bende seni çok özledim zeloşum ya...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem...yarın temizlik yaptırcam kadın tuttum..hafta sonu çok yorulacaz yani...leyloşummmmmmmmmmmmmmmm
tatlımmmmmmm seni ne kadar özlemişim gelmene çok sevindim canımnasılsınız görüşmeyeli uzun zaman oldu busem hastaymış ama şimdi şükür iyimiş hep iyi olsun Rabbim küçük meleğimizi korusun inş. leyloşum ev taşıcakmışsınız çok zor ben iyi bilirim son 2 senede 3 kez ev taşıdık çok meşakkatli yorucu bi iş kolay gelsin canım ay çok sevindim canım ya senle konuşmayı özlemişimmmmmmmmm
saranın nesi var..niye hastalandı zeloşum ya...geçmiş olsun sarama...Allah şifa versin hemen gelsin topice...leyloşşşşşşşşşşşş yine seni kaçırdımmmmmmmmmm
sarammmmmmmm hadi iyileşte gelllllllll
kızlar maonyam cadım kardelenim edam prensesim yeterim edanım hatresim zeynom ve diğerleri nerdesinizzzzzzzzzzz
metukam sende gellllllllll bak araban burda
amin canım saolasın prensesim...sağol canım iyi çok şükür
seni çk merak ettim
busede iyileşmiş çok sevindim
kolay gelsin ev taşımak zordur
geldim geldim
tozutma hemen
ben de araba istiyom
bizimkide gece hörtlüyor pepe aç diye bas bas bağırıyor sıpa...beni babasına şikayet ediyor...baba baba diye bağırıyor eliylede pc yi gösteriyor..yani annem bana pepe açmıyor diye ağlıyor babasına şikayet ediyor...sabahı sabah ediyoruz..işe hayalet gibi uykusuz geliyorum...ne yapcam bilmiyorum..gece uyumaz oldu ya...bakalım yeni eve taşınınca inşallah güzel bir düzen kurarız...senin ve ranişin iyi olmasına sevindim canım...kızlar selamsız kaçmış gibi oldumben çayı yapana eşim geldi odaya gelince netin başına oturdu bende bi şey diyemedim anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz neyse ben bi başımada takılırım [/QUOTE
Sen den ancak ona sıra gelmiş napsın adamcağız bulmuşken kaçırmayayım diyor demek ki
Ama senin hastalık bak kilo vermede ne güzel işe yarıyor keşke benim ki de zayıflatsaydı nerdeeeeeeeeeeBazen göbeğime bakıyorum da sanki 6 aylık gebeyim Teyzesi evde bol bol çekmece dolap ne bulursa karıştırıyor, mutfak dolabımın içindekiler her zaman odalarda...Detarjanım bir yerde sıvı yağım bir yerde topla topla bir türlü yine yetişemiyorum sıpama
Ama napsın o da canı sıkılıyor enerjisini atacak bi şekilde. Onlar neyse de Zeloşum tek çocuk olduğundan bir de binamızda çocuk da yok, genelde evimizde kızımla yalnız takılırız o yüzden arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde onların çocuklarıyla biraz uyumsuz davranıyor, oyuncakları vermek istemiyor en ufak bir şeyde hemen sert tepki veriyor... Onu daha paylaşımcı arkadaşlarıyla güzel geçinen bir çocuk yapmak istiyorum inşallah aşarız bunları. Bu durumlar haricinde genelde uyumlu bir çocuk ama araya akranları girince iş değişiyor
Uygun bir zamanda yine eklerim canım inşallah.Buse' ye de geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız. Ev taşımak zor iş, Allah kolaylık versin.
Bu sabahta ben cıvıttım
Zaten herifim beni sinir etmiş
Ben tozutmayayım da kim tozutsun
Gelin bacılar gelin de iki kelam edek
Madem gelmiyorsunuz ben de alayım örgü şişlerimi elime de kaldığım yerden devam edeyim
Günaydın Leyloşum ben farketmemişim canım seni şimdi sen buraya eklemişsin de öyle gördüm, neyse sağlık olsun.
bende seni çok özledim zeloşum ya...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem...yarın temizlik yaptırcam kadın tuttum..hafta sonu çok yorulacaz yani...
saranın nesi var..niye hastalandı zeloşum ya...geçmiş olsun sarama...Allah şifa versin hemen gelsin topice...
amin canım saolasın prensesim...
