Ne yönden zorlandığını biraz açabilir misin Zeloş?Çünkü bir ara ben kendi kafama göre ilacı bıraktım ve kontrollerimi de yaptırdım hem değerlerim normal çıktı hem de inan kendimi çok daha zinde hisseder oldum, bebek tedavisi düşünmesem inan ilaç kullanmayacam.Bu nedenle tekrar başladım ilaca.
sağol canım kaygana iyileşecek diye ben hasta oldum onun maşallahı var ama hala yorgan döşek yataktan çıkarmıyo kızları yemeği karşına gidiyo hasta benmiyim omu belli değil
d
hatrescim senin ilacı bırakınca kan değerlerin normalse korkma o zamanben ilacı bırakınca benim hormonlar coşuyo mecburen içiyorum halsizlik herşeye karşı isteksizlik unutkanlık kısacası canım benim bütün bedenim yavaşlıyomuş kalp ritimlerim bile sürekli kontrol altında olmam lazım gerçi uzun zamandır salladım ilaçlarımı kafama göre alıyorum belkide dozu fazla geliyo olabilir ilaç dozu yüksek gelirse hipo hipere dönüyo ben normalde kilo veremezdim son 3 aydır kilo vermeye başladım 76 kilodan 67 kiloya düştüm hiper olunca çok kilo gider bende bundan şüpeleniyom ama kilo vermek istediğim için dr a biraz daha geç gidicem sadece adet kanamalarım çok düzensizleşti çok oluyo ve uzun sürüyo işin aslı artık şu troidden bıktım yıllardır uğraşıp duruyorum Rabbim bütün hastalara şifalar versin içinde bizlerede inş.
ay leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Görüyorum ki Leyloş gelmiş ve tüymüşleylammmmmmmmmmmmmmm tatlım gittinmi yoksa çok özlemiştim senikızlarda çok merak ediyo seni ve busemizi
Hımmm canım sen de bayağı bir sıkıntı oluyormuş ama ben de öyle çok aşırı bir şey yok, sadece halsizlik ve çabuk yorulma çok var. Allah hepimize sağlık, afiyet, hem bu dünyada hem de öteki dünyada iyilikler güzellikler ihsan ewylesin ve bizi cehennemin narından korusun inşallah ( Eğer Mevla bu şekilde yapılan duaları kabul ederse kişi her iki cihanda da kurtuluşa erermişq...)Aminnnnnnnnn
nnnnnnnnn
Görüyorum ki Leyloş gelmiş ve tüymüş
Hala görmek istiyorum ranayı tatlişim...Daha önceden Leyloş istemişti, yine yükleyememiştim istemiyorum sanıp da üzülmüştü ama deniyorum yine istediğim resmi açmıyor kk.Sen dede bazı resimlerin açılmadığı oluyor mu Saracım?
ah ah canım ah..geçen haftaya kadar acillerdeydik..buse hastaydı...gece 12 yekadar idrar tahlili bekle kan tahlili ver mahvolduk...yüksek ateş oluştu sürekli...şuan iyi şükürler olsun..evimi taşıyorum canım..işim yoğun..giremedim kusura bakmayın..sizleride merakta koymuşum..valla kendime ayıracak 5 dk vaktim yoktu..izinliydim...hafta sonu evi taşıyacağım..heryer dandini görseniz...umarım sende ranişte iyisinizdir canım...çok öptüm senide ranamızıda..Kız Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye koyverdun gittun beniiiiiiiiiiiiii oyyyyyyy ,,,,,,, koyverdun gittun beniiiiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,,
Böyleeeeeeeeee yalınız kaldum oyyyyyyyyyyy böyleeeeeeeeee yalınız kaldum
Neyseeeeeee hadi hayırlı akşamlar canım görüşürüz inşallah...................
Leyloşşşşşşşşşşşşşş niye hala gelmiyosun canım :44::44::44::44::44::44:
geçmiş olsun prensesim ya...çok üzüldüm valla..şimdi iyidir umarım mushabımız...Allahım şifa versin..Off kızlar ya bugünüm çok kötüydü
musab'ı yürütece koyup 2 dakkada mutfağı toparlayım dedim
kaçgündür hiç durmadığından ev almış başını gidiyordu
fırındaki yemeğe bakim dedim
fırının ağzını açmamla musab'ın elini yapıştırması bir oldu
eli,parmakları yandı yavrumun
su toplamış
hala içim acıyor nasıl anneyim ben
çok ağladı yavrum 2 saat durmadan
krem sürüp zorla uyuttum sonra
o uyuduktan sonra ona bakıp bir güzel ağladım
eşimde çocuk bu normal diyor
ama resmen öldüm nasıl unutacam bunu çok kötüyüm
saol kardelenim..ilaçlarla iyileşti yavrum çok şükür..inşallah tekrar üşütmez...buse için ev değiştiriyoruz...selam kızlar
bir ay annemlerde kaldıktan sonra evime döndüm,geleli de bi kaç gün oluyo
hep bi mazeretim olmasından ben de sıkıldım ama bu defa vakitsizlikten değil,kk da 9 aylık hamile bi arkadaşımız vardı,malesef beeğini kaybetti,çok fazla üzüldük hep beraber,keyfim kaçıktı anlıcanız.
