Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne işin vardı kız yağmurda dışarda niye o kadar ıslandın hasta olmayasın zaten grip kol geziyo ortalıkta dikkat et kendine canım

tatlım kıyamam ben sana üzülme bu günler hep geçcek inş.alcaksın kucağına hepsini unutcaksındr a tembellikten gitmedim canım hiç dışarı çıkasım yok
geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
ben de adet oldum fena halde sancım var

evet canım hem rutin muayene
hem devamlı kabız musab
bir de diş çıkarıyor
şükür ki genel olarak iyi

inş. musabımız hep iyi ve mutlu olsun canım

karnıbaharı yumurtala fırın tepsisine diz fırına ver öyle daha güzel oluyo hemde hafif oluyo üzerinede sarımsaklı yoğurt oooh mis
tatlım geç okudum ama bidahaki sefere senin dediğin gibi yaparım
zeloş mesaj kutunu boşalt

boşalttım canım taaaaaa 2011 mesajları bile duruyodusaram ben yemeğimi yiyip hazırlanayım malum işe gitcem gece görüşürüz şeker tabi görümcelerinden fırsat bulursan

tamam canım afiyet olsun gece görüşemezsek yarın sabah görüşürüz

ne işin vardı kız yağmurda dışarda niye o kadar ıslandın hasta olmayasın zaten grip kol geziyo ortalıkta dikkat et kendine canım
gribe razıyımmm yumurtalıklarımdan korktummm
saram nerde tatlım karnabahar haşladım birazdan onu kızartcam yanınada yöresel çorba yapcam kadınlara rahat yok şu dünyada

haklısın cnm bize rahat yokkkkkkkerkekler bir iş yapıoo, biz her işte ağır işçiyizzz

günaydın kızlar.doktor ara kanama yaşıcaksın dedi ya dün lekelenmem oldu bugünde çok az oluyrum sadece silince gelioo.birazdan doktora gidicem kanrım belim kırılıo sankiii.dua edin bana

günaydın kızlar.doktor ara kanama yaşıcaksın dedi ya dün lekelenmem oldu bugünde çok az oluyrum sadece silince gelioo.birazdan doktora gidicem kanrım belim kırılıo sankiii.dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntıların bir an önce biter

zelalimmm

senin yokluğunda hep seniii özledim ve bekledim ama
sen geldiğinden beri bi türlü sohbet edemedikkkkkkk.
halay çekemedikkk senleeeeeee.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

hepinize günaydın kızlar...uzun bir aradan sonra yine topicteyim...birkaç gün oldu ama uzun geldi bana sizden ayrılmak...nihayet taşındım..ev curcuna..yavaş yavaş toparlıyoruz işte..buse yeni evde çok mutlu..sıcak ve huzurlu bir yuva oldu Rabbim bozmasın...umarım sizlerde iyisiniz kızlar..hepinizi çok öpüyorum...

günaydın kızlar
yorgun ve uykusuzummm
musab gece boyu gözünü kırpmadı
devamlı ağlayıp mızırdandı
az önce uyudu
inş biraz uyurda azcık dinlenirim
ama ben bittim

Hayırlı sabahlar kızlarrrrr

hayırlı sabahlar canım nasılsın

günaydın leyloşum nasılsın taşınmışsın kolay gelsin canım ev taşımak zordur bilirim Allah kolaylık versin yuvanızın huzuru mutluluğu hiç bozulmasın

günaydın kızlar
yorgun ve uykusuzummm
musab gece boyu gözünü kırpmadı
devamlı ağlayıp mızırdandı
az önce uyudu
inş biraz uyurda azcık dinlenirim
ama ben bittim

günaydın canım kıyamam uykusuzluk zordur bilirim
Allah musaba sağlık şifa versin uyusunda büyüsün sende rahat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…