Sabırla Bebeğini Bekleyenler

küçüğü kırk yaşında görümcem diyorsun,evleride müsait e 15 gün olmuş sana geldikleri,geline nazınıda yapmış yani
daha neden gitmiyorlar ki

zelale katılıyorum kendini bu kadar yıpratacağına taktik davran, sen kendine baktır bak nasıl kaçıyorlar.rahata alışmışlar sende hizmet etmeye devam edersen biraz zor giderler

sana kolay gelsin canım musabımızıda öp bizim için

haklısın canım hep iyi niyetimin kurbanı oluyorum

geçmişe baktımda kek tarifi yazmışsın bende kendi tarifimi vereyim sana hep çok güzel olur

3 yumurta bi subardağı tozşeker yarım su bardağı sıvı yağ iki paket kabartma tozu bi subardağı portakal suyu kendim sıkıyorum yada yoğurt yada istediğin herhangi bi meyvenin suyu

şekerle yumurtaları güzelce çırtp yağı ekle onunlada biraz çırp ununu ekle ama çok koyu bi hamur olmasın iki paket de kabartmantozu ve bi paket vanilya karıştır 175 derece fırında pişir süpper oluyo

browni tarifide şöyle

iki subardağı süt bi subardağı şeker 3 kaşık kakao yu çırp bi subardağ bu karışımdan ayır sonra geri kalan karışıma bi paket kabartma tozu bi paket vanilya ve birbuçuk su bardağı un ekle karıştır biraz cıvık bi hamur olacak 175 derece pişir kürdanla kontrol et her tarafı piştiyse fırından çıkar sıcakken dilimle ve ayırdığın karışımı üzerine dök soğuyunca servis yap enfes oluyo

hıımmmmmmmmm saracım yoğurt yerine meyve suyu ilginçmiş pek güzel olur o kokusu siner böle ellerine sağlık canım banada böle şeyler yapsan bende senin evine yerleşir çıkmam

söyle kaynananlara koltukta banada yer açsınlarrr bende geliyomcanım brovniyi mutlaka denicem

hıımmmmmmmmm saracım yoğurt yerine meyve suyu ilginçmiş pek güzel olur o kokusu siner böle ellerine sağlık canım banada böle şeyler yapsan bende senin evine yerleşir çıkmam

portakallı yaptığın zaman portakalın kabuğunuda rendele içine çok güzel oluyo ben limonlada yapıyorum aynısını çok lezzetli oluyo bazen içine damla çikolatada koyuyorum oda çok yakışıyo aklında olsun

söyle kaynananlara koltukta banada yer açsınlarrr bende geliyomcanım brovniyi mutlaka denicem

sen gel canım başımın üstünde yerin var insan sevdikleriyle zaman geçirince zamanın nasıl geçtiğini bile anlamaz ama bunlarla zamanda geçmiyo

sagol canımmmmkeşke yakın olsaydık sanada bakardım yemeğinide yapardım

kızlar çamaşırımı sereyim yeni çamaşır atayım makineye offffffff ne olurdu işler kendi kendine olsaydıgörüşürüz öpt hepinizi byyyyyy

sevinç nasılsın canım oğluşun nasıl
Selam cnm iyiyiz cok sukurrr sen nasilsin
Ayyyyyyy inanmiyorum bende ameliyat felan oldu saniyommm saka gibi

Offfff zaten hep 3. Sahislar yuzunden ewde huzur kalmiyorrr erkek milleti
Anasini gorunce dunyasini unutur ewden gitsen farketmezler heeee

bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası (AZ ÖNCE BENDE KONUŞTUM UZMANLAR TARAFINDAN DEPĞERLENDİRİLİP WEN KISA ZAMANADA BİZLERE DÖNÜLECEKMİŞŞ )

Benim sürekli çağırdığım temizlikçim canım..merak etme bana yamuk yapamaz...
günydın kızlarrrrrr leylaaaaaa merak ettik seni neredesin kız
saol canım..buse hastaydı teyzesi giremedim...bir yandanda ev taşıyorum..sorma gitsin başım kalaba yeterim..sende iyisin inşallah..

canım geldigini duydum, MSNde twetty söyledi.. hoşgeldin.. nasılsın? kız bak ne çok sevdirip özlettin kendini.. şimdi çok müsait degilim, eşim cagırmaya başladı.. daha rahat bir vakitte girip yazıcam.. kendine çok iyi bak...

sar canım geçmiş olsun sana, iyileş hemen....

kızlar hepiciginize selamlar... nasılsınız?
bizde iyiyiz hamd olsun...

kızlarrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrişten geldim kendime sıcak bi salep yaptım :126:şimdi içiyom bakayım ben yokken neler kaynatmışsınız

zeynommmmmmmm şükür kavuştuk canımtatlım oğluşunu çok öp benim için Allah bağışlasın canım ne kadar oldubende sizleri çok seviyorum ve özledim en kısa zamanda gelde hasret giderelim

saol canım..buse hastaydı teyzesi giremedim...bir yandanda ev taşıyorum..sorma gitsin başım kalaba yeterim..sende iyisin inşallah..

Son düzenleme:
toplam 4 kişi
1 üye 3 ziyaretçi üyenin kim olduğunu anladınız tabizelalca
kızlar ziyaretçiler sizden daha hamarat siz yoksunuz ama onlar beni yalnız bırakmıyo canlarım ziyaretçilerim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…