İnşallah tez zamanda uykusu düzene girer canım,seni her böyle gördükçe kendi halimi hatırlarımgünaydın kızlar
yorgun ve uykusuzummm
musab gece boyu gözünü kırpmadı
devamlı ağlayıp mızırdandı
az önce uyudu
inş biraz uyurda azcık dinlenirim
ama ben bittim
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hepinize günaydın kızlar...uzun bir aradan sonra yine topicteyim...birkaç gün oldu ama uzun geldi bana sizden ayrılmak...nihayet taşındım..ev curcuna..yavaş yavaş toparlıyoruz işte..buse yeni evde çok mutlu..sıcak ve huzurlu bir yuva oldu Rabbim bozmasın...umarım sizlerde iyisiniz kızlar..hepinizi çok öpüyorum...
İnşallah tez zamanda uykusu düzene girer canım,seni her böyle gördükçe kendi halimi hatırlarım
Ahanda Leylooş sahalarda
Kız Leyloş hoşgeldin bacım, yeni evin hayırlı olsun bakemCurcuna olsa da yeni ev,ortam güzeldir be,kız taşınasım geldi birden
amin canımhayırlı sabahlar canım nasılsın
günaydın leyloşum nasılsın taşınmışsın kolay gelsin canım ev taşımak zordur bilirim Allah kolaylık versin yuvanızın huzuru mutluluğu hiç bozulmasın
günaydın canım kıyamam uykusuzluk zordur bilirim
Allah musaba sağlık şifa versin uyusunda büyüsün sende rahat et canım
İnşallah tez zamanda uykusu düzene girer canım,seni her böyle gördükçe kendi halimi hatırlarım
Ahanda Leylooş sahalarda
Kız Leyloş hoşgeldin bacım, yeni evin hayırlı olsun bakemCurcuna olsa da yeni ev,ortam güzeldir be,kız taşınasım geldi birden
kış kış taşınasınmı geldi deli kız
nasılsınız hatunlarrrrrr
Öyle deme bitanem iyi diyelim iyi olalım inşallah emi.ben pek iyi sayılmam sen nasılsın
tabiki istersin onun uyumasını ama sen dinlenemeyince çocuğuna bakmak da zorlaşır senin için, prensesim maşallah iyi dirençlisin canım.Bebek işte dili yok ki derdini anlatsın ama bitecek inşallah en kısa zamandaleylacım yeni eviniz hayırlı olsun
güle güle oturun canım
amin canım
o uyusun ben uyumayayım ona bile razıym
yeterki dinlenebileyim
inş canım
dişten midir gazdan mıdır bir türlü çözemedm
devamlı ağlayıp durdu
kızlar nere gittiniz?
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
88prenses22
ziyeretçi bilem yok
kız zelalll aylar sonra geldi ya onun için onu daha çok özledimmm tabiiiii.hepiniziiiii çok seviom amaaaabeni özlemedin mi kız du alınganlık yapayım biraz
leylacım yeni evin hayıtlı uğurlu bereketli olsunnnnToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hepinize günaydın kızlar...uzun bir aradan sonra yine topicteyim...birkaç gün oldu ama uzun geldi bana sizden ayrılmak...nihayet taşındım..ev curcuna..yavaş yavaş toparlıyoruz işte..buse yeni evde çok mutlu..sıcak ve huzurlu bir yuva oldu Rabbim bozmasın...umarım sizlerde iyisiniz kızlar..hepinizi çok öpüyorum...
ayyy siz yazdıkca bende bi heycan oluoo benim sıpamda beni uyutmasa olsadaaaaaaagünaydın kızlar
yorgun ve uykusuzummm
musab gece boyu gözünü kırpmadı
devamlı ağlayıp mızırdandı
az önce uyudu
inş biraz uyurda azcık dinlenirim
ama ben bittim
Heeeeeeeeeeeeeee
Sağol yetercim sen nasılsın?
Öyle deme bitanem iyi diyelim iyi olalım inşallah emi.
Aklıma gelmişken bir şey anlatıcam siz de gülün bari
Santçı Mustafa Keser var ya o anlatıyor, orta okuldayken ailesinden uzakta okumaya gidiyormuş. Binmiş otobüse ailesinden ayrılmanın vermiş olduğu üzüntüyle derinden bir of çekmiş, yanında oturan yaşlı bir amca varmış demiş ki: Yeğen of deme,yeğen of deme, ohhhhh de ki ciğerlerin bayram etsin ".Tamam demiş Mustafa Keser, yolculuklarına devam etmişler, sonra bir yerde mola yaptıktan sonra tekrar yollarına devam edeceklerken Mustafa Keser koltuğunda otururken camdan dışarı bakınca mini etekli bir kız görmüş. Amcaya atfen demiş ki " offffff offffffffffff " Amca da ona dönerek " yeğen of ki nasıl offfffff "
tabiki istersin onun uyumasını ama sen dinlenemeyince çocuğuna bakmak da zorlaşır senin için, prensesim maşallah iyi dirençlisin canım.Bebek işte dili yok ki derdini anlatsın ama bitecek inşallah en kısa zamanda
Evet herkes kaçmış ama men deldimmmmmmmmmm
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres
Bu kez de ben kaldım dımdız ortada
Bu sefer gerçekten herkes kaçmış, ben de gidem kayfaltımı yapayım bari
inş senin de olurda uykusuz uykusuz dolanırsın ortalıklardakız zelalll aylar sonra geldi ya onun için onu daha çok özledimmm tabiiiii.hepiniziiiii çok seviom amaaaayoksa gelipte burda herşeyimizi paylaşırmıyızzz
leylacım yeni evin hayıtlı uğurlu bereketli olsunnnn
ayyy siz yazdıkca bende bi heycan oluoo benim sıpamda beni uyutmasa olsadaaaaaaa
hatrescimmm sen nasılsınnn
doktordan geldimmm adetimin a z olmasına bişey demediiiihaftaya perşembe smear testi istedim onu yapacak.kızlar ilk defa yaptırcam nasıl bişey ve hangii sonuçlar çıkacak.ben iltihap için test yapalım dedim oda smear dedideee
nasıl yapılıo cnm hiç bi bilgim yoktaaainş senin de olurda uykusuz uykusuz dolanırsın ortalıklarda
korkma canım
ben smear testi yaptırmıştım
azcık can yakan bişi
inş sonucun da güzel çıkar tatlım
gönlünü ferah tut
şimdi uyku bastırdı
kaçmadan gidip az uyuyayım
görüşürük kızlar
bu arada işler de kaldı
amaannnnn boş ver
kız zelalll aylar sonra geldi ya onun için onu daha çok özledimmm tabiiiii.hepiniziiiii çok seviom amaaaayoksa gelipte burda herşeyimizi paylaşırmıyızzz
leylacım yeni evin hayıtlı uğurlu bereketli olsunnnn
ayyy siz yazdıkca bende bi heycan oluoo benim sıpamda beni uyutmasa olsadaaaaaaa
hatrescimmm sen nasılsınnn
İyiyim canım elhamdülillah.Canım benim bir fikrim yok bu konuda,yaptırmadım yani.Vücudun zamanla toparlar kendini merak etme tatlım.doktordan geldimmm adetimin a z olmasına bişey demediiiihaftaya perşembe smear testi istedim onu yapacak.kızlar ilk defa yaptırcam nasıl bişey ve hangii sonuçlar çıkacak.ben iltihap için test yapalım dedim oda smear dedideee
şimdi uyku bastırdı
kaçmadan gidip az uyuyayım
görüşürük kızlar
bu arada işler de kaldı
amaannnnn boş ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?