leyloş buse hasta mı canım,çok geçmiş olsun,bide başka sıkıntılar yok inşallah,ben mi öyle anladım okuduğumdan ki?
saracım negatif olmuş sonucun gene,inşallah araştırırken kendiliğinden hamile kalasın.
bülent traş ı ben de iyi bi dr diye duydum,hatta bi ara araştırmıştım bile,ayrıca görümcemin de dr uymuş,o da iyi olduğunu söylemişti.
prensescim musab ı yanık parmaklarından acıtmadan öpüyorum canım,çok geçmiş olsun.
hatres alttasın,sanada selam olsun
nazoş nerelerde ki?göremedim yazısını.
hepinize sevgiler
biz de iyiyiz,Ahmet in dişi çıktı iki tane,ne bulsa kemiriyo,yürüteçte de fıldır fıldır yürüyo,demin uyuturken beraberce dua ettik teyzelerimize,ben sesli isimleri söyledim,o da gülümsedi,inşallah rabbim sabinin amin dediğine saysın.
kız foruma girmedim..ne zaman girmişim anlamadım..en son girdiğimde kimse yoktu belki oyuna bakmışımdır ozamanımı diyorsun acaba anlamadım saram...leylacım foruma giriyosun ama topiğe yazmıyosun seni merak ediyorum nasılsın ne olduda gelmiyosun :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
amanınnnnnnnnnnn kimleri görüyorum kaçak zeloş topice gelmiş..nikini görmek ne güzel zeloşum ya..seni çok özlemiştim bitanem..çok mutlu oldum inan bana...bir daha bu kadar ayrılık yaşatma bize olurmu tatlişim...umarım iyisindir...slm kızlarrrrrrrrrrrrruzun bi aradan sonra tekrar sahnedeyim nihayet neti bağladık ben gelmeyeli cadım kardelenim edanım pirensesim bildiklerim bunlar anne olmuşlar kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum bebişlerinizle size uzun mutlu bi ömür diliyorum yiğenlerimide öpün benim için Allaha emanet olsunlar kızlar inşallah Rabbim geriye kalanlarımızada biran önce hayırlı evlatlar nasip eder ben doğuramayınca bi kedi aldım baya baya eğlence kaynağımız oldu adı tekir leyloş kayıpmış galiba mügeye haber verdinizmi hangi delikteyse o leyloşu bulur çıkarır busemde büyümüştür Allaha emanet olsun saram dolmalara devammı maonyamda ha bire ev temizleyip bitkin düşüyodur metukamda kayıp galiba kızlar hepinizi çok özledim yeni arkadaşlar var onlarada merabalar kızlar görüşürüz öpt. hepinizi byyyyyyyyyy
ah canım giremedim yukarda yazdım nedenleri..ama artık sıkıntı olmaz inşallah...işlerim yoğun biraz tatlım..ilginize teşekkürler beni merak edenleri gözlerinden öpüyorum...leylammmmmmmmmmmmmmm tatlım gittinmi yoksa çok özlemiştim senikızlarda çok merak ediyo seni ve busemizi
sağol canım iyi çok şükür
Hala görmek istiyorum ranayı tatlişim...
ah ah canım ah..geçen haftaya kadar acillerdeydik..buse hastaydı...gece 12 yekadar idrar tahlili bekle kan tahlili ver mahvolduk...yüksek ateş oluştu sürekli...şuan iyi şükürler olsun..evimi taşıyorum canım..işim yoğun..giremedim kusura bakmayın..sizleride merakta koymuşum..valla kendime ayıracak 5 dk vaktim yoktu..izinliydim...hafta sonu evi taşıyacağım..heryer dandini görseniz...umarım sende ranişte iyisinizdir canım...çok öptüm senide ranamızıda..
geçmiş olsun prensesim ya...çok üzüldüm valla..şimdi iyidir umarım mushabımız...Allahım şifa versin..
saol kardelenim..ilaçlarla iyileşti yavrum çok şükür..inşallah tekrar üşütmez...buse için ev değiştiriyoruz...
kız foruma girmedim..ne zaman girmişim anlamadım..en son girdiğimde kimse yoktu belki oyuna bakmışımdır ozamanımı diyorsun acaba anlamadım saram...
amanınnnnnnnnnnn kimleri görüyorum kaçak zeloş topice gelmiş..nikini görmek ne güzel zeloşum ya..seni çok özlemiştim bitanem..çok mutlu oldum inan bana...bir daha bu kadar ayrılık yaşatma bize olurmu tatlişim...umarım iyisindir...
ah canım giremedim yukarda yazdım nedenleri..ama artık sıkıntı olmaz inşallah...işlerim yoğun biraz tatlım..ilginize teşekkürler beni merak edenleri gözlerinden öpüyorum...hepiniz canımsınız...
