlarımı kafama göre alıyorum belkide dozu fazla geliyo olabilir ilaç dozu yüksek gelirse hipo hipere dönüyo ben normalde kilo veremezdim son 3 aydır kilo vermeye başladım 76 kilodan 67 kiloya düştüm hiper olunca çok kilo gider bende bundan şüpeleniyom ama kilo vermek istediğim için dr a biraz daha geç gidicem sadece adet kanamalarım çok düzensizleşti çok oluyo ve uzun sürüyo işin aslı artık şu troidden bıktım yıllardır uğraşıp duruyorum Rabbim bütün hastalara şifalar versin içinde bizlerede inş.

kızlar selamsız kaçmış gibi oldumben çayı yapana eşim geldi odaya gelince netin başına oturdu bende bi şey diyemedimanca gelebildim ama şimdide siz yoksunuzneyse ben bi başımada takılırım

leylammmmmmmmmmmmmmm tatlım gittinmi yoksa çok özlemiştim senikızlarda çok merak ediyo seni ve busemizi

sağol canım kaygana iyileşecek diye ben hasta oldum onun maşallahı var ama hala yorgan döşek yataktan çıkarmıyo kızları yemeği karşına gidiyo hasta benmiyim omu belli değil

saracım anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor Allah yar ve yardımcın olsun canımmmmmm

Hımmm canım sen de bayağı bir sıkıntı oluyormuş ama ben de öyle çok aşırı bir şey yok, sadece halsizlik ve çabuk yorulma çok var. Allah hepimize sağlık, afiyet, hem bu dünyada hem de öteki dünyada iyilikler güzellikler ihsan eylesin ve bizi cehennemin narından korusun inşallah ( Eğer Mevla bu şekilde yapılan duaları kabul ederse kişi her iki cihanda da kurtuluşa erermiş...)Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

leylammmmmmmmmmmmmmm tatlım gittinmi yoksa çok özlemiştim senikızlarda çok merak ediyo seni ve busemizi
Görüyorum ki Leyloş gelmiş ve tüymüş

Aminnnn.ins.canim hatresim benimki hasimato troidi belki ondan bu kadar rahatsiz ediyordur leylos ses vermeden gitti ranacik ne yapiyo annesi pepe izlemek disinda:)Allaha emanet olsun butun kuzucuklar:)

Daha önceden Leyloş istemişti, yine yükleyememiştim istemiyorum sanıp da üzülmüştü ama deniyorum yine istediğim resmi açmıyor kk.Sen dede bazı resimlerin açılmadığı oluyor mu Saracım?
Hala görmek istiyorum ranayı tatlişim...
ah ah canım ah..geçen haftaya kadar acillerdeydik..buse hastaydı...gece 12 yekadar idrar tahlili bekle kan tahlili ver mahvolduk...yüksek ateş oluştu sürekli...şuan iyi şükürler olsun..evimi taşıyorum canım..işim yoğun..giremedim kusura bakmayın..sizleride merakta koymuşum..valla kendime ayıracak 5 dk vaktim yoktu..izinliydim...hafta sonu evi taşıyacağım..heryer dandini görseniz...umarım sende ranişte iyisinizdir canım...çok öptüm senide ranamızıda..
geçmiş olsun prensesim ya...çok üzüldüm valla..şimdi iyidir umarım mushabımız...Allahım şifa versin..
saol kardelenim..ilaçlarla iyileşti yavrum çok şükür..inşallah tekrar üşütmez...buse için ev değiştiriyoruz...
leylacım foruma giriyosun ama topiğe yazmıyosun seni merak ediyorum nasılsın ne olduda gelmiyosun :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kız foruma girmedim..ne zaman girmişim anlamadım..en son girdiğimde kimse yoktu belki oyuna bakmışımdır ozamanımı diyorsun acaba anlamadım saram...
amanınnnnnnnnnnn kimleri görüyorum kaçak zeloş topice gelmiş..nikini görmek ne güzel zeloşum ya..seni çok özlemiştim bitanem..çok mutlu oldum inan bana...bir daha bu kadar ayrılık yaşatma bize olurmu tatlişim...umarım iyisindir...
ah canım giremedim yukarda yazdım nedenleri..ama artık sıkıntı olmaz inşallah...işlerim yoğun biraz tatlım..ilginize teşekkürler beni merak edenleri gözlerinden öpüyorum...hepiniz canımsınız...

saraaaaaaaaaaaaaaaaa bitanem hastamı oldu...son 10 sayfaya daha bakamadım...işim var..yazıp çıkacam hemen..yine gelir yazarım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...

Son düzenleme:
leyloşummmmmmmmmmmmmmmm
tatlımmmmmmm seni ne kadar özlemişim gelmene çok sevindim canımnasılsınız görüşmeyeli uzun zaman oldubusem hastaymış ama şimdi şükür iyimiş hep iyi olsun Rabbim küçük meleğimizi korusun inş. leyloşum ev taşıcakmışsınız çok zor ben iyi bilirim son 2 senede 3 kez ev taşıdık çok meşakkatli yorucu bi iş kolay gelsin canım ay çok sevindim canım ya senle konuşmayı özlemişimmmmmmmmm

leyloşşşşşşşşşşşş yine seni kaçırdımmmmmmmmmm
sarammmmmmmm hadi iyileşte gelllllllll
kızlar maonyam cadım kardelenim edam prensesim yeterim edanım hatresim zeynom ve diğerleri nerdesinizzzzzzzzzzz
metukam sende gellllllllll bak araban burda

topik ıssız ben ıssızzzzzzzzz
şarkı sölerim vız vızzzzzzzzz
lalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoppalaaaaaaaaaaaaaaaa
du accıkta oynayayım bari insanlar yalnız kalınca niye kafayı yiyo anladım şincik
:92::92::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::92::92::92::92::92:

sağol canım iyi çok şükür
seni çk merak ettim
busede iyileşmiş çok sevindim
kolay gelsin ev taşımak zordur

geldim geldim
tozutma hemen
ben de araba istiyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…