Sabırla Bebeğini Bekleyenler

37+5 oğluşumla zaman geçmek bilmiyor...merakla ve heyecanla oğlumu bekliyorum...
aylacım çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasp etsin canım
yeterim inş. yiğenin hayata sımsıkı tutunurda bir mücize gösterir bize tatlım çok yorma kendini
kızlar nerdesiniz bugün :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:kendi kendime şarkı sölerim bende

antebi hamamlarııııııııı dökülür külhanlarıııııııı

Eki Görüntüle 600941 zelooooooooooooş hadi ama geeeeeeeeel

geldim sarammmmmmmmmmmmmmmtatlım keyfinin yerine gelmesine çok sevindim işte böle pozitif ol canım hadi oynayalım şekerrrrrrr

zeloş nerdesin gelde sohbet edek özledim ama ben seni

saram tüp bölümüne geldim peşinden seni takip ettimama yakalıyamadım ben yazana kaçmışsıntatlım bi türlü karşılaşamıyoz zaten kızlarda çok tembel bi türlü gelemiyolar

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

günaydın kızlarrrrrrr herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

tatlım tüp bölümünde geçmişi okuyodum seni görmedim

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

amin yetercim bugünlerde sabıra çok ihtiyacım var her anlamda

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

tatlım tüp bölümünde geçmişi okuyodum seni görmedim

amin yetercim bugünlerde sabıra çok ihtiyacım var her anlamda

rabbim gönlüne ferahlık versinnn canımmmm inşşş bu sabrıyın karşlığını en kısa zamanda göndersin

rabbim gönlüne ferahlık versinnn canımmmm inşşş bu sabrıyın karşlığını en kısa zamanda göndersin

amin canım sağol hani bazı zamanlar vardır insan ne yapacağını bilemez eli kolu bağlıdır aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya öyle bi zamandan geçmekteyim Allah benim ve tüm sıkıntıda olanların yardımcısı olsun sen nasılsın iyimisin canım eşinin emeklilik işleri ne oldu halledebildinizmi

kızlar leyloş dün bana mesaj yazmıştı iki gün izin almış hafta sonuda ev taşıyacakmış yeni evine net alana kadarda evdende nete giremezmiş bu yüzden iyiyim merak etmeyin diyodu bilginize

saram o söylediğin zamanlar benm hayatımda hep olur yukarıya tükürsen bıyık aşağıya tükürsem sakal KARŞIYA TÜKÜRMEYİDE HİÇ BECEREMEM allahım yardımcın olsunnnnn çıkış yolu ferahlık versin canımmmmm HAYATTA HER ŞEY GEÇİYOR CANIM HAYATIN KENDİSİ GİBİ inş sende bir an önceeee rahata erersinnn

Topic bugün çooookkkkkk ıssız ,hava da bulutlu ve kasvetli daralıp duruyorum canımı sıkan ne varsa geliyor aklıma

geçmiş olsun canım neyin var:26::26::26::26:

sağol canım bu son adet olduğum zaman çok kanamam oldu bendede hep bi anemi sorunu vardır yine kansız kaldım galiba baş dönmesi halsizlik kafa sersemliği vardı p.tesi dra gitcem adetim 20 gündür bitmek bilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…