saraaaaaaaaaaaaaaaaa bitanem hastamı oldu...son 10 sayfaya daha bakamadım...işim var..yazıp çıkacam hemen..yine gelir yazarım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...
leyloşşşşşşşşşşşş yine seni kaçırdımmmmmmmmmm
sarammmmmmmm hadi iyileşte gelllllllll
kızlar maonyam cadım kardelenim edam prensesim yeterim edanım hatresim zeynom ve diğerleri nerdesinizzzzzzzzzzz
metukam sende gellllllllll bak araban burda
sağol canım iyi çok şükür
seni çk merak ettim
busede iyileşmiş çok sevindim
kolay gelsin ev taşımak zordur
geldim geldim
tozutma hemen
ben de araba istiyom
kızlar selamsız kaçmış gibi oldumben çayı yapana eşim geldi odaya gelince netin başına oturdu bende bi şey diyemedim anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz neyse ben bi başımada takılırım [/QUOTE
Sen den ancak ona sıra gelmiş napsın adamcağız bulmuşken kaçırmayayım diyor demek ki
Aminnnn.ins.canim hatresim benimki hasimato troidi belki ondan bu kadar rahatsiz ediyordur leylos ses vermeden gittiranacik ne yapiyo annesi pepe izlemek disinda:)Allaha emanet olsun butun kuzucuklar:)
Ama senin hastalık bak kilo vermede ne güzel işe yarıyor keşke benim ki de zayıflatsaydı nerdeeeeeeeeeeBazen göbeğime bakıyorum da sanki 6 aylık gebeyim Teyzesi evde bol bol çekmece dolap ne bulursa karıştırıyor, mutfak dolabımın içindekiler her zaman odalarda...Detarjanım bir yerde sıvı yağım bir yerde topla topla bir türlü yine yetişemiyorum sıpama
Ama napsın o da canı sıkılıyor enerjisini atacak bi şekilde. Onlar neyse de Zeloşum tek çocuk olduğundan bir de binamızda çocuk da yok, genelde evimizde kızımla yalnız takılırız o yüzden arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde onların çocuklarıyla biraz uyumsuz davranıyor, oyuncakları vermek istemiyor en ufak bir şeyde hemen sert tepki veriyor... Onu daha paylaşımcı arkadaşlarıyla güzel geçinen bir çocuk yapmak istiyorum inşallah aşarız bunları. Bu durumlar haricinde genelde uyumlu bir çocuk ama araya akranları girince iş değişiyor
Hala görmek istiyorum ranayı tatlişim...
ah ah canım ah..geçen haftaya kadar acillerdeydik..buse hastaydı...gece 12 yekadar idrar tahlili bekle kan tahlili ver mahvolduk...yüksek ateş oluştu sürekli...şuan iyi şükürler olsun..evimi taşıyorum canım..işim yoğun..giremedim kusura bakmayın..sizleride merakta koymuşum..valla kendime ayıracak 5 dk vaktim yoktu..izinliydim...hafta sonu evi taşıyacağım..heryer dandini görseniz...umarım sende ranişte iyisinizdir canım...çok öptüm senide ranamızıda..
geçmiş olsun prensesim ya...çok üzüldüm valla..şimdi iyidir umarım mushabımız...Allahım şifa versin..
saol kardelenim..ilaçlarla iyileşti yavrum çok şükür..inşallah tekrar üşütmez...buse için ev değiştiriyoruz...
kız foruma girmedim..ne zaman girmişim anlamadım..en son girdiğimde kimse yoktu belki oyuna bakmışımdır ozamanımı diyorsun acaba anlamadım saram...
amanınnnnnnnnnnn kimleri görüyorum kaçak zeloş topice gelmiş..nikini görmek ne güzel zeloşum ya..seni çok özlemiştim bitanem..çok mutlu oldum inan bana...bir daha bu kadar ayrılık yaşatma bize olurmu tatlişim...umarım iyisindir...
ah canım giremedim yukarda yazdım nedenleri..ama artık sıkıntı olmaz inşallah...işlerim yoğun biraz tatlım..ilginize teşekkürler beni merak edenleri gözlerinden öpüyorum...hepiniz canımsınız...
saraaaaaaaaaaaaaaaaa bitanem hastamı oldu...son 10 sayfaya daha bakamadım...işim var..yazıp çıkacam hemen..yine gelir yazarım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...
Uygun bir zamanda yine eklerim canım inşallah.Buse' ye de geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız. Ev taşımak zor iş, Allah kolaylık versin.
topik ıssız ben ıssızzzzzzzzz
şarkı sölerim vız vızzzzzzzzz
lalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoppalaaaaaaaaaaaaaaaa
du accıkta oynayayım bari insanlar yalnız kalınca niye kafayı yiyo anladım şincik
:92::92::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::92::92::92::92::92:
Bu sabahta ben cıvıttım
Zaten herifim beni sinir etmiş
Ben tozutmayayım da kim tozutsun
Gelin bacılar gelin de iki kelam edek
Madem gelmiyorsunuz ben de alayım örgü şişlerimi elime de kaldığım yerden devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?