hastaydı canım özellikle geceleri karnım ağrıyo diye bizi hastanede sabahlattı bütün tahliller filmler emarlar tomografiler temiz çıktı sadece bağırsaklarındaki damarlarda daralma varmış azıcık oda yaşlılıktan normalmiş yani iki gecede hastanede yattı çıktı 15 gündür bende kalıyolar bıktım valla üstelik çok iyi hiçbişeyi yok ama ya evine gidince yine hasta olursaymış sanki benim evim hızır acil servis
selam kızlar
bugün kocişimin arkadaşları gelcek
veee ev berbat heryer heryerde
haşhaşlı revani yapcam bide
çok işim var çok
halim yok musab var
hoşçakalın çok sohbet etmeyin taam mı?
okumaya zamanım olmuyo
küçüğü kırk yaşında görümcem diyorsun,evleride müsait e 15 gün olmuş sana geldikleri,geline nazınıda yapmış yani
daha neden gitmiyorlar ki
zelale katılıyorum kendini bu kadar yıpratacağına taktik davran, sen kendine baktır bak nasıl kaçıyorlar.rahata alışmışlar sende hizmet etmeye devam edersen biraz zor giderler
selam kızlar
bugün kocişimin arkadaşları gelcek
veee ev berbat heryer heryerde
haşhaşlı revani yapcam bide
çok işim var çok
halim yok musab var
hoşçakalın çok sohbet etmeyin taam mı?
okumaya zamanım olmuyo
geçmişe baktımda kek tarifi yazmışsın bende kendi tarifimi vereyim sana hep çok güzel olur
3 yumurta bi subardağı tozşeker yarım su bardağı sıvı yağ iki paket kabartma tozu bi subardağı portakal suyu kendim sıkıyorum yada yoğurt yada istediğin herhangi bi meyvenin suyu
şekerle yumurtaları güzelce çırtp yağı ekle onunlada biraz çırp ununu ekle ama çok koyu bi hamur olmasın iki paket de kabartmantozu ve bi paket vanilya karıştır 175 derece fırında pişir süpper oluyo
browni tarifide şöyle
iki subardağı süt bi subardağı şeker 3 kaşık kakao yu çırp bi subardağ bu karışımdan ayır sonra geri kalan karışıma bi paket kabartma tozu bi paket vanilya ve birbuçuk su bardağı un ekle karıştır biraz cıvık bi hamur olacak 175 derece pişir kürdanla kontrol et her tarafı piştiyse fırından çıkar sıcakken dilimle ve ayırdığın karışımı üzerine dök soğuyunca servis yap enfes oluyo
hıımmmmmmmmm saracım yoğurt yerine meyve suyu ilginçmiş pek güzel olur o kokusu siner böleellerine sağlık canım banada böle şeyler yapsan bende senin evine yerleşir çıkmam
söyle kaynananlara koltukta banada yer açsınlarrr bende geliyomcanım brovniyi mutlaka denicem
portakallı yaptığın zaman portakalın kabuğunuda rendele içine çok güzel oluyo ben limonlada yapıyorum aynısını çok lezzetli oluyo bazen içine damla çikolatada koyuyorum oda çok yakışıyo aklında olsun
sen gel canım başımın üstünde yerin var insan sevdikleriyle zaman geçirince zamanın nasıl geçtiğini bile anlamaz ama bunlarla zamanda geçmiyo
hıımmmmmmmmm saracım yoğurt yerine meyve suyu ilginçmiş pek güzel olur o kokusu siner böleellerine sağlık canım banada böle şeyler yapsan bende senin evine yerleşir çıkmam
Selam cnm iyiyiz cok sukurrr sen nasilsinsevinç nasılsın canımoğluşun nasıl
Ayyyyyyy inanmiyorum bende ameliyat felan oldu saniyommm saka gibihastaydı canım özellikle geceleri karnım ağrıyo diye bizi hastanede sabahlattı bütün tahliller filmler emarlar tomografiler temiz çıktı sadece bağırsaklarındaki damarlarda daralma varmış azıcık oda yaşlılıktan normalmiş yani iki gecede hastanede yattı çıktı 15 gündür bende kalıyolar bıktım valla üstelik çok iyi hiçbişeyi yok ama ya evine gidince yine hasta olursaymış sanki benim evim hızır acil servis
doktor bana senin çocuğun stresten olmuyo dedi eşimde diyoki ne stresin var senin gözü kör sanki töbe töbe eşime çok kızgınım benim çocuğum olmaz tabi bu sinirle stresle geleceği varsada gelmez gelmesin zaten istemiyorum bu ay özellikle yumurtlama dönemlerini es geçtim eşimede dedim ananlar burdayken bu iş olmaz dedim haberin olsun hiç sesini çıkarmadı kararlıyım ama prtotesto ediyoum haksızmıyım
Benim sürekli çağırdığım temizlikçim canım..merak etme bana yamuk yapamaz...Günaydın Leyloşum ben farketmemişim canım seni şimdi sen buraya eklemişsin de öyle gördüm, neyse sağlık olsun.
Leyloş temizlikçi kadınla önceden pazarlığını yap canım yoksa işi sallıyorlar az iş çok para istiyorlar maalesef canım. Ben güz temizliği yaparken kadın çağırmıştım telefonda 80' e anlaştık tüm ev işi diye. Geldi camlarım bayağı büyük maalesef akşama kadar camları sildi ancak bu kadar yapabildim dedi, geri kalanını ertesi gün gelip yap dedim ona da yeniden ücret istedi. Daha önceden de bitane almıştım onda da içime sinmeyen şeyler oldu artık temizlikçi çağırmak istemiyorum ya
saol canım..buse hastaydı teyzesi giremedim...bir yandanda ev taşıyorum..sorma gitsin başım kalaba yeterim..sende iyisin inşallah..günydın kızlarrrrrr leylaaaaaa merak ettik seni neredesin kız
bende seni çok özledim zeloşum ya...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem...yarın temizlik yaptırcam kadın tuttum..hafta sonu çok yorulacaz yani...
saranın nesi var..niye hastalandı zeloşum ya...geçmiş olsun sarama...Allah şifa versin hemen gelsin topice...
amin canım saolasın prensesim...
leyloşum kolay gelsin canım eve taşınana kadar size rahat yok:18::18:saram grip olmuş :2: 2 gündür ortalarda yok yorgan döşek yatıyo galibabaşındada 1 kaynana 2 görümce Allah yardımcısı olsun işi çok zor bu çocuklarda ne bu pepe aşkı anlamadım:44: bizim yiğende bi başına oturuyo kendini unutuyo bende pepenin gülüşünü seviyom gerçi sebebli sebebsiz gülüyo ama leyloşum sende busemiz isteyince aç hemen neden şikayat derecesine getiriyosun yorma benim yiğenimi ne diyosa o okadar. buseyi öp tatlım benim için
hatresim ranacık yalnız olduğu için bencil davranıyor azcıkzamanla alışır eşyalarını paylaşmayı annesi nasıl kavga ediyolar böylemi öp ranişi teyzesi için öp canım tatlım saram baya hasta galiba sesi çıkmadı yakın olsak ben bakardım arkidişime hemen ayağa kaldırırdım evdeki fazlalıklarıda postalardım gerçi bi bakmışsın onlar beni postalamış
saol zeloşum benim...kız senin topice geldiğin nasıl belli oluyor..sayfaları okumaya çıkışamıyorum valla...
saol saram..sanada geçmiş olsun bitanem..takma kafana kaynanayı görümceyi diyecem ama...kız yardıma ihtiyacın varsa ben geleyim..iyi adam postalarım ben...sağol canım menim
amin sağol canım arkadaşım
eh be lşeyloş seni çok merak ettik neyseki iyimişsiniz tızım insan bi iki dakka girer iyiyim der bizi merakta bırakma tamam mı
ev taşıyomuşsunuz ya kolay gelsin canım
maşallah ismide güzel miş semicim Allah bi avazda kurtarsın inşallah seni
geldim canım ama iyi değilim ne bedenen ne psikolojik olarak
oynatmaya az kaldı yani
iyi değilim canım malesef kaygana ve tayfası bende ve gitmeye niyetleri yokhemen sepetlerim onları...
zeynommmmmmmm şükür kavuştuk canımcanım geldigini duydum, MSNde twetty söyledi.. hoşgeldin.. nasılsın? kız bak ne çok sevdirip özlettin kendini.. şimdi çok müsait degilim, eşim cagırmaya başladı.. daha rahat bir vakitte girip yazıcam.. kendine çok iyi bak...
sar canım geçmiş olsun sana, iyileş hemen....
kızlar hepiciginize selamlar... nasılsınız?
bizde iyiyiz hamd olsun...
leyloş ortalığı pazar yerine çevirmişsin bütün yazılar birbirine girmiş
bende seni çok özledim zeloşum ya...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem...yarın temizlik yaptırcam kadın tuttum..hafta sonu çok yorulacaz yani...
saranın nesi var..niye hastalandı zeloşum ya...geçmiş olsun sarama...Allah şifa versin hemen gelsin topice...
amin canım saolasın prensesim...
leyloşum kolay gelsin canım eve taşınana kadar size rahat yok:18::18:saram grip olmuş :2: 2 gündür ortalarda yok yorgan döşek yatıyo galibabaşındada 1 kaynana 2 görümce Allah yardımcısı olsun işi çok zor bu çocuklarda ne bu pepe aşkı anlamadım:44: bizim yiğende bi başına oturuyo kendini unutuyo bende pepenin gülüşünü seviyom gerçi sebebli sebebsiz gülüyo ama leyloşum sende busemiz isteyince aç hemen neden şikayat derecesine getiriyosun yorma benim yiğenimi ne diyosa o okadar. buseyi öp tatlım benim için
saol zeloşum benim...kız senin topice geldiğin nasıl belli oluyor..sayfaları okumaya çıkışamıyorum valla...
saol saram..sanada geçmiş olsun bitanem..takma kafana kaynanayı görümceyi diyecem ama...kız yardıma ihtiyacın varsa ben geleyim..iyi adam postalarım ben...hemen sepetlerim onları... ay ne yazcaktım ben kafam karıştı :44:
sevinçcim bende iyiyim sağol canımSelam cnm iyiyiz cok sukurrr sen nasilsin
Ayyyyyyy inanmiyorum bende ameliyat felan oldu saniyommm saka gibi
Offfff zaten hep 3. Sahislar yuzunden ewde huzur kalmiyorrr erkek milleti
Anasini gorunce dunyasini unutur ewden gitsen farketmezler heeee
bende bende
semim düş peşime doğru saramın evine orda bi biz eksiğizsaramın gücü onlara yetmiyo artık senle beni ikiye ayırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?