Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saatte 12 olmuş gidemde yatem size gününüz güzel geçsin diye topiği süsledimyarın gelince gönlünüz açılsın canlarım benim

sagol canımmmmkeşke yakın olsaydık sanada bakardım yemeğinide yapardım

biliyorum canım yakın olsaydık keşke daha ne isterdimki

saol saram..sanada geçmiş olsun bitanem..takma kafana kaynanayı görümceyi diyecem ama...kız yardıma ihtiyacın varsa ben geleyim..iyi adam postalarım ben...hemen sepetlerim onları...

gel leyloşum valla ne iyi olur

sağol canım

kızlarrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrişten geldim kendime sıcak bi salep yaptım :126:şimdi içiyom bakayım ben yokken neler kaynatmışsınız

ben bu satte uyuyodum kız zeloş

günaydın kızlar...............

günaydın canım

kızlarrrrrr herkese günaydınnnnnnnnn:)

günaydın canııııım

Son düzenleme:

gel semicim beklerim

Selam cnm iyiyiz cok sukurrr sen nasilsin

Ayyyyyyy inanmiyorum bende ameliyat felan oldu saniyommm saka gibi

Offfff zaten hep 3. Sahislar yuzunden ewde huzur kalmiyorrr erkek milleti
Anasini gorunce dunyasini unutur ewden gitsen farketmezler heeee

yaaaa işte böyle sevinçcim ne tadım var ne tuzum

saracım nasıl oldun tatlım iyileşte gel artıkburalar sensiz olmuyo

kızlar nerdesiniz bugün :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:kendi kendime şarkı sölerim bende

antebi hamamlarııııııııı dökülür külhanlarıııııııı

canlar nasılsınızzzzz bu gün gelemedim:26::26::26: (sanki her gün çok sık geliyormuşum gibi)kız kardeşimin kanaması olmuştu biliyorsunuz beta baktırdı değerleride düşmeye başlamıştı ama yinede tüp bebek dr görmek istedii:26::26::26: oraya gittik beta bakıldı muayene vs derken akşam oldu çok yoruldukkk ve hava o kadar soğuktu ki anlatamam eve gelincede kadınlık görevlerimiz yemek çay bulaşık vs ancak oturdum valla size bakim dedimm

37+5 oğluşumla zaman geçmek bilmiyor...merakla ve heyecanla oğlumu bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…