aylacım çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasp etsin canım37+5 oğluşumla zaman geçmek bilmiyor...merakla ve heyecanla oğlumu bekliyorum...
yeterim inş. yiğenin hayata sımsıkı tutunurda bir mücize gösterir bizecanlar nasılsınızzzzzbu gün gelemedim:26::26::26: (sanki her gün çok sık geliyormuşum gibi )kız kardeşimin kanaması olmuştu biliyorsunuz beta baktırdı değerleride düşmeye başlamıştı ama yinede tüp bebek dr görmek istedii:26::26::26: oraya gittik beta bakıldı muayene vs derken akşam oldu çok yoruldukkk ve hava o kadar soğuktu ki anlatamam eve gelincede kadınlık görevlerimiz yemek çay bulaşık vs ancak oturdum valla size bakim dedimm
kızlar nerdesiniz bugün :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:kendi kendime şarkı sölerim bende
antebi hamamlarııııııııı dökülür külhanlarıııııııı
Eki Görüntüle 600941 zelooooooooooooş hadi ama geeeeeeeeel
zeloş nerdesin gelde sohbet edek özledim ama ben seni
günaydın kızlarrrrrrr herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr
aylacım çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasp etsin canım
yeterim inş. yiğenin hayata sımsıkı tutunurda bir mücize gösterir bizetatlım çok yorma kendini
geldim sarammmmmmmmmmmmmmmtatlım keyfinin yerine gelmesine çok sevindim işte böle pozitif ol canım hadi oynayalım şekerrrrrrr
KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
tatlım tüp bölümünde geçmişi okuyodum seni görmedim
amin yetercim bugünlerde sabıra çok ihtiyacım var her anlamda
rabbim gönlüne ferahlık versinnn canımmmm inşşş bu sabrıyın karşlığını en kısa zamanda göndersin
gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar rabim gonlumuzdekini nasip eylesin insallah....
amin canım sağol hani bazı zamanlar vardır insan ne yapacağını bilemez eli kolu bağlıdır aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya öyle bi zamandan geçmekteyim Allah benim ve tüm sıkıntıda olanların yardımcısı olsun sen nasılsın iyimisin canım eşinin emeklilik işleri ne oldu halledebildinizmi
Yetercim muhtemelen evlilik tarihini girerken ( gün ay yıl var ya ) onların arasında kullanman gereken işareti yanlış kullanıyorsundur.Aralarda nokta değilde tire(-) kullanman gerekiyor.kızlar yaaa şu işten alayan varmı beceremedim yineeee http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html
zeloooooooooooş
saracım tatlım dün birden öyle rahatsızlandımki işe bile gidemedim ama şimdi iyiyim sen nasıl oldun canım evdeki durumlar nasıl
geçmiş olsun canım neyin var:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?