ayyyyy hatresim hepiniz canımsınızben sizin hayatınız renklensin heyecanlansın diye gittim siz benimkini nasıl ödüceniz (yavuz hırsız ev sahibini basarmış)
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)twetiy gördüm seni sakın kaçma nasılsın canımmmmmm
en son yolculuga çıkacaktın birde öyle kayboldun aklıma gelmeyen kalmadı
neyse iyisin ya
evet canım ya rabbim bir melek gönderdi.ben hala inanamasamda
tedavi ile olmadı hatta nasıl oldugunu bile anlamadım desem
kızım olacak işallah.zülalim. çok rahatta bir hamilelik geçirdim.şimdi gün sayıyorum.rabbim kucağıma aldıgım günüde gösterir inş.
Canım ALLAH bağışlasın yavrunu ne güzelen son yolculuga çıkacaktın birde öyle kayboldun aklıma gelmeyen kalmadı
neyse iyisin ya
evet canım ya rabbim bir melek gönderdi.ben hala inanamasamda
tedavi ile olmadı hatta nasıl oldugunu bile anlamadım desem
kızım olacak işallah.zülalim. çok rahatta bir hamilelik geçirdim.şimdi gün sayıyorum.rabbim kucağıma aldıgım günüde gösterir inş.
E valla bacım aha şinci yine baktım yine yoksunhatresim ben burdayım canım
gülsemmi ağlasam mı bilemedim
yolculuk deyince ben gerçekten yolculuk olarak algılamışım.hatta bir trabzon falan hatırlıyorum çünki son yazdıgın msjı bikaç kez okumuştum neyse
sanırım sırtındaki kamburlardan kurtuldun zelalcm şimdi herşeyin yolunda olmasına sevindim işinde iyiymiş parttime
ben daha kahvaltı yapmadım gideyim kahvaltımı yapayım kızım acıktı sanırım artık buralardasın ya bol bol görüşürüz inş.
twetiy gördüm seni sakın kaçma nasılsın canımmmmmm
Canım ALLAH bağışlasın yavrunu ne güzel
E valla bacım aha şinci yine baktım yine yoksun
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
- hatres,
- semi
- Gitttttttttmeeeeeeeeeeeeee uzaklaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaaaallllllllllllllllllllllllllllllll kaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllll Hep
- benim yanımdaaaaaaaaaaaaaaaaa hep benimle olllllllllllllllll yaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
- Burhan Çaçandan çoooooooook eski bir türkü san ahediyem olsun, o zamanlar ben daha lisedeyim,tazeyim yeni yetme bir aşık
Nerden geldiyse aklımaKafayı üşüttüm heralde.
gülsemmi ağlasam mı bilemedim
yolculuk deyince ben gerçekten yolculuk olarak algılamışım.hatta bir trabzon falan hatırlıyorum çünki son yazdıgın msjı bikaç kez okumuştum neyse
sanırım sırtındaki kamburlardan kurtuldun zelalcm şimdi herşeyin yolunda olmasına sevindim işinde iyiymiş parttime
ben daha kahvaltı yapmadım gideyim kahvaltımı yapayım kızım acıktı sanırım artık buralardasın ya bol bol görüşürüz inş.
zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalll nerelerdesin sen kaçaaaaakk
kız daha bir kaç hafta önce mail atmıştım sana nerelerdesin diye 1,5 yıl aradan sonra tekrar geldin
hoşgeldin sefalar getirdin canım..biraz okuyabildim neden gelemediğini ev değiştirmişsiniz hayırlısı
olsun nasılsın iyimisin? bende iyiyim çok şükür miniğimle büyümeye çalışıyorum
semii hamileymişsin Allah bağışlasın kucağımızada almayı nasip etsin Rabbim darısı isteyen
herkesin başına tez zamanda inşallah bir şey soracaktım biz 12 haftalık olduk
hala hiç mide bulantım olmadı kusmam olmadı çok rahat geçiriyorum çok şükür arada mide ekşimesi
hazımsızlık dışında bir şikayetim yok şükür senin nasıldı ilk ayların?
tweety tatlımmmmmmmmmmmay bugün 2. müjdemm şeker bi yiğende sendenmi maşallah tatlişim yaaaaa çok mutluyum ben bugün yaaaaaaaa twety canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. canım benim msn yi tekrardan indirmem lazım eskine bi haller olmuş giremiyom tatlım sık sık gel özlemişim hepinizi sen neler yaıyosun doğal yollamı oldu yiğenimiz
canım aşılamayla hamile kaldım ben iyikide yaptırmışım rahim ağzım doğuştan çok sıkıymış spermler yumurtaya ulaşmıyormuş
çok şükür nasip oldu darısı senin ve diğer isteyen herkesin başına tez zamanda inşallaaaahh
evet tatlım iyiki yaptırmışsınamin canım amin Rabbim olmayan herkese hayırlı evlatlar bütün hamişlere hayırlı kolay bi doğum evladı olanlarında evatlarını korusun inş. çalışıyomusun tweetim
evet canım çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?