Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canım bu son adet olduğum zaman çok kanamam oldu bendede hep bi anemi sorunu vardır yine kansız kaldım galiba baş dönmesi halsizlik kafa sersemliği vardı p.tesi dra gitcem adetim 20 gündür bitmek bilmedi

hııı ihmal etme canım doktora git pekmez ye siyah üzümün kurusunu ye kansızlığa iyi gelir canım aslında kalıp sohbet etmek istiyorum ama biliyosun ev kalabalık fırsatım olmuyo ama ara ara bakmaya çalışacam

kızlar nasılsınızzz nasıl geçti pazarınızz :26::26::26::26::26::26: bizim burası çok soğuk yaa sobalı evde yaşamak ta çok zor bir odada soba var diğerine gittinmi donuyorsun en çokta mutfaktaaa:18::18::18::18::18: (ama rabbime çok şükür evimiz ve içinde sobamız var rabbim olmayanlara yardım etsin bu kışta kıyamatte)KIZLAR SON GÜNLERDE SÜREKLİ BİR BAŞ DÖNMEME VAR YAA GEÇEN AY ARA KANAMAM OLDUĞUNDAN BU YANA :44::44::44::44::44kardeşleirm bu kanamadan olabileceğini söyliyrlar)NEDEN BÖYLE OLDUM ANLAMADIM:44::44::44::44::44: ASLINDA BİR DR GİTMEK GEREKİYOR DAA AĞIRDAN AlIYORUM SANIRIM:26::26::26::26::26::26::26::26:

bazen stres ara kanama yapabilir cnm.bende bu ay ara kanama yaşayacakmışımm.bekliyorummm.doktorum dediii

günaydın kızlar

ben hiç iyi değilim midem bulanıyo başım dönüyo öksürüyorum grip geçmedi bi türlü :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

zeloşum bugğn doktora gidecektin gelince hemen yaz seni merak ediyorum :26::26::26::26::26::26::26::26:

geçmiş olsun yetercim baş dönmesi bende de var bize ne oluyo kuzum yaaaaa

doktor işinide ağırdan alma sağlık ihmale gelmez biliyosun

zeloşum bugğn doktora gidecektin gelince hemen yaz seni merak ediyorum :26::26::26::26::26::26::26::26:

saram balım ben bugün dr a gitmedim ya sabah uyanamadım canım benim rahatsızlığımda seninki gibi baş dönmesi mide bulantısı baş ağrısı ama burun akıntısı yok ve acayip halsizlik ondan dr a gidesim yok ama kanamam biraz daha iyi seninde dediğin gibi kara üzüm aldım kansızlık için hiç bi şey yapasım yok sadece uyumak istiyom acayip bi tembellik var üstümdegaliba ağustos böceği gibi bütün gün uzancam sonrada işe gitcemsen nasıl oldun tatlım evde durumlar nasıl hala kırmızı alarmmı

dün bi ara bende o kadar halsiz oldumki kolumu kaldıracak takatim olmadı bi ağrı kesici ateş düşürücü aldım biraz düzeldim ama bu sabah fenalardayım
bu grip çok kötü yaaaaaaa ev hala kırmızı alarm malesef canım

bol bol dinlen uykucu seni zaten uyumayı çok seviyodun

zeloş ben birazdan çıkacam ama öğleden sonra muhakkak gelecem sende gel tamam mı

geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
ben de adet oldum fena halde sancım var
sağol canım sende dr a gitmişsin musabımız nasıl canım
evet canım hem rutin muayene
hem devamlı kabız musab
bir de diş çıkarıyor
şükür ki genel olarak iyi

slm kızlarrrr.zelalimmm kanaman içinmi doktora gidecetinn??

saracım çok geçmiş olsun.ben grip yüzünden bebeğimi kaybettiğim için gripp lafını duyuncaaa geliooo.

bende cmrts yağmurda 2 saat dışarda kaldım eve gelemedim.geldiğimde iç çamaşırıma kadar ıslanmıştım dondum resmen.zaten kürtajdan enfeksiyon kapmıştım şimdide tüplerimden korkuyrm bişey olur die.zaten hasarlıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…