Elhamdülillah canım ben de senin ve Buse' nin iyi olmanıza sevindim, çok uzak durma topicten uzak kalınınca insan gerçekten merak ediyor acaba birşey mi oldu diye...Allahım hepimize sağlık afiyet versin inlallah.bizimkide gece hörtlüyor pepe aç diye bas bas bağırıyor sıpa...beni babasına şikayet ediyor...baba baba diye bağırıyor eliylede pc yi gösteriyor..yani annem bana pepe açmıyor diye ağlıyor babasına şikayet ediyor...sabahı sabah ediyoruz..işe hayalet gibi uykusuz geliyorum...ne yapcam bilmiyorum..gece uyumaz oldu ya...bakalım yeni eve taşınınca inşallah güzel bir düzen kurarız...senin ve ranişin iyi olmasına sevindim canım...
[QUOTE=LeYLa_21;28186777]Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
günaydın hatresim...nasılsın tatlişim...?
bende seni çok özledim zeloşum ya...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem...yarın temizlik yaptırcam kadın tuttum..hafta sonu çok yorulacaz yani...
saranın nesi var..niye hastalandı zeloşum ya...geçmiş olsun sarama...Allah şifa versin hemen gelsin topice...
leyloşum kolay gelsin canım eve taşınana kadar size rahat yok:18::18:saram grip olmuş :2: 2 gündür ortalarda yok yorgan döşek yatıyo galibabizimkide gece hörtlüyor pepe aç diye bas bas bağırıyor sıpa...beni babasına şikayet ediyor...baba baba diye bağırıyor eliylede pc yi gösteriyor..yani annem bana pepe açmıyor diye ağlıyor babasına şikayet ediyor...sabahı sabah ediyoruz..işe hayalet gibi uykusuz geliyorum...ne yapcam bilmiyorum..gece uyumaz oldu ya...bakalım yeni eve taşınınca inşallah güzel bir düzen kurarız...senin ve ranişin iyi olmasına sevindim canım...başındada 1 kaynana 2 görümce Allah yardımcısı olsun işi çok zor bu çocuklarda ne bu pepe aşkı anlamadım:44: bizim yiğende bi başına oturuyo kendini unutuyo bende pepenin gülüşünü seviyom gerçi sebebli sebebsiz gülüyo ama leyloşum sende busemiz isteyince aç hemen neden şikayat derecesine getiriyosun yorma benim yiğenimi ne diyosa o okadar. buseyi öp tatlım benim için
kızlar selamsız kaçmış gibi oldumben çayı yapana eşim geldi odaya gelince netin başına oturdu bende bi şey diyemedim anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz neyse ben bi başımada takılırım [/QUOTE
Sen den ancak ona sıra gelmiş napsın adamcağız bulmuşken kaçırmayayım diyor demek ki
Ama senin hastalık bak kilo vermede ne güzel işe yarıyor keşke benim ki de zayıflatsaydı nerdeeeeeeeeeeBazen göbeğime bakıyorum da sanki 6 aylık gebeyim Teyzesi evde bol bol çekmece dolap ne bulursa karıştırıyor, mutfak dolabımın içindekiler her zaman odalarda...Detarjanım bir yerde sıvı yağım bir yerde topla topla bir türlü yine yetişemiyorum sıpama
Ama napsın o da canı sıkılıyor enerjisini atacak bi şekilde. Onlar neyse de Zeloşum tek çocuk olduğundan bir de binamızda çocuk da yok, genelde evimizde kızımla yalnız takılırız o yüzden arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde onların çocuklarıyla biraz uyumsuz davranıyor, oyuncakları vermek istemiyor en ufak bir şeyde hemen sert tepki veriyor... Onu daha paylaşımcı arkadaşlarıyla güzel geçinen bir çocuk yapmak istiyorum inşallah aşarız bunları. Bu durumlar haricinde genelde uyumlu bir çocuk ama araya akranları girince iş değişiyor
Uygun bir zamanda yine eklerim canım inşallah.Buse' ye de geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız. Ev taşımak zor iş, Allah kolaylık versin.
Bu sabahta ben cıvıttım
Zaten herifim beni sinir etmiş
Ben tozutmayayım da kim tozutsun
Gelin bacılar gelin de iki kelam edek
Madem gelmiyorsunuz ben de alayım örgü şişlerimi elime de kaldığım yerden devam edeyim
hatresim ranacık yalnız olduğu için bencil davranıyor azcıkzamanla alışır eşyalarını paylaşmayı annesi nasıl kavga ediyolar böylemi öp ranişi teyzesi için öp canım tatlım saram baya hasta galiba sesi çıkmadı yakın olsak ben bakardım arkidişime hemen ayağa kaldırırdım evdeki fazlalıklarıda postalardım gerçi bi bakmışsın onlar beni postalamış
günydın kızlarrrrrr leylaaaaaa merak ettik seni neredesin kız
leyloşum kolay gelsin canım eve taşınana kadar size rahat yok:18::18:saram grip olmuş :2: 2 gündür ortalarda yok yorgan döşek yatıyo galibabaşındada 1 kaynana 2 görümce Allah yardımcısı olsun işi çok zor bu çocuklarda ne bu pepe aşkı anlamadım:44: bizim yiğende bi başına oturuyo kendini unutuyo bende pepenin gülüşünü seviyom gerçi sebebli sebebsiz gülüyo ama leyloşum sende busemiz isteyince aç hemen neden şikayat derecesine getiriyosun yorma benim yiğenimi ne diyosa o okadar. buseyi öp tatlım benim için
hatresim ranacık yalnız olduğu için bencil davranıyor azcıkzamanla alışır eşyalarını paylaşmayı annesi nasıl kavga ediyolar böylemi öp ranişi teyzesi için öp canım tatlım saram baya hasta galiba sesi çıkmadı yakın olsak ben bakardım arkidişime hemen ayağa kaldırırdım evdeki fazlalıklarıda postalardım gerçi bi bakmışsın onlar beni postalamış
Evet caınm bayağı bencil davranıyor ama aşacağız inşallah.Yok canım çok şükür o derece kavga etmiyorlar ama ortalığı karıştıran benim minnoşum , kendisine neden arkadaşlarına böyle davranıyorsun diyorum bu kez bana başlıyor yapıştırmaya sıpa
Bence de onlar seni şutlayabilir, Saram boylu poslu haliyle bilem şutlayamamış onları bak sana:9
huuuuuuuuuuuuuu hatresimmmmmmm
bende ıssız kadın olmuştum size havuçlu kek yapcaktım sen geldin
leyloşum kolay gelsin canım eve taşınana kadar size rahat yok:18::18:saram grip olmuş :2: 2 gündür ortalarda yok yorgan döşek yatıyo galibabaşındada 1 kaynana 2 görümce Allah yardımcısı olsun işi çok zor bu çocuklarda ne bu pepe aşkı anlamadım:44: bizim yiğende bi başına oturuyo kendini unutuyo bende pepenin gülüşünü seviyom gerçi sebebli sebebsiz gülüyo ama leyloşum sende busemiz isteyince aç hemen neden şikayat derecesine getiriyosun yorma benim yiğenimi ne diyosa o okadar. buseyi öp tatlım benim için
Evet caınm bayağı bencil davranıyor ama aşacağız inşallah.Yok canım çok şükür o derece kavga etmiyorlar ama ortalığı karıştıran benim minnoşum , kendisine neden arkadaşlarına böyle davranıyorsun diyorum bu kez bana başlıyor yapıştırmaya sıpa
Bence de onlar seni şutlayabilir, Saram boylu poslu haliyle bilem şutlayamamış onları bak sana:9
hatresim ranayımı göndersek saramın evinegaliba ordakilerle anca raniş baş eder hiç birimizin elinden bi şey gelmiyo
hatresim ranayımı göndersek saramın evinegaliba ordakilerle anca raniş baş eder hiç birimizin elinden bi şey gelmiyo
Yok canım bakma benim kuzum biraz arkadaşlarına karışıyor,görsen masumdur benim kuşum teyzoşu
Arada bir heyheyleri geliyor Sara' nınklerle başa çıkamaz canım ya
Buyur canım aaa öyle mi yap kız ben kek yapmaya bayılırım ama fırınımdan olsa gerek bazen çoık güzel olur bazen berbat canım ya
kek herzaman denk düşmüyo canım malzemenin miktarı çok önemli birinin dozu kaçınca kek olmuyoben yumurtayı bol koyarım ama 5 yumurta 2 kabartma tozu 1 su bardağı yogurt (sütte olabilir o zaman biraz azaltıyom tabi miktarı) 1 su bardağı yağ 1 su bardağı şeker azıcık tuz alabildiği kadar un biraz akışkan bi hamurum oluyo hop fırına sonra mideye ben genelde göz kararı yaparım canım herşeyi pek ölçü kullanmam sen keki nasıl yapıyosun şeker değişik malzeme koyuyomusun :)
3 yumurta ,1 su bardağı sıvı yağ,süt 2,5 su bardağı un,1 paket kabartma tozu, içine de ne koyacaksam portakal,ıspanak artık hangisi olursa.Geçenlerde iki kez ıspanaklı yapmıştım içine fındıkta koymuştum harika olmuştu birkaç gün önce yaptım fiyasko aynı şey değişen nedir anlamadım kek hamur kaldı hep.
Kaybolan zeloş hortladıyanlış görüyorum zannettim
nerelerdesin sen aniden yok oldun
çok merak ettik seni.
yanlış görüyorum zannettim
nerelerdesin sen aniden yok oldun
çok merak ettik seni.
Kaybolan zeloş hortladıKız sen bu milletin hakkını nasıl verecen,seni gören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?