- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
kızlar yemeğime başlıcam arada bakarım sizeoynayarak gideyim bari(yemek yapmaya giderken oynayanada ne denir bilmiyorum artık )
saram kaşın gözün arası kaçtın
klavyeye dokunan ellerden bahsettim yafff,nasılda aklınız başka şeylere çalışıyo cıks cıks cıks
35 yaşındayım bu arada,saçlarım dökülüyo,belim ağrıyo,zeloş benim kemik yaşında da iş yok sanırsam kıııız
Topicin yeni adı bence de uygundur, hatres damgasını vurdu güvenilir yani
Bence de efsuncum akıllı uslu kimse yok...
Heeeeeeeee:
Hı ben bilmem mi seni zeloş canım azgınlık kim sen kim onun için mi kalktın kocaya gittin daha 20 lerde, bizim gibi şööööööööööyle bi devireydin 30 ları bacım
Doğduğun ayı kesin yanlış yazmışlar,eskiler işte hiç yaşları zamanında yazmamışlar ki
Demek yaşını göstermiyorsun o halde gösterdiğin yaştasın canım
Ben bu yönden şanslıyım galiba babama çekmişim o da yaşını hiç göstermez.Eşime bana yaşımı göstermiyorsun diyorlar demiştim yeni evlendiğimizde..." Hadi canım o senin bakış açın " deyip inanmamıştı.Bir gün doktora gittik tedavi için doktor bana niye acele ediyorsun ki daha gençsiniz dedi, ben de 32 yaşındayım o nedenle beklemek istemiyoruz dedim.Doktor böyle
Eşimde doktorun şaşkınlığına böyle
Geçenlerde yine benzer bir mevzu, eşim tabi gene şaşkın
Bence de çokkkkkkkkkk uslu
Tamam anneeeeeee ,sen işine bak biz ilgilenirizzzzzzzzzz
kızlar akşama ne yapcanız
benim menüm
tavuk sote
pilav
yoğurt
hatresssssss annem gelince seni sölücem arkandan gülüyo diye
heheheheeeeeee sende pek safa benziyongel sana gazoz vereyim hadi iç arkidişim
senin değerin kaç nodülün avrmı??
menepozlu kadınlar hani hep menepozu konuşurya bizde onlar gibi olduk
kolay gelsin cnm
saol bebem
benim dünden kalma yeşil zeytin böreğim ve yoğurtlu dövme çorbam var ama kayınvalidem çağırdı oraya gidicemtemizlikten sonraaa.eşimlede küsüm şimdi orda küs oldumuzu belli ederrrr
nazcım hg canım
afiyet olsun canım ama saat kaç olduya niye bu kadar bekliyosunnerdeyse akşam oldu bundan sonra bu saate bırakma şeker yemek demişken bende yemeğe başlıyayım
aşurelik buğdayy cnm.biz burda dövme derizz.
kızlar benim saçlarım çok dökülüyor yakında keltoş olucammm
kızlar yemeğime başlıcam arada bakarım sizeoynayarak gideyim bari(yemek yapmaya giderken oynayanada ne denir bilmiyorum artık )
Görünüşe aldanma canım
Ben gazoz içmem
selamlar saracım nasılsın
ve diğer kızlar iyisinizdir inşallah bayağı neşeli bugün burası
ALLAH neşenizi bozmasın
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyy Zeloş ben daha kahvaltı yapmamışım akşamı düşürme aklıma şimdi neyse kızımla gidip bi kahvaltı yapıp gelelim akşam yemeğine o zaman kafam çalışır belki
benimde aynı kardelencim saçlarım dökülüyor belim ağrıyor saçlar bembeyaz
ama dişler yerinde şükür
aynı şeyleri bizde yaşıyoruz eşim yaşlılık kompleksine girdi saçlarını boyamak yok artık dedi
tabi şakasına
dövme çorbasımı:26: maonim kv dene gidince inadına yapış adama kimse anlamasın nasılsa barışcanız duymalarına gerek yok
hoşbuldum canım
sara senden okadar çok bahsettiki merak etmiştim seni
aşurelik buğdayy cnm.biz burda dövme derizz.
kızlar benim saçlarım çok dökülüyor yakında keltoş olucammm
troiddenmi dökülüyor saçların benimkilerde çok dökülüyorda
4 sene önce troid ilacı kullanmıştım ama
daha sonra doktorlar hiç ilaç falan yazmadı bana tekrar baktırsam iyi olacak galiba
aşçıbaşı denir canım
amin canım hoşgeldin nasılsın
kız ne kahvaltısı bu saatte kahvaltımı olur git bişeyler e sonra gel
minare yıkılsada mihrap yerinde diyosun yani
:13::13::13::13::13::13::13:
canıııım menim zeloş benim kkdaki ilk arkadaşım olma özelliğini taşıyor ve bizim dostluğumuz bayağı eskiye dayanıyor hepiniz gibi onuda çok seviyorum
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
- sara_28,
- efsuNevfel+,
- maonyaaa+,
- nazemir+,
- kardelen5233+,
- zelalca+
ne güzel yine hep berbaberiz keşke metuşda gelseydi
benimde belime kdr saclarım vardı çok dökülüyodu şimdi kısacık kestim çok azaldı dökülme
triodli insan ya şişman ya çok zayıf oluyor.hepside sinirli oluyor ve aşırı saç döküyorr
aynen canım
ne güzel ALLAH birdaha ayırmasın sizi ozaman
bende seni seviyorum saracım kalbi güzel bir insansın
bende kestim saçlarımı ama şimdide pişman oldum uzatacam bu hafta sonuda gidip boyatacam accık kendime bakayım dimi hep bebek hep bebek nereye kadar
benimde belime kdr saclarım vardı çok dökülüyodu şimdi kısacık kestim çok azaldı dökülme
triodli insan ya şişman ya çok zayıf oluyor.hepside sinirli oluyor ve aşırı saç döküyorr
benimde belime kadardı saçlarım
geçen hafta aldım elime makası omuzlarıma kadar kestim sanki daha az dökülüyor gibi geldi banada
ben hiç bi zaman zayıf insan olamadım 12 yaşımdan beri kiloyla başım dertte
şimdide 1.43 boy 59 kilodayım boyuma göre en az 15 kilo vermem lazım ama ben 50 ye düşsem razıyım
sinirlilikte var tabi saçlarımda çok aralıklı,
ama hep tedavilerden sonra saçlarım dökülmeye başladı ilaçlardan iğnelerdende olabilir tabii
bende kestim saçlarımı ama şimdide pişman oldum uzatacam bu hafta sonuda gidip boyatacam accık kendime bakayım dimi hep bebek hep bebek nereye kadar
banada öle geliyor suan yaaa banyoda felan çok azaldı dökülen
bende 1.53 üm 58 kiloyum şuan ama daha 1.5 yıllık evliyim ve çocugum yok bide evlenirken 50 kiloydum 1.5 yılda aldım 8 kiloyuşimdi zayıflamaya çalışıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?