Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende seni çok özledim zeloşum ya...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem...yarın temizlik yaptırcam kadın tuttum..hafta sonu çok yorulacaz yani...
saranın nesi var..niye hastalandı zeloşum ya...geçmiş olsun sarama...Allah şifa versin hemen gelsin topice...
sağol canım iyi çok şükür
seni çk merak ettim
busede iyileşmiş çok sevindim
kolay gelsin ev taşımak zordur

geldim geldim
tozutma hemen
ben de araba istiyom
amin canım saolasın prensesim...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

günaydın hatresim...nasılsın tatlişim...?

Günaydın Leyloşum ben farketmemişim canım seni şimdi sen buraya eklemişsin de öyle gördüm, neyse sağlık olsun.
Leyloş temizlikçi kadınla önceden pazarlığını yap canım yoksa işi sallıyorlar az iş çok para istiyorlar maalesef canım. Ben güz temizliği yaparken kadın çağırmıştım telefonda 80' e anlaştık tüm ev işi diye. Geldi camlarım bayağı büyük maalesef akşama kadar camları sildi ancak bu kadar yapabildim dedi, geri kalanını ertesi gün gelip yap dedim ona da yeniden ücret istedi. Daha önceden de bitane almıştım onda da içime sinmeyen şeyler oldu artık temizlikçi çağırmak istemiyorum ya

günydın kızlarrrrrr leylaaaaaa merak ettik seni neredesin kız

huuuuuuuuuuuuuu hatresimmmmmmm
bende ıssız kadın olmuştum size havuçlu kek yapcaktım sen geldin

Son düzenleme:
huuuuuuuuuuuuuu hatresimmmmmmm
bende ıssız kadın olmuştum size havuçlu kek yapcaktım sen geldin

Buyur canım aaa öyle mi yap kız ben kek yapmaya bayılırım ama fırınımdan olsa gerek bazen çoık güzel olur bazen berbat canım ya

Buyur canım aaa öyle mi yap kız ben kek yapmaya bayılırım ama fırınımdan olsa gerek bazen çoık güzel olur bazen berbat canım ya

kek herzaman denk düşmüyo canım malzemenin miktarı çok önemli birinin dozu kaçınca kek olmuyo ben yumurtayı bol koyarım ama 5 yumurta 2 kabartma tozu 1 su bardağı yogurt (sütte olabilir o zaman biraz azaltıyom tabi miktarı) 1 su bardağı yağ 1 su bardağı şeker azıcık tuz alabildiği kadar un biraz akışkan bi hamurum oluyo hop fırına sonra mideye ben genelde göz kararı yaparım canım herşeyi pek ölçü kullanmam sen keki nasıl yapıyosun şeker değişik malzeme koyuyomusun :)

3 yumurta ,1 su bardağı sıvı yağ,süt 2,5 su bardağı un,1 paket kabartma tozu, içine de ne koyacaksam portakal,ıspanak artık hangisi olursa.Geçenlerde iki kez ıspanaklı yapmıştım içine fındıkta koymuştum harika olmuştu birkaç gün önce yaptım fiyasko aynı şey değişen nedir anlamadım kek hamur kaldı hep.

yanlış görüyorum zannettim
nerelerdesin sen aniden yok oldun
çok merak ettik seni.

tatlım ıspanaklımı hiç duymamıştım denesemmi acaba :44:değişikmiş gerçekten bende hiç haşhaşlı denemedim onu bi yapmak istiyom aslında ben en çok brovni seviyom bende onu tutturamıyom

yanlış görüyorum zannettim
nerelerdesin sen aniden yok oldun
çok merak ettik seni.

semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlımmmmmmmmmmmmmmm
hg kuzummmmm altta bi bi melek görüyom maşallah ne mutlu müjdelerle geldin Allah tamamına erdirsin canım hadi anlat neler yapıyosun doğalmı aşılamamıbeni hiç sorma canım aniden gittim ama aile arasında tartışma çıktı evimizden kiraya çıktık apar topar neti iptal ettik anca bi düzen oturttuk sonrada neti bağlatıncada hemen geldim sizlere

Kaybolan zeloş hortladıKız sen bu milletin hakkını nasıl verecen,seni gören

ayyyyy hatresim hepiniz canımsınızben sizin hayatınız renklensin heyecanlansın diye gittim siz benimkini nasıl ödüceniz(yavuz hırsız ev sahibini basarmış)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…