Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aşurelik buğdayy cnm.biz burda dövme derizz.

kızlar benim saçlarım çok dökülüyor yakında keltoş olucammm

saram kaşın gözün arası kaçtın

işte geldim burdayım

aaaa benim aklım hep iyi şeylere çalışır aşkolsun kardeloşum yaaaa
kızz bu ne hal dökülüyosun topla kendini enişte başkasını bulmadan

eferrim yavrimu işte böyle akıllı olun uslu uslu yeni gelen arkadaşlaırnızla kaynaşın

zeloş senin paçalı donlşar yine çıkmış ortaya
kızlar akşama ne yapcanız
benim menüm
tavuk sote
pilav
yoğurt

tatlım katıklı dolma yapsam diye düşünüyorum yada fırında tavukdamı yapsam aslında dünden kalma karnabahar yemeğimde var bişmiyom eve gideyim duruma göre değişir fikrim
hatresssssss annem gelince seni sölücem arkandan gülüyo diye

hiiişşş kardeşini şikayet etme bakim çok ayıp

heheheheeeeeee sende pek safa benziyon gel sana gazoz vereyim hadi iç arkidişim

çok ayıp tızım insan arkadaşına gazoz verirmi ağzına biber sürecem senin

olmadı evde küs olsanız bile bunu dışarda belli etmemelisiniz benden size abla tavsiyesi

nazcım hg canım

afiyet olsun canım ama saat kaç olduya niye bu kadar bekliyosunnerdeyse akşam oldu bundan sonra bu saate bırakma şeker yemek demişken bende yemeğe başlıyayım

hoşbuldum canım
sara senden okadar çok bahsettiki merak etmiştim seni

aşurelik buğdayy cnm.biz burda dövme derizz.

kızlar benim saçlarım çok dökülüyor yakında keltoş olucammm

troiddenmi dökülüyor saçların benimkilerde çok dökülüyorda
4 sene önce troid ilacı kullanmıştım ama
daha sonra doktorlar hiç ilaç falan yazmadı bana tekrar baktırsam iyi olacak galiba

kızlar yemeğime başlıcam arada bakarım size oynayarak gideyim bari(yemek yapmaya giderken oynayanada ne denir bilmiyorum artık)

aşçıbaşı denir canım

Görünüşe aldanma canım

Ben gazoz içmem

selamlar saracım nasılsın
ve diğer kızlar iyisinizdir inşallah bayağı neşeli bugün burası
ALLAH neşenizi bozmasın

amin canım hoşgeldin nasılsın

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyy Zeloş ben daha kahvaltı yapmamışım akşamı düşürme aklıma şimdi neyse kızımla gidip bi kahvaltı yapıp gelelim akşam yemeğine o zaman kafam çalışır belki

kız ne kahvaltısı bu saatte kahvaltımı olur git bişeyler e sonra gel

minare yıkılsada mihrap yerinde diyosun yani

dövme çorbasımı:26: maonim kv dene gidince inadına yapış adama kimse anlamasın nasılsa barışcanız duymalarına gerek yok

:13::13::13::13::13::13::13:

hoşbuldum canım
sara senden okadar çok bahsettiki merak etmiştim seni

canıııım menim zeloş benim kkdaki ilk arkadaşım olma özelliğini taşıyor ve bizim dostluğumuz bayağı eskiye dayanıyor hepiniz gibi onuda çok seviyorum

troiddenmi dökülüyor saçların benimkilerde çok dökülüyorda
4 sene önce troid ilacı kullanmıştım ama
daha sonra doktorlar hiç ilaç falan yazmadı bana tekrar baktırsam iyi olacak galiba

triodli insan ya şişman ya çok zayıf oluyor.hepside sinirli oluyor ve aşırı saç döküyorr

aynen canım

canıııım menim zeloş benim kkdaki ilk arkadaşım olma özelliğini taşıyor ve bizim dostluğumuz bayağı eskiye dayanıyor hepiniz gibi onuda çok seviyorum

ne güzel ALLAH birdaha ayırmasın sizi ozaman
bende seni seviyorum saracım kalbi güzel bir insansın

benimde belime kdr saclarım vardı çok dökülüyodu şimdi kısacık kestim çok azaldı dökülme

bende kestim saçlarımı ama şimdide pişman oldum uzatacam bu hafta sonuda gidip boyatacam accık kendime bakayım dimi hep bebek hep bebek nereye kadar

bende kestim saçlarımı ama şimdide pişman oldum uzatacam bu hafta sonuda gidip boyatacam accık kendime bakayım dimi hep bebek hep bebek nereye kadar

bende çok pişman oldum hatta çok ağladım (kızgınlık bi anındayken kendim kestim ben eşimde çok üzüldü)
benimde tam aklımda boyamak var ama suan bebek dönemindeyim bi sıkıntı olurmu diye kafam karışıktı tamda konusu acıldı benimde ihtiyacım var azcık kendime bakmaya bayaaa oldu boyamayalı sence boyatim mi sara abla yaaa gebelik çalışma günlerim bu ara

benimde belime kdr saclarım vardı çok dökülüyodu şimdi kısacık kestim çok azaldı dökülme

benimde belime kadardı saçlarım
geçen hafta aldım elime makası omuzlarıma kadar kestim sanki daha az dökülüyor gibi geldi banada

triodli insan ya şişman ya çok zayıf oluyor.hepside sinirli oluyor ve aşırı saç döküyorr

ben hiç bi zaman zayıf insan olamadım 12 yaşımdan beri kiloyla başım dertte
şimdide 1.43 boy 59 kilodayım boyuma göre en az 15 kilo vermem lazım ama ben 50 ye düşsem razıyım
sinirlilikte var tabi saçlarımda çok aralıklı,
ama hep tedavilerden sonra saçlarım dökülmeye başladı ilaçlardan iğnelerdende olabilir tabii

banada öle geliyor suan yaaa banyoda felan çok azaldı dökülen
bende 1.53 üm 58 kiloyum şuan ama daha 1.5 yıllık evliyim ve çocugum yok bide evlenirken 50 kiloydum 1.5 yılda aldım 8 kiloyu şimdi zayıflamaya çalışıyorum bende

tabii canım nasılsa düşündükçe gelmiyor sıpalar
bırak sende düşünmediğin anda gelsin hemde kendinle ilgilen

bende evlendiğimde 47 kiloydum yavaş yavaş aldım kiloları 64 e kadar çıktım sonra 60 düştüm
doktora gidince bana 10 kilo vermemi söyledi 8 kilo verdim sonra tekrar aldım
şimdi tekrar başladım spora bakalım ne kadar verebilecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…