Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tweetim canım yemeğimi yapmaya gidiyorum ama sakın arayı uzatma özletme kendini gel olurmu seni ve yiğenimizi Allaha emanet ediyom canım öpt. görüşürüz

sarammmm geçmiş olsun kuzum yaaaaa

sağol canım menim

saracım anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor Allah yar ve yardımcın olsun canımmmmmm

amin sağol canım arkadaşım

eh be lşeyloş seni çok merak ettik neyseki iyimişsiniz tızım insan bi iki dakka girer iyiyim der bizi merakta bırakma tamam mı
ev taşıyomuşsunuz ya kolay gelsin canım

maşallah ismide güzel miş semicim Allah bi avazda kurtarsın inşallah seni

bizim diğer kızlar hala yatıyomu uykucu kızlarrrrrrrrrrrrrr
sarammmmmmmmmm hadi iyileşte gel biran önce

geldim canım ama iyi değilim ne bedenen ne psikolojik olarak

oynatmaya az kaldı yani

sara nasıl oldun canım
kaynoş hala sendemi

iyi değilim canım malesef kaygana ve tayfası bende ve gitmeye niyetleri yok

ayyy inanmıyorum yaaaaa Allah yardımcın olsun ne düşüncesiz insanlar varyaaaa
ayakkabılarına tuz dök bir an önce gitsinler :26::26:

ayyy inanmıyorum yaaaaa Allah yardımcın olsun ne düşüncesiz insanlar varyaaaa
ayakkabılarına tuz dök bir an önce gitsinler :26::26:

bak bu iyi fikir eve gidince deneyeyim kaynanama kalsa gider ama kızları olmaz anne diyolar gizli gizli konuşurlarken duydum sinirlerim tepemde
eşimde bırakmıyo zaten anası ya yine hasta olursaymış töbe töbe

saracımmmmmmmmmtatlım yoklarmış gibi davran zaten hastasın bahanende var kimse bi şey diyemezsaram başkaları için kendini bu kadar yıpratma yaaaaabırak evin içinde kendi kendilerine takılsınlar hiç oralı olma pozitif olmaya çalış sen onlara yüz verme onlar gider eninde sonunda gitcekler elleri mahkum eniştem bi şey demiyomu

bak bu iyi fikir eve gidince deneyeyim kaynanama kalsa gider ama kızları olmaz anne diyolar gizli gizli konuşurlarken duydum sinirlerim tepemde
eşimde bırakmıyo zaten anası ya yine hasta olursaymış töbe töbe

saracım kaynanan yalnız olsa anlarım ama 2 tane kızı var kendi evindede gayet güzel bakılır eşin çok merak ediyosa hergün gider görür annesini onlarada rahat gelmiş senin ev iyice yayılmışlar

amin canım seninkinide rabbim bağışlasın.ben maaşallah diyeyim sorunsuz bir hamilelik geçirdim midemin bulandıgını falan hiç hatırlamıyorum mesela.hamileleğin hiçbir olumsuzlugunu yaşamadım diyebilirim .7.8.ay gibi bebek büyüdükçe kaburgalarıma baskı yapmaya fala başladı.batmalar,ağrılar falan ama hepsi bu bu kadarda olacak artık.

saracım geçmiş olsun canım.yanlız kaynanandamı hasta onu anlamadım.hemde görümcelerinle birlikte hasta hasta sende ne işleri var.

yoklarmış gibi davranmak kolaymı ben bu hasta halimle yemek yapıyorum biliyomusun yerlerinden kımıldamıyolar canları istese herşeyin yerini biliyolar bugün öğlende eve gittim yemek yoktu ne deseler beğenirsin ne yapacağımızı bi,lemedik o yüzden hiçbişey yapmadık niye herşeyin yerini biliyosunuz dedim yoook ne bileyim dedi o an delirecektim çünkü büyük görümcek herşeyin yerini kafasına göre değişiyo zaten ama eşimde hiç bişey demiyo anası gözünün öçnünde olsun yeter zaten onun isteği hep beraber yaşamak ama ben kabul etmiyorum ama bu bahaneyle yerleştiler bu öğlen sinirlendiğimi anladılar aman anlarlarsa anlasınlar salonda bi kanapede kaynanam yorgan döşek yatıyo hastaneden taburcu oldu ama hala yatakta bakıyolar ki hiçbişeyi yok yemeği bile önüne gidiyo tepside annem masaya gelemez önüne gidecek yemeği diyolar bi kanapede küçük görümcek (40 nın üstünde ama kendini küçük sanıyo) yan gelip yatıyo tv izliyo evde oturacak yer bile yok desem yeridir

saracım kaynanan yalnız olsa anlarım ama 2 tane kızı var kendi evindede gayet güzel bakılır eşin çok merak ediyosa hergün gider görür annesini onlarada rahat gelmiş senin ev iyice yayılmışlar

rahat olmazmı kaloriferli ev yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında bende olsam gitmek istemem eşimde üzülmesinler diye gözlerinin içine bakıyo daha ne olsun kim takar sarayı hastamıyım değilmiyim kime ne

tweetyyyyyyyyyyy semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıjlar hg nizzzzzzzzzzzz

hoşbulduuuuuuuuuuuuuukk

maaşallah canım size çok şükür bizimde bir sıkıntımız yok şimdilik çok rahat geçiriyorum inşallah sonuna kadar böyle gider

Son düzenleme:

hastaydı canım özellikle geceleri karnım ağrıyo diye bizi hastanede sabahlattı bütün tahliller filmler emarlar tomografiler temiz çıktı sadece bağırsaklarındaki damarlarda daralma varmış azıcık oda yaşlılıktan normalmiş yani iki gecede hastanede yattı çıktı 15 gündür bende kalıyolar bıktım valla üstelik çok iyi hiçbişeyi yok ama ya evine gidince yine hasta olursaymış sanki benim evim hızır acil servis

doktor bana senin çocuğun stresten olmuyo dedi eşimde diyoki ne stresin var senin gözü kör sanki töbe töbe eşime çok kızgınım benim çocuğum olmaz tabi bu sinirle stresle geleceği varsada gelmez gelmesin zaten istemiyorum bu ay özellikle yumurtlama dönemlerini es geçtim eşimede dedim ananlar burdayken bu iş olmaz dedim haberin olsun hiç sesini çıkarmadı kararlıyım ama prtotesto ediyoum haksızmıyım

saram kıyamam ben sanaya ağlamao zaman beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem politikasına geçiceneve gelince adeta yerde sürün olduğundan daha hasta göster kendini vay kemiklerim ah başım diye inle yemek yapcak halin yok kolunu kaldıracak gücün olmadığını göster onlara sen hizmet etceğine onları sana hizmet edecek hale getir bak o zaman 2 günde kaçarlar

tatlım zaten senin ilk önce eşine rahatsızlığını anlatman lazım yoksa bu sorun çözülmez

tatlım zaten senin ilk önce eşine rahatsızlığını anlatman lazım yoksa bu sorun çözülmez

eşim herşeyin farkında ama anası yanındaya gerisi boş havalarında eşimle konuşunca sana ne yapıyolar diyo daha kötü oluyoruz

selam kızlar

bugün kocişimin arkadaşları gelcek
veee ev berbat heryer heryerde
haşhaşlı revani yapcam bide
çok işim var çok
halim yok musab var
hoşçakalın çok sohbet etmeyin taam mı?
okumaya zamanım olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…