kendini çok yorma canım istediğin zaman izin alabiliyomusun tweetim
sarammmm geçmiş olsun kuzum yaaaaa
saracım anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zorAllah yar ve yardımcın olsun canımmmmmm
Hala görmek istiyorum ranayı tatlişim...
ah ah canım ah..geçen haftaya kadar acillerdeydik..buse hastaydı...gece 12 yekadar idrar tahlili bekle kan tahlili ver mahvolduk...yüksek ateş oluştu sürekli...şuan iyi şükürler olsun..evimi taşıyorum canım..işim yoğun..giremedim kusura bakmayın..sizleride merakta koymuşum..valla kendime ayıracak 5 dk vaktim yoktu..izinliydim...hafta sonu evi taşıyacağım..heryer dandini görseniz...umarım sende ranişte iyisinizdir canım...çok öptüm senide ranamızıda..
geçmiş olsun prensesim ya...çok üzüldüm valla..şimdi iyidir umarım mushabımız...Allahım şifa versin..
saol kardelenim..ilaçlarla iyileşti yavrum çok şükür..inşallah tekrar üşütmez...buse için ev değiştiriyoruz...
kız foruma girmedim..ne zaman girmişim anlamadım..en son girdiğimde kimse yoktu belki oyuna bakmışımdır ozamanımı diyorsun acaba anlamadım saram...
amanınnnnnnnnnnn kimleri görüyorum kaçak zeloş topice gelmiş..nikini görmek ne güzel zeloşum ya..seni çok özlemiştim bitanem..çok mutlu oldum inan bana...bir daha bu kadar ayrılık yaşatma bize olurmu tatlişim...umarım iyisindir...
ah canım giremedim yukarda yazdım nedenleri..ama artık sıkıntı olmaz inşallah...işlerim yoğun biraz tatlım..ilginize teşekkürler beni merak edenleri gözlerinden öpüyorum...hepiniz canımsınız...
saraaaaaaaaaaaaaaaaa bitanem hastamı oldu...son 10 sayfaya daha bakamadım...işim var..yazıp çıkacam hemen..yine gelir yazarım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...
en son yolculuga çıkacaktın birde öyle kayboldun aklıma gelmeyen kalmadı
neyse iyisin ya
evet canım ya rabbim bir melek gönderdi.ben hala inanamasamda
tedavi ile olmadı hatta nasıl oldugunu bile anlamadım desem
kızım olacak işallah.zülalim. çok rahatta bir hamilelik geçirdim.şimdi gün sayıyorum.rabbim kucağıma aldıgım günüde gösterir inş.
bizim diğer kızlar hala yatıyomu uykucu kızlarrrrrrrrrrrrrr
sarammmmmmmmmm hadi iyileşte gel biran önce
sara nasıl oldun canım
kaynoş hala sendemi
sağol canım menim
amin sağol canım arkadaşım
eh be lşeyloş seni çok merak ettik neyseki iyimişsiniz tızım insan bi iki dakka girer iyiyim der bizi merakta bırakma tamam mı
ev taşıyomuşsunuz ya kolay gelsin canım
maşallah ismide güzel miş semicim Allah bi avazda kurtarsın inşallah seni
geldim canım ama iyi değilim ne bedenen ne psikolojik olarak
oynatmaya az kaldı yani
iyi değilim canım malesef kaygana ve tayfası bende ve gitmeye niyetleri yok
ayyy inanmıyorum yaaaaa Allah yardımcın olsun ne düşüncesiz insanlar varyaaaa
ayakkabılarına tuz dök bir an önce gitsinler :26::26:
sağol canım menim
amin sağol canım arkadaşım
eh be lşeyloş seni çok merak ettik neyseki iyimişsiniz tızım insan bi iki dakka girer iyiyim der bizi merakta bırakma tamam mı
ev taşıyomuşsunuz ya kolay gelsin canım
maşallah ismide güzel miş semicim Allah bi avazda kurtarsın inşallah seni
geldim canım ama iyi değilim ne bedenen ne psikolojik olarak
oynatmaya az kaldı yani
iyi değilim canım malesef kaygana ve tayfası bende ve gitmeye niyetleri yok
bak bu iyi fikir eve gidince deneyeyim kaynanama kalsa gider ama kızları olmaz anne diyolar gizli gizli konuşurlarken duydum sinirlerim tepemde
eşimde bırakmıyo zaten anası ya yine hasta olursaymış töbe töbe
sara nasıl oldun canım
kaynoş hala sendemi
semii hamileymişsin Allah bağışlasın kucağımızada almayı nasip etsin Rabbim darısı isteyen
herkesin başına tez zamanda inşallah bir şey soracaktım biz 12 haftalık olduk
hala hiç mide bulantım olmadı kusmam olmadı çok rahat geçiriyorum çok şükür arada mide ekşimesi
hazımsızlık dışında bir şikayetim yok şükür senin nasıldı ilk ayların?
saracımmmmmmmmmtatlım yoklarmış gibi davran zaten hastasın bahanende var kimse bi şey diyemez saram başkaları için kendini bu kadar yıpratma yaaaaa bırak evin içinde kendi kendilerine takılsınlar hiç oralı olma pozitif olmaya çalış sen onlara yüz verme onlar gider eninde sonunda gitcekler elleri mahkum eniştem bi şey demiyomu
saracım kaynanan yalnız olsa anlarım ama 2 tane kızı var kendi evindede gayet güzel bakılır eşin çok merak ediyosa hergün gider görür annesini onlarada rahat gelmiş senin ev iyice yayılmışlar
tweetyyyyyyyyyyy semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikıjlar hg nizzzzzzzzzzzz
amin canım seninkinide rabbim bağışlasın.ben maaşallah diyeyim sorunsuz bir hamilelik geçirdim midemin bulandıgını falan hiç hatırlamıyorum mesela.hamileleğin hiçbir olumsuzlugunu yaşamadım diyebilirim .7.8.ay gibi bebek büyüdükçe kaburgalarıma baskı yapmaya fala başladı.batmalar,ağrılar falan ama hepsi bu bu kadarda olacak artık.
saracım geçmiş olsun canım.yanlız kaynanandamı hasta onu anlamadım.hemde görümcelerinle birlikte hasta hasta sende ne işleri var.
amin canım seninkinide rabbim bağışlasın.ben maaşallah diyeyim sorunsuz bir hamilelik geçirdim midemin bulandıgını falan hiç hatırlamıyorum mesela.hamileleğin hiçbir olumsuzlugunu yaşamadım diyebilirim .7.8.ay gibi bebek büyüdükçe kaburgalarıma baskı yapmaya fala başladı.batmalar,ağrılar falan ama hepsi bu bu kadarda olacak artık.
saracım geçmiş olsun canım.yanlız kaynanandamı hasta onu anlamadım.hemde görümcelerinle birlikte hasta hasta sende ne işleri var.
yoklarmış gibi davranmak kolaymı ben bu hasta halimle yemek yapıyorum biliyomusun yerlerinden kımıldamıyolar canları istese herşeyin yerini biliyolar bugün öğlende eve gittim yemek yoktu ne deseler beğenirsin ne yapacağımızı bi,lemedik o yüzden hiçbişey yapmadık niye herşeyin yerini biliyosunuz dedim yoook ne bileyim dedi o an delirecektim çünkü büyük görümcek herşeyin yerini kafasına göre değişiyo zaten ama eşimde hiç bişey demiyo anası gözünün öçnünde olsun yeter zaten onun isteği hep beraber yaşamak ama ben kabul etmiyorum ama bu bahaneyle yerleştiler bu öğlen sinirlendiğimi anladılar aman anlarlarsa anlasınlar salonda bi kanapede kaynanam yorgan döşek yatıyo hastaneden taburcu oldu ama hala yatakta bakıyolar ki hiçbişeyi yok yemeği bile önüne gidiyo tepside annem masaya gelemez önüne gidecek yemeği diyolar bi kanapede küçük görümcek (40 nın üstünde ama kendini küçük sanıyo) yan gelip yatıyo tv izliyo evde oturacak yer bile yok desem yeridir
rahat olmazmı kaloriferli ev yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında bende olsam gitmek istemem eşimde üzülmesinler diye gözlerinin içine bakıyo daha ne olsun kim takar sarayı hastamıyım değilmiyim kime ne
doktor bana senin çocuğun stresten olmuyo dedi eşimde diyoki ne stresin var senin gözü kör sanki töbe töbe eşime çok kızgınım benim çocuğum olmaz tabi bu sinirle stresle geleceği varsada gelmez gelmesin zaten istemiyorum bu ay özellikle yumurtlama dönemlerini es geçtim eşimede dedim ananlar burdayken bu iş olmaz dedim haberin olsun hiç sesini çıkarmadı kararlıyım ama prtotesto ediyoum haksızmıyım
tatlım zaten senin ilk önce eşine rahatsızlığını anlatman lazım yoksa bu sorun çözülmez
eşim herşeyin farkında ama anası yanındaya gerisi boş havalarında eşimle konuşunca sana ne yapıyolar diyo daha kötü oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?