slm kızlarrrr.zelalimmm kanaman içinmi doktora gidecetinn??
saracım çok geçmiş olsun.ben grip yüzünden bebeğimi kaybettiğim için gripp lafını duyuncaaageliooo.
bende cmrts yağmurda 2 saat dışarda kaldım eve gelemedim.geldiğimde iç çamaşırıma kadar ıslanmıştımdondum resmen.zaten kürtajdan enfeksiyon kapmıştım şimdide tüplerimden korkuyrm bişey olur die.zaten hasarlıııı
zeloooooooooooş uyuyomusun kız uykucu uyanda gel hadiiiiiiiii
tatlım kıyamam ben sana üzülme bu günler hep geçcek inş.slm kızlarrrr.zelalimmm kanaman içinmi doktora gidecetinn??
saracım çok geçmiş olsun.ben grip yüzünden bebeğimi kaybettiğim için gripp lafını duyuncaaageliooo.
bende cmrts yağmurda 2 saat dışarda kaldım eve gelemedim.geldiğimde iç çamaşırıma kadar ıslanmıştımdondum resmen.zaten kürtajdan enfeksiyon kapmıştım şimdide tüplerimden korkuyrm bişey olur die.zaten hasarlıııı
geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
ben de adet oldum fena halde sancım var
evet canım hem rutin muayene
hem devamlı kabız musab
bir de diş çıkarıyor
şükür ki genel olarak iyi
sarammmmmmmmmmm ben karnıbaharımı kızartıp geleyim şekerrrrrrrrrrrrrrr
tatlım geç okudum ama bidahaki sefere senin dediğin gibi yaparımkarnıbaharı yumurtala fırın tepsisine diz fırına ver öyle daha güzel oluyo hemde hafif oluyo üzerinede sarımsaklı yoğurt oooh mis
zeloş mesaj kutunu boşalt
tatlım geç okudum ama bidahaki sefere senin dediğin gibi yaparım
boşalttım canım taaaaaa 2011 mesajları bile duruyodusaram ben yemeğimi yiyip hazırlanayım malum işe gitcem gece görüşürüz şeker tabi görümcelerinden fırsat bulursan
gribe razıyımmm yumurtalıklarımdan korktummmne işin vardı kız yağmurda dışarda niye o kadar ıslandın hasta olmayasın zaten grip kol geziyo ortalıkta dikkat et kendine canım
saram nerdetatlım karnabahar haşladım birazdan onu kızartcam yanınada yöresel çorba yapcam kadınlara rahat yok şu dünyada
günaydın kızlar.doktor ara kanama yaşıcaksın dedi ya dün lekelenmem oldu bugünde çok az oluyrum sadece silince gelioo.birazdan doktora gidicem kanrım belim kırılıo sankiii.dua edin bana
Allah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntıların bir an önce biter
zelalimmm
senin yokluğunda hep seniii özledim ve bekledim ama
sen geldiğinden beri bi türlü sohbet edemedikkkkkkk.
halay çekemedikkk senleeeeeee.
Hayırlı sabahlar kızlarrrrr
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hepinize günaydın kızlar...uzun bir aradan sonra yine topicteyim...birkaç gün oldu ama uzun geldi bana sizden ayrılmak...nihayet taşındım..ev curcuna..yavaş yavaş toparlıyoruz işte..buse yeni evde çok mutlu..sıcak ve huzurlu bir yuva oldu Rabbim bozmasın...umarım sizlerde iyisiniz kızlar..hepinizi çok öpüyorum...
günaydın kızlar
yorgun ve uykusuzummm
musab gece boyu gözünü kırpmadı
devamlı ağlayıp mızırdandı
az önce uyudu
inş biraz uyurda azcık dinlenirim
ama ben